skip to main content

Samlade erbjudanden på svenska veckotidningar med premier

Det finns många bra svenska veckotidningar man kan köpa lösnummer av eller prenumerera på. Innehållet varierar mellan olika tidningar men också i en och samma veckotidning. Den som vill läsa om olika saker och få tips och råd kring hus och hem, matlagning och trädgård gillar nog bäst veckotidningar som Hemmets Journal, Land eller Allas. Förutom artiklar får du då även små korta noveller, recept och stimulerande korsord.

Svensk Damtidning och Hänt Extra för senaste skvallret

De så kallade skvallertidningarna ges oftast ut som veckotidningar. Hit räknas till exempel Svensk Damtidning och Hänt Extra. De finns att köpa i butik och är ofta placerade i närheten av kassan där de med sina säljande skandalrubriker lockar till ett och annat snabbköp. Du som vill hänga med varje vecka kan spara lite pengar på att beställa en prenumeration.

Prenumerationserbjudanden på veckotidningar med premier

Här har vi samlat de svenska veckotidningarna som har aktuella prenumerationserbjudanden. Spara en slant mot lösnummer men välj också erbjudandet där du får en fin premie på köpet.

Amelia 6 nr + produkter från Akademikliniken

Amelia 6 nr + produkter från Akademikliniken Amelia är Sveriges mest lästa kvinnotidning, något tidningen är oerhört stolt över! Läs om träning och hälsa, sex och relationer, mode och skönhet, ekonomi och karriär, vardagsglädje, supercoacher och spännande, gripande reportage som verkligen berör.

Detta ingår i erbjudandet:

√ 6 nr av Amelia
√ Akademikliniken - Pure Triple Peel
√ Akademikliniken - Pure Antioxidant Creme
√ Amelia i din iPad/iPhone!

Alltihop blir ditt för endast 199 kr + porto 59 kr.

Till erbjudandet Spara 1090 kr!

Köp 10 nr av Hemmets Journal och få ett SPA-set

Köp 10 nr av Hemmets Journal och få ett SPA-set Varje vecka massor av spännande läsning, recept och korsord. Beställ en prenumeration på 10 nr av Hemmets Journal för endast 169 kr (spara 66%).

Som gåva får du ett fint SPA-set värde 199 kr. Det innehåller en duschkräm, en bodylotion och en 15 g tvättpuff. Rogivande doft av lavendel och gardenia.

Till erbjudandet Spara 329 kr!

Amelia 6 nr + lyxigt kit från Clarins

Amelia 6 nr + lyxigt kit från Clarins Detta ingår i erbjudandet:
√ 6 nr av Amelia
√ Clarins Beauty Flash Balm, 30 ml
√ Clarins Moisture-Rich Body Lotion, 100 ml
√ Clarins Instant Eye Make-up Remover, 50 ml
√ Clarins Wonder Perfect Mascara, 3 ml
√ Amelia i din iPad/iPhone!

Alltihop blir ditt för endast 199 kr + porto 59 kr.

Till erbjudandet Spara 1000 kr!

Fler erbjudanden med veckotidningar