skip to main content

Hästtidningar med prenumeration

Hästtidningar är omåttligt populära hos unga hästintresserade. Störst bland tidningarna i Sverige för barn är Min Häst, Wendy och PennyGirl. I dessa tidningar bjuds den unga läsaren på spännande hästserier, hästfakta, artiklar och affischer med kända ryttare eller fina hästbilder att pryda sitt rum med. För vuxna hästintresserade finns Hästfocus och Lucky Rider.

Den som prenumererar på en hästtidning får inte bara tidningen smidigt hem i brevlådan utan också fina premier ett par ggr per år. Om du vill starta en prenumeration på en hästtidning, gör då det via ett prenumerationserbjudande. Då får du extra många nummer till riktigt bra rabatt och ofta även en välkomstpremie på köpet. Allt för den hästintresserade!

13 nr av Min Häst för 399 kr + målarboken Måla hästar

13 nr av Min Häst för 399 kr + målarboken Måla hästar Tidningen för alla hästintresserade mellan 7-14 år. Här får du en halvårsprenumeration med 13 nr för endast 399 kr. Du sparar 40% mot lösnummerpris och får dessutom en premie på köpet. Det följer med en målarbok "Måla hästar" värde 120 kr.

Till erbjudandet Spara 386 kr!