skip to main content

Motortidningar med prenumerationserbjudanden

Om du gillar bilar och modern fordonsteknik är du säkert intresserad av det som skrivs i svenska motortidningar. Vi listar på den här sidan erbjudanden på prenumerationer där man får motortidning och premier. Vanligt förekommande är att tidningar som Teknikens Värld, Classic Motor och Vi Bilägare har denna typ av prenumerationserbjudanden.

Kampanjer på svenska motortidningar nu

5 nr av Teknikens Värld för endast 129 kr (portofritt)

5 nr av Teknikens Värld för endast 129 kr (portofritt) Alla bilintresserade kan ta del av massor med läsning, tips, tester och guider kring bilar och bilteknik i tidningen Teknikens Värld. Just nu får man 5 nr av tidningen i en kort prenumeration för endast 129 kr (ord.pris 380 kr). Unikt för detta erbjudande är att tidningen skickas portofritt.

Som prenumerant på Teknikens Värld får du Premium digitalt konto och e-tidning.

Till erbjudandet Spara 449 kr!

3 nr av Classic Motor för 219 kr

3 nr av Classic Motor för 219 kr ileadDen populära veteranbilstidningen Classic Motor finns att köpa som kort eller lång prenumeration. Du kan just nu testa en kortare på 3 nummer för 219 kr. Vill du slå till på en längre kan du spara upp till 25% mot ordinarie pris.

Till erbjudandet Spara 533 kr!

Vi Bilägare prenumeration 5 nr för 229 kr

Vi Bilägare prenumeration 5 nr för 229 kr ileadStarta en kortare prenumeration på biltidningen Vi Bilägare här för endast 229 kr. Du får 5 nr av tidningen bekvämt hemskickad till dig direkt på utgivningsdatumet.

Mot ordinarie pris sparar du ca 22%. Abonnemanget avslutas automatiskt när du fått ditt sista nummer. Vill du köpa en längre prenumeration kan du se erbjudanden på beställningssidan för Vi Bilägare.

Till erbjudandet Spara 95 kr!