skip to main content

Träningstidningar med bra erbjudanden och premier

Med en träningstidning får du löpande bra inspiration och tips på hur du håller träningen igång. Det finns generella träningstidningar som iForm, Aktiv Träning och Topphälsa. I de får man allmänna råd och guider kring träning och fysisk aktivitet. Därtill finns det grenspecifika träningstidningar som handlar om en typ av aktivitet. Vi har till exempel Runners World om löpning och Yoga World för allt om yoga.

Prenumerera på tidning om träning

Om du brukar köpa tidningar om träning i butik kan du spara en hel del på att beställa online. Som en bonus får du också med din prenumeration en premie på köpet. Vanligt förekommande premier är träningskläder eller teknikprylar som gör träningen lite roligare som t.ex. GPS-klockor eller aktivitetsmätare.

Köp 4 nr av I FORM & få Vinterlöpartights från Active Fit

Köp 4 nr av I FORM & få Vinterlöpartights från Active Fit De varma och funktionella vinterlöpartightsen från Active Fit kostar 650 kr men du får de på köpet när du beställer 4 nr av tidningen I FORM. Ditt totalpris inklusive leverans är endast 199 kr. Mot butikspris på tidning och träningstights sparar man 811 kr.

Med vinterlöpartights från Active Fit kommer du aldrig att frysa:

» Håller dig varm i alla slags väder
» Har ficka på låret för telefon, nycklar eller småsaker
» Snygg passform med fina reflexmönster

Till erbjudandet Spara 811 kr!

2 nr av I FORM + Nordic massagepistol

2 nr av I FORM + Nordic massagepistol Oavsett hur du tränar så hittar du en massa inspiration i I FORM. Nu finns denna kampanj där du får 2 nr av tidningen för 139 kr och på köpet en premie från Nordic.

Det finns inget bättre än en rejäl massage för att mjuka upp spända muskler. Du får Nordic massagepistol som premie med I FORM. Den är bra för den trötta kontorskroppen: Spänningshuvudvärk, musarm eller öm rygg? Massagepistolen lindrar dina spända muskler så du får ny energi till vardagens strapatser. Värde: 750 kr

Till erbjudandet Spara 816 kr!

6 nr av Åka Skidor för 199 kr + Bola Alpin strumpor i premie

6 nr av Åka Skidor för 199 kr + Bola Alpin strumpor i premie ileadÄven om det är ett tag kvar till skidsäsongen så har tidningen Åka Skidor ett kanonerbjudande. Du får 6 nr för endast 199 kr och ett par skidstrumpor Bola Alpin på köpet. Du sparar hela 73% mot butikspris på tidning och strumpor. Kom förberedd och inspirerad till årets skidsäsong!

Till erbjudandet Spara 538 kr!

Fler erbjudanden med träningstidningar