skip to main content

Amelia prenumeration med premie - Bra erbjudanden

Tidningen Amelia vänder sig till kvinnor och berör många olika ämnen och livsstilar. Tidningens läsare får i varje nummer ta del av fräscha artiklar om relationer, jobb, mode och resor. Amelia startades 1995 av Amelia Adamo, ges ut av Bonnier och säljs i drygt 2 miljoner exemplar varje år. Det är Sveriges helt klart mest lästa tidning för kvinnor.

Välj premie till din prenumeration på Amelia

Istället för att köpa lösnummer av Amelia i butik kan du med en bekväm prenumeration få nya nummer hem i postlådan. Många bra prisvärda prenumerationserbjudanden finns att välja mellan. Om du vill börja prenumerera kan du här hitta de senaste och aktuella erbjudandena med premier.

Alla premier får man som gåva på köpet, utan extra kostnad och tidningen i sig är kraftigt rabatterad mot både pris i butik men också ordinarie pris vid fortsatt abonnemang. Det finns inga förpliktelser om att man måste fortsätta sin prenumeration på Amelia efteråt. Det är enkelt att avsluta prenumerationer hos Bonnier. Allt kan göras smidigt online.

6 nr av amelia + aktivitetsklocka för endast 199 kr

6 nr av amelia + aktivitetsklocka för endast 199 kr I det nya erbjudandet på tidningen Amelia får du en aktivitetsklocka som premie. Köp 6 nr för endast 199 kr + porto och armbandet skickas hem till dig som gåva.

Aktivitetsmätare har blivit väldigt populära eftersom de både gör det enklare och roligare att hålla sig i form. Med ett aktivitetsarmband på handleden kan du mäta allt från steg och distans till puls och sömn. Värdet på klockan är 499 kr.

Till erbjudandet Spara 599 kr!

Amelia 6 nr + skin pulse & ansiktsrengöring från Eucerin

Amelia 6 nr + skin pulse & ansiktsrengöring från Eucerin I Amelia kan du läsa om träning och hälsa, sex och relationer, mode och skönhet, ekonomi och karriär, vardagsglädje, supercoacher gripande reportage som berör.

Just nu får du 6 nr av amelia + skin pulse & ansiktsrengöring från Eucerin för endast 199 kr + porto.

Detta ingår i erbjudandet:
√ 6 nr av amelia
√ Skin Pulse (värde 499 kr)
√ Eucerin DermatoCLEAN Refreshing Cleansing Gel och Clarifying Toner (värde 258 kr)

Till erbjudandet Spara 857 kr!

6 nr av amelia + härlig hudvård från Nivea för 199 kr

6 nr av amelia + härlig hudvård från Nivea för 199 kr Ordinarie pris på 6 nr prenumeration av Amelia kostar 299 kr men du får rabattpriset 199 kr just nu.

Med på köpet följer fina premier från Nivea där du får:

NIVEA Nourishing Honey Mask
NIVEA Gentle Cleansing Wipes
Eye Make-Up Remover
Dagkräm Q10 PLUS
Nattkräm Q10 PLUS

Produkterna är värda 436 kr om du skulle ha köpt de i butik.

Porto tillkommer med 59 kr. Vill du hellre ha en extra tidning får du 7 nr för 199 kr inkl frakt.

Till erbjudandet Spara 536 kr!

Fler erbjudanden med Amelia