skip to main content

Hästtidningar med prenumeration

Hästtidningar är omåttligt populära hos unga hästintresserade. Störst bland tidningarna i Sverige för barn är Min Häst, Wendy och PennyGirl. I dessa tidningar bjuds den unga läsaren på spännande hästserier, hästfakta, artiklar och affischer med kända ryttare eller fina hästbilder att pryda sitt rum med. För vuxna hästintresserade finns Hästfocus och Lucky Rider.

Den som prenumererar på en hästtidning får inte bara tidningen smidigt hem i brevlådan utan också fina premier ett par ggr per år. Om du vill starta en prenumeration på en hästtidning, gör då det via ett prenumerationserbjudande. Då får du extra många nummer till riktigt bra rabatt och ofta även en välkomstpremie på köpet. Allt för den hästintresserade!

13 nr av Min Häst + Samlarmapp på köpet

13 nr av Min Häst + Samlarmapp på köpet ileadAlla hästtokiga barn som gillar att läsa om hästar älskar tidningen Min Häst. Här har du ett erbjudande på 13 nr av tidningen för endast 419 kr. Med på köpet följer en premie - en samlarmapp för tidningarna.

Till erbjudandet Spara 163 kr!

Prova Penny & Friends för 0 kr - få startbox

Prova Penny & Friends för 0 kr - få startbox Penny & Friends kombinerar barnens stora hästintresse med rolig läsning och fina prylar. Allting tas fram för att väcka barnens läslust.

Varje månad erbjuds ni en ny box med ett nytt hästigt tema. I boxen finns alltid en åldersanpassad hästbok, en rolig tidning och fina prylar.

Just nu får du Penny & Friends nya startbox för 0 kr!

Du bestämmer själv vilka boxar du vill ha, och hur ofta. Penny & Friends har inga köpkrav.

Beställer du idag så får du en stor startbox värd 787 kr innehållande:
• Magasin
• Dagbokskalender
• Åldersanpassad bok
• Mjukishäst
• Halsband med bling

Du får även en snygg morgonrock.

Du betalar endast porto 29 kr!

Till erbjudandet Spara 700 kr!