skip to main content

Träningstidningar med bra erbjudanden och premier

Med en träningstidning får du löpande bra inspiration och tips på hur du håller träningen igång. Det finns generella träningstidningar som iForm, Aktiv Träning och Topphälsa. I de får man allmänna råd och guider kring träning och fysisk aktivitet. Därtill finns det grenspecifika träningstidningar som handlar om en typ av aktivitet. Vi har till exempel Runners World om löpning och Yoga World för allt om yoga.

Om du brukar köpa tidningar i butik kan du spara en hel del på att beställa online. Som en bonus får du då också en premie på köpet. Vanligt förekommande premier är träningskläder eller teknikprylar som gör träningen lite roligare som t.ex. GPS-klockor eller aktivitetsmätare.

3 nr av Åka Skidor för 219 kr

3 nr av Åka Skidor för 219 kr Beställ tidningen Åka Skidor till kampanjpris. Du kan välja från 3 nr för 219 kr upp till en 2-års prenumeration för 1289 kr.

Till erbjudandet
Du sparar: 50 kr

Spara upp till 31% på Runners World prenumeration

Spara upp till 31% på Runners World prenumeration Den löparbitne som vill hålla sig uppdaterad kring löparvärlden gör bäst i att teckna helsårsprenumeration på Runners World.

Du kan köpa en prenumeration till dig själv eller ge bort till någon annan. Just nu får du en helårsprenumeration med 11 nr för endast 599 kr. Det är en rabatt på hela 31% mot ordinarie pris. Vill du beställa en kortare prenumeration finns det 6 nr för 399 kr (17% rabatt).

Till erbjudandet
Du sparar: 269 kr

i FORM 4 nr + Active Life Tracker

i FORM 4 nr + Active Life Tracker Optimera din träning med tips och god råd från tidningen I Form. I FORM berättar om nya, spännande motionsformer och om hur du kan öka ditt välbefinnande genom att äta rätt.

Beställ 4 nummer av I FORM och Active Life Tracker för endast 149,00 kr. (+ porto och exp).

Active Life Tracker innehåller en avancerad sensor som för dagbok över dygnets alla aktiviteter. Hur mycket du rör dig, hur många kalorier du förbränner, hur mycket du sover – och hur bra du sover.

Till erbjudandet
Du sparar: 1014 kr

Fler erbjudanden med träningstidningar visas nedan.