skip to main content

Trädgårdstidningar med bra erbjudanden

Har du gröna fingrar, eller önskar att du hade, och gillar att läsa och hämta inspiration från trädgårdstidningar? På den här sidan har vi samlat aktuella erbjudanden för dig som gillar trädgård. Exempel på tidningar som ofta har prenumerationserbjudanden är Allt om Trädgård, Hus & Hem och Lantliv.

Fina premier med din trädgårdstidning

Som ny prenumerant kan man få välkomstpaket med några nummer av tidningen och en fin premie på köpet. Vanligt förekommande premier är trädgårdshandskar, sekatör eller andra trädgårdsverktyg. Ibland kan det också vara någon inredningspryl från ett känt märke.

6 nr av Allt om trädgård + plantspade, sekatör & handskar

6 nr av Allt om trädgård + plantspade, sekatör & handskar Passa på att beställa en prenumeration på trädgårdstidningen Allt om Trädgård. Du får 6 nr för endast 159 kr.

Med på köpet följer tre stycken premier:

- Fiskars planteringsspade (Värde 50 kr)
- Fiskars sekatör (värde 159 kr)
- GardenGirl trädgårdshandskar (värde 49 kr)

Totalt värde 630 kr.

Frakt 59 kr tillkommer för leverans av dina premier.

Till erbjudandet Spara 471 kr!

Allt om Trädgård 6 nr + sekatör & multisax

Allt om Trädgård 6 nr + sekatör & multisax Allt om Trädgård är det självklara valet för alla som gillar trädgård. Deras vackra trädgårdsbilder väcker storslagna drömmar som de hjälper till att förverkliga!

Få 6 nr av Allt om Trädgård + en sekatör och en multisax för endast 159 kr + porto.

Din premie - sekatör & multisax

Greppvänliga sekatör med parerstång med snygg retrodesign från Nelson Garden. Perfekt för små, upprepande klipp. Utmärkt modell för mindre händer. Längd 15,5, färg grön. Värde 149 kr

Multisax Praktisk multisax från Karlstad Redskap av hög kvalitet- klipper allt från blommor till ståltråd. En klar favorit både i trädgården och köket. Värde 129 kr

Till erbjudandet Spara 473 kr!

5 nr av Allt om Trädgård för endast 149 kr

5 nr av Allt om Trädgård för endast 149 kr Allt om Trädgård är det självklara valet för alla som gillar trädgård. De inspirerar och ger handfasta råd. Allt om Trädgårds vackra trädgårdsbilder väcker storslagna drömmar som de hjälper till att förverkliga!

Få 5 nr av Allt om Trädgård för endast 149 kr.

Till erbjudandet Spara 149 kr!

Fler erbjudanden med trädgårdstidningar