skip to main content

Erbjudande på Damernas Värld prenumeration

Tidningen Damernas Värld är ett mode- och livsstilsmagasin för kvinnor. Tidningen behandlar mode, skönhet, kultur och inredning. Chefredaktör för Damernas Värld är Martina Bonnier, som har som mål att tidningen ska sätta guldkant på tillvaron för Sveriges vuxna kvinnor.

Prenumerationserbjudanden med premier på köpet

Tidningen ges ut 13 ggr per år och läses av ca 270.000 läsare. Om du vill prova ett par nummer av Damernas Värld bör du göra det genom att nyttja ett bra erbjudande. Förutom att du sparar en slant jämfört med att köpa lösnummer i butik, får du också premier på köpet. I ett välkomspaket är nästan alltid en premie inkluerad som har något med mode och skönhet att göra, t.ex. smink, väskor, hårvårdsprodukter eller kläder.

5 nr av Damernas Värld + lyxigt Clarins-kit för 199 kr

5 nr av Damernas Värld + lyxigt Clarins-kit för 199 kr Som premie i detta prenumerationserbjudande på Damernas Värld får du ett lyxigt kit från Clarins. Det innehåller:

- Clarins puderrouge, värde 195 kr
- Clarins flytande concealer, värde 110 kr
- Clarins Moisture-Rich Body Lotion, värde 198 kr
- Clarins BB Skin Detox Fluid, värde 61 kr

Du får 5 nr av tidningen och hela kitet för endast 199 kr + porto.

Till erbjudandet Spara 660 kr!

5 nr av Damernas Värld + lyxigt kit från EVY

5 nr av Damernas Värld + lyxigt kit från EVY Damernas Värld är Sveriges största och ledande modetidning. Här hittar du all inspiration, köptips och guidning du behöver.

Just nu får du ett lyxigt kit från EVY för ett värde av 657 kr med 5 nr av Damernas Värld - för endast 199 kr + 59 kr i frakt!

I erbjudandet ingår:
√ 5 nummer av Damernas Värld
√ Daily Tan Activator. Volym 150 ml. Värde 239 kr.
√ Daily repair mousse. Volym 100 ml. Värde 219 kr
√ Daily UV Face mousse SPF 30. Volym 75 ml. Värde 199 kr.

Till erbjudandet Spara 657 kr!