skip to main content

Motortidningar med prenumerationserbjudanden

Om du gillar bilar och modern fordonsteknik är du säkert intresserad av det som skrivs i svenska motortidningar. Vi listar på den här sidan erbjudanden på prenumerationer där man får motortidning och premier. Vanligt förekommande är att tidningar som Teknikens Värld, Classic Motor och Vi Bilägare har denna typ av prenumerationserbjudanden.

Kampanjer på svenska motortidningar

14 nr av Wheels Magazine till 20% rabatt

14 nr av Wheels Magazine till 20% rabatt ileadTeckna en helårsprenumeration till dig själv eller som en present. Wheels Magazine 14 nr kostar just nu 899 kr, vilket är 20% billigare än ordinarie pris. Tidningen ges ut av Egmont Story House och på förlaget jobbar många bilintresserade skribenter.

Till erbjudandet Spara 225 kr!

Vi Bilägare prenumeration 8 nr för 394 kr

Vi Bilägare prenumeration 8 nr för 394 kr ileadStarta en kortare prenumeration på biltidningen Vi Bilägare här för endast 394 kr. Du får 8 nr av tidningen bekvämt hemskickad till dig direkt på utgivningsdatumet.

Mot ordinarie pris sparar du ca 17%. Abonnemanget avslutas automatiskt när du fått ditt sista nummer. Vill du köpa en längre prenumeration kan du se erbjudanden på beställningssidan för Vi Bilägare.

Till erbjudandet Spara 95 kr!