skip to main content

Hälsotidningar med bra erbjudanden och premier

För dig som gillar att förbättra och behålla din hälsa är hälsotidningar en bra källa till nyheter och inspiration. Hälsa är så mycket mer än bara träning och bra mat. I en hälsotidning får man läsa nyheter, artiklar och tips som får kroppen och knoppen att må bra.

På den här sidan har vi samlat alla erbjudanden och kampanjer på hälsotidningar. Istället för att köpa lösnummer i affären kan du teckna en prenumeration och köpa tidningsnummer billigare. Vanligtvis är det 2-3 nummer som erbjuds till kraftigt rabatterat pris. Dessutom får Du ofta en premie som välkomstgåva med tidningen. Premien har nästan alltid en koppling till hälsa, träning eller kroppsvård av något slag.

i FORM 4 nr + Vinterlöpartights från Active Fit

i FORM 4 nr + Vinterlöpartights från Active Fit I FORM berättar om nya, spännande motionsformer och om hur du kan öka ditt välbefinnande genom att äta rätt.

Beställ 4 nr av I FORM + Vinterlöpartights från Active Fit för 149 kr + 49,50 kr i porto och exp.

Håller dig varm i alla slags väder. Har reflexer på alla sidorna, så du syns i mörkret. Har en snygg passform med fina reflexmönster.

Till erbjudandet Spara 785 kr!

I FORM 4 nr + Active Fit friluftsjacka

I FORM 4 nr + Active Fit friluftsjacka I FORM berättar om nya, spännande motionsformer och om hur du kan öka ditt välbefinnande genom att äta rätt.

Få 4 nr av I FORM + Active Fit friluftsjacka för 149 kr + 49,50 kr i porto och exp.

Oavsett om du ska ut på promenad, cykla till/från jobbet, vara aktiv på semestern eller bara behöver något lätt att ta på dig till vardags är jackan ett bra val och har många bra egenskaper.

Till erbjudandet Spara 734 kr!

ToppHälsa - 5 nr + varma tights från Röhnisch

ToppHälsa - 5 nr + varma tights från Röhnisch Tidningen ToppHälsa hjälper dig att ta enkla effektiva steg mot ett skönare, härligare, hälsosammare liv.

Prenumerationserbjudandet
Just nu får du 5 nr av ToppHälsa för endast 199 kr + porto. Med på köpet får du varma tights från Röhnisch värda 699 kr, utan extra kostnad.

Till erbjudandet Spara 775 kr!

Fler erbjudanden med hälsotidningar