skip to main content

Modetidningar i Sverige som prenumeration

I Sverige finns flera modetidningar som vänder sig till främst kvinnor. Innehållet kan spänna över mer än mode men i till exempel Tara, M-magasin och Damernas Värld ges mycket modetips i tiden.

Ett sätt att prova sig fram vilken modetidning som är bäst är genom kortare prenumerationer. Vi listar aktuella erbjudanden där du får ett par nummer till rabatterat pris och ofta även nån fin premie på köpet.

ELLE tidningsabonnemang från 60 kr per nr

ELLE tidningsabonnemang från 60 kr per nr ileadAtt prenumerera på ELLE ger dig det senaste nytt inom mode, skönhet, resor och trender. Du kan teckna en kort prenumeration på 3-6 nr eller en helårsprenumeration. Vill du bara köpa det senaste numret av ELLE kan du göra det för 89 kr.

Billigaste nummerpriset får du vid tecknande av helårsprenumeration med 12 nr för 729 kr. Då kostar ett nummer endast 60 kr, vilket är 23% rabatt mot ordinarie pris på ELLE-tidningen.

Till erbjudandet Spara 218 kr!

Femina till halva priset - 3 nr för 99 kr

Femina till halva priset - 3 nr för 99 kr ileadPassa på att teckna en prenumeration på tidningen FEMINA för just nu får du den för halva priset. Du kan välja på en kort tidningsprenumeration om 3 nr för 99 kr, vilket är 52% rabatt. Väljer du en längre finns det antingen 6, 9 eller 14 nr med rabatt.

Till erbjudandet Spara 170 kr!