skip to main content

Motortidningar med prenumerationserbjudanden

Om du gillar bilar och modern fordonsteknik är du säkert intresserad av det som skrivs i svenska motortidningar. Vi listar på den här sidan erbjudanden på prenumerationer där man får motortidning och premier. Vanligt förekommande är att tidningar som Teknikens Värld, Classic Motor och Vi Bilägare har denna typ av prenumerationserbjudanden.

Teknikens Värld 4 nr + smartwatch och verktygsset

Teknikens Värld 4 nr + smartwatch och verktygsset I Teknikens Värld finns det något för alla typer av bilintresserade! Teknikens Värld grundades år 1948 och har sedan dess hunnit slå både hastighetsrekord på vägbanan och fostrat Sveriges mest kända motorjournalister!

Nu får du prova 4 nr av Teknikens Värld för bara 129 kr (ord.pris 316 kr). Dessutom får du en smartwatch och ett praktiskt verktygsset på köpet utan extra kostnad.

Till erbjudandet Spara 837 kr!

Radiostyrda Rock Crawler som premie med Teknikens Värld

Radiostyrda Rock Crawler som premie med Teknikens Värld Fräcka, fyrhjulsdrivna Rock Crawler är byggd för att arbeta hårt och för att skapa stor underhållning. Stora, rejäla däck, kraftig fjädring och kollisionssäker ram gör att den lekande lätt tar sig över utmanande hinder inomhus och den väjer inte heller för grus, gräs och grenar utomhus. Värde 499 kr.

Du får denna radiostyrda bil på köpet som en premie tillsammans med tidningen Teknikens Värld. Beställ 4 nr för endast 129 kr + frakt 49 kr.

Efter ditt introduktionserbjudande får du Teknikens Värld i en bekväm tillsvidareprenumeration, men du kan avsluta din prenumeration när som helst.

Till erbjudandet Spara 499 kr!

Teknikens Värld 4 nr + 4-pack Happy Socks och multiverktyg

Teknikens Värld 4 nr + 4-pack Happy Socks och multiverktyg I Teknikens Värld finns det något för alla typer av bilintresserade! Tidningen grundades år 1948 och har sedan dess hunnit slå både hastighetsrekord på vägbanan och fostrat Sveriges mest kända motorjournalister!

Just nu får du 4 nr av Teknikens Värld och härliga premier! Du får ett 4 pack Happy Socks i en giftbox och ett multiverktyg i kreditkortsformat.

Det blir ditt för endast 129 kr + 49 kr porto!

Totalt värde 815 kr!

Till erbjudandet Spara 686 kr!

Fler erbjudanden med motortidningar