skip to main content

Träningstidningar med bra erbjudanden och premier

Med en träningstidning får du löpande bra inspiration och tips på hur du håller träningen igång. Det finns generella träningstidningar som iForm, Aktiv Träning och Topphälsa. I de får man allmänna råd och guider kring träning och fysisk aktivitet. Därtill finns det grenspecifika träningstidningar som handlar om en typ av aktivitet. Vi har till exempel Runners World om löpning och Yoga World för allt om yoga.

Om du brukar köpa tidningar i butik kan du spara en hel del på att beställa online. Som en bonus får du också med din prenumeration en premie på köpet. Vanligt förekommande premier är träningskläder eller teknikprylar som gör träningen lite roligare som t.ex. GPS-klockor eller aktivitetsmätare.

4 nr av I FORM + Nordic Steamer för 199 kr

4 nr av I FORM + Nordic Steamer för 199 kr Pröva en steamer i stället för ditt strykjärn. Den varma ångan avlägsnar envisa veck och slätar ut olika textilier snabbt och effektivt, samtidigt som den tar bort damm och vissa bakterier.

Beställ en kort prenumeration på I FORM för endast 199 kr. Du får 4 nr hem i brevlådan och den fina Nordic Steamer som premie utan extra kostnad. Du sparar 82% mot butikspris.

Till erbjudandet Spara 884 kr!

4 nr av I FORM + Smoothiemixer för 149 kr + 49,50 kr i porto

4 nr av I FORM + Smoothiemixer för 149 kr + 49,50 kr i porto Ett sprillans nytt erbjudanden på hälsotidningen I FORM där du denna gång får en premie i form av en mixer för smoothies.

Denna mixer är extra smart eftersom den mixar direkt i bägaren som du sedan kan ta med dig när du är på språng. Värde 399 kr.

Beställ 4 nummer av I FORM och du får din Smoothiemixer i premie på köpet. Du betalar totalt 149 kr + 49,50 kr i porto och exp.

Till erbjudandet Spara 534 kr!

Aktiv Träning 3 nr + PROX11 Full HD Actionkamera

Aktiv Träning 3 nr + PROX11 Full HD Actionkamera Aktiv Träning hjälper dig att komma i bättre form och ser till att du får ut maximalt av din träning, oavsett vilken form av motion du ägnar dig åt.

Få 3 nr av Aktiv Träning + PROX11 Full HD Actionkamera för 99,50 kr + 49,50 kr i porto och exp.

Oavsett om du cyklar i skogen, tar en löprunda i staden, klättrar i berg eller dyker under vattnet är FOQUS PROX11 redo att föreviga dina största upplevelser.

Denna smarta actionkameran väger endast 46 gram och har en 5-megapixelssensor som kan filma knivskarpa videor i 1080p Full HD med 30 fps (bilder per sekund).

Till erbjudandet Spara 749 kr!

Fler erbjudanden med träningstidningar