skip to main content

Samlade erbjudanden på svenska veckotidningar med premier

Det finns många bra svenska veckotidningar man kan köpa lösnummer av eller prenumerera på. Innehållet varierar mellan olika tidningar men också i en och samma veckotidning. Den som vill läsa om olika saker och få tips och råd kring hus och hem, matlagning och trädgård gillar nog bäst veckotidningar som Hemmets Journal, Land eller Allas. Förutom artiklar får du då även små korta noveller, recept och stimulerande korsord.

Svensk Damtidning och Hänt Extra för senaste skvallret

De så kallade skvallertidningarna ges oftast ut som veckotidningar. Hit räknas till exempel Svensk Damtidning och Hänt Extra. De finns att köpa i butik och är ofta placerade i närheten av kassan där de med sina säljande skandalrubriker lockar till ett och annat snabbköp. Du som vill hänga med varje vecka kan spara lite pengar på att beställa en prenumeration.

Prenumerationserbjudanden på veckotidningar med premier

Här har vi samlat de svenska veckotidningarna som har aktuella prenumerationserbjudanden. Spara en slant mot lösnummer men välj också erbjudandet där du får en fin premie på köpet.

5 nr av Amelia + halsband från Smycka i äkta silver

5 nr av Amelia + halsband från Smycka i äkta silver Beställ 5 nummer av tidningen amelia för 199 kr och du får ett halsband från Smycka på köpet (värde 430 kr). Frakt tillkommer.

Pretty Woman necklace
Modernt och stilrent halsband med kvinnosymbolen, tillverkat i återvunnet silver med omtanke för miljön. Längd 42-45 cm.

Till erbjudandet Spara 506 kr!

Året Runt 9 nr för 129 kr (spara 58%)

Året Runt 9 nr för 129 kr (spara 58%) ileadRecept på mat och bak är en stor del av tidningen Året Runt. Tillsammans med läsvärda artiklar om både kända och okända personligheter får du varje vecka ett nytt nummer i brevlådan.

Du kan enkelt starta en prenumeration på Året Runt online. Klicka dig vidare för ett aktuellt erbjudande och spara pengar mot lösnummer.

Till erbjudandet Spara 130 kr!

6 nr av Amelia + lyxigt Oriflame kit (mascara, lotion, balm)

6 nr av Amelia + lyxigt Oriflame kit (mascara, lotion, balm) I detta prenumerationserbjudande på tidningen Amelia får man ett fint kit från Oriflame som premie.

För 199 kr får du 6 nr av tidningen hem i brevlådan. Premierna skickas mot frakt på 59 kr. Ditt totala pris blir alltså 258 kr men värdet på abonnemanget och premierna är 817 kr!

Du får:
- Oriflame Tremendous Big Volume Mascara
- Oriflame Lemon & Verbena Hand & Body Lotion
- Oriflame Protecting Balm

Till erbjudandet Spara 618 kr!

Fler erbjudanden med veckotidningar