skip to main content

Träningstidningar med bra erbjudanden och premier

Med en träningstidning får du löpande bra inspiration och tips på hur du håller träningen igång. Det finns generella träningstidningar som iForm, Aktiv Träning och Topphälsa. I de får man allmänna råd och guider kring träning och fysisk aktivitet. Därtill finns det grenspecifika träningstidningar som handlar om en typ av aktivitet. Vi har till exempel Runners World om löpning och Yoga World för allt om yoga.

Prenumerera på tidning om träning

Om du brukar köpa tidningar om träning i butik kan du spara en hel del på att beställa online. Som en bonus får du också med din prenumeration en premie på köpet. Vanligt förekommande premier är träningskläder eller teknikprylar som gör träningen lite roligare som t.ex. GPS-klockor eller aktivitetsmätare.

Beställ 3 nummer av I FORM för 79 kr

Beställ 3 nummer av I FORM för 79 kr I FORM berättar om nya, spännande motionsformer och om hur du kan öka ditt välbefinnande genom att äta rätt. Du kan nu få 3 nr av tidningen för endast 79 kr (ord.pris 232 kr).

Till erbjudandet Spara 153 kr!

4 nr av i FORM 199 kr + badrumsvåg med kroppsanalys

4 nr av i FORM 199 kr + badrumsvåg med kroppsanalys Håll koll på vikten, fettprocent, muskelmassa och kroppsvätska. Du får en analytisk badrumsvåg som premie med tidningen i FORM. Utvecklingen av dina mätvärden kan du följa i en app som hör till vågen.

Du får premien när du beställer 4 nr av tidningen i FORM för 199 kr och det inkluderar frakt och leverans av både premie och tidning.

Till erbjudandet Spara 861 kr!

3 nr av Åka Skidor för 249 kr

3 nr av Åka Skidor för 249 kr ileadÄr du eller känner du en skidfantast som alltid längtar ut i backen? Beställ en prenumeration på tidningen Åka Skidor till dig själv eller ge bort som present. Man kan välja på 3 nr för 249 kr upp till 20 nr (2 år) för 1299 kr (28% rabatt).

Till erbjudandet Spara 505 kr!

Fler erbjudanden med träningstidningar