skip to main content

Fisketidningar på prenumeration

Fisketidningar täcker av allt inom fiske, som är ett populärt fritidsintresse i Sverige. Den som är riktigt inbiten fiskare läser fisketidningarna från första till sista sidan och håller sig uppdaterad om det senaste inom sportfisket.

Här samlar vi länkar till aktuella erbjudanden på just fisketidningar så se om det finns ett bra erbjudande på prenumeration av din favorittidning.

Erbjudande på fisketidning

3 nr av Allt om Flugfiske 309 kr

3 nr av Allt om Flugfiske 309 kr

ileadHåll dig uppdaterad om Allt inom Flugfiske och få massor av inspiration. Tidningen har nu ett erbjudande där du får 3...

Öppna erbjudandet

3 nr av Fiskejournalen för 169 kr

3 nr av Fiskejournalen för 169 kr

ileadTeckna en prenumeration på Fiskejournalen och du får 3 nr av tidningen hem i brevlådan. Prenumerationen på Fiskejournalen...

Öppna erbjudandet

Populära fisketidningar i Sverige

Bland de svenska fisketidningarna finns det några som ges ut av förlag med över 100 års historik. Jaktmarker & Fiskevatten har startår 1913 och har ständigt varit aktuell med vad som funkat på jakt i Sverige.

Samma förlag har två nischade fisketidningar i Allt om flugfiske och Fiskejournalen. De vänder sig speciellt till alla fiskeintresserade som vill upptäcka det svenska fisket på närmare håll.