skip to main content

Prenumerationserbjudanden på Allt om Mat med premier

Tidningen Allt om Mat ges ut i 20 nummer per år av förlaget Bonnier Tidskrifter. En prenumeration gör att man inte missar några nummer och kan bygga ett fint receptregister hemma. Varje nummer av tidningen är fylld med recept, mat och vintips. Fyra ggr per år får man ett extra tjockt temanummer med tips på mat till vårens fester, sommarmat, höstmat och mat för jul och nyår.
Prenumerera på vin? Ja, det kan man faktiskt och Allt om Mat startade för några år sen en vinklubb för sina vinintresserade läsare. Vinexperter väljer ut spännande viner och varannan månad kommer en vinlåda hem till dörren.

Aktuella erbjudanden på Allt om Mat prenumeration

Här nedanför lägger vi in aktuella prenumerationserbjudanden där man ofta får en fin premie på köpet. Paketen är så nedsatta i pris att det lönar sig bara man är ute efter premien. Men vi hoppas att det är tidningen du främst vill åt, även om det är bra att veta att man kan avsluta prenumerationen när man vill.

Allt om Mat 6 nr + 2 skålar från Rörstrand

Allt om Mat 6 nr + 2 skålar från Rörstrand Prova Allt Om Mat - Sveriges största mattidning! Få inspiration till god vardagsmat, hur du planerar festen och massa härliga recept.

Just nu får du 6 nr av Allt om Mat och 2 vackra skålar från Rörstrands serie Swedish Grace Winter för endast 179 kr + 59 kr i porto!

Du sparar 573 kr!

Till erbjudandet Spara 573 kr!

Allt om Mat 8 nr + 4 rödvinsglas från Iittala

Allt om Mat 8 nr + 4 rödvinsglas från Iittala I Allt om Mat hittar du inspirationen för att laga god vardagsmat och helgmat med guldkant. Inspiration och matglädje är Allt om Mats ledord och som alltid har de provlagat alla recept.

Få 8 nr av Allt om Mat + 4 rödvinsglas från Iittala för endast 299 kr + porto.

Rödvinsglas ur iittalas klassiska och stilrena serie Essence, formgivna av Alfredo Häberli. Utmärkt att använda även för vitt vin och passar för alla festliga och vardagliga tillfällen.

Till erbjudandet Spara 853 kr!

Allt om Mat 6 nr + serveringsskål från Swedish Grace

Allt om Mat 6 nr + serveringsskål från Swedish Grace Allt om Mat är Sveriges största mattidning. I Allt om Mat hittar du inspirationen för att laga god vardagsmat och helgmat med guldkant.

Få 6 nr av Allt om Mat + serveringsskål ur serien Winter från Swedish Grace för endast 199 kr + porto.

Serveringsskålen har en vacker dekor skapad av Katarina Brieditis med granbarr, snöflingor och mistlar. Swedish Grace Winter är en vintrig version av Louise Adelborgs ikoniska och välkända serie Swedish Grace.

Till erbjudandet Spara 904 kr!

Fler erbjudanden med Allt om Mat