skip to main content

Samlade erbjudanden på svenska veckotidningar

Det finns många bra svenska veckotidningar man kan köpa lösnummer av eller prenumerera på. Innehållet varierar mellan olika tidningar men också i en och samma veckotidning. Den som vill läsa om olika saker och få tips och råd kring hus och hem, matlagning och trädgård gillar nog bäst veckotidningar som Hemmets Journal, Land eller Allas. Förutom artiklar får du då även små korta noveller, recept och stimulerande korsord.

Svensk Damtidning och Hänt Extra för senaste skvallret

De så kallade skvallertidningarna ges oftast ut som veckotidningar. Hit räknas till exempel Svensk Damtidning och Hänt Extra. De finns att köpa i butik och är ofta placerade i närheten av kassan där de med sina säljande skandalrubriker lockar till ett och annat snabbköp. Du som vill hänga med varje vecka kan spara lite pengar på att beställa en prenumeration.

Prenumerationserbjudanden på veckotidningar med premier

Här har vi samlat de svenska veckotidningarna som har aktuella prenumerationserbjudanden. Spara en slant mot lösnummer men välj också erbjudandet där du får en fin premie på köpet.

3 nr av Veckorevyn för 99 kr

3 nr av Veckorevyn för 99 kr Även om tidningen heter Veckorevyn utkommer den inte varje vecka. En prenumeration på 3 nr är en halvårsprenumeration. Du får i detta erbjudande hem 3 nr av tidningen för endast 99 kr. Du sparar 27% mot ordinarie pris. Prenumerationen avslutas automatiskt när du fått hem det sista numret av tidningen.

Till erbjudandet
Du sparar: 36 kr

Prova 13 nr av Allers för 309 kr

Prova 13 nr av Allers för 309 kr Du kan teckna från 13 nr upp till 104 nr på en gång om du vill. Vill du prova Allers en kortare period får du det för 309 kr. Då får du tidningen i ungefär 3 månader, varje vecka.

Om du redan bestämt dig och vill ha Allers ett helt år kan du spara några slantar. Man får 22% rabatt om man bokar upp sig på 52 nr på en gång.

Till erbjudandet
Du sparar: 39 kr

10 nr av Hemmets Journal för endast 149 kr + klocka som premie

10 nr av Hemmets Journal för endast 149 kr + klocka som premie Ett riktigt bra erbjudanden för dig som vill prova en prenumeration på Hemmets Journal. Du får 10 nr för endast 149 kr och med på köpet följer en klassisk klocka (värde 350 kr). Prenumerationen avslutas automatiskt efter du fått dina 10 nummer.

Till erbjudandet
Du sparar: 460 kr

Fler erbjudanden med veckotidningar visas nedan.