skip to main content

Amelia prenumeration med premie - Bra erbjudanden

Tidningen Amelia vänder sig till kvinnor och berör många olika ämnen och livsstilar. Tidningens läsare får i varje nummer ta del av fräscha artiklar om relationer, jobb, mode och resor. Amelia startades 1995 av Amelia Adamo, ges ut av Bonnier och säljs i drygt 2 miljoner exemplar varje år. Det är Sveriges helt klart mest lästa tidning för kvinnor.

Välj premie till din prenumeration på Amelia

Istället för att köpa lösnummer av Amelia i butik kan du med en bekväm prenumeration få nya nummer hem i postlådan. Många bra prisvärda prenumerationserbjudanden finns att välja mellan. Om du vill börja prenumerera kan du här hitta de senaste och aktuella erbjudandena med premier.

Alla premier får man som gåva på köpet, utan extra kostnad och tidningen i sig är kraftigt rabatterad mot både pris i butik men också ordinarie pris vid fortsatt abonnemang. Det finns inga förpliktelser om att man måste fortsätta sin prenumeration på Amelia efteråt. Det är enkelt att avsluta prenumerationer hos Bonnier. Allt kan göras smidigt online.

6 nr av Amelia + trådlösa in-ear hörlurar

6 nr av Amelia + trådlösa in-ear hörlurar Passa på att beställa 6 nr av tidningen Amelia i detta erbjudande. Du får då med ett par trådlösa in-ear hörlurar värde 600 kr.

Trådlösa in-ear-hörlurar med förstklassigt ljud Hörlurarna är små i storlek och sitter perfekt i örat för rörelse och träning.

Ditt totalpris är 199 kr + frakt 59 kr för tidningarna och hörlurarna. Vill du inte ha hörlurar kan du välja ett extranummer av tidningen.

Till erbjudandet Spara 600 kr!

Amelia 8 nr + bäddset i fyra delar med rosa brodyr

Amelia 8 nr + bäddset i fyra delar med rosa brodyr Amelia känner den svenska kvinnan, bättre än någon annan. Hon som vill hinna allt, ha koll på ekonomi och jobb och nyheter inom hälsa, skönhet och mode.

Få 8 nr av amelia + bäddset i fyra delar med rosa brodyr för endast 298 kr + porto.

Klassiskt bäddset i fyra delar i 100% bomull med en enkel broderad ram. Två örngott i vit bomull med mått 50x60 cm. Två påslakan i vitt med broderad ram i ljusrosa i mått 150x200 cm.

Till erbjudandet Spara 800 kr!

Amelia 6 nr + Nivea Sun-kit

Amelia 6 nr + Nivea Sun-kit Amelia är Sveriges mest lästa kvinnotidning, något tidningen är oerhört stolt över! Just nu satsar amelia extra mycket på att ha de bästa redaktörerna och experterna som guidar dig till en enklare och mer lustfylld vardag.

Få 6 nr av Amelia och ett Nivea Sun-kit för endast 199 kr + porto.

Nivea Sun-kit innehåller:
NIVEA SUN Protect & Bronze Oil Spray SPF 20
NIVEA SUN Protect & Moisture SPF 30
Face lotion
After sun lotion
Lip balm

Till erbjudandet Spara 599 kr!

Fler erbjudanden med Amelia