skip to main content

Hästtidningar med prenumeration

Hästtidningar är omåttligt populära hos unga hästintresserade. Störst bland tidningarna i Sverige för barn är Min Häst, Wendy och PennyGirl. I dessa tidningar bjuds den unga läsaren på spännande hästserier, hästfakta, artiklar och affischer med kända ryttare eller fina hästbilder att pryda sitt rum med. För vuxna hästintresserade finns Hästfocus och Lucky Rider.

Den som prenumererar på en hästtidning får inte bara tidningen smidigt hem i brevlådan utan också fina premier ett par ggr per år. Om du vill starta en prenumeration på en hästtidning, gör då det via ett prenumerationserbjudande. Då får du extra många nummer till riktigt bra rabatt och ofta även en välkomstpremie på köpet. Allt för den hästintresserade!

Prova Penny & Friends för 0 kr - få startbox

Prova Penny & Friends för 0 kr - få startbox Penny & Friends kombinerar barnens stora hästintresse med rolig läsning och fina prylar. Allting tas fram för att väcka barnens läslust.

Varje månad erbjuds ni en ny box med ett nytt hästigt tema. I boxen finns alltid en åldersanpassad hästbok, en rolig tidning och fina prylar.

Just nu får du Penny & Friends nya startbox för 0 kr!

Du bestämmer själv vilka boxar du vill ha, och hur ofta. Penny & Friends har inga köpkrav.

Beställer du idag så får du en stor startbox värd 700 kr innehållande:
• Åldersanpassad bok
• Dagbokskalender
• Magasin
• Sleepover-täcke
• Örngott
• Mjukishäst

Du betalar endast porto 49 kr!

Till erbjudandet Spara 700 kr!

6 nr av hästtidningen Min Häst för 159 kr + Mulle örngott

6 nr av hästtidningen Min Häst för 159 kr + Mulle örngott Hästtokiga gillar att läsa hästtidningen Min Häst. Den riktar sig till barn mellan 7-14 år som älskar hästar.

Du kan teckna en kort prenumeration på 6 nr för endast 159 kr just nu. Med på köpet som en premie får man då ett örngott med tema Mulle. Totalt sparar du 60% mot ordinarie pris. Abonnemanget avslutas automatiskt.

Till erbjudandet Spara 238 kr!