skip to main content

Hästtidningar med prenumeration

Hästtidningar är omåttligt populära hos unga hästintresserade. Störst bland tidningarna i Sverige för barn är Min Häst, Wendy och PennyGirl. I dessa tidningar bjuds den unga läsaren på spännande hästserier, hästfakta, artiklar och affischer med kända ryttare eller fina hästbilder att pryda sitt rum med. För vuxna hästintresserade finns Hästfocus och Lucky Rider.

Premier med hästtidningen

Den som prenumererar på en hästtidning får inte bara tidningen smidigt hem i brevlådan utan också fina premier ett par ggr per år. Om du vill starta en prenumeration på en hästtidning, gör då det via ett prenumerationserbjudande. Då får du extra många nummer till riktigt bra rabatt och ofta även en välkomstpremie på köpet. Allt för den hästintresserade!

6 nr av Min Häst för 188 kr + Mulle rosa örngott

6 nr av Min Häst för 188 kr + Mulle rosa örngott ileadTill mer än 50% rabatt kan du beställa tidningen Min Häst. Du får 6 nr för endast 188 kr och med på köpet ett rosa örngott med Mulle på (värde 149 kr). Abonnemanget avslutas automatiskt efter det sjätte numret landat i brevlådan.

Till erbjudandet Spara 300 kr!

13 nr av Min Häst + Samlarmapp på köpet

13 nr av Min Häst + Samlarmapp på köpet ileadAlla hästtokiga barn som gillar att läsa om hästar älskar tidningen Min Häst. Här har du ett erbjudande på 13 nr av tidningen för endast 419 kr. Med på köpet följer en premie - en samlarmapp för tidningarna.

Till erbjudandet Spara 163 kr!