skip to main content

Samlade erbjudanden på svenska veckotidningar med premier

Det finns många bra svenska veckotidningar man kan köpa lösnummer av eller prenumerera på. Innehållet varierar mellan olika tidningar men också i en och samma veckotidning. Den som vill läsa om olika saker och få tips och råd kring hus och hem, matlagning och trädgård gillar nog bäst veckotidningar som Hemmets Journal, Land eller Allas. Förutom artiklar får du då även små korta noveller, recept och stimulerande korsord.

Svensk Damtidning och Hänt Extra för senaste skvallret

De så kallade skvallertidningarna ges oftast ut som veckotidningar. Hit räknas till exempel Svensk Damtidning och Hänt Extra. De finns att köpa i butik och är ofta placerade i närheten av kassan där de med sina säljande skandalrubriker lockar till ett och annat snabbköp. Du som vill hänga med varje vecka kan spara lite pengar på att beställa en prenumeration.

Prenumerationserbjudanden på veckotidningar med premier

Här har vi samlat de svenska veckotidningarna som har aktuella prenumerationserbjudanden. Spara en slant mot lösnummer men välj också erbjudandet där du får en fin premie på köpet.

Amelia 6 nr + strandväska, necessär & powerbank

Amelia 6 nr + strandväska, necessär & powerbank I Amelia kan du läsa om träning och hälsa, sex och relationer, mode och skönhet, ekonomi och karriär, vardagsglädje, supercoacher gripande reportage som berör.

Just nu får du ett helt sommar kit, strandväska + necessär + powerbank med för ett värde av 727 kr när du beställer 6 nr av amelia.

Detta ingår i erbjudandet:
√ 6 nr av amelia
√ strandväska (värde 279 kr)
√ necessär (värde 149 kr)
√ Powerbank i läppstiftsform (värde 299 kr)

Det blir ditt för endast 199 kr + 59 kr i porto!

Till erbjudandet Spara 827 kr!

13 nr av Hemmets Journal för 369 kr

13 nr av Hemmets Journal för 369 kr Sveriges ledande veckotidning ges ut med 52 nummer per år. Du kan teckna dig för hela två år som längst, men vill du bara prova en kortare prenumeration kan du ta 13 nr för 369 kr. Abonnemanget avslutas automatiskt.

Till erbjudandet

Hemmets Veckotidning 10 nr + sjal och armband

Hemmets Veckotidning 10 nr + sjal och armband I Hemmets Veckotidning kan du läsa om goda och enkla recept för vardag och fest, noveller och romaner och naturligtvis lösa deras korsord.

Få 10 nummer av Hemmets Veckotidning för 159 kr + snygg sjal och armband på köpet.

Till erbjudandet Spara 539 kr!

Fler erbjudanden med veckotidningar