skip to main content

Hälsotidningar med bra erbjudanden och premier

För dig som gillar att förbättra och behålla din hälsa är hälsotidningar en bra källa till nyheter och inspiration. Hälsa är så mycket mer än bara träning och bra mat. I en hälsotidning får man läsa nyheter, artiklar och tips som får kroppen och knoppen att må bra.

På den här sidan har vi samlat alla erbjudanden och kampanjer på hälsotidningar. Istället för att köpa lösnummer i affären kan du teckna en prenumeration och köpa tidningsnummer billigare. Vanligtvis är det 2-3 nummer som erbjuds till kraftigt rabatterat pris. Dessutom får Du ofta en premie som välkomstgåva med tidningen. Premien har nästan alltid en koppling till hälsa, träning eller kroppsvård av något slag.

5 nr Topphälsa + träningskläder från Röhnisch

5 nr Topphälsa + träningskläder från Röhnisch ToppHälsa hjälper dig att ta enkla effektiva steg mot ett skönare, härligare, hälsosammare liv.

Tidningen ger dig 100 procent pepp och inspiration med de bästa träningstipsen, de godaste och nyttigaste recepten. När du beställer idag, får du även med ett snyggt linne och ett par träningstights från Röhnisch.

Allt detta får du:
√ 5 nr av Topp Hälsa
√ Linne i rosa eller turkos från Röhnisch
√ Snygga träningstights i svart från Röhnisch

Paketet blir ditt för endast 249 kr + porto 49 kr!

Till erbjudandet
Du sparar: 949 kr

Beställ Aktiv Träning och få Active Fit Shorts och T-shirt

Beställ Aktiv Träning och få Active Fit Shorts och T-shirt Beställer du 3 nr av Aktiv Träning i detta prenumerationserbjudande får du ActiveFit T-shirt och shorts på köpet, värde 499 kr.

Den kortärmade T-shirten från Active Fit har en snygg design och är tillverkad i ett mjukt material som andas. Framsidan är melerad i ljusgrått. Ryggen är av koksgrå mesh som bidrar till luftcirkulationen och ger naturlig rörelsefrihet så att du är bekväm ända från uppvärmningen till nedvarvningen.

Du betalar endast 99,50 kr + 49,50 kr i porto och exp för hela paketet.

Till erbjudandet
Du sparar: 639 kr

4 nr Topphälsa + hörlurar & linne för 129 kr

4 nr Topphälsa + hörlurar & linne för 129 kr När du beställer tidningen Topphälsa, får du även med ett snyggt linne i valfri färg + häftiga hörlurar på köpet.

Allt detta får du:

√ 5 nr av Topp Hälsa
√ Snyggt träningslinne i valfri färg
√ Praktiska in-ear hörlurar till träningen
√ ToppHälsa i din iPad & iPhone

Paketet blir ditt för endast 129 kr + porto 49 kr! Spara 349 kr!

Till erbjudandet
Du sparar: 349 kr

Fler erbjudanden med hälsotidningar visas nedan.