skip to main content

Trädgårdstidningar med bra erbjudanden

Har du gröna fingrar, eller önskar att du hade, och gillar att läsa och hämta inspiration från trädgårdstidningar? På den här sidan har vi samlat aktuella erbjudanden för dig som gillar trädgård. Exempel på tidningar som ofta har prenumerationserbjudanden är Allt om Trädgård, Hus & Hem och Lantliv.

Fina premier med din trädgårdstidning

Som ny prenumerant kan man få välkomstpaket med några nummer av tidningen och en fin premie på köpet. Vanligt förekommande premier är trädgårdshandskar, sekatör eller andra trädgårdsverktyg. Ibland kan det också vara någon inredningspryl från ett känt märke.

4 nr av tidningen FIXA + terrakottakruka & kökshanddukar

4 nr av tidningen FIXA + terrakottakruka & kökshanddukar Fyra gånger per år kommer Fixa trädgård, en tidning med de bästa tipsen och den skönaste inspirationen för dina gröna rum. Du kan beställa 4 nummer för endast 169 kr + frakt 59 kr. Med på köpet får du fina premier:

- Glaserad terrakottakruka i keramik (värde 229 kr)
- två somriga kökshanddukar i 100% bomull (värde 99 kr)

Till erbjudandet Spara 459 kr!

Allt om Trädgård 6 nr + Fiskars sekatör & Tegera handskar

Allt om Trädgård 6 nr + Fiskars sekatör & Tegera handskar Allt om Trädgård är det självklara valet för alla som gillar trädgård. De inspirerar och ger dig handfasta råd. Deras vackra trädgårdsbilder väcker storslagna drömmar som de hjälper dig att förverkliga!

Få 6 nummer av Allt om Trädgård + sekatör från Fiskars + trädgårdshandskar från Tegera för endast 159 kr + porto.

Till erbjudandet Spara 432 kr!

Allt om Trädgård Fixa 4 nr + 2 burkar från Nadja Wedin

Allt om Trädgård Fixa 4 nr + 2 burkar från Nadja Wedin Allt om Trädgård Fixa innehåller artiklar som kan hjälpa dig att inreda både ute och i trädgården. Tidningen är för den design- och inredningsintresserade hemmafixaren som gillar att snickra, inreda och skapa trivsamma rum ute.

I denna tidningskampanj erbjuder de nya prenumeranter 4 nr av Allt om Trädgård Fixa + 2 burkar från Nadja Wedin för endast 169 kr.

Till erbjudandet Spara 406 kr!

Fler erbjudanden med trädgårdstidningar