skip to main content

Trädgårdstidningar med bra erbjudanden

Har du gröna fingrar, eller önskar att du hade, och gillar att läsa och hämta inspiration från trädgårdstidningar? På den här sidan har vi samlat aktuella erbjudanden för dig som gillar trädgård. Exempel på tidningar som ofta har prenumerationserbjudanden är Allt om Trädgård, Hus & Hem och Lantliv.

Fina premier med din trädgårdstidning

Som ny prenumerant kan man få välkomstpaket med några nummer av tidningen och en fin premie på köpet. Vanligt förekommande premier är trädgårdshandskar, sekatör eller andra trädgårdsverktyg. Ibland kan det också vara någon inredningspryl från ett känt märke.

Allt om Trädgård FIXA 4 nr + vacker glasvas & örtkruka

Allt om Trädgård FIXA 4 nr + vacker glasvas & örtkruka Det är dags att planera för årets trädgårdsodling och med tidningen FIXA från Allt om Trädgård får du massor av inspiration och tips. Beställ 4 nr av tidningen nu och du får dessutom en vacker glasvas och en örtkruka med fat på köpet som premie.

Den perfekta trendiga minivasen i glas. Storlek 10x9 cm. Värde 149 kr

En stilren grön terrakottakruka med tillhörande fat - perfekt för mindre växter eller örter. Mått: höjd 10 cm, diameter 9 cm. Värde 299 kr

Ditt pris är 149 kr + frakt 49 kr.

Till erbjudandet Spara 535 kr!

Allt om Trädgård 6 nr + kruka, doftljus & servetter

Allt om Trädgård 6 nr + kruka, doftljus & servetter Allt om Trädgård är det självklara valet för alla som gillar trädgård. Vi inspirerar och ger handfasta råd. Vackra trädgårdsbilder väcker storslagna drömmar som de hjälper till att förverkliga!

Få 6 nr av Allt om Trädgård + terrakottakruka med doftljus och servetter för endast 149 kr + porto.

Du får en vacker kruka med tillhörande fat som är perfekt för mindre växter eller örter, 10x9 cm och ett doftljus med en doft av citrus bergamia, 7x8 cm samt vackra servetter med mönster av murgröna.

Till erbjudandet Spara 447 kr!

Allt om Trädgård FIXA 4 nr + picknickglas & hamamhandduk

Allt om Trädgård FIXA 4 nr + picknickglas & hamamhandduk Allt om Trädgård FIXA hjälper dig att inreda ute och ser trädgården som en förlängning av huset. Tidningen vänder sig till den design- och inredningsintresserade hemmafixaren som tycker om att göra vackert, laga mat, snickra och skapa trivsamma rum ute.

Just nu får du 4 nr av Allt om Trädgård FIXA och en hamamhandduk & 4-pack picknickglas från Sagaform för bara 179 kr + 49 kr frakt!

Till erbjudandet Spara 529 kr!

Fler erbjudanden med trädgårdstidningar