skip to main content

Träningstidningar med bra erbjudanden och premier

Med en träningstidning får du löpande bra inspiration och tips på hur du håller träningen igång. Det finns generella träningstidningar som iForm, Aktiv Träning och Topphälsa. I de får man allmänna råd och guider kring träning och fysisk aktivitet. Därtill finns det grenspecifika träningstidningar som handlar om en typ av aktivitet. Vi har till exempel Runners World om löpning och Yoga World för allt om yoga.

Prenumerera på tidning om träning

Om du brukar köpa tidningar om träning i butik kan du spara en hel del på att beställa online. Som en bonus får du också med din prenumeration en premie på köpet. Vanligt förekommande premier är träningskläder eller teknikprylar som gör träningen lite roligare som t.ex. GPS-klockor eller aktivitetsmätare.

Köp 6 nr av Utemagasinet och få ett mobilskydd som premie

Köp 6 nr av Utemagasinet och få ett mobilskydd som premie ileadUtemagasinet har en kampanj där man får en premie för mobilen. Alla som bokar 6 nr av tidningen för 199 kr får mobilskyddet/värmaren på köpet (värde 150 kr).

Den skyddar mobilen mot smuts, damm och fukt och har en termoteknik som håller mobilen varmare i kylan.

Till erbjudandet Spara 422 kr!

Bakset med 4 delar + I Form för endast 149 kr

Bakset med 4 delar + I Form för endast 149 kr Beställ 4 nummer av hälso- och träningstidningen I FORM för 149 kr. Du får då ett bakset i 4 delar på köpet inklusive recepthäfte. Porto tillkommer med 49,50 kr.

Baksetet innehåller:
- Bakmatta: Knåda, forma eller rulla ut din deg på bakmattan och slipp göra rent ditt bord. Bakmattan kan också användas i ugnen, så du sparar in på bakplåtspapper
- Kavel: Kavla din deg enkelt. Använd en av de tre avståndsringarna och få en jämn och exakt tjocklek på din deg
- Muffinsform: Baka 12 nyttiga muffins – formen håller smeten på plats och ger snygga, jämna muffins
- Degskrapa: Skrapa enkelt ur all deg ur din bunke eller använd skrapa för att dela din deg

värde 700 kr

Till erbjudandet Spara 849 kr!

4 nr av I FORM + Nordic trådlösa hörlurar

4 nr av I FORM + Nordic trådlösa hörlurar Stäng ute världen och ge dig själv en frizon med dessa fantastiska hörlurar. Se fram emot att lyssna på musik, poddar och ljudböcker, eller hitta din inre ro med ett meditationsprogram. Hörlurarna är värda 599 kr.

Beställ 4 nummer av I FORM för 149 kr + 49,50 kr i porto och du får Nordic trådlösa hörlurar på köpet, som en premie till dig som ny prenumerant.

Till erbjudandet Spara 748 kr!

Fler erbjudanden med träningstidningar