skip to main content

Erbjudande på Tara prenumeration med premie

Tidningen Tara ges ut av Bonnier Tidskrifter i 16 nummer per år. Den vänder sig till kvinnor mitt i livet som passerat småbarnstiden och kanske har fått lite mer tid för själv igen. De områden som artiklarna handlar om är främst hälsa, personlig utveckling, mode och en hel del om relationer.

Vanliga tidningspremier med tidningen Tara

Ungefär 65% av de som läser tidningen har en prenumeration. Om du brukar köpa lösnummer och vill spara en slant kan du passa på att nyttja ett erbjudande på Tara. Vi listar den typen av prenumerationserbjudande där man får en premie på köpet. Vanligt förekommande premier är hudvårdsprodukter och andra skönhetsartiklar.

5 nr av Tara + fyra mjukgörande produkter från Weleda

5 nr av Tara + fyra mjukgörande produkter från Weleda Tara är din kloka väninna som vägleder, stöttar och inspirerar! Är du på väg att byta jobb, kanske kärlek, har du tonårskrisande barn? Och visst vill du må bättre och känna dig starkare?

Beställ 5 nr av tidningen Tara för endast 199 kr + porto och få ett kit med mjukgörande produkter från Weleda. Du får följande 4 produkter som premie:

- Dagkräm med näringsrik nattljusolja som hjälper huden att förbättra sin elasticitet, 30 ml.
- Nattkräm med nattljusolja speciellt utvecklad för en torr och mogen hud, 30 ml.
- Handkräm som reparerar och gör torra händer smidiga igen med nattljusolja och sheasmör, 50 ml.
- Duschkräm, ljuvligt återfuktande med vårdande nattljusolja och macadamianötsolja och doftar av eteriska oljor från magnolia, kardemumma och mandelträ, 200 ml.

Värde: 876 kr

Till erbjudandet Spara 951 kr!

5 nr av Tara för 199 kr + kit från Clarins på köpet

5 nr av Tara för 199 kr + kit från Clarins på köpet Teckna dig för en kortare prenumeration på tidningen Tara. Du får 5 nr hem i brevlådan för 199 kr + porto. Med på köpet får du följande premie:

Din premie - 5 produkter från Clarins
Clarins Eye makeup remover - En tvåfas-formula som omedelbart tar bort kraftig och vattenfast make-up på ögonen. Stärker fransarna och återfuktar den känsliga huden runt ögat. 50 ml. Värde 120 kr

Clarins toning lotion - Alkoholfritt ansiktsvatten som varsamt avlägsnar alla spår av rengöringsmjölk och har en uppfriskande effekt. 100 ml. Värde 138 kr

Clarins Hydra Essentiel creme - Denna 24h-creme har en smältande konsistens som ger en behaglig silkeskänsla. Huden blir återfuktad, mjuk och full av lyster. 15 ml. Värde 168 kr.

Clarins Hydra Essentiel serum - Stimulerar och hjälper hudens egen naturliga kapacitet att återfukta sig själv. 15 ml. Värde 300 kr

Clarins lipgloss 01 Rose - Läppglans som förstärker läpparnas naturliga färg och gör dem jämnare och fylligare. Värde 80 kr

Till erbjudandet Spara 884 kr!

5 nr av Tara + 2 lyxiga produkter från Emma S

5 nr av Tara + 2 lyxiga produkter från Emma S Beställ hem en kortare prenumeration på tidningen Tara och du får lyxprodukter från Emma S.

Ditt pris för 5 nr är 249 kr + frakt och då får du som premie:

Ultimate day cream spf15är en effektivt reparerande och återfuktande anti-age dagkräm utvecklad för en mognare hy.

Melting cleansing balm är en härlig ansiktsrengöring med oljor från Raps och Aprikos som smälter från ett balm till en mjuk rengöringsmjölk när du tillsätter ljummet vatten.

Till erbjudandet Spara 834 kr!

Fler erbjudanden med Tara