skip to main content

Erbjudande på prenumeration med Illustrerad Vetenskap

Illustrerad Vetenskap är en populärvetenskaplig tidning om vetenskap, natur och teknik. Artiklarna skrivs av redaktionen i nära samarbete med fackmän inom olika vetenskapsområden. Syftet är att göra ny vetenskap tillgänglig på ett så lättförståeligt sätt som möjligt.
Illustrerad Vetenskap ges ut var 3:e vecka av Bonnier Tidskrifter. Tidningen läses av över 2 miljoner vetenskapsintresserade i hela Norden. Varje nummer finns att köpa i välsorterade tidningskiosker som Pressbyrån eller i mataffärer. Den som inte vill missa ett nummer eller vill spara pengar mot lösnummerpris bör starta en prenumeration.

Prenumerationserbjudanden på Illustrerad Vetenskap

Det bästa och mest fördelaktiga sättet att bli prenumerant på tidningen är genom ett prenumerationserbjudande. Dels får man prova 2-4 nr riktigt, riktigt billigt. Dessutom får man i regel alltid en fin premie på köpet. Det är ganska blandat vilken typ av premie som delas ut. Därför finns ofta flera olika alternativ löpande. Vi samlar den här typen av erbjudanden och här nedanför kan du välja vilket som passar dig bäst.

2 nr av Illustrerad Vetenskap + Ultralätt ryggsäck

2 nr av Illustrerad Vetenskap + Ultralätt ryggsäck Den nya och smarta Outpack-ryggsäcken är en hopvikbar ryggsäck i slitstarkt, vattenavvisande material som väger nästan lika lite som en tennisboll.

Just nu får du en Ultralätt ryggsäck när du köper Illustrerad Vetenskap. Beställ 2 nr av Illustrerad Vetenskap för 49,50 kr + 39,50 kr i porto och expedition så får du ryggsäcken på köpet i premie.

Till erbjudandet Spara 406 kr!

Illustrerad Vetenskap 2 nr + PROX11 Full HD Actionkamera

Illustrerad Vetenskap 2 nr + PROX11 Full HD Actionkamera Underhålla och utmanas, och förstå världen som omger dig. Gå in på en upptäcktsresa - från jordens djupaste grav till universums yttre gränser. Se fram emot de senaste nyheterna från forskarens frontlinje och spännande rapporter om nya tekniska genombrott i Illustrerad Vetenskap.

Få 2 nr av Illustrerad Vetenskap + PROX11 Full HD Actionkamera för 99,50 kr + 39,50 kr i porto och exp.

Oavsett om du cyklar i skogen, tar en löprunda i staden, klättrar i berg eller dyker under vattnet är FOQUS PROX11 redo att föreviga dina största upplevelser.

Till erbjudandet Spara 656 kr!

Illustrerad Vetenskap 2 nr + VEEGO Bluetooth-högtalare

Illustrerad Vetenskap 2 nr + VEEGO Bluetooth-högtalare Just nu kan du få en VEEGO Bluetooth-högtalare när du köper Illustrerad Vetenskap.

Den eleganta trådlösa högtalaren från VEEGO ger dig möjlighet att njuta av din musik i trädgården, på stranden, i båten, på campingturen, hos vännerna eller var du än befinner dig. VEEGO Bluetooth-högtalare har ett värde av 499 kr.

Nu kan du beställa 2 nummer av Illustrerad Vetenskap + VEEGO Bluetooth-högtalare för 79,50 kr. + 39,50 kr i porto.

Till erbjudandet Spara 576 kr!

Fler erbjudanden med Illustrerad Vetenskap