skip to main content

Hälsotidningar med bra erbjudanden och premier

För dig som gillar att förbättra och behålla din hälsa är hälsotidningar en bra källa till nyheter och inspiration. Hälsa är så mycket mer än bara träning och bra mat. I en hälsotidning får man läsa nyheter, artiklar och tips som får kroppen och knoppen att må bra.

På den här sidan har vi samlat alla erbjudanden och kampanjer på hälsotidningar. Istället för att köpa lösnummer i affären kan du teckna en prenumeration och köpa tidningsnummer billigare. Vanligtvis är det 2-3 nummer som erbjuds till kraftigt rabatterat pris. Dessutom får Du ofta en premie som välkomstgåva med tidningen. Premien har nästan alltid en koppling till hälsa, träning eller kroppsvård av något slag.

ToppHälsa 5 nr + träningsväska + The Body Shop produkter

ToppHälsa 5 nr + träningsväska + The Body Shop produkter ToppHälsa hjälper dig att ta de enkla effektiva succéstegen mot ett skönare, härligare, hälsosammare liv. Tidningen ger dig 100 procent pepp och inspiration med de bästa träningstipsen, de godaste och nyttigaste recepten.

Allt detta får du:
√ 5 nr av Topp Hälsa
√ 3 favoriter från The Body Shop
√ Snygg träningsväska med bärhandtag
√ ToppHälsa i din iPad & iPhone

Paketet blir ditt för endast 149 kr + porto 49 kr!
Spara 630 kr!

Till erbjudandet
Du sparar: 630 kr

I FORM + Diadora T-shirt + Dermalogica ansiktsskrubb

I FORM + Diadora T-shirt + Dermalogica ansiktsskrubb Beställ 4 nummer av I FORM och Diadora T-shirt + Dermalogica skrubb för endast 149,00 kr. (+ porto och exp). Spara hela 1022 kr!

Tillsammans med I FORM får du den här snygga sport-T-shirten som gör dig redo för löpturen eller en runda på gymmet.

Daily microfoliant (75 g) är en exfolierande ansiktsskrubb och Dermalogicas bäst säljande produkt i Skandinavien. Det unika risbaserade enzympulvret mikroexfolierar den glåmiga hyn och gör den omedelbart klarare och mjukare.

Till erbjudandet
Du sparar: 1022 kr

Topphälsa 5 nr + t-shirt & träning med MyMOWO

Topphälsa 5 nr + t-shirt & träning med MyMOWO Kickstarta året med ToppHälsa och få hjälp till att ta enkla och effektiva steg mot ett skönare, härligare och hälsosammare liv.

Just nu får du allt detta för bara 149 kr + porto!

√ 5 nr av Topphälsa
√ Snygg träningst-shirt (välj mellan 2 färger)
√ 3 Månaders gratis träning med MyMOWO
√ Tillgång till tidningen digitalt

Samlat värde 896 kr.

Till erbjudandet
Du sparar: 747 kr

Fler erbjudanden med hälsotidningar visas nedan.