skip to main content

Mattidningar att prenumerera på

Mattidningar gör matlagningen lättare och ger härlig inspiration med nya recept. Äta bör man annars dör man, är ett gammalt uttryck som håller för evigt. Att laga mat är något vi måste göra om, och om igen. En sak som många brottas med är att förnya sig och hitta på nya maträtter att laga. Kanske också att veta vilka drycker som passar till. Det gäller både för vardagsmat och festmat.

Svenska mattidningar du kan prenumerera på

Om man prenumererar på en mattidning ser man till att alltid ha nya färska idéer till matlagningen. Här nedanför hittar du aktuella erbjudanden på svenska mattidningar. Några exempel på tidningar om mat är:
- Allt om Mat
- Lantliv Mat & Vin
- Allt om Vin
- Hembakat


Aktuella erbjudanden med premier

4 nr av Allt om Mat för endast 159 kr

4 nr av Allt om Mat för endast 159 kr Få 4 nr av Allt om Mat för endast 159 kr. Det är hela 42% rabatt mot ordinarie pris på tidningen - Sveriges största mattidning. Du får inspirationen för att laga god vardagsmat och helgmat med guldkant.

Till erbjudandet Spara 117 kr!

Spara 19% på 3 nr av Hembakat för 179 kr

Spara 19% på 3 nr av Hembakat för 179 kr ileadBaktidningen fylld med recept och tips på hembakning har ett aktuellt erbjudande. Du får 3 nr hem i brevlådan för endast 179 kr. Det är 19% rabatt mot ordinarie pris och abonnemanget avslutas automatiskt.

Till erbjudandet Spara 127 kr!

Allt om Mat 6 nr + Mon Amie muggar från Rörstrand

Allt om Mat 6 nr + Mon Amie muggar från Rörstrand Allt om Mat är Sveriges största mattidning. I Allt om Mat hittar du inspirationen för att laga god vardagsmat och helgmat med guldkant.

Beställ 6 nr av Allt om Mat för 199 kr + 2 exklusiva Mon Amie muggar från Rörstrand.

Servisen Mon Amie är en Rörstrandsklassiker som relanserades 2008 med uppdaterade former.

Till erbjudandet Spara 613 kr!

Fler erbjudanden med mattidningar