skip to main content

Svenska veckotidningar med erbjudanden nu

Det finns många bra svenska veckotidningar man kan köpa lösnummer av eller prenumerera på. Innehållet varierar mellan olika tidningar men också i en och samma veckotidning. Den som vill läsa om olika saker och få tips och råd kring hus och hem, matlagning och trädgård gillar nog bäst veckotidningar som Hemmets Journal, Land eller Allas.

Svensk Damtidning och Hänt Extra för senaste skvallret

De så kallade skvallertidningarna ges oftast ut som veckotidningar. Hit räknas till exempel Svensk Damtidning och Hänt Extra. De finns att köpa i butik och är ofta placerade i närheten av kassan där de med sina säljande skandalrubriker lockar till ett och annat snabbköp. Du som vill hänga med varje vecka kan spara lite pengar på att beställa en prenumeration.

Prenumerationserbjudanden på veckotidningar med premier

Här har vi samlat de svenska veckotidningarna som har aktuella prenumerationserbjudanden. Spara en slant mot lösnummer men välj också erbjudandet där du får en fin premie på köpet.

Amelia 3 nr för 129 kr (spara 27%)

Amelia 3 nr för 129 kr (spara 27%) ileadProva på tre nummer av tidningen Amelia för endast 129 kr och spara 27% mot ordinarie pris. Det finns även andra längder på tidningsprenumerationerna att ta del av på beställningssidan.

Till erbjudandet Spara 48 kr!

Allers veckotidning till mer än 50% rabatt

Allers veckotidning till mer än 50% rabatt ileadPassa på att teckna dig för en prenumeration på Allers veckotidning. Just nu får du mer än 50% rabatt på 10-40 nr, från 169 kr. Du kan läsa mer om erbjudandet på beställningssidan. Beställ Allers till dig själv eller som en gåva.

Till erbjudandet Spara 340 kr!

Icakuriren 52 nr för 1159 kr (spara 32%)

Icakuriren 52 nr för 1159 kr (spara 32%) ileadDu kan välja på flera olika långa prenumerationer av tidningen Icakuriren. Kortaste är på 10 nr och den längsta är på 104 nr. Ibland får man också med en premie som ny prenumerant. Möjligheten att ge bort en Icakuriren prenumeration finns.

Till erbjudandet Spara 88 kr!

Fler erbjudanden med veckotidningar