skip to main content

Samlade erbjudanden på svenska veckotidningar med premier

Det finns många bra svenska veckotidningar man kan köpa lösnummer av eller prenumerera på. Innehållet varierar mellan olika tidningar men också i en och samma veckotidning. Den som vill läsa om olika saker och få tips och råd kring hus och hem, matlagning och trädgård gillar nog bäst veckotidningar som Hemmets Journal, Land eller Allas. Förutom artiklar får du då även små korta noveller, recept och stimulerande korsord.

Svensk Damtidning och Hänt Extra för senaste skvallret

De så kallade skvallertidningarna ges oftast ut som veckotidningar. Hit räknas till exempel Svensk Damtidning och Hänt Extra. De finns att köpa i butik och är ofta placerade i närheten av kassan där de med sina säljande skandalrubriker lockar till ett och annat snabbköp. Du som vill hänga med varje vecka kan spara lite pengar på att beställa en prenumeration.

Prenumerationserbjudanden på veckotidningar med premier

Här har vi samlat de svenska veckotidningarna som har aktuella prenumerationserbjudanden. Spara en slant mot lösnummer men välj också erbjudandet där du får en fin premie på köpet.

10 nr av Allas veckotidning för 159 kr (-50%)

10 nr av Allas veckotidning för 159 kr (-50%) I det här erbjudandet på veckotidningen Allas får du prova 10 nr för halva priset. Du betalar endast 159 kr och din prenumeration avslutas automatiskt efter du fått dina 10 nr hem i brevlådan.

Till erbjudandet Spara 159 kr!

Amelia 6 nr + Nivea-kit, handdukar & powerbank

Amelia 6 nr + Nivea-kit, handdukar & powerbank Amelia är Sveriges mest lästa kvinnotidning, något tidningen är oerhört stolt över! Läs om träning och hälsa, sex och relationer, mode och skönhet, ekonomi och karriär, vardagsglädje, supercoacher och spännande, gripande reportage som verkligen berör.

Beställ 6 nr av amelia samt ett Nivea-kit, handdukar & powerbank för ett värde av 926 kr!

Detta ingår i erbjudandet:
√ 6 nr av amelia
√ Bärbar extraladdare som ser ut som ett läppstift. Färg: röd/guld. Värde 299 kr
√ Q10 PlusC Anti-Wrinkle + Energy Skin Sleep Cream. Volym: 40 ml. Värde 155 kr
√ Q10 PlusC Anti-Wrinkle + Energy Day Cream SPF15. Värde 155 kr
√ Två lyxiga frottéhanddukar i klassisk design med 100% bomull. Packas i set om 2st med naturfärgat snöre. Storlek: 30 x 50 cm. Färg: Grå. Värde 99 kr
√Nourishing Honey Mask. Dermatologist testad. Värde 19 kr

Det blir ditt för endast 199 kr + 59 kr i porto!

Till erbjudandet Spara 727 kr!

10 nr av Hemmets Journal + Shoppingbag och sjal på köpet

10 nr av Hemmets Journal + Shoppingbag och sjal på köpet Beställ din prenumeration om 10 nr av Hemmets Journal så får du en fin shoppingbag och en sjal på köpet. Totalt värde är 598 kr men du betalar endast 149 kr, vilket är en rejäl rabatt bara på tidningarna.

Till erbjudandet Spara 714 kr!

Fler erbjudanden med veckotidningar