skip to main content

Erbjudande på prenumeration med Illustrerad Vetenskap

Det bästa och mest fördelaktiga sättet att bli prenumerant på tidningen Illustrerad Vetenskap är genom ett prenumerationserbjudande. Dels får man prova 2-4 nr riktigt, riktigt billigt. Dessutom får man i regel alltid en fin premie på köpet. Det är ganska blandat vilken typ av premie som delas ut. Därför finns ofta flera olika alternativ löpande.

Prenumerationserbjudanden på Illustrerad Vetenskap

3 nr av Illustrerad Vetenskap för 79 kr (spara 72%)

3 nr av Illustrerad Vetenskap för 79 kr (spara 72%)

ileadLär dig mer om vetenskap och senaste forskningen i 3 nr av Illustrerad Vetenskap. Du får hem tidningen i brevlådan för...

Öppna erbjudandet

Om tidningen Illustrerad Vetenskap

Illustrerad Vetenskap är en populärvetenskaplig tidning om vetenskap, natur och teknik. Artiklarna skrivs av redaktionen i nära samarbete med fackmän inom olika vetenskapsområden. Syftet är att göra ny vetenskap tillgänglig på ett så lättförståeligt sätt som möjligt.

Tidningen ges ut var 3:e vecka av Bonnier Tidskrifter. Illustrerad Vetenskap läses av över 2 miljoner vetenskapsintresserade i hela Norden. Varje nummer finns att köpa i välsorterade tidningskiosker som Pressbyrån eller i mataffärer. Den som inte vill missa ett nummer eller vill spara pengar mot lösnummerpris bör starta en prenumeration.