skip to main content

Hälsotidningar med bra erbjudanden och premier

För dig som gillar att förbättra och behålla din hälsa är hälsotidningar en bra källa till nyheter och inspiration. Hälsa är så mycket mer än bara träning och bra mat. I en hälsotidning får man läsa nyheter, artiklar och tips som får kroppen och knoppen att må bra.

På den här sidan har vi samlat alla erbjudanden och kampanjer på hälsotidningar. Istället för att köpa lösnummer i affären kan du teckna en prenumeration och köpa tidningsnummer billigare. Vanligtvis är det 2-3 nummer som erbjuds till kraftigt rabatterat pris. Dessutom får Du ofta en premie som välkomstgåva med tidningen. Premien har nästan alltid en koppling till hälsa, träning eller kroppsvård av något slag.

4 nr av I FORM + Nordic Steamer för 199 kr

4 nr av I FORM + Nordic Steamer för 199 kr Pröva en steamer i stället för ditt strykjärn. Den varma ångan avlägsnar envisa veck och slätar ut olika textilier snabbt och effektivt, samtidigt som den tar bort damm och vissa bakterier.

Beställ en kort prenumeration på I FORM för endast 199 kr. Du får 4 nr hem i brevlådan och den fina Nordic Steamer som premie utan extra kostnad. Du sparar 82% mot butikspris.

Till erbjudandet Spara 884 kr!

4 nr av I FORM + Smoothiemixer för 149 kr + 49,50 kr i porto

4 nr av I FORM + Smoothiemixer för 149 kr + 49,50 kr i porto Ett sprillans nytt erbjudanden på hälsotidningen I FORM där du denna gång får en premie i form av en mixer för smoothies.

Denna mixer är extra smart eftersom den mixar direkt i bägaren som du sedan kan ta med dig när du är på språng. Värde 399 kr.

Beställ 4 nummer av I FORM och du får din Smoothiemixer i premie på köpet. Du betalar totalt 149 kr + 49,50 kr i porto och exp.

Till erbjudandet Spara 534 kr!

Aktiv Träning 3 nr + PROX11 Full HD Actionkamera

Aktiv Träning 3 nr + PROX11 Full HD Actionkamera Aktiv Träning hjälper dig att komma i bättre form och ser till att du får ut maximalt av din träning, oavsett vilken form av motion du ägnar dig åt.

Få 3 nr av Aktiv Träning + PROX11 Full HD Actionkamera för 99,50 kr + 49,50 kr i porto och exp.

Oavsett om du cyklar i skogen, tar en löprunda i staden, klättrar i berg eller dyker under vattnet är FOQUS PROX11 redo att föreviga dina största upplevelser.

Denna smarta actionkameran väger endast 46 gram och har en 5-megapixelssensor som kan filma knivskarpa videor i 1080p Full HD med 30 fps (bilder per sekund).

Till erbjudandet Spara 749 kr!

Fler erbjudanden med hälsotidningar