skip to main content

Hälsotidningar med bra erbjudanden och premier

För dig som gillar att förbättra och behålla din hälsa är hälsotidningar en bra källa till nyheter och inspiration. Hälsa är så mycket mer än bara träning och bra mat. I en hälsotidning får man läsa nyheter, artiklar och tips som får kroppen och knoppen att må bra.

På den här sidan har vi samlat alla erbjudanden och kampanjer på hälsotidningar. Istället för att köpa lösnummer i affären kan du teckna en prenumeration och köpa tidningsnummer billigare. Vanligtvis är det 2-3 nummer som erbjuds till kraftigt rabatterat pris. Dessutom får Du ofta en premie som välkomstgåva med tidningen. Premien har nästan alltid en koppling till hälsa, träning eller kroppsvård av något slag.

Beställ 4 nummer av I FORM + Craft topp & tights

Beställ 4 nummer av I FORM + Craft topp & tights Massor av inspiration till träning får du i tidningen i FORM. I den här kampanjen får du dessutom ett träningsset med topp och tights från Craft. Få 4 tidningar för 198,50 kr och träningskläderna på köpet som premie.

Tightsen har hög midja och bred linning som håller magen på plats. Toppen är fuktabsorberande och låter kroppen andas när du tränar. Använd setet eller mixa topp och tights med dina övriga träningskläder.
Finns i storlekarna S, M, L och XL. Värde 750 kr.

Till erbjudandet Spara 750 kr!

5 nr av ToppHälsa för 199 kr + duscholja från L'Occitane

5 nr av ToppHälsa för 199 kr + duscholja från L'Occitane Du får 5 nr av tidningen Topphälsa just nu till ett värde av 295 kr. Ditt pris är endast 199 kr och då får du duscholja från L´Occitanem, en upphängningsbar necessär och en hamam-handduk. Det totala värdet på denna tidningskampanj från Topphälsa är 852 kr inklusive premierna.

Till erbjudandet Spara 653 kr!

Gratis tillgång i 2 veckor till I FORMs digitala universum

Gratis tillgång i 2 veckor till I FORMs digitala universum I FORM berättar om nya, spännande motionsformer och om hur du kan öka ditt välbefinnande genom att äta rätt.

Gratis tillgång i 2 veckor till I FORMs digitala universum for 0 kr.

Till erbjudandet Spara 39 kr!

Fler erbjudanden med hälsotidningar