skip to main content

Prenumerationserbjudanden på Allt om Mat med premier

Tidningen Allt om Mat ges ut i 20 nummer per år av förlaget Bonnier Tidskrifter. En prenumeration gör att man inte missar några nummer och kan bygga ett fint receptregister hemma. Varje nummer av tidningen är fylld med recept, mat och vintips. Fyra ggr per år får man ett extra tjockt temanummer med tips på mat till vårens fester, sommarmat, höstmat och mat för jul och nyår.
Prenumerera på vin? Ja, det kan man faktiskt och Allt om Mat startade för några år sen en vinklubb för sina vinintresserade läsare. Vinexperter väljer ut spännande viner och varannan månad kommer en vinlåda hem till dörren.

Aktuella erbjudanden på Allt om Mat prenumeration

Här nedanför lägger vi in aktuella prenumerationserbjudanden där man ofta får en fin premie på köpet. Paketen är så nedsatta i pris att det lönar sig bara man är ute efter premien. Men vi hoppas att det är tidningen du främst vill åt, även om det är bra att veta att man kan avsluta prenumerationen när man vill.

Allt om Mat 6 nr + 2 st Margrethe-skålar

Allt om Mat 6 nr + 2 st Margrethe-skålar Prova Allt Om Mat - Sveriges största mattidning!

Få inspiration till god vardagsmat, hur du planerar festen och massa härliga recept.

Just nu får du hela 6 nummer av Allt om Mat samt 2 st snygga Margrethe-skålar för endast 159 kr + porto! - Spara 469 kr!

Till erbjudandet
Du sparar: 469 kr

Allt om Mat 6 nr + pepparkvarn från Mannerström

Allt om Mat 6 nr + pepparkvarn från Mannerström Prova Allt Om Mat - Sveriges största mattidning!

Få inspiration till god vardagsmat, hur du planerar festen och massa härliga recept.

Just nu får du hela 6 nummer av Allt Om Mat samt exklusiv pepparkvarn från Mannerström för endast 159 kr + porto! - Spara 390 kr!

Till erbjudandet
Du sparar: 390 kr