skip to main content

Träningstidningar med bra erbjudanden och premier

Med en träningstidning får du löpande bra inspiration och tips på hur du håller träningen igång. Det finns generella träningstidningar som iForm, Aktiv Träning och Topphälsa. I de får man allmänna råd och guider kring träning och fysisk aktivitet. Därtill finns det grenspecifika träningstidningar som handlar om en typ av aktivitet. Vi har till exempel Runners World om löpning och Yoga World för allt om yoga.

Prenumerera på tidning om träning

Om du brukar köpa tidningar om träning i butik kan du spara en hel del på att beställa online. Som en bonus får du också med din prenumeration en premie på köpet. Vanligt förekommande premier är träningskläder eller teknikprylar som gör träningen lite roligare som t.ex. GPS-klockor eller aktivitetsmätare.

3 nr av Runners World för 99 kr

3 nr av Runners World för 99 kr ileadStarta en kort prenumeration på Sveriges största löpartidning Runners World. Du får i denna kampanj 3 nr för endast 99 kr (58% rabatt) och ditt abonnemang avslutas automatiskt. Tycker du att 3 nr är för lite kan du välja på upp till 12 nr till rabatterat pris på beställningssidan.

Till erbjudandet Spara 136 kr!

Beställ 4 nummer av I FORM + Craft topp & tights

Beställ 4 nummer av I FORM + Craft topp & tights Massor av inspiration till träning får du i tidningen i FORM. I den här kampanjen får du dessutom ett träningsset med topp och tights från Craft. Få 4 tidningar för 198,50 kr och träningskläderna på köpet som premie.

Tightsen har hög midja och bred linning som håller magen på plats. Toppen är fuktabsorberande och låter kroppen andas när du tränar. Använd setet eller mixa topp och tights med dina övriga träningskläder.
Finns i storlekarna S, M, L och XL. Värde 750 kr.

Till erbjudandet Spara 750 kr!

Gratis tillgång i 2 veckor till I FORMs digitala universum

Gratis tillgång i 2 veckor till I FORMs digitala universum I FORM berättar om nya, spännande motionsformer och om hur du kan öka ditt välbefinnande genom att äta rätt.

Gratis tillgång i 2 veckor till I FORMs digitala universum for 0 kr.

Till erbjudandet Spara 39 kr!

Fler erbjudanden med träningstidningar