skip to main content

Träningstidningar med bra erbjudanden och premier

Med en träningstidning får du löpande bra inspiration och tips på hur du håller träningen igång. Det finns generella träningstidningar som iForm, Aktiv Träning och Topphälsa. I de får man allmänna råd och guider kring träning och fysisk aktivitet. Därtill finns det grenspecifika träningstidningar som handlar om en typ av aktivitet. Vi har till exempel Runners World om löpning och Yoga World för allt om yoga.

Om du brukar köpa tidningar i butik kan du spara en hel del på att beställa online. Som en bonus får du också med din prenumeration en premie på köpet. Vanligt förekommande premier är träningskläder eller teknikprylar som gör träningen lite roligare som t.ex. GPS-klockor eller aktivitetsmätare.

2 nr av Aktiv Träning + Hasaki Omakase-knivset för 69,50 kr

2 nr av Aktiv Träning + Hasaki Omakase-knivset för 69,50 kr Beställ Aktiv Träning som kort prenumeration och få ett Hasaki Omakase knivset på köpet. Välj på 2, 6 eller 12 nummer i din tidningsprenumeration. Oavsett vilken du väljer får du knivsetet hemskickat utan extra kostnad.

Hasaki Omakase-knivset
En japansk kockkniv ska uppfylla tre kriterier. Den ska vara välbalanserad, så den blir lätt att arbeta med under flera timmar, den ska vara extremt vass och den ska hålla skärpan länge.

Det gör både Nakiri kockkniv och Yanagiba filékniv som ingår i setet.

Till erbjudandet Spara 526 kr!

Beställ Aktiv Träning och få Outpack vattentät ryggsäck

Beställ Aktiv Träning och få Outpack vattentät ryggsäck Aktiv Träning hjälper dig att komma i bättre form och ser till att du får ut maximalt av din träning, oavsett vilken form av motion du ägnar dig åt.

Erbjudande på kort prenumeration med premie
2 nr av Aktiv Träning + Outpack vattentät ryggsäck för 69,50 kr + 39,50 kr i porto och exp.

Den stadiga ryggsäcken från Outpack är 100 % vattentät och håller dina värdesaker torra i alla väder. Även om olyckan är framme och du tappar ryggsäcken i en brusande älv kan du lita på att innehållet inte blir blött.

Till erbjudandet Spara 396 kr!

4 nr av I FORM + Stavmixer set

4 nr av I FORM + Stavmixer set I FORM berättar om nya, spännande motionsformer och om hur du kan öka ditt välbefinnande genom att äta rätt.

Få 4 nr av I FORM + Stavmixer set för 149 kr + 49,50 kr i porto och exp.

Praktiskt stavmixer-set från Nordic – Ett måste för dig som vill laga snabb och sund vardagsmat.

Till erbjudandet Spara 484 kr!

Fler erbjudanden med träningstidningar