skip to main content

Samlade erbjudanden på svenska veckotidningar med premier

Det finns många bra svenska veckotidningar man kan köpa lösnummer av eller prenumerera på. Innehållet varierar mellan olika tidningar men också i en och samma veckotidning. Den som vill läsa om olika saker och få tips och råd kring hus och hem, matlagning och trädgård gillar nog bäst veckotidningar som Hemmets Journal, Land eller Allas. Förutom artiklar får du då även små korta noveller, recept och stimulerande korsord.

Svensk Damtidning och Hänt Extra för senaste skvallret

De så kallade skvallertidningarna ges oftast ut som veckotidningar. Hit räknas till exempel Svensk Damtidning och Hänt Extra. De finns att köpa i butik och är ofta placerade i närheten av kassan där de med sina säljande skandalrubriker lockar till ett och annat snabbköp. Du som vill hänga med varje vecka kan spara lite pengar på att beställa en prenumeration.

Prenumerationserbjudanden på veckotidningar med premier

Här har vi samlat de svenska veckotidningarna som har aktuella prenumerationserbjudanden. Spara en slant mot lösnummer men välj också erbjudandet där du får en fin premie på köpet.

13 nr av Hemmets Journal för 369 kr

13 nr av Hemmets Journal för 369 kr ileadHemmets Journal är Sveriges ledande veckotidning och har i snart 100 år varit det självklara valet för den som vill ha underhållande läsning i alla tänkbara områden.

Du kan beställa prenumeration på 13 nr, 26 nr (halvår) eller 52 nr (helår). Det kostar från 369 kr.

Till erbjudandet

5 nr av Amelia för 199 kr med Dermalogica premier

5 nr av Amelia för 199 kr med Dermalogica premier Läs Amelia hemma i lugn och ro med en tidningsprenumeration. Du kan prova 5 nummer för endast 199 kr i detta introduktionserbjudande. Med på köpet får du fina premier från Dermalogica.

Du får ett kit med ansiktsprodukter som ska hjälpa dig uppnå optimal hudhälsa. The Ultimate Masque kit innehåller fyra nyckelprodukter som ger lyster, återfuktar, motverkar hudåldrande och revitaliserar huden.


The Ultimate Masque kit innehåller fyra nyckelprodukter som ger lyster, återfuktar, motverkar hudåldrande och revitaliserar huden.

Till erbjudandet Spara 535 kr!

6 nr av Amelia + ansiktsprodukter från Akademikliniken

6 nr av Amelia + ansiktsprodukter från Akademikliniken Till ett totalt värde av 1478 kr får du ett fint prenumerationspaket på 6 nr av tidningen Amelia. Du betalar endast 199 kr + frakt 59 kr!

Dina premier är:
+ ansiktsprodukter från Akademikliniken
+ doftljus från Voluspa

Yashioka Gardenia från Voluspa har en doft av tuberosa och klöver från Tunisien. Brinntid: 25 timmar. 113 gram. Limited Edition. Värde 159 kr

Pure Antioxidant Creme innehåller rikligt med skyddande vitaminer och botaniska extrakt, bland annat A- och C-vitamin som aktivt hjälper huden att förebygga för tidigt åldrande hud.

Pure Triple Peel är en kraftfullt exfolierande mask med trippelverkande funktion som effektivt avlägsnar döda hudceller och orenheter från hudytan.

Till erbjudandet Spara 1279 kr!

Fler erbjudanden med veckotidningar