skip to main content

Samlade erbjudanden på svenska veckotidningar med premier

Det finns många bra svenska veckotidningar man kan köpa lösnummer av eller prenumerera på. Innehållet varierar mellan olika tidningar men också i en och samma veckotidning. Den som vill läsa om olika saker och få tips och råd kring hus och hem, matlagning och trädgård gillar nog bäst veckotidningar som Hemmets Journal, Land eller Allas. Förutom artiklar får du då även små korta noveller, recept och stimulerande korsord.

Svensk Damtidning och Hänt Extra för senaste skvallret

De så kallade skvallertidningarna ges oftast ut som veckotidningar. Hit räknas till exempel Svensk Damtidning och Hänt Extra. De finns att köpa i butik och är ofta placerade i närheten av kassan där de med sina säljande skandalrubriker lockar till ett och annat snabbköp. Du som vill hänga med varje vecka kan spara lite pengar på att beställa en prenumeration.

Prenumerationserbjudanden på veckotidningar med premier

Här har vi samlat de svenska veckotidningarna som har aktuella prenumerationserbjudanden. Spara en slant mot lösnummer men välj också erbjudandet där du får en fin premie på köpet.

Icakuriren 13 nr för 314 kr (spara 22%)

Icakuriren 13 nr för 314 kr (spara 22%) ileadDu kan välja på flera olika långa prenumerationer av tidningen Icakuriren. Kortaste är på 13 nr och den kostar just nu 314 kr (spara 22% mot ordinarie pris). Den längsta är på 104 nr och då sparar du 35% mot ord.pris.

Till erbjudandet Spara 88 kr!

13 nr av Hemmets Journal 379 kr

13 nr av Hemmets Journal 379 kr ileadVarje vecka får du ett nummer av Hemmets Journal fullproppat med reportage om spännande människor – både kända och okända – och gripande, engagerande läsning som berör. Du kan läsa spännande artiklar om hälsa och medicinska nyheter.

Till erbjudandet

amelia i appen ARCY i 30 dagar för 19 kr

amelia i appen ARCY i 30 dagar för 19 kr amelia är ett älskat och framgångsrikt magasin som funnits sedan 1995. amelias uppgift är att stärka, inspirera och coacha kvinnor på alla plan – inom relationer, hälsa, ekonomi och jobb.

Provläs amelia i appen ARCY i 30 dagar för endast 19 kr!

Till erbjudandet Spara 30 kr!

Fler erbjudanden med veckotidningar