skip to main content

Träningstidningar med bra erbjudanden och premier

Med en träningstidning får du löpande bra inspiration och tips på hur du håller träningen igång. Det finns generella träningstidningar som iForm, Aktiv Träning och Topphälsa. I de får man allmänna råd och guider kring träning och fysisk aktivitet. Därtill finns det grenspecifika träningstidningar som handlar om en typ av aktivitet. Vi har till exempel Runners World om löpning och Yoga World för allt om yoga.

Prenumerera på tidning om träning

Om du brukar köpa tidningar om träning i butik kan du spara en hel del på att beställa online. Som en bonus får du också med din prenumeration en premie på köpet. Vanligt förekommande premier är träningskläder eller teknikprylar som gör träningen lite roligare som t.ex. GPS-klockor eller aktivitetsmätare.

3 nr av I FORM + Active Fit multiväska för 99 kr

3 nr av I FORM + Active Fit multiväska för 99 kr Just nu! Beställ 3 nr av I FORM + Active Fit multiväska för 99 kr + 49,50 kr i porto och exp.

Använd väskan från Active Fit som träningsväska med plats för skor, kläder och vattenflaska. Det är bättre än en plastpåse när du handlar som ryggsäck på promenader eller cykelturer i naturen som handbagage på semestern i regnväder – den är vattentät!

Till erbjudandet Spara 523 kr!

I FORM 4 nr + Badrumsvåg med kroppsanalys

I FORM 4 nr + Badrumsvåg med kroppsanalys Optimera din träning med tips och god råd från tidningen I Form. I FORM berättar om nya, spännande motionsformer och om hur du kan öka ditt välbefinnande genom att äta rätt.

Få 4 nr av I FORM + Badrumsvåg med kroppsanalys för 149 kr + 49,50 kr i porto och exp.

Badrumsvågen har en diskret och stilren design så att du kan ha den framme i badrummet. Den är svart och har en yta av härdat glas.

Till erbjudandet Spara 999 kr!

4 nr av I FORM + Active Fit sömlösa tights och T-shirt

4 nr av I FORM + Active Fit sömlösa tights och T-shirt När du beställer en kort prenumeration på tidningen I FORM får du just nu ett användbart träningsset i bra kvalitet.

Setet består av sömlösa tights som ger en behaglig träning. Den höga midjans breda linning håller magen på plats.

Du får också T-shirt av mesh-kvalitet med en bra andningsförmåga.

Beställ 4 nr av I FORM + Active Fit Seamless tights och T-shirt 149 kr + 49,50 kr i porto och exp.

Till erbjudandet Spara 949 kr!

Fler erbjudanden med träningstidningar