skip to main content

Hälsotidningar med bra erbjudanden och premier

För dig som gillar att förbättra och behålla din hälsa är hälsotidningar en bra källa till nyheter och inspiration. Hälsa är så mycket mer än bara träning och bra mat. I en hälsotidning får man läsa nyheter, artiklar och tips som får kroppen och knoppen att må bra.

På den här sidan har vi samlat alla erbjudanden och kampanjer på hälsotidningar. Istället för att köpa lösnummer i affären kan du teckna en prenumeration och köpa tidningsnummer billigare. Vanligtvis är det 2-3 nummer som erbjuds till kraftigt rabatterat pris. Dessutom får Du ofta en premie som välkomstgåva med tidningen. Premien har nästan alltid en koppling till hälsa, träning eller kroppsvård av något slag.

Köp 4 nr av I FORM & få Vinterlöpartights från Active Fit

Köp 4 nr av I FORM & få Vinterlöpartights från Active Fit De varma och funktionella vinterlöpartightsen från Active Fit kostar 650 kr men du får de på köpet när du beställer 4 nr av tidningen I FORM. Ditt totalpris inklusive leverans är endast 199 kr. Mot butikspris på tidning och träningstights sparar man 811 kr.

Med vinterlöpartights från Active Fit kommer du aldrig att frysa:

» Håller dig varm i alla slags väder
» Har ficka på låret för telefon, nycklar eller småsaker
» Snygg passform med fina reflexmönster

Till erbjudandet Spara 811 kr!

2 nr av I FORM + Nordic massagepistol

2 nr av I FORM + Nordic massagepistol Oavsett hur du tränar så hittar du en massa inspiration i I FORM. Nu finns denna kampanj där du får 2 nr av tidningen för 139 kr och på köpet en premie från Nordic.

Det finns inget bättre än en rejäl massage för att mjuka upp spända muskler. Du får Nordic massagepistol som premie med I FORM. Den är bra för den trötta kontorskroppen: Spänningshuvudvärk, musarm eller öm rygg? Massagepistolen lindrar dina spända muskler så du får ny energi till vardagens strapatser. Värde: 750 kr

Till erbjudandet Spara 816 kr!

4 nr av i FORM för 199 kr + Nordic Juicepress på köpet

4 nr av i FORM för 199 kr + Nordic Juicepress på köpet Nyttiga juicer som du pressar från färsk frukt är fylld med vitaminer och nyttigheter. Du får en Nordic juicepress som premie när du beställer tidningen iFORM just nu.

För 199 kr får du 4 nr av hälsotidningen hem i brevlådan. Med på köpet skickas också juicepressen från Nordic och en receptbok med 22 nyttiga juicer.

Till erbjudandet Spara 911 kr!

Fler erbjudanden med hälsotidningar