skip to main content

Hälsotidningar med bra erbjudanden och premier

För dig som gillar att förbättra och behålla din hälsa är hälsotidningar en bra källa till nyheter och inspiration. Hälsa är så mycket mer än bara träning och bra mat. I en hälsotidning får man läsa nyheter, artiklar och tips som får kroppen och knoppen att må bra.

På den här sidan har vi samlat alla erbjudanden och kampanjer på hälsotidningar. Istället för att köpa lösnummer i affären kan du teckna en prenumeration och köpa tidningsnummer billigare. Vanligtvis är det 2-3 nummer som erbjuds till kraftigt rabatterat pris. Dessutom får Du ofta en premie som välkomstgåva med tidningen. Premien har nästan alltid en koppling till hälsa, träning eller kroppsvård av något slag.

2 nr av Aktiv Träning + Hasaki Omakase-knivset för 69,50 kr

2 nr av Aktiv Träning + Hasaki Omakase-knivset för 69,50 kr Beställ Aktiv Träning som kort prenumeration och få ett Hasaki Omakase knivset på köpet. Välj på 2, 6 eller 12 nummer i din tidningsprenumeration. Oavsett vilken du väljer får du knivsetet hemskickat utan extra kostnad.

Hasaki Omakase-knivset
En japansk kockkniv ska uppfylla tre kriterier. Den ska vara välbalanserad, så den blir lätt att arbeta med under flera timmar, den ska vara extremt vass och den ska hålla skärpan länge.

Det gör både Nakiri kockkniv och Yanagiba filékniv som ingår i setet.

Till erbjudandet Spara 526 kr!

Beställ Aktiv Träning och få Outpack vattentät ryggsäck

Beställ Aktiv Träning och få Outpack vattentät ryggsäck Aktiv Träning hjälper dig att komma i bättre form och ser till att du får ut maximalt av din träning, oavsett vilken form av motion du ägnar dig åt.

Erbjudande på kort prenumeration med premie
2 nr av Aktiv Träning + Outpack vattentät ryggsäck för 69,50 kr + 39,50 kr i porto och exp.

Den stadiga ryggsäcken från Outpack är 100 % vattentät och håller dina värdesaker torra i alla väder. Även om olyckan är framme och du tappar ryggsäcken i en brusande älv kan du lita på att innehållet inte blir blött.

Till erbjudandet Spara 396 kr!

ToppHälsa 5 nr + produkter från Sasco

ToppHälsa 5 nr + produkter från Sasco ToppHälsa vill hjälpa dig att ta de enkla effektiva stegen mot ett skönare, härligare och hälsosammare liv. De ger alltid 100 procent pepp och inspiration med de bästa träningstipsen, de godaste och nyttigaste recepten och den smarta vägen till naturlig skönhet.

Få 5 nr av ToppHälsa + produkter från Sasco för endast 199 kr + porto.

SASCO ECO BODY - Veganskt, ekologisk och tillverkat i Falun.

Till erbjudandet Spara 507 kr!

Fler erbjudanden med hälsotidningar