skip to main content

Hälsotidningar med bra erbjudanden och premier

För dig som gillar att förbättra och behålla din hälsa är hälsotidningar en bra källa till nyheter och inspiration. Hälsa är så mycket mer än bara träning och bra mat. I en hälsotidning får man läsa nyheter, artiklar och tips som får kroppen och knoppen att må bra.

På den här sidan har vi samlat alla erbjudanden och kampanjer på hälsotidningar. Istället för att köpa lösnummer i affären kan du teckna en prenumeration och köpa tidningsnummer billigare. Vanligtvis är det 2-3 nummer som erbjuds till kraftigt rabatterat pris. Dessutom får Du ofta en premie som välkomstgåva med tidningen. Premien har nästan alltid en koppling till hälsa, träning eller kroppsvård av något slag.

5 nr av Topphälsa + 2021 kalender + Stora boken om din hälsa

5 nr av Topphälsa + 2021 kalender + Stora boken om din hälsa Nu är det nytt år och hög tid att ta tag i hälsan och sköta kroppen på bästa sätt. Tidningen Topphälsa har kommit med ett nytt erbjudande för 2021.

Du får 5 nr för 199 kr och med på köpet följer dels en kalender 2021 men också boken "Stora boken om din hälsa".

Din guide till ett piggare, härligare och sundare liv. Du får 304 sidor fullmatade med tips, inspiration, kunskap och pepp.

Till erbjudandet Spara 604 kr!

3 nr av I FORM + Active Fit shaping tights för 99 kr

3 nr av I FORM + Active Fit shaping tights för 99 kr I FORM berättar om nya, spännande motionsformer och om hur du kan öka ditt välbefinnande genom att äta rätt. Beställ 3 nummer av I FORM i en kort prenumeration för endast 99 kr. Du får Active Fit shaping tights på köpet. Porto tillkommer.

Du får ett par shaping tights med god komfort:

- Hög midja med bred linning – håller magen på plats
- Sömlöst material – utan skavande sömmar
- Tidlös design – matcha de svarta tightsen med en färgad topp.
- Finns i storlekarna S, M, L och XL.

Till erbjudandet Spara 624 kr!

4 nr av I FORM + Badrumsvåg med kroppsanalys för 149 kr

4 nr av I FORM + Badrumsvåg med kroppsanalys för 149 kr Optimera din träning med tips och goda råd från tidningen I Form. Just nu får du med Badrumsvåg med kroppsanalys!

Beställ 4 nr för 149 kr + porto och du får en badrumsvåg som premie.

Med en digital badrumsvåg kan du inte bara mäta din vikt, utan också en rad andra parametrar som ger en fingervisning om din hälsa. Det kan hjälpa till att hålla motivationen uppe när du regelbundet kan följa din utveckling i den tillhörande appen:

- Mätning av vikt, fettprocent, muskelmassa och kroppsvätska
- Beräkning av BMI
- Automatisk överföring av data till din telefon eller surfplatta
- Badrumsvågen har en diskret och stilren design med en ovansida av vitt glas.

Till erbjudandet Spara 849 kr!

Fler erbjudanden med hälsotidningar