skip to main content

Min Häst erbjudande på tidningen

Älskar du hästar är detta tidningen för dig! Min Häst är den största serietidningen för alla unga hästälskare! I tidningen Min Häst hittar du en blandning av allt som är roligt, mysigt, spännande, sorgligt och lärorikt. I varje nytt nummer finns hästiga serier, faktareportage, artiklar, postrar, roliga tävlingar och läsarsidor. Inte nog med det, flera gånger under året följer en liten överraskning med tidningen.

Tidningen Min Häst utkommer med ett nytt nummer varannan vecka. Som prenumerant missar du inga nummer. Här listar vi aktuella prenumerationserbjudanden på tidningen. Ibland får du också med en fin premie på köpet.

6 nr av Min Häst för 188 kr + Mulle rosa örngott

6 nr av Min Häst för 188 kr + Mulle rosa örngott ileadTill mer än 50% rabatt kan du beställa tidningen Min Häst. Du får 6 nr för endast 188 kr och med på köpet ett rosa örngott med Mulle på (värde 149 kr). Abonnemanget avslutas automatiskt efter det sjätte numret landat i brevlådan.

Till erbjudandet Spara 300 kr!

13 nr av Min Häst + Samlarmapp på köpet

13 nr av Min Häst + Samlarmapp på köpet ileadAlla hästtokiga barn som gillar att läsa om hästar älskar tidningen Min Häst. Här har du ett erbjudande på 13 nr av tidningen för endast 419 kr. Med på köpet följer en premie - en samlarmapp för tidningarna.

Till erbjudandet Spara 163 kr!