skip to main content

Erbjudande på Damernas Värld prenumeration

Tidningen Damernas Värld är ett mode- och livsstilsmagasin för kvinnor. Tidningen behandlar mode, skönhet, kultur och inredning. Chefredaktör för Damernas Värld är Martina Bonnier, som har som mål att tidningen ska sätta guldkant på tillvaron för Sveriges vuxna kvinnor.

Prenumerationserbjudanden med premier på köpet

Tidningen ges ut 13 ggr per år och läses av ca 270.000 läsare. Om du vill prova ett par nummer av Damernas Värld bör du göra det genom att nyttja ett bra erbjudande. Förutom att du sparar en slant jämfört med att köpa lösnummer i butik, får du också premier på köpet. I ett välkomspaket är nästan alltid en premie inkluerad som har något med mode och skönhet att göra, t.ex. smink, väskor, hårvårdsprodukter eller kläder.

Spara 1511 kr på 5 nr av Damernas Värld + Glossybox

Spara 1511 kr på 5 nr av Damernas Värld + Glossybox Ett supererbjudande du inte får missa om du vill ha Damernas Värld eller Glossybox skönhetsprodukter riktigt billigt. För endast 249 kr inklusive frakt får du 5 nr av tidningen och Glossybox septemberbox med tema Pure Relaxation helt utan extra kostnad (värde 1400 kr).

Till erbjudandet Spara 1511 kr!

Damernas Värld 5 nr + lyxig hudvård från Emma S

Damernas Värld 5 nr + lyxig hudvård från Emma S Damernas Värld är en kvalitetstidning som alltid levererar det lilla extra för att du ska få den bästa läs- och bildupplevelsen.

Få 5 nummer av Damernas Värld + lyxig hudvård från Emma S för endast 199 kr + porto. Du sparar 768 kr och får även tillgång till ARCY.

Till erbjudandet Spara 768 kr!

Damernas Värld + STYLEBY i appen ARCY för 19 kr

Damernas Värld + STYLEBY i appen ARCY för 19 kr Damernas Värld är magasinet för dig som älskar mode och skönhet – men också kultur, resor, mat och inredning. I Damernas Värld blir du guidad till rådande trender och skönhetsprodukter.

STYLEBY är magasinet för dig som vill ha det bästa urvalet av svenska och internationella designers förpackat i en magasinsupplevelse utöver det vanliga.

Provläs Damernas Värld + STYLEBY i appen ARCY i 30 dagar för endast 19 kr!

Till erbjudandet Spara 40 kr!

Fler erbjudanden med Damernas Värld