skip to main content

Erbjudande på Damernas Värld prenumeration

Tidningen Damernas Värld är ett mode- och livsstilsmagasin för kvinnor. Tidningen behandlar mode, skönhet, kultur och inredning. Chefredaktör för Damernas Värld är Martina Bonnier, som har som mål att tidningen ska sätta guldkant på tillvaron för Sveriges vuxna kvinnor.

Prenumerationserbjudanden med premier på köpet

Tidningen ges ut 13 ggr per år och läses av ca 270.000 läsare. Om du vill prova ett par nummer av Damernas Värld bör du göra det genom att nyttja ett bra erbjudande. Förutom att du sparar en slant jämfört med att köpa lösnummer i butik, får du också premier på köpet. I ett välkomspaket är nästan alltid en premie inkluerad som har något med mode och skönhet att göra, t.ex. smink, väskor, hårvårdsprodukter eller kläder.

Damernas Värld 5 nr + lyxigt kit från Rituals

Damernas Värld 5 nr + lyxigt kit från Rituals Prenumerera på Damernas Värld - Sveriges största och ledande modetidning. Få tillgång till exklusiva rabatter, designsamarbeten, förtur på resor och events och just nu ett lyxigt kit med produkter från Rituals.

I erbjudandet ingår:
√ 5 nummer av Damernas Värld
√ Rituals - Hand Lotion. Volym 70 ml. Värde 110 kr
√ Rituals - Foaming Shower Gel. Volym 200 ml. Värde 95 kr
√ Rituals - Shower oil. Volym 200 ml. Värde 95 kr
√ Rituals - Sun Protection Face Cream. Volym 50 ml. Värde 170 kr

Totalt värde 765 kr - ditt pris 199 kr + porto 59 kr!

Till erbjudandet Spara 566 kr!

5 nr av Damernas Värld + lyxigt kit från EVY

5 nr av Damernas Värld + lyxigt kit från EVY Damernas Värld är Sveriges största och ledande modetidning. Här hittar du all inspiration, köptips och guidning du behöver.

Just nu får du ett lyxigt kit från EVY för ett värde av 657 kr med 5 nr av Damernas Värld - för endast 199 kr + 59 kr i frakt!

I erbjudandet ingår:
√ 5 nummer av Damernas Värld
√ Daily Tan Activator. Volym 150 ml. Värde 239 kr.
√ Daily repair mousse. Volym 100 ml. Värde 219 kr
√ Daily UV Face mousse SPF 30. Volym 75 ml. Värde 199 kr.

Till erbjudandet Spara 657 kr!

Damernas Värld 4 nr för 149 kr + lyxigt kit från Rituals

Damernas Värld 4 nr för 149 kr + lyxigt kit från Rituals Här kommer ett supererbjudande från tidningen Damernas Värld. Denna gång erbjuder de 4 nr för endast 149 kr + porto. Som premie får man dessutom ett härligt, lyxkit från Rituals.

Produkterna du får är Rituals Body Cream 220 ml och Rituals Shower Foam 200 ml.

Som prenumerant får man också rabatter och erbjudanden i DV webbshopp, tidningen digitalt samt förtur på resor och events.

Till erbjudandet Spara 377 kr!

Fler erbjudanden med Damernas Värld