skip to main content

Samlade erbjudanden på svenska veckotidningar med premier

Det finns många bra svenska veckotidningar man kan köpa lösnummer av eller prenumerera på. Innehållet varierar mellan olika tidningar men också i en och samma veckotidning. Den som vill läsa om olika saker och få tips och råd kring hus och hem, matlagning och trädgård gillar nog bäst veckotidningar som Hemmets Journal, Land eller Allas. Förutom artiklar får du då även små korta noveller, recept och stimulerande korsord.

Svensk Damtidning och Hänt Extra för senaste skvallret

De så kallade skvallertidningarna ges oftast ut som veckotidningar. Hit räknas till exempel Svensk Damtidning och Hänt Extra. De finns att köpa i butik och är ofta placerade i närheten av kassan där de med sina säljande skandalrubriker lockar till ett och annat snabbköp. Du som vill hänga med varje vecka kan spara lite pengar på att beställa en prenumeration.

Prenumerationserbjudanden på veckotidningar med premier

Här har vi samlat de svenska veckotidningarna som har aktuella prenumerationserbjudanden. Spara en slant mot lösnummer men välj också erbjudandet där du får en fin premie på köpet.

amelia 6 nr 199 kr + Kevin Murphy hårprodukter

amelia 6 nr 199 kr + Kevin Murphy hårprodukter Passa på att beställa 6 nr av tidningen amelia för endast 199 kr*. Du får då premieprodukter från Kevin Murphy på köpet. Totalt värde 792 kr.

Du får:

Kevin Murphy Hydrate-me wash shampoo

K18 Leave In Molecular Repair Mask Dose

*Frakt tillkommer med 59 kr.

Till erbjudandet Spara 438 kr!

6 nr av Amelia för 199 kr + aktivitetsklocka + handdukar

6 nr av Amelia för 199 kr + aktivitetsklocka + handdukar I det här nya erbjudandet på tidningen Amelia får du 6 nr, en aktivitetsklocka och 2 st frottéhanddukar. Ditt pris är 199 kr + frakt 59 kr för ett paket som är värt totalt 903 kr.

Aktivitetsklockan har bluetooth 4.0 och synkas mot en app i iOS eller Android. Handdukarna är i ljusgrå färg och av 100% bomull i storlek 30x50 cm.

Till erbjudandet Spara 704 kr!

Icakuriren 13 nr för 314 kr (spara 22%)

Icakuriren 13 nr för 314 kr (spara 22%) ileadDu kan välja på flera olika långa prenumerationer av tidningen Icakuriren. Kortaste är på 13 nr och den kostar just nu 314 kr (spara 22% mot ordinarie pris). Den längsta är på 104 nr och då sparar du 35% mot ord.pris.

Till erbjudandet Spara 88 kr!

Fler erbjudanden med veckotidningar