skip to main content

Prenumerera på biltidningar och motortidningar

Är du motorintresserad och gillar bilar? Då vet du säkert redan att det finns särskilda biltidningar med nya bilar, gamla bilar och sportbilar. Om du ska köpa en ny bil kan det vara bra att börja läsa motortidningar för att uppdatera sig om olika nyheter inom bilbranschen och få tips vid bilköp.

Är du redan bilägare och vill få tips och bilnyheter kontinuerligt så teckna ett abonnemang på t.ex. Vi Bilägare eller Allt om Motor.

3 nr av Classic Motor för 219 kr

3 nr av Classic Motor för 219 kr Den populära veteranbilstidningen Classic Motor finns att köpa som kort eller lång prenumeration. Du kan just nu testa en kortare på 3 nummer för 219 kr. Vill du slå till på en längre kan du spara upp till 25% mot ordinarie pris.

Till erbjudandet
Du sparar: 533 kr

6 nr av Auto Motor & Sport med Trisslott på köpet

6 nr av Auto Motor & Sport med Trisslott på köpet Är du sugen på ny bil? Auto Motor & Sport är nybilsköparens bästa vän med massor av information, enkäter och begagnade bilar till dig som är på jakt efter något nytt.

Just nu kan du spara 292 kr och få en trisslott när du beställer 6 nr av auto motor & sport.

Beställ idag för endast 199 kr!

Till erbjudandet
Du sparar: 292 kr

Teknikens Värld 4 nr + kikare, väderstation och pläd

Teknikens Värld 4 nr + kikare, väderstation och pläd I Teknikens Värld finns det något för alla typer av bilintresserade! Tidningen grundades år 1948 och har sedan dess hunnit slå både hastighetsrekord på vägbanan och fostrat Sveriges mest kända motorjournalister!

Få allt detta för endast 99 kr + porto:
- 4 nr av Teknikens Värld
- Behändig kikare
- Trådlös Väderstation
- Klassiskt rutig pläd

Till erbjudandet
Du sparar: 977 kr

Fler erbjudanden med biltidningar visas nedan.