skip to main content
  1. Gratisstart
  2. »
  3. Tidningar

Tidningsprenumeration med premie

Här hittar du massor av prenumerationserbjudanden med fina premier. Vi listar erbjudanden på tidningar där du får gåvor på köpet när du startar din prenumeration. Nästan alla förlag med tidningar erbjuder nya prenumeranter att först prova ett par nummer billigt innan man bestämmer sig för att prenumerera.

Dessutom får man ofta med en premie som välkomstgåva, utan extra kostnad. Om du är ute efter ett erbjudande på en speciell tidning kan du söka efter den i sökrutan.

Prenumerationserbjudanden på tidningar

Nästan alla av de tidningserbjudanden som vi samlat här är såna där du får en premie med på köpet av prenumerationen. Vanligen är tidningspremier kopplade till temat som tidningen har. Beställer du en inredningstidning får du inredningsprylar som premie, köper du tränings- eller hälsotidning är det fokus på träningskläder eller träningsutrustning.

Att starta ett tidningsabonnemang på det här sättet är väldigt fördelaktigt. Förutom att själva tidningen är billigare än i butik får du också gratispremier på köpet. Ett par av de mest populära tidningarna har ofta erbjudanden, som t.ex. prenumeration på Amelia där man ofta får fina gåvor. En annan tidning riktad till kvinnor som också är mammor är Mama.

Om du gillar träning kan vi rekommendera att kolla in erbjudande på i FORM. De ger alltid en bra träningsrelaterad gåva till nya prenumeranter. För mer allmän läsning med reportage, recept och korsord har du prenumerationer på Allers.

Välj tidningsprenumeration och premie efter ditt intresse

Utgångspunkten när du ska välja en prenumeration är att se till ditt intresse. Vi kan ha olika syften och mål och det kan kanske kännas som onödigt att beställa en tidning man inte vill ha, bara för att få den fina välkomstpremien. I den bästa av världar rimmar dessa och du får både intressant läsning och en fin gåva.

5 tips på heta tidningspremier

  1. Iittala glas och skålar
  2. Rörstrand porslin
  3. Rituals skönhetsprodukter
  4. Nordic Steamer ångstrykjärn
  5. Clarins hudvårdsprodukter