skip to main content

Erbjudande på prenumeration med Illustrerad Vetenskap

Illustrerad Vetenskap är en populärvetenskaplig tidning om vetenskap, natur och teknik. Artiklarna skrivs av redaktionen i nära samarbete med fackmän inom olika vetenskapsområden. Syftet är att göra ny vetenskap tillgänglig på ett så lättförståeligt sätt som möjligt.
Illustrerad Vetenskap ges ut var 3:e vecka av Bonnier Tidskrifter. Tidningen läses av över 2 miljoner vetenskapsintresserade i hela Norden. Varje nummer finns att köpa i välsorterade tidningskiosker som Pressbyrån eller i mataffärer. Den som inte vill missa ett nummer eller vill spara pengar mot lösnummerpris bör starta en prenumeration.

Prenumerationserbjudanden på Illustrerad Vetenskap

Det bästa och mest fördelaktiga sättet att bli prenumerant på tidningen är genom ett prenumerationserbjudande. Dels får man prova 2-4 nr riktigt, riktigt billigt. Dessutom får man i regel alltid en fin premie på köpet. Det är ganska blandat vilken typ av premie som delas ut. Därför finns ofta flera olika alternativ löpande. Vi samlar den här typen av erbjudanden och här nedanför kan du välja vilket som passar dig bäst.

2 nr av Illustrerad Vetenskap + Outpack vattentät ryggsäck

2 nr av Illustrerad Vetenskap + Outpack vattentät ryggsäck Nu kan du beställa 2 nr av Illustrerad Vetenskap för 99,50 kr + 29,50 kr i porto och exp. och få en Outpack vattentät ryggsäck på köpet.

Den stadiga ryggsäcken från Outpack är 100 % vattentät och håller dina värdesaker torra i alla väder. Även om olyckan är framme och du tappar ryggsäcken i en brusande älv kan du lita på att innehållet inte blir blött.

Premien är värd 299 kr.

Totalt sparar du 397 kr mot butikspris på tidning och ryggsäck.

Till erbjudandet
Du sparar: 397 kr

Få en fin COMO klocka tillsammans med Illustrerad Vetenskap

Få en fin COMO klocka tillsammans med Illustrerad Vetenskap Just nu kan du få en COMO klocka tillsammans med Illustrerad Vetenskap.

Det finns de som menar att det enda smycket en man kan bära är en klocka. Med denna snygga klocka från COMO behöver du heller inget mer. Här har tillverkaren fokuserat på både kvalitet, funktion och design, vilket bland annat kommer till uttryck genom den solida boetten.

Erbjudandet är 2 nr av Illustrerad Vetenskap + COMO klocka för 69,50 kr + 39,50 kr i porto och exp.

Till erbjudandet
Du sparar: 573 kr

2 eller 6 nr av Illustrerad Vetenskap + VEEGO väska på köpet

2 eller 6 nr av Illustrerad Vetenskap + VEEGO väska på köpet Som premie i det här erbjudandet från Bonnier på tidningen Illustrerad Vetenskap får man en VEEGO-väska. Det är en praktisk weekendväska bra till långhelger. Ett perfekt alternativ till handbagageväskan på flyget och kan till och med användas som träningsväska.

Välj mellan att beställa 2 nr för 69,50 kr eller 6 nr av tidningen för 169,50 kr. Väskan värd 699 kr får du på köpet. Porto tillkommer med 39,50 kr oavsett vilket erbjudande du väljer.

Till erbjudandet
Du sparar: 773 kr

Fler erbjudanden med Illustrerad Vetenskap visas nedan.