skip to main content

Erbjudande på prenumeration med Illustrerad Vetenskap

Illustrerad Vetenskap är en populärvetenskaplig tidning om vetenskap, natur och teknik. Artiklarna skrivs av redaktionen i nära samarbete med fackmän inom olika vetenskapsområden. Syftet är att göra ny vetenskap tillgänglig på ett så lättförståeligt sätt som möjligt.
Illustrerad Vetenskap ges ut var 3:e vecka av Bonnier Tidskrifter. Tidningen läses av över 2 miljoner vetenskapsintresserade i hela Norden. Varje nummer finns att köpa i välsorterade tidningskiosker som Pressbyrån eller i mataffärer. Den som inte vill missa ett nummer eller vill spara pengar mot lösnummerpris bör starta en prenumeration.

Prenumerationserbjudanden på Illustrerad Vetenskap

Det bästa och mest fördelaktiga sättet att bli prenumerant på tidningen är genom ett prenumerationserbjudande. Dels får man prova 2-4 nr riktigt, riktigt billigt. Dessutom får man i regel alltid en fin premie på köpet. Det är ganska blandat vilken typ av premie som delas ut. Därför finns ofta flera olika alternativ löpande. Vi samlar den här typen av erbjudanden och här nedanför kan du välja vilket som passar dig bäst.

2 nr av Illustrerad Vetenskap + Bluetooth SmartWatch W9

2 nr av Illustrerad Vetenskap + Bluetooth SmartWatch W9 Just nu kan du beställa en prenumeration på tidningen Illustrerad Vetenskap från 129 kr + porto 39 kr. Du får då 2 nr och en W9 Smartwatch med Bluetooth.

Klockan har massor av smarta funktioner:

# Stegräknare – sätt upp mål för din aktivitet och följ resultaten
# Kaloriräknare – visar kaloriförbränningen utifrån din aktivitetsnivå
# Sömnanalys – följ hur du sover och hur mycket
# HR-sensor – mäter puls och blodtryck på handleden
# Få aviseringar från din telefon – sms, e-post och sociala medier, allt via bluetooth.

Värde: 599 kr.

Till erbjudandet Spara 639 kr!

2 nr av Illustrerad Vetenskap 148 kr + Ångtvätt som premie

2 nr av Illustrerad Vetenskap 148 kr + Ångtvätt som premie Med en ångtvätt kan du rengöra allt från trädgårdsdynor, bilsäten, soffkuddar och grillgaller med bara hetvatten.

Du får en superfin ångtvätt som premie när du beställer en kort prenumeration på tidningen Illustrerad Vetenskap. Totalpris för 2 nr av tidningen och din ångtvätt endast 148 kr, inkl. frakten.

Till erbjudandet Spara 419 kr!

2 nr av Illustrerad Vetenskap + Smart dashcam till bilen

2 nr av Illustrerad Vetenskap + Smart dashcam till bilen Med en smart dashcam i bilen kan du alltid ha ett extra öga som dokumenterar vad som händer på vägen. Du får en sån bilkamera till framrutan på köpet när du beställer en prenumeration på tidningen Illustrerad Vetenskap.

Välj mellan 2, 5 eller 10 nr från 129 kr + 39 kr i porto. Din smarta dashcam, videokamera till bilen, får du som sagt på köpet, som en premie.

Till erbjudandet Spara 339 kr!

Fler erbjudanden med Illustrerad Vetenskap