skip to main content

Prenumerationserbjudanden på Allt om Mat med premier

Tidningen Allt om Mat ges ut i 20 nummer per år av förlaget Bonnier Tidskrifter. En prenumeration gör att du inte missar några nummer och kan bygga ett fint receptregister hemma. Varje nummer av tidningen är fylld med recept, mat och vintips. Fyra ggr per år får prenumeranter ett extra tjockt temanummer med tips på mat till vårens fester, sommarmat, höstmat och mat för jul och nyår.

Aktuella erbjudanden för prenumeration på tidningen Allt om Mat

Här listar vi tips på aktuella prenumerationserbjudanden där du kan en fin premie på köpet. Premiepaketen är så pass nedsatta i pris att det lönar sig bara man är ute efter premien. Men vi hoppas att det är tidningen du är mest intresserad av. Vill du inte ha tidningen mer kan du när som helst säga upp din prenumeration online.

6 nr av Allt om Mat + 2 st Swedish Grace Winter skålar

6 nr av Allt om Mat + 2 st Swedish Grace Winter skålar Swedish Grace är en formklassiker från Rörstrand och temaservisen Winter passar väl bra i juletider. Du får 2 st skålar ur Rörstrands Swedish Grace Winter, värda 159 kr styck. Denna premie får du om du köper 6 nr av tidningen Allt om Mat för 159 kr + frakt.

Till erbjudandet Spara 573 kr!

4 nr av Allt om Mat för endast 159 kr

4 nr av Allt om Mat för endast 159 kr Få 4 nr av Allt om Mat för endast 159 kr. Det är hela 42% rabatt mot ordinarie pris på tidningen - Sveriges största mattidning. Du får inspirationen för att laga god vardagsmat och helgmat med guldkant.

Till erbjudandet Spara 117 kr!