skip to main content

Hälsotidningar med bra erbjudanden och premier

För dig som gillar att förbättra och behålla din hälsa är hälsotidningar en bra källa till nyheter och inspiration. Hälsa är så mycket mer än bara träning och bra mat. I en hälsotidning får man läsa nyheter, artiklar och tips som får kroppen och knoppen att må bra.

På den här sidan har vi samlat alla erbjudanden och kampanjer på hälsotidningar. Istället för att köpa lösnummer i affären kan du teckna en prenumeration och köpa tidningsnummer billigare. Vanligtvis är det 2-3 nummer som erbjuds till kraftigt rabatterat pris. Dessutom får Du ofta en premie som välkomstgåva med tidningen. Premien har nästan alltid en koppling till hälsa, träning eller kroppsvård av något slag.

MåBra - 6 nr för 149 kr

MåBra - 6 nr för 149 kr MåBra - Sveriges största tidning för kropp & själ!
Här får du nya hälsorön, gripande intervjuer, praktiska råd och tips från hälsoexperter. Bli motiverad idag och få senaste nyheterna och hälsoinspiration som ger energikickar i vardagen! Dessutom 16 sidor med lätta och läckra recept varje månad.

Just nu får du 6 nr av MåBra för endast 149 kr, du sparar 30 kr per tidning!

Till erbjudandet Spara 181 kr!

3 nr av I FORM + Active Fit multiväska för 99 kr

3 nr av I FORM + Active Fit multiväska för 99 kr Just nu! Beställ 3 nr av I FORM + Active Fit multiväska för 99 kr + 49,50 kr i porto och exp.

Använd väskan från Active Fit som träningsväska med plats för skor, kläder och vattenflaska. Det är bättre än en plastpåse när du handlar som ryggsäck på promenader eller cykelturer i naturen som handbagage på semestern i regnväder – den är vattentät!

Till erbjudandet Spara 523 kr!

I FORM 4 nr + Badrumsvåg med kroppsanalys

I FORM 4 nr + Badrumsvåg med kroppsanalys Optimera din träning med tips och god råd från tidningen I Form. I FORM berättar om nya, spännande motionsformer och om hur du kan öka ditt välbefinnande genom att äta rätt.

Få 4 nr av I FORM + Badrumsvåg med kroppsanalys för 149 kr + 49,50 kr i porto och exp.

Badrumsvågen har en diskret och stilren design så att du kan ha den framme i badrummet. Den är svart och har en yta av härdat glas.

Till erbjudandet Spara 999 kr!

Fler erbjudanden med hälsotidningar