skip to main content

Erbjudande på Tara som prenumeration

Tidningen Tara ges ut av Bonnier Tidskrifter i 16 nummer per år. Den vänder sig till kvinnor mitt i livet som passerat småbarnstiden och kanske har fått lite mer tid för själv igen. De områden som artiklarna handlar om är främst hälsa, personlig utveckling, mode och en hel del om relationer.

Ungefär 65% av de som läser tidningen har en prenumeration. Om du brukar köpa lösnummer och vill spara en slant kan du passa på att nyttja ett erbjudande på Tara. Vi listar den typen av prenumerationserbjudande där man får en premie på köpet. Vanligt förekommande premier är hudvårdsprodukter och andra skönhetsartiklar.

Tara 5 nr + tvål & handkräm från Victor Vaissier

Tara 5 nr + tvål & handkräm från Victor Vaissier Tara är din kloka väninna som vägleder, stöttar och inspirerar! Är du på väg att byta jobb, kanske kärlek, har du tonårskrisande barn? Tara hjälper dig att hitta guldkompassen i just ditt liv.

Allt detta ingår:
√ 5 nr av Tara
√ Tvål & handkräm från Victor Vaissier
Atmosphère tvål & lotion doftar fräscht och uppiggande av eukalyptus och timjan vilket gör produkterna till lyxiga komplement i ditt hem. Båda produkterna innehåller ekologisk olivolja som ger dem återfuktande egenskaper. De är helt fria från parabener och mineraloljor. Volym: 300 ml. Totalt värde 205 kr
√ Tara digitalt i din surfplatta eller mobil

Det blir ditt för endast 199 kr + porto 49 kr.

Till erbjudandet Spara 276 kr!

Tara 5 nr + tvål & handkräm från Savon De Marseille

Tara 5 nr + tvål & handkräm från Savon De Marseille Tara är din kloka väninna som vägleder, stöttar och inspirerar! Är du på väg att byta jobb, kanske kärlek, har du tonårskrisande barn?

Få 5 nr av Tara + tvål & handkräm från Savon De Marseille för endast 199 kr + porto.

Allt detta ingår:
√ 5 nr av Tara
√ Tvål Berikat med närande sheasmör, blir denna flytande Marseille-tvål ett lätt och krämigt skum för att försiktigt rengöra huden utan att torka ut det. Volym 300 ml. Värde 179 kr
√ Handkräm En handkräm berikad med 20% näringsgivande shea smör. Karité Hand Cream har en lätt textur som lämnar händerna mjuka och lena. Volym 30 ml. Värde 79 kr
√ Tara digitalt i din surfplatta eller mobil

Till erbjudandet Spara 328 kr!

Tara 5 nr + lyxigt kit från Schwarzkopf

Tara 5 nr + lyxigt kit från Schwarzkopf Få 5 nr av Tara + lyxigt kit från Schwarzkopf för endast 199 kr + porto.

Fullsize-produkter från Schwarzkopf
HYALURONIC MOISTURE KICK MICELLAR SHAMPOO Återfuktar håret och skapar en perfekt fuktbalans. Ger ett mjukt, friskt hår med naturlig glans. 250 ml.

HYALURONIC MOISTURE KICK CONDITIONER Reder ut och återfuktar håret. Ger ett mjukt, friskt hår med naturlig glans. 200 ml.

HYALURONIC MOISTURE KICK BB HYDRA PEARL Återfuktande serum som skyddar mot fönvärme och ger en extra fuktboost genom tillsatta pärlor av Glycerin. 95 ml.

Till erbjudandet Spara 718 kr!