skip to main content

Motortidningar med prenumerationserbjudanden

Om du gillar bilar och modern fordonsteknik är du säkert intresserad av det som skrivs i svenska motortidningar. Vi listar på den här sidan erbjudanden på prenumerationer där man får motortidning och premier. Vanligt förekommande är att tidningar som Teknikens Värld, Classic Motor och Vi Bilägare har denna typ av prenumerationserbjudanden.

5 nr av Teknikens Värld för endast 129 kr (portofritt)

5 nr av Teknikens Värld för endast 129 kr (portofritt) Alla bilintresserade kan ta del av massor med läsning, tips, tester och guider kring bilar och bilteknik i tidningen Teknikens Värld. Just nu får man 5 nr av tidningen i en kort prenumeration för endast 129 kr (ord.pris 380 kr). Unikt för detta erbjudande är att tidningen skickas portofritt.

Som prenumerant på Teknikens Värld får du Premium digitalt konto och e-tidning.

Till erbjudandet Spara 449 kr!

Teknikens Värld 4 nr 129 kr + Trådlösa in-ear-hörlurar

Teknikens Värld 4 nr 129 kr + Trådlösa in-ear-hörlurar Alla som är bilintresserade kan göra ett klipp här. För endast 129 kr får man 4 nr av tidningen Teknikens Värld hemskickad i brevlådan. Med på köpet får man fina premier, som denna gång är ett par trådlösa in-ear-hörlurar.

Trådlösa in-ear-hörlurar med förstklassigt ljud. Hörlurarna är små i storlek och sitter perfekt i örat för rörelse och träning. Touchfunktion. Bluetooth inklusive USB-kabel. Batteritid 3 tim. Laddningstid 1 tim. Räckvidd 10 m. Mått 5,5 cm x 4,4 cm. Värde: 600 kr

Till erbjudandet Spara 787 kr!

Teknikens Värld 4 nr + klocka & verktygsset för 129 kr

Teknikens Värld 4 nr + klocka & verktygsset för 129 kr Allt detta får du:

√ 4 nr av Teknikens Värld
√ Elegant klocka med svart urtavla, datum och kronograf med tidtagningsfunktioner.
√ Praktiskt verktygsset för alla tillfällen. Lätt att ta med dig när du behöver ett verktygsset.

Det blir ditt för endast 129 kr + porto 69 kr. Du sparar 898 kr!

Till erbjudandet Spara 937 kr!

Fler erbjudanden med motortidningar