skip to main content

Erbjudande på Damernas Värld prenumeration

Tidningen Damernas Värld är ett mode- och livsstilsmagasin för kvinnor. Tidningen behandlar mode, skönhet, kultur och inredning. Chefredaktör för Damernas Värld är Martina Bonnier, som har som mål att tidningen ska sätta guldkant på tillvaron för Sveriges vuxna kvinnor.

Prenumerationserbjudanden med premier på köpet

Tidningen ges ut 13 ggr per år och läses av ca 270.000 läsare. Om du vill prova ett par nummer av Damernas Värld bör du göra det genom att nyttja ett bra erbjudande. Förutom att du sparar en slant jämfört med att köpa lösnummer i butik, får du också premier på köpet. I ett välkomspaket är nästan alltid en premie inkluerad som har något med mode och skönhet att göra, t.ex. smink, väskor, hårvårdsprodukter eller kläder.

5 nr av Damernas Värld + Antonio Axu hårvårdsprodukter

5 nr av Damernas Värld + Antonio Axu hårvårdsprodukter Antonio Axu har blivit en av Sveriges absolut hetaste frisörer. Med hans eget hårvårdskit får du ta del av framgången. Om du beställer 5 nr av Damernas Värld får du ett kit på köpet.

Du får:
- Antonio Axu Hydrating Schampoo
- Antonio Axu Hydrating Conditioner
- Antonio Axu Heat Protection Spray

Totalt värde på hela prenumerationen och premierna är 752 kr. Ditt pris: endast 199 kr + frakt 59 kr.

Till erbjudandet Spara 553 kr!

Köp 5 nr av Damernas Värld för 199 kr + Clarins lyxprodukter

Köp 5 nr av Damernas Värld för 199 kr + Clarins lyxprodukter När du beställer 5 nr av Damernas Värld för 199 kr får du en necessär från Clarins med 4 lyxiga produkter.

- Clarins eye contour gel
- Clarins body lotion
- Clarins hydra essentiel cream
- Clarins eye makeup remover
- Clarins necessär

Bara värdet på alla Clarins-produkter är 950 kr. Om du skulle köpa tidningen i butik skulle den kosta 345 kr för 5 nummer.

Du sparar över 1000 kr!

Till erbjudandet Spara 1096 kr!

Beställ M-magasin till halva priset 5 nr för 169 kr

Beställ M-magasin till halva priset 5 nr för 169 kr Passa på att få hem 5 nummer av tidningen M-magasin till halva priset. Du kan beställa denna korta prenumeration för endast 169 kr. Prenumerationen ger dig också tillgång till gamla nummer digitalt via smartphone eller läsplatta.

Till erbjudandet Spara 169 kr!

Fler erbjudanden med Damernas Värld