skip to main content

Prenumerera på biltidningar och motortidningar

Är du motorintresserad och gillar bilar? Då vet du säkert redan att det finns särskilda biltidningar med nya bilar, gamla bilar och sportbilar. Om du ska köpa en ny bil kan det vara bra att börja läsa motortidningar för att uppdatera sig om olika nyheter inom bilbranschen och få tips vid bilköp.

Är du redan bilägare och vill få tips och bilnyheter kontinuerligt så teckna ett abonnemang på t.ex. Vi Bilägare eller Allt om Motor.

Klassiska Bilar 4 nr + plånbok + ficklampa

Klassiska Bilar 4 nr + plånbok + ficklampa Just nu kan du få 4 nr av Klassiska Bilar till ett kraftigt reducerat pris. Dessutom får du en snygg plånbok i svart skinn och en titaniumfärgad ficklampa på köpet!

Allt detta ingår:
√ 4 nr av Klassiska Bilar
√ Häftig ficklampa i titan färg
√ Stilig plånbok i svart skinn
√ Tidningen digitalt i din iPad/iPhone

Totalt värde 916 kr. Det blir ditt för endast 149 kr + porto 59 kr.

Till erbjudandet Spara 767 kr!

Teknikens Värld 4 nr + skärbräda & kockkniv från Fiskars

Teknikens Värld 4 nr + skärbräda & kockkniv från Fiskars I Teknikens Värld finns det något för alla typer av bilintresserade! Tidningen grundades år 1948 och har sedan dess hunnit slå både hastighetsrekord på vägbanan och fostrat Sveriges mest kända motorjournalister!

Just nu får du 4 nr av Teknikens Värld och fina premier till köket! Du får en slitstark skärbräda och en kockkniv med knivskydd från Fiskars för ett värde av 429 kr!

Till erbjudandet Spara 634 kr!

Teknikens Värld 4 nr + radiostyrd bil

Teknikens Värld 4 nr + radiostyrd bil I Teknikens Värld finns det något för alla typer av bilintresserade! Tidningen grundades år 1948 och har sedan dess hunnit slå både hastighetsrekord på vägbanan och fostrat Sveriges mest kända motorjournalister!

Få 4 nr av Teknikens Värld + radiostyrd bil för endast 99 kr + porto.

Fräcka, fyrhjulsdrivna Rock Crawler är byggd för att arbeta hårt och för att skapa stor underhållning. Stora, rejäla däck, kraftig fjädring och kollisionssäker ram gör att den lekande lätt tar sig över utmanande hinder inomhus och den väjer inte heller för grus, gräs och grenar utomhus.

Till erbjudandet Spara 716 kr!

Fler erbjudanden med biltidningar