skip to main content

Hälsotidningar med bra erbjudanden och premier

För dig som gillar att förbättra och behålla din hälsa är hälsotidningar en bra källa till nyheter och inspiration. Hälsa är så mycket mer än bara träning och bra mat. I en hälsotidning får man läsa nyheter, artiklar och tips som får kroppen och knoppen att må bra.

På den här sidan har vi samlat alla erbjudanden och kampanjer på hälsotidningar. Istället för att köpa lösnummer i affären kan du teckna en prenumeration och köpa tidningsnummer billigare. Vanligtvis är det 2-3 nummer som erbjuds till kraftigt rabatterat pris. Dessutom får Du ofta en premie som välkomstgåva med tidningen. Premien har nästan alltid en koppling till hälsa, träning eller kroppsvård av något slag.

Bakset med 4 delar + I Form för endast 149 kr

Bakset med 4 delar + I Form för endast 149 kr Beställ 4 nummer av hälso- och träningstidningen I FORM för 149 kr. Du får då ett bakset i 4 delar på köpet inklusive recepthäfte. Porto tillkommer med 49,50 kr.

Baksetet innehåller:
- Bakmatta: Knåda, forma eller rulla ut din deg på bakmattan och slipp göra rent ditt bord. Bakmattan kan också användas i ugnen, så du sparar in på bakplåtspapper
- Kavel: Kavla din deg enkelt. Använd en av de tre avståndsringarna och få en jämn och exakt tjocklek på din deg
- Muffinsform: Baka 12 nyttiga muffins – formen håller smeten på plats och ger snygga, jämna muffins
- Degskrapa: Skrapa enkelt ur all deg ur din bunke eller använd skrapa för att dela din deg

värde 700 kr

Till erbjudandet Spara 849 kr!

5 nr av Topphälsa + set från The Body Shop Olive

5 nr av Topphälsa + set från The Body Shop Olive Älskar du oliver och olivolja? Det gör säkert din hud i alla fall för med The Body Shop Olive setet kommer din hud att tacka dig. Du får detta set om du tecknar en kort prenumeration på tidningen Topphälsa.

För endast 199 kr får du dina tidningar hem i brevlådan. Mellan dina tidningsnummer av Topphälsa kan du vårda din hud med följande kit från Body Shop (frakt 59 kr):

Olive Body Butter
Olive Body Butter är en intensiv, krämig fuktighetsbevarare för hela kroppen. Den absorberas lätt av huden och hjälper till att göra den mjuk och len. 200 ml. Värde 185 kr.

Olive Shower Gel
Shower Gel som rengör milt och fuktighetsbevarar i upp till 24-timmar. Innehåller Community Fair Trade-producerad olivolja. 250 ml.
Värde 70 kr.

Olive Body Scrub
Olive Body Scrub är en fuktighetsbevarande, krämbaserad mild kroppsskrubb som hjälper till att avlägsna döda hudceller och gör huden mjuk och len. 200 ml. Värde 195 kr.

Till erbjudandet Spara 546 kr!

5 nr av Topphälsa för endast 139 kr (53% rabatt)

5 nr av Topphälsa för endast 139 kr (53% rabatt) Om du vill få mer inspiration till ett hälsosamt liv kan du starta en kort prenumeration på tidningen ToppHälsa. Här får du 5 nr till 53% rabatt mot ordinarie pris. Du betalar endast 139 kr för dina fem tidningar.

Till erbjudandet Spara 156 kr!

Fler erbjudanden med hälsotidningar