skip to main content

Mattidningar att prenumerera på

Mattidningar gör matlagningen lättare och ger härlig inspiration med nya recept. Äta bör man annars dör man, är ett gammalt uttryck som håller för evigt. Att laga mat är något vi måste göra om, och om igen. En sak som många brottas med är att förnya sig och hitta på nya maträtter att laga. Kanske också att veta vilka drycker som passar till. Det gäller både för vardagsmat och festmat.

Svenska mattidningar du kan prenumerera på

Om man prenumererar på en mattidning ser man till att alltid ha nya färska idéer till matlagningen. Här nedanför hittar du aktuella erbjudanden på svenska mattidningar. Några exempel på tidningar om mat är:
- Allt om Mat
- Lantliv Mat & Vin
- Allt om Vin
- Hembakat

Aktuella erbjudanden på prenumeration med mattidning

3 nr av Allt om Mat för 159 kr (du sparar 23%)

3 nr av Allt om Mat för 159 kr (du sparar 23%) ileadTeckna en kortare prenumeration på mattidningen Allt om Mat för 159 kr. Det ger 3 nr av tidningen rakt i brevlådan. Du kan beställa tidningsprenumerationen till dig själv eller som en gåva.

Till erbjudandet Spara 47 kr!

7 nr av tidningen VEGO för 339 kr (18% rabatt)

7 nr av tidningen VEGO för 339 kr (18% rabatt) ileadFå inspiration och nyheter inom vegansk matlagning med tidningen VEGO. Du kan testa en kortare prenumeration om 3 nr för 159 kr eller helårsprenumeration med 7 nr till 18% rabatt för 339 kr.

”Kravlös vegomat åt alla!” Så säger Mattias Kristiansson, chefsredaktör för tidningen Vego.

Till erbjudandet Spara 57 kr!

Spara 19% på 3 nr av Hembakat för 179 kr

Spara 19% på 3 nr av Hembakat för 179 kr ileadBaktidningen fylld med recept och tips på hembakning har ett aktuellt erbjudande. Du får 3 nr hem i brevlådan för endast 179 kr. Det är 19% rabatt mot ordinarie pris och abonnemanget avslutas automatiskt.

Till erbjudandet Spara 127 kr!

Fler erbjudanden med mattidningar