skip to main content

Damtidningar med prenumerationserbjudanden

De svenska damtidningarna Tara och M-magasin erbjuder nya prenumeranter fina välkomstpaket. Ett prenumerationserbjudande består oftast av 3-6 nr av tidningen till ett rabatterat pris. Med på köpet får du en fin premie.

Premier med svenska damtidningar idag

M-magasin 6 nr + solskydd från Oriflame & strandhandduk

M-magasin 6 nr + solskydd från Oriflame & strandhandduk M-magasin är tidningen för dig som fyllt 50, och som vill fortsätta leva ett rikt och intressant liv. Fokus är relationer, hälsa och ekonomi, bara för dig.

Få 6 nr av M-magasin för endast 199 kr + solskydd från Oriflame med SPF 30 samt strandhandduk från Sagaform.

Multiskyddande solkräm från Oriflame med SPF 30 för både ansikte och kropp som skyddar huden mot solens skadliga strålar och luftföroreningar.

Till erbjudandet Spara 693 kr!

6 nr av M-magasin 199 kr + Maria Åkerberg makeup

6 nr av M-magasin 199 kr + Maria Åkerberg makeup Nu finns en kampanj återigen där du får premier från Maria Åkerberg. Beställer du 6 nr av tidningen M-magasin för 199 kr följer det med 3 produkter av makeup. Du får:

- Maria Åkerberg Ögonskugga Shiny Apricot
- Maria Åkerberg Rouge Blush Caramel
- Maria Åkerberg Lip Care Colour Happiness

Till erbjudandet Spara 752 kr!

M-magasin + resekit av Yvonne Ryding/Amelia Adamos hårserie

M-magasin + resekit av Yvonne Ryding/Amelia Adamos hårserie M-magasin är tidningen för dig som fyllt 50, och som vill fortsätta leva ett rikt och intressant liv. Tidningen har dina livsfrågor i fokus, bryr sig om din hälsa, dina pengar och dina relationer!

Få 6 nummer av M-magasin + resekit från Yvonne Ryding/Amelia Adamos hårserie samt 2 necessärer i sammet för endast 199 kr + porto.

Till erbjudandet Spara 863 kr!

Fler erbjudanden med damtidningar