skip to main content

Amelia prenumeration med premie - Bra erbjudanden

Tidningen Amelia vänder sig till kvinnor och berör många olika ämnen och livsstilar. Tidningens läsare får i varje nummer ta del av fräscha artiklar om relationer, jobb, mode och resor. Amelia startades 1995 av Amelia Adamo, ges ut av Bonnier och säljs i drygt 2 miljoner exemplar varje år. Det är Sveriges helt klart mest lästa tidning för kvinnor.

Välj premie till din prenumeration på Amelia

Istället för att köpa lösnummer av Amelia i butik kan du med en bekväm prenumeration få nya nummer hem i postlådan. Många bra prisvärda prenumerationserbjudanden finns att välja mellan. Om du vill börja prenumerera kan du här hitta de senaste och aktuella erbjudandena med premier.

Alla premier får man som gåva på köpet, utan extra kostnad och tidningen i sig är kraftigt rabatterad mot både pris i butik men också ordinarie pris vid fortsatt abonnemang. Det finns inga förpliktelser om att man måste fortsätta sin prenumeration på Amelia efteråt. Det är enkelt att avsluta prenumerationer hos Bonnier. Allt kan göras smidigt online.

Amelia 6 nr + hudvård från Emma S

Amelia 6 nr + hudvård från Emma S Beställ en tidningsprenumeration på 6 nr av Amelia och du får ett set med hudvård från Emma S.

Du får:

- Ultimate Serum
- Cleansing Facial Wash
- Moisturising Facial Mist Travel
- Melting Cleansing Balm Travel

Totalt värde på erbjudandet inklusive premier är 1396 kr. Ditt pris är 199 kr + frakt.

Till erbjudandet Spara 1197 kr!

6nr av Amelia för 199 kr + bäddset i 4 delar

6nr av Amelia för 199 kr + bäddset i 4 delar Beställ 6 nr av tidningen Amelia för endast 199 kr och du får ett klassiskt bäddset i fyra delar. Frakt 99 kr tillkommer för leverans av din gåva.

Bäddsetet är i 100% bomull med en enkel broderad ram på påslakanen. Två örngott i vit bomull med mått 50x60 cm. Två påslakan i vitt med broderad ram i ljusrosa, i mått 150x200 cm. Värde 699 kr.

Till erbjudandet Spara 830 kr!

Amelia 6 nr + hudvård från Dermalogica & två frottéhanddukar

Amelia 6 nr + hudvård från Dermalogica & två frottéhanddukar Amelia är ett älskat och framgångsrikt magasin som funnits sedan 1995. Amelias uppgift är att stärka, inspirera och coacha kvinnor på alla plan – inom relationer, hälsa, ekonomi och jobb.

Få 6 nr av amelia + hudvård från Dermalogica & två frottéhanddukar för endast 199 kr + porto.

Dermalogicas bästsäljare hjälper dig att uppnå optimal hudhälsa. The Ultimate Masque kit innehåller fyra nyckelprodukter som ger lyster, återfuktar, motverkar hudåldrande och revitaliserar huden.

Två lyxiga frottéhanddukar i grått i klassisk design med 100% bomull. 30 x 50 cm.

Till erbjudandet Spara 665 kr!

Fler erbjudanden med Amelia