skip to main content

Hälsotidningar med bra erbjudanden och premier

För dig som gillar att förbättra och behålla din hälsa är hälsotidningar en bra källa till nyheter och inspiration. Hälsa är så mycket mer än bara träning och bra mat. I en hälsotidning får man läsa nyheter, artiklar och tips som får kroppen och knoppen att må bra.

På den här sidan har vi samlat alla erbjudanden och kampanjer på hälsotidningar. Istället för att köpa lösnummer i affären kan du teckna en prenumeration och köpa tidningsnummer billigare. Vanligtvis är det 2-3 nummer som erbjuds till kraftigt rabatterat pris. Dessutom får Du ofta en premie som välkomstgåva med tidningen. Premien har nästan alltid en koppling till hälsa, träning eller kroppsvård av något slag.

ToppHälsa 5 nr + Linne med hörlurar & löparbälte

ToppHälsa 5 nr + Linne med hörlurar & löparbälte ToppHälsa hjälper dig att ta de enkla effektiva succéstegen mot ett skönare, härligare, hälsosammare liv. Tidningen ger dig 100 procent pepp och inspiration med de bästa träningstipsen, de godaste och nyttigaste recepten.

Få 5 nr av Topphälsa + Linne, hörlurar & löparbälte för endast 199 kr + porto.

Du får:
Rosa brottarlinne
Löparbälte för midjan
Svarta och rosa in-ear hörlurar

Till erbjudandet Spara 702 kr!

I FORM 4 nr + Craft bodywear

I FORM 4 nr + Craft bodywear I FORM berättar om nya, spännande motionsformer och om hur du kan öka ditt välbefinnande genom att äta rätt.

Beställ 4 nr av I FORM + Craft bodywear för 149 kr + 49,50 kr i porto och exp.

Craft bodywear – set med tröja och tights. Håll värmen och känn dig bekväm.

Till erbjudandet Spara 899 kr!

i FORM 4 nr + Vinterlöpartights från Active Fit

i FORM 4 nr + Vinterlöpartights från Active Fit I FORM berättar om nya, spännande motionsformer och om hur du kan öka ditt välbefinnande genom att äta rätt.

Beställ 4 nr av I FORM + Vinterlöpartights från Active Fit för 149 kr + 49,50 kr i porto och exp.

Håller dig varm i alla slags väder. Har reflexer på alla sidorna, så du syns i mörkret. Har en snygg passform med fina reflexmönster.

Till erbjudandet Spara 785 kr!

Fler erbjudanden med hälsotidningar