skip to main content

Mattidningar att prenumerera på

Mattidningar gör matlagningen lättare och ger härlig inspiration med nya recept. Äta bör man annars dör man, är ett gammalt uttryck som håller för evigt. Att laga mat är något vi måste göra om, och om igen. En sak som många brottas med är att förnya sig och hitta på nya maträtter att laga. Kanske också att veta vilka drycker som passar till. Det gäller både för vardagsmat och festmat.

Svenska mattidningar du kan prenumerera på

Om man prenumererar på en mattidning ser man till att alltid ha nya färska idéer till matlagningen. Här nedanför hittar du aktuella erbjudanden på svenska mattidningar. Några exempel på tidningar om mat är:
- Allt om Mat
- Lantliv Mat & Vin
- Allt om Vin
- Hembakat


Aktuella erbjudanden med premier

6 nr av Allt om Mat + Serveringsskål Swedish Grace Winter

6 nr av Allt om Mat + Serveringsskål Swedish Grace Winter Passa på att teckna en kort prenumeration på mattidningen Allt om Mat. Här får du 6 nr för 199 kr + frakt 99 kr om du också vill ha Swedish Grace Winter serveringsskål från Rörstrand utan extra kostnad.

Swedish Grace Winter är en vintrig version av Louise Adelborgs ikoniska och välkända serie. Den stora serveringsskålen (värde 769 kr) passar utmärkt för julgröt men kan även användas till andra godsaker du serverar juletid! Skålen tål maskindisk, mikrovågsugn samt är ugnssäker. Rymmer 1,7 liter.

Till erbjudandet Spara 960 kr!

Allt om Mat 6 nr + 2 st Swedish Grace Winter skålar

Allt om Mat 6 nr + 2 st Swedish Grace Winter skålar Här är ett ypperligt tillfälle att få två skålar ur Rörstrands härliga julservis Swedish Grace Winter. Du får skålarna på köpet, som premie, när du beställer 6 nr av mattidningen Allt om Mat.

Skålarna är perfekta för uppläggning eller som vackra accessoarer i ditt hem. Skålar ur serien Swedish Grace Winter är en formklassiker från Rörstrand. Värde 298 kr.

Allt om Mat är Sveriges största mattidning. I Allt om Mat hittar du inspirationen för att laga god vardagsmat och helgmat med guldkant. Ordinarie pris på 6 nr är 390 kr.

Till erbjudandet Spara 529 kr!

Hembakat 3 nr + digital köksvåg

Hembakat 3 nr + digital köksvåg Hembakat tar fasta på bakglädjen, så tidningen är perfekt för dig som älskar att baka. Ta del av fantastiska recept och få inspiration till de godaste bakverk.

Få 3 nr av Hembakat + en digital köksvåg för endast 99 kr + porto.

Perfekt för att användas till bakning. Storlek: 22x15x1,5 cm. Kapacitet: 5 kg. Batteri ingår.

Till erbjudandet Spara 310 kr!

Fler erbjudanden med mattidningar