skip to main content

Träningstidningar med bra erbjudanden och premier

Med en träningstidning får du löpande bra inspiration och tips på hur du håller träningen igång. Det finns generella träningstidningar som iForm, Aktiv Träning och Topphälsa. I de får man allmänna råd och guider kring träning och fysisk aktivitet. Därtill finns det grenspecifika träningstidningar som handlar om en typ av aktivitet. Vi har till exempel Runners World om löpning och Yoga World för allt om yoga.

Om du brukar köpa tidningar i butik kan du spara en hel del på att beställa online. Som en bonus får du då också en premie på köpet. Vanligt förekommande premier är träningskläder eller teknikprylar som gör träningen lite roligare som t.ex. GPS-klockor eller aktivitetsmätare.

4 nr av I FORM + ActiveFit Fiberjacket XL black för 149 kr

4 nr av I FORM + ActiveFit Fiberjacket XL black för 149 kr Teckna en kort prenumeration på tidningen I FORM för endast 149 kr. Du får då 4 nr smidigt hem i brevlådan. Med på köpet följer en fiberjacka från Active Fit.

Jackan passar dig som tycker om att vara aktiv och vistas utomhus. Den kan användas till allt – en rask promenad, i trädgården eller som ett tunt ytterplagg till vardags. Värde: 650:-

Till erbjudandet Spara 772 kr!

3 nr av Åka Skidor för 229 kr

3 nr av Åka Skidor för 229 kr Beställ tidningen Åka Skidor till kampanjpris. Du kan välja från 3 nr för 229 kr upp till en 2-års prenumeration för 1299 kr.

Alla prenumerationer avslutas automatiskt när det sista numret landat i din postlåda. Det gör att du inte behöver oroa dig för att glömma uppsägning.

Till erbjudandet Spara 50 kr!

Spara upp till 32% på Runners World prenumeration

Spara upp till 32% på Runners World prenumeration Den löparbitne som vill hålla sig uppdaterad kring löparvärlden gör bäst i att teckna helsårsprenumeration på Runners World.

Du kan köpa en prenumeration till dig själv eller ge bort till någon annan. Just nu får du en helårsprenumeration med 11 nr för endast 599 kr. Det är en rabatt på hela 32% mot ordinarie pris.

Till erbjudandet Spara 269 kr!

Fler erbjudanden med träningstidningar