skip to main content

Träningstidningar med bra erbjudanden och premier

Med en träningstidning får du löpande bra inspiration och tips på hur du håller träningen igång. Det finns generella träningstidningar som iForm, Aktiv Träning och Topphälsa. I de får man allmänna råd och guider kring träning och fysisk aktivitet. Därtill finns det grenspecifika träningstidningar som handlar om en typ av aktivitet. Vi har till exempel Runners World om löpning och Yoga World för allt om yoga.

Om du brukar köpa tidningar i butik kan du spara en hel del på att beställa online. Som en bonus får du då också en premie på köpet. Vanligt förekommande premier är träningskläder eller teknikprylar som gör träningen lite roligare som t.ex. GPS-klockor eller aktivitetsmätare.

3 nr av Åka Skidor för 219 kr

3 nr av Åka Skidor för 219 kr Beställ tidningen Åka Skidor till kampanjpris. Du kan välja från 3 nr för 219 kr upp till en 2-års prenumeration för 1289 kr.

Alla prenumerationer avslutas automatiskt när det sista numret landat i din postlåda. Det gör att du inte behöver oroa dig för att glömma uppsägning.

Till erbjudandet
Du sparar: 50 kr

Spara upp till 45% på Runners World prenumeration

Spara upp till 45% på Runners World prenumeration Den löparbitne som vill hålla sig uppdaterad kring löparvärlden gör bäst i att teckna helsårsprenumeration på Runners World.

Du kan köpa en prenumeration till dig själv eller ge bort till någon annan. Just nu får du en helårsprenumeration med 11 nr för endast 599 kr. Det är en rabatt på hela 45% mot ordinarie pris.

Till erbjudandet
Du sparar: 269 kr

Utemagasinet 3 nr för 219 kr

Utemagasinet 3 nr för 219 kr I det här erbjudandet på tidningen Utemagasinet kan du beställa 3 månader, hel- eller halvårsprenumeration. Du får då tidningen hem smidigt i brevlådan. Tidningen ges ut 1 ggr per månad.

3 nr kostar 219 kr och du kan välja en längre prenumeration på upp till 24 nr (2 år) och då spara 18% mot ordinarie pris. Läs mer om vilka abonnemang som finns att köpa på nästa sida.

Till erbjudandet
Du sparar: 66 kr