skip to main content

Hälsotidningar med bra erbjudanden och premier

För dig som gillar att förbättra och behålla din hälsa är hälsotidningar en bra källa till nyheter och inspiration. Hälsa är så mycket mer än bara träning och bra mat. I en hälsotidning får man läsa nyheter, artiklar och tips som får kroppen och knoppen att må bra.

På den här sidan har vi samlat alla erbjudanden och kampanjer på hälsotidningar. Istället för att köpa lösnummer i affären kan du teckna en prenumeration och köpa tidningsnummer billigare. Vanligtvis är det 2-3 nummer som erbjuds till kraftigt rabatterat pris. Dessutom får Du ofta en premie som välkomstgåva med tidningen. Premien har nästan alltid en koppling till hälsa, träning eller kroppsvård av något slag.

Beställ 3 nummer av I FORM för 79 kr

Beställ 3 nummer av I FORM för 79 kr I FORM berättar om nya, spännande motionsformer och om hur du kan öka ditt välbefinnande genom att äta rätt. Du kan nu få 3 nr av tidningen för endast 79 kr (ord.pris 232 kr).

Till erbjudandet Spara 153 kr!

4 nr av i FORM 199 kr + badrumsvåg med kroppsanalys

4 nr av i FORM 199 kr + badrumsvåg med kroppsanalys Håll koll på vikten, fettprocent, muskelmassa och kroppsvätska. Du får en analytisk badrumsvåg som premie med tidningen i FORM. Utvecklingen av dina mätvärden kan du följa i en app som hör till vågen.

Du får premien när du beställer 4 nr av tidningen i FORM för 199 kr och det inkluderar frakt och leverans av både premie och tidning.

Till erbjudandet Spara 861 kr!

3 nr av Topphälsa för 139 kr (-21% rabatt)

3 nr av Topphälsa för 139 kr (-21% rabatt) ileadTesta 3 nummer av tidningen Topphälsa för endast 139 kr. Du får 21% rabatt mot ordinarie pris och får möjlighet att utvärdera Topphälsa innan du bestämmer dig för en längre prenumeration.

Till erbjudandet Spara 37 kr!

Fler erbjudanden med hälsotidningar