skip to main content

Hälsotidningar med bra erbjudanden och premier

För dig som gillar att förbättra och behålla din hälsa är hälsotidningar en bra källa till nyheter och inspiration. Hälsa är så mycket mer än bara träning och bra mat. I en hälsotidning får man läsa nyheter, artiklar och tips som får kroppen och knoppen att må bra.

På den här sidan har vi samlat alla erbjudanden och kampanjer på hälsotidningar. Istället för att köpa lösnummer i affären kan du teckna en prenumeration och köpa tidningsnummer billigare. Vanligtvis är det 2-3 nummer som erbjuds till kraftigt rabatterat pris. Dessutom får Du ofta en premie som välkomstgåva med tidningen. Premien har nästan alltid en koppling till hälsa, träning eller kroppsvård av något slag.

Aller Sommarrea - upp till 60% på 17 olika tidningar

Aller Sommarrea - upp till 60% på 17 olika tidningar Med 17 olika tidningar finns det något för alla att läsa från Aller förlag. De kör just nu en sommarrea med upp till 60% rabatt på korta och långa tidningsprenumerationer.

Exempel på tidningar och priser är:

- 12 nr av Allas för 159 kr
- 18 nr av Hänt Extra för 149 kr
- 6 nr av MåBra för 139 kr
- 7 nr av Matmagasinet för 139 kr
- 4 nr av Residence för 139 kr

Det här är alla tidningar som finns att välja på:
Allas, Allers, Hemmets Veckotidning, Året Runt, Svensk Damtidning, Hänt i veckan, Hänt Extra, Femina, ELLE, MåBra, ELLE Decoration, Antik & Auktion, Residence, Allers Trädgård, ELLE Mat & Vin, Matmagasinet, TV-Guiden

Till erbjudandet Spara 450 kr!

Topphälsa 5 nr + handtvål & handkräm från Savon de Marseille

Topphälsa 5 nr + handtvål & handkräm från Savon de Marseille ToppHälsa hjälper dig att ta de enkla effektiva succéstegen mot ett skönare, härligare, hälsosammare liv. Tidningen ger dig 100 procent pepp och inspiration.

Få 5 nr av Topphälsa + handtvål & handkräm från Savon de Marseille för endast 199 kr + porto.

Till erbjudandet Spara 374 kr!

5 nr av ToppHälsa + Body Shop Shea-kit

5 nr av ToppHälsa + Body Shop Shea-kit Normalt kostar 5 nr av Topphälsa 295 kr men du får nu denna korta prenumeration för 199 kr. På köpet följer ett kit med shea-produkter från Body Shop.

Du får:

- Shea Body Scrub
- Shea Shower Cream
- Shea Body Butter

Värdet på premierna är 450 kr men du får de alltså på köpet utan extra kostnad.

Frakt 59 kr tillkommer för din leverans.

Till erbjudandet Spara 546 kr!

Fler erbjudanden med hälsotidningar