skip to main content

Min Häst erbjudande på tidningen

Älskar du hästar är detta tidningen för dig! Min Häst är den största serietidningen för alla unga hästälskare! I tidningen Min Häst hittar du en blandning av allt som är roligt, mysigt, spännande, sorgligt och lärorikt. I varje nytt nummer finns hästiga serier, faktareportage, artiklar, postrar, roliga tävlingar och läsarsidor. Inte nog med det, flera gånger under året följer en liten överraskning med tidningen.

Tidningen Min Häst utkommer med ett nytt nummer varannan vecka. Som prenumerant missar du inga nummer. Här listar vi aktuella prenumerationserbjudanden på tidningen. Ibland får du också med en fin premie på köpet.

6 nr av hästtidningen Min Häst för 159 kr + Mulle örngott

6 nr av hästtidningen Min Häst för 159 kr + Mulle örngott Hästtokiga gillar att läsa hästtidningen Min Häst. Den riktar sig till barn mellan 7-14 år som älskar hästar.

Du kan teckna en kort prenumeration på 6 nr för endast 159 kr just nu. Med på köpet som en premie får man då ett örngott med tema Mulle. Totalt sparar du 60% mot ordinarie pris. Abonnemanget avslutas automatiskt.

Till erbjudandet Spara 238 kr!