skip to main content

Trädgårdstidningar med bra erbjudanden

Har du gröna fingrar, eller önskar att du hade, och gillar att läsa och hämta inspiration från trädgårdstidningar? På den här sidan har vi samlat aktuella erbjudanden för dig som gillar trädgård. Exempel på tidningar som ofta har prenumerationserbjudanden är Allt om Trädgård, Hus & Hem och Lantliv.

Fina premier med din trädgårdstidning

Som ny prenumerant kan man få välkomstpaket med några nummer av tidningen och en fin premie på köpet. Vanligt förekommande premier är trädgårdshandskar, sekatör eller andra trädgårdsverktyg. Ibland kan det också vara någon inredningspryl från ett känt märke.

4 nr av tidningen FIXA + 2 Weleda-produkter & handdukar

4 nr av tidningen FIXA + 2 Weleda-produkter & handdukar Du får en årsprenumeration på trädgårdstidningen FIXA för endast 169 kr (värde 300 kr). Med på köpet får du premier från Weleda och 2-pack handdukar i rostrött.

Weleda Handkräm - Lyxig ekologisk handkräm som reparerar och gör torra händer smidiga igen med mjukgörande och skyddande nattljusolja och sheasmör. 50 ml.

Weleda Duschkräm - Ljuvligt återfuktande ekologisk duschkräm med vårdande nattljusolja och macadamianötsolja. Den milda formulan rengör med socker- och kokostensider och doftar underbart av äkta eteriska oljor från magnolia, kardemumma och sandelträ. 200 ml.

Frakt tillkommer med 59 kr för premierna.

Till erbjudandet Spara 388 kr!

4 nr av FIXA 169 kr + Skål Eden från Rörstrand + handdukar

4 nr av FIXA 169 kr + Skål Eden från Rörstrand + handdukar Trädgårdstidningen FIXA kommer med 4 nummer per år. Du kan teckna en helårsprenumeration just nu för endast 169 kr. Med på köpet får du vackra skålen Eden från Rörstrand (värde 179 kr) och 2 st våfflade handdukar i gammelrosa (värde 100 kr).

Frakt tillkommer med 59 kr för premierna.

Till erbjudandet Spara 459 kr!

Allt om Trädgård 6 nr + sekatör och multisax

Allt om Trädgård 6 nr + sekatör och multisax Allt om Trädgård är det självklara valet för alla som gillar trädgård. Vackra trädgårdsbilder väcker storslagna drömmar som de hjälper till att förverkliga!

Få 6 nr av Allt om Trädgård för endast 159 kronor + sekatör från Nelson garden + multisax från Karlstad Redskap.

Till erbjudandet Spara 511 kr!

Fler erbjudanden med trädgårdstidningar