skip to main content

Amelia prenumeration med premie - Bra erbjudanden

Tidningen Amelia vänder sig till kvinnor och berör många olika ämnen och livsstilar. Tidningens läsare får i varje nummer ta del av fräscha artiklar om relationer, jobb, mode och resor. Amelia startades 1995 av Amelia Adamo, ges ut av Bonnier och säljs i drygt 2 miljoner exemplar varje år. Det är Sveriges helt klart mest lästa tidning för kvinnor.

Välj premie till din prenumeration på Amelia

Istället för att köpa lösnummer av Amelia i butik kan du med en bekväm prenumeration få nya nummer hem i postlådan. Många bra prisvärda prenumerationserbjudanden finns att välja mellan. Om du vill börja prenumerera kan du här hitta de senaste och aktuella erbjudandena med premier.

Alla premier får man som gåva på köpet, utan extra kostnad och tidningen i sig är kraftigt rabatterad mot både pris i butik men också ordinarie pris vid fortsatt abonnemang. Det finns inga förpliktelser om att man måste fortsätta sin prenumeration på Amelia efteråt. Det är enkelt att avsluta prenumerationer hos Bonnier. Allt kan göras smidigt online.

5 nr av Amelia + halsband från Smycka i äkta silver

5 nr av Amelia + halsband från Smycka i äkta silver Beställ 5 nummer av tidningen amelia för 199 kr och du får ett halsband från Smycka på köpet (värde 430 kr). Frakt tillkommer.

Pretty Woman necklace
Modernt och stilrent halsband med kvinnosymbolen, tillverkat i återvunnet silver med omtanke för miljön. Längd 42-45 cm.

Till erbjudandet Spara 506 kr!

6 nr av Amelia + lyxigt Oriflame kit (mascara, lotion, balm)

6 nr av Amelia + lyxigt Oriflame kit (mascara, lotion, balm) I detta prenumerationserbjudande på tidningen Amelia får man ett fint kit från Oriflame som premie.

För 199 kr får du 6 nr av tidningen hem i brevlådan. Premierna skickas mot frakt på 59 kr. Ditt totala pris blir alltså 258 kr men värdet på abonnemanget och premierna är 817 kr!

Du får:
- Oriflame Tremendous Big Volume Mascara
- Oriflame Lemon & Verbena Hand & Body Lotion
- Oriflame Protecting Balm

Till erbjudandet Spara 618 kr!

Beställ 6 nr av amelia + två blå skålar från Rörstrand

Beställ 6 nr av amelia + två blå skålar från Rörstrand Prenumerera på 6 nr av tidningen Amelia för endast 199 kr och få dessa två fina skålar i blå färg från Rörstrand.

Skålarna ingår i serien med Swedish Grace och rymmer en volym av 30 cl. De tål maskindisk och kostar normalt 238 kr. Du betalar alltså inget extra utan får de som en välkomstpremie som ny prenumerant på Amelia.

Frakt 59 kr tillkommer för leverans av skålarna.

Till erbjudandet Spara 369 kr!

Fler erbjudanden med Amelia