skip to main content

Prenumerationserbjudanden med Rituals produkter som premie

Rituals är både ett märke och en kedja med butiker. I sortimentet finns produkter för kropp och hem. Inspirationen kommer från österländska traditioner och ritualer i vardagen.

Det är många tidningar som väljer att plocka in Rituals produkter som premie och välkomstgåva till nya prenumeranter. Tidningar om hus och hem kan plocka till exempel doftljus, doftstickor, handdukar och andra gåvor. Andra tidningar väljer ur sortimentet av kroppsvårdsprodukter. Där finns ju många fina och lyxiga serier för hår- och hudvård.

Damernas Värld 5 nr + populär trio från Rituals

Damernas Värld 5 nr + populär trio från Rituals Prenumerera på Damernas Värld - Sveriges största och ledande modetidning. Få tillgång till exklusiva rabatter, designsamarbeten, förtur på resor och events och just nu lyxiga skönhetsprodukter från Rituals!

Du får allt detta:
√ 5 nummer av Damernas Värld
√ Rituals Ayurveda Foaming Shower Gel
√ Rituals Sakura Foaming Shower Gel
√ Rituals of Hammam Foaming Shower Gel

Totalt värde 550 kr - ditt pris 199 kr + porto 59 kr!

Till erbjudandet
Du sparar: 351 kr

Damernas Värld 5 nr + lyxigt kit från Rituals Sakura-serie

Damernas Värld 5 nr + lyxigt kit från Rituals Sakura-serie Damernas Värld är Sveriges största och ledande modetidning 2017. Här hittar du all inspiration, köptips och guidning du behöver. Förutom mode älskar de skönhet och de testar alla skönhetsprodukter noga för att kunna hjälpa dig att välja de absolut bästa produkterna.

När du börjar prenumerera på Damernas Värld får du produkter från Rituals populära Sakura-serie. I kitet får du en härlig shower foam, en kroppsskrubb, en kroppskräm och en härlig handkräm.

Få 5 nr av Damernas Värld + lyxigt kit från Rituals populära Sakura-serie för endast 199 kr + porto.

Till erbjudandet
Du sparar: 431 kr