skip to main content

Mattidningar att prenumerera på

Mattidningar gör matlagningen lättare och ger härlig inspiration med nya recept. Äta bör man annars dör man, är ett gammalt uttryck som håller för evigt. Att laga mat är något vi måste göra om, och om igen. En sak som många brottas med är att förnya sig och hitta på nya maträtter att laga. Kanske också att veta vilka drycker som passar till. Det gäller både för vardagsmat och festmat.

Svenska mattidningar du kan prenumerera på

Om man prenumererar på en mattidning ser man till att alltid ha nya färska idéer till matlagningen. Här nedanför hittar du aktuella erbjudanden på svenska mattidningar. Några exempel på tidningar om mat är:
- Allt om Mat
- Lantliv Mat & Vin
- Allt om Vin
- Hembakat

Aktuella erbjudanden med premier

Allt om Mat 8 nr + 4 rödvinsglas från Iittala

Allt om Mat 8 nr + 4 rödvinsglas från Iittala I Allt om Mat hittar du inspirationen för att laga god vardagsmat och helgmat med guldkant. Inspiration och matglädje är Allt om Mats ledord och som alltid har de provlagat alla recept.

Få 8 nr av Allt om Mat + 4 rödvinsglas från Iittala för endast 299 kr + porto.

Rödvinsglas ur iittalas klassiska och stilrena serie Essence, formgivna av Alfredo Häberli. Utmärkt att använda även för vitt vin och passar för alla festliga och vardagliga tillfällen.

Till erbjudandet Spara 853 kr!

Allt om Mat 6 nr + serveringsskål från Swedish Grace

Allt om Mat 6 nr + serveringsskål från Swedish Grace Allt om Mat är Sveriges största mattidning. I Allt om Mat hittar du inspirationen för att laga god vardagsmat och helgmat med guldkant.

Få 6 nr av Allt om Mat + serveringsskål ur serien Winter från Swedish Grace för endast 199 kr + porto.

Serveringsskålen har en vacker dekor skapad av Katarina Brieditis med granbarr, snöflingor och mistlar. Swedish Grace Winter är en vintrig version av Louise Adelborgs ikoniska och välkända serie Swedish Grace.

Till erbjudandet Spara 904 kr!

4 nr av Hembakat för 179 kr med Kakfat på köpet

4 nr av Hembakat för 179 kr med Kakfat på köpet Få 4 nr av Hembakat samt stiligt kakfat med rosmönster för bara 179 kr + porto.

Allt detta får du:

√ 4 nr av Hembakat
√ Stiligt kakfat med rosmönster med två plan
√ Hembakat digitalt i din iPhone & iPad

Du sparar i allt 351 kr!

Det blir ditt för endast 179 kr + porto 59 kr.

Till erbjudandet Spara 351 kr!

Fler erbjudanden med mattidningar


aktuella startpaket med elektroniska cigaretter