skip to main content

Biltidningar med prenumeration

Är du motorintresserad och gillar bilar? Då vet du säkert redan att det finns särskilda biltidningar med nya bilar, gamla bilar och sportbilar. Om du ska köpa en ny bil kan det vara bra att börja läsa motortidningar för att uppdatera sig om olika nyheter inom bilbranschen och få tips vid bilköp.

Är du redan bilägare och vill få tips och bilnyheter kontinuerligt så teckna ett abonnemang på t ex:

  • Vi Bilägare
  • Allt om Motor
  • Teknikens Värld
  • Classic Motor

Prenumerationserbjudande på svenska biltidningar idag

Här samlar vi tips om aktuella erbjudanden där man kan teckna en kort prenumeration på en svensk biltidning och få premier på köpet.

6 nr av Auto Motor & Sport 238 kr + Polaroid pilotglasögon

6 nr av Auto Motor & Sport 238 kr + Polaroid pilotglasögon ileadFå ett par snygga och praktiska pilotglasögon från Polarid på köpet med tidningen Auto Motor & Sport, helt utan extra kostnad. Värde: 500 kr

Du får solglasögonen när du beställer en kort prenumeration om 6 nr för 238 kr. Erbjudandet gäller till och med 14/11 2021, eller så länge lagret av pilotbrillorna räcker.

Till erbjudandet Spara 754 kr!

Teknikens Värld 4 nr + Bluetooth-tracker och verktygsset

Teknikens Värld 4 nr + Bluetooth-tracker och verktygsset I Teknikens Värld finns det något för alla typer av bilintresserade! Tidningen grundades år 1948 och har sedan dess hunnit slå både hastighetsrekord på vägbanan och fostrat Sveriges mest kända motorjournalister!

Du får 4 nr av tidningen Teknikens Värld + Bluetooth-tracker och verktygsset för endast 129 kr + porto.

Till erbjudandet Spara 578 kr!

Teknikens Värld Premium i 2 mån för 19 kr

Teknikens Värld Premium i 2 mån för 19 kr Med Teknikens Värld digitala Premium-tjänst öppnar du hela sajten och har tillgång till alla artiklar, tester och reportage i din telefon, på läsplattan eller i datorn. Med ditt digitala medlemskap får du också tillgång till hela arkivet fem år tillbaka i tiden.

Få Teknikens Värld Premium i 2 mån för 19 kr.

Till erbjudandet Spara 179 kr!

Fler erbjudanden med biltidningar