skip to main content

Prenumerationserbjudanden på tidningar med premier

Här hittar du massor av prenumerationserbjudanden, erbjudanden på tidningar där man får premier på köpet när man startar sin prenumeration. Nästan alla tidningar erbjuder nya prenumeranter att först prova ett par nummer billigt innan man bestämmer sig för att prenumerera.

Dessutom får man ofta med en premie som välkomstgåva, utan extra kostnad. Om du är ute efter ett erbjudande på en speciell tidning kan du söka efter den i sökrutan. Ett par av de mest populära tidningarna har ofta erbjudanden, som t.ex. prenumeration på Amelia, VeckoRevyn, Mama och i FORM.

Har din favorittidning ett tidningserbjudande just nu?

Nästan alla av de tidningserbjudanden som vi samlat här är såna där man får en premie med på köpet av prenumerationen. Vanligen är tidningspremier kopplade till temat som tidningen har. Beställer du en inredningstidning får du inredningsprylar som premie, köper du tränings- eller hälsotidning är det fokus på träningskläder eller träningsutrustning.

Att starta ett tidningsabonnemang på det här sättet är väldigt fördelaktigt. Förutom att själva tidningen är billigare än i butik får du också gratis premier på köpet. Använd sökrutan här nedanför eller gå ner till listan med alla tidningsprenumerationer.