skip to main content

Prenumerationserbjudanden på Allt om Mat med premier

Tidningen Allt om Mat ges ut i 20 nummer per år av förlaget Bonnier Tidskrifter. En prenumeration gör att man inte missar några nummer och kan bygga ett fint receptregister hemma. Varje nummer av tidningen är fylld med recept, mat och vintips. Fyra ggr per år får man ett extra tjockt temanummer med tips på mat till vårens fester, sommarmat, höstmat och mat för jul och nyår.
Prenumerera på vin? Ja, det kan man faktiskt och Allt om Mat startade för några år sen en vinklubb för sina vinintresserade läsare. Vinexperter väljer ut spännande viner och varannan månad kommer en vinlåda hem till dörren.

Aktuella erbjudanden på Allt om Mat prenumeration

Här nedanför lägger vi in aktuella prenumerationserbjudanden där man ofta får en fin premie på köpet. Paketen är så nedsatta i pris att det lönar sig bara man är ute efter premien. Men vi hoppas att det är tidningen du främst vill åt, även om det är bra att veta att man kan avsluta prenumerationen när man vill.

3 nr av Allt om Mat + digital köksvåg + 2 kökshanddukar

3 nr av Allt om Mat + digital köksvåg + 2 kökshanddukar Du får en modern digital köksvåg i snygg och stilren design. Liten och behändig, tar lite plats. Du får också 2-pack med klassiska vita kökshanddukar i 100% bomull med våfflad struktur.

Dessa två gåvor får du alltså på köpet om du beställer 3 nummer av tidningen Allt om Mat för endast 98 kr. Du sparar 317 kr mot butikspriset på tidningarna, vågen och handdukarna.

Porto tillkommer med 59 kr.

Till erbjudandet
Du sparar: 317 kr

Allt om Mat + champagneskålar från Iittala

Allt om Mat + champagneskålar från Iittala Allt om Mat är Sveriges största mattidning. I Allt om Mat hittar du inspirationen för att laga god vardagsmat och helgmat med guldkant.

Få 6 eller 8 nr av Allt om Mat + 2 eller 4 champagneskålar från iittala från endast 159 kr + porto.

Den klassiska och vackra glasserien Essence är formgiven av Alfredo Häberli för Iittala. Essence champagneskålar är perfekta att skåla med vid alla tillfällen och passar lika bra som fina dessertskålar!

Till erbjudandet
Du sparar: 509 kr