skip to main content

Amelia prenumeration med premie - Bra erbjudanden

Tidningen Amelia vänder sig till kvinnor och berör många olika ämnen och livsstilar. Tidningens läsare får i varje nummer ta del av fräscha artiklar om relationer, jobb, mode och resor. Amelia startades 1995 av Amelia Adamo, ges ut av Bonnier och säljs i drygt 2 miljoner exemplar varje år. Det är Sveriges helt klart mest lästa tidning för kvinnor.

Välj premie till din prenumeration på Amelia

Istället för att köpa lösnummer av Amelia i butik kan du med en bekväm prenumeration få nya nummer hem i postlådan. Många bra prisvärda prenumerationserbjudanden finns att välja mellan. Om du vill börja prenumerera kan du här hitta de senaste och aktuella erbjudandena med premier.

Alla premier får man som gåva på köpet, utan extra kostnad och tidningen i sig är kraftigt rabatterad mot både pris i butik men också ordinarie pris vid fortsatt abonnemang. Det finns inga förpliktelser om att man måste fortsätta sin prenumeration på Amelia efteråt. Det är enkelt att avsluta prenumerationer hos Bonnier. Allt kan göras smidigt online.

5 nr av Amelia för 199 kr med Dermalogica premier

5 nr av Amelia för 199 kr med Dermalogica premier Läs Amelia hemma i lugn och ro med en tidningsprenumeration. Du kan prova 5 nummer för endast 199 kr i detta introduktionserbjudande. Med på köpet får du fina premier från Dermalogica.

Du får ett kit med ansiktsprodukter som ska hjälpa dig uppnå optimal hudhälsa. The Ultimate Masque kit innehåller fyra nyckelprodukter som ger lyster, återfuktar, motverkar hudåldrande och revitaliserar huden.


The Ultimate Masque kit innehåller fyra nyckelprodukter som ger lyster, återfuktar, motverkar hudåldrande och revitaliserar huden.

Till erbjudandet Spara 535 kr!

6 nr av Amelia + ansiktsprodukter från Akademikliniken

6 nr av Amelia + ansiktsprodukter från Akademikliniken Till ett totalt värde av 1478 kr får du ett fint prenumerationspaket på 6 nr av tidningen Amelia. Du betalar endast 199 kr + frakt 59 kr!

Dina premier är:
+ ansiktsprodukter från Akademikliniken
+ doftljus från Voluspa

Yashioka Gardenia från Voluspa har en doft av tuberosa och klöver från Tunisien. Brinntid: 25 timmar. 113 gram. Limited Edition. Värde 159 kr

Pure Antioxidant Creme innehåller rikligt med skyddande vitaminer och botaniska extrakt, bland annat A- och C-vitamin som aktivt hjälper huden att förebygga för tidigt åldrande hud.

Pure Triple Peel är en kraftfullt exfolierande mask med trippelverkande funktion som effektivt avlägsnar döda hudceller och orenheter från hudytan.

Till erbjudandet Spara 1279 kr!

6 nr av amelia + aktivitetsklocka för endast 199 kr

6 nr av amelia + aktivitetsklocka för endast 199 kr I det nya erbjudandet på tidningen Amelia får du en aktivitetsklocka som premie. Köp 6 nr för endast 199 kr + porto och armbandet skickas hem till dig som gåva.

Aktivitetsmätare har blivit väldigt populära eftersom de både gör det enklare och roligare att hålla sig i form. Med ett aktivitetsarmband på handleden kan du mäta allt från steg och distans till puls och sömn. Värdet på klockan är 499 kr.

Till erbjudandet Spara 599 kr!

Fler erbjudanden med Amelia