skip to main content

Träningstidningar med bra erbjudanden och premier

Med en träningstidning får du löpande bra inspiration och tips på hur du håller träningen igång. Det finns generella träningstidningar som iForm, Aktiv Träning och Topphälsa. I de får man allmänna råd och guider kring träning och fysisk aktivitet. Därtill finns det grenspecifika träningstidningar som handlar om en typ av aktivitet. Vi har till exempel Runners World om löpning och Yoga World för allt om yoga.

Om du brukar köpa tidningar i butik kan du spara en hel del på att beställa online. Som en bonus får du då också en premie på köpet. Vanligt förekommande premier är träningskläder eller teknikprylar som gör träningen lite roligare som t.ex. GPS-klockor eller aktivitetsmätare.

I FORM + Diadora T-shirt + Dermalogica ansiktsskrubb

I FORM + Diadora T-shirt + Dermalogica ansiktsskrubb Beställ 4 nummer av I FORM och Diadora T-shirt + Dermalogica skrubb för endast 149,00 kr. (+ porto och exp). Spara hela 1022 kr!

Tillsammans med I FORM får du den här snygga sport-T-shirten som gör dig redo för löpturen eller en runda på gymmet.

Daily microfoliant (75 g) är en exfolierande ansiktsskrubb och Dermalogicas bäst säljande produkt i Skandinavien. Det unika risbaserade enzympulvret mikroexfolierar den glåmiga hyn och gör den omedelbart klarare och mjukare.

Till erbjudandet
Du sparar: 1022 kr

Aktiv Träning + Craft löpartröja blå

Aktiv Träning + Craft löpartröja blå Beställ Aktiv Träning och få en Snygg löpartröja från Craft. Välj mellan följande abonnemang:

3 nr av Aktiv Träning + Craft löpartröja blå för 99,50 kr + 49,50 kr i porto och exp.

6 nr av Aktiv Träning + Craft löpartröja blå för 199,50 kr + 49,50 kr i porto och exp.

12 nr av Aktiv Träning + Craft löpartröja blå för 399,50 kr + 49,50 kr i porto och exp.

Efter erbjudandet fortsätter prenumerationen som tillsvidareprenumeration och kan avslutas när som helst. Aktiv Träning utkommer 12 gånger om året.

Till erbjudandet
Du sparar: 739 kr

I FORM 4 nr + Diadora löparjacka och presentkort

I FORM 4 nr + Diadora löparjacka och presentkort I FORM berättar om nya, spännande motionsformer och om hur du kan öka ditt välbefinnande genom att äta rätt.

Beställ 4 nummer av I FORM och Diadora Jacket Woman Black för endast 149,00 kr. (+ porto och exp).

Ta fram löparskorna och ta på dig den här snygga löparjackan från Diadora så är du redo för nästa löprunda! Jackan är vindtät och kan stängas högt upp i halsen så att du inte fryser runt nacken. Dessutom har den meshpaneler i halsen, under armarna och nedtill i sidan, vilket ger naturlig ventilation så att du inte blir för varm under löpturen.

EXTRA: Med jackan medföljer ett presentkort till diadora.se. Handla för 499 kr och få 400 kr i rabatt – du betalar 99 kr totalt

Till erbjudandet
Du sparar: 872 kr

Fler erbjudanden med träningstidningar visas nedan.