skip to main content

Träningstidningar med bra erbjudanden och premier

Med en träningstidning får du löpande bra inspiration och tips på hur du håller träningen igång. Det finns generella träningstidningar som iForm, Aktiv Träning och Topphälsa. I de får man allmänna råd och guider kring träning och fysisk aktivitet. Därtill finns det grenspecifika träningstidningar som handlar om en typ av aktivitet. Vi har till exempel Runners World om löpning och Yoga World för allt om yoga.

Om du brukar köpa tidningar i butik kan du spara en hel del på att beställa online. Som en bonus får du då också en premie på köpet. Vanligt förekommande premier är träningskläder eller teknikprylar som gör träningen lite roligare som t.ex. GPS-klockor eller aktivitetsmätare.

Beställ Aktiv Träning och få Active Fit Shorts och T-shirt

Beställ Aktiv Träning och få Active Fit Shorts och T-shirt Beställer du 3 nr av Aktiv Träning i detta prenumerationserbjudande får du ActiveFit T-shirt och shorts på köpet, värde 499 kr.

Den kortärmade T-shirten från Active Fit har en snygg design och är tillverkad i ett mjukt material som andas. Framsidan är melerad i ljusgrått. Ryggen är av koksgrå mesh som bidrar till luftcirkulationen och ger naturlig rörelsefrihet så att du är bekväm ända från uppvärmningen till nedvarvningen.

Du betalar endast 99,50 kr + 49,50 kr i porto och exp för hela paketet.

Till erbjudandet
Du sparar: 639 kr

I FORM + Köksset med spiralizer, skalare och kniv

I FORM + Köksset med spiralizer, skalare och kniv Beställ 3 nummer av I FORM och få Köksset med spiralizer, skalare och kniv för endast 99 kr. (+ porto och exp).

Med dessa tre köksredskap kan du skära, snitta, strimla och skala dina grönsaker, så att du enkelt kan skapa nya, goda och nyttiga rätter med massor av grönsaker. Byt till exempel ut den traditionella pastan mot strimlade rödbetor och zucchini, och få en nyttigare rätt.

Värde: 399:-

Till erbjudandet
Du sparar: 503 kr

Aktiv Träning 2 nr + Active Fit Löparbälte

Aktiv Träning 2 nr + Active Fit Löparbälte Beställ 2 nummer av Aktiv Träning + Active Fit Löparbälte för 69,50 kr + 29,50 kr i porto och exp.

Ta enkelt och praktiskt med mobilen, nycklarna, kreditkort och annat på löpturen. Det välsittande, mjuka löparbältet från Active Fit har två flexibla fickor med dragkedja.

Fickorna anpassar sig efter dina behov som till exempel storleken på din mobil och håller sakerna stabilt på plats. Med två fickor – en till mobilen och en till nycklar och annat – riskerar du inte att repa mobilen.

Bältet är superelastiskt, enkelt att justera och har inbyggda reflexer. Fickorna är vattentäta, så du behöver inte vara rädd för regn.
Värde: 199:-

Till erbjudandet
Du sparar: 289 kr

Fler erbjudanden med träningstidningar visas nedan.