skip to main content

Prenumerera på jakttidningar

Hör jakt till ett av dina stora fritidsintressen? Då kanske du ofta läser jakttidningar och skulle kunna dra nytta av ett bra erbjudande och prenumeration på en sådan. Här på sidan samlar vi kampanjer från svenska tidningsförlag som ger ut jakttidningar i Sverige. Se vad som finns just nu, eller anmäl dig för en bevakning av kommande erbjudanden på jakttidning.

Exempel på tidningar om jakt är Jakt & Fiske, Fiskejournalen, Jaktjournalen och Jaktmarker & Fiskevatten. Alla är sprängfyllda med intressant läsning om olika fiskeresor, utrustning och reportage.

3 nr av Jaktjournalen i kort prenumeration för 169 kr

3 nr av Jaktjournalen i kort prenumeration för 169 kr Testa på jakttidningen Jaktjournalen för endast 169 kr. Du får 3 nr av tidningen hem bekvämt i brevlådan och kan läsa den i lugn och ro. Prenumerationen avslutas automatiskt, så du riskerar inte att glömma bort att avsluta den ifall du inte vill ha fler nummer.

Till erbjudandet
Du sparar: 30 kr

3 nr av Fiskejournalen 179 kr

3 nr av Fiskejournalen 179 kr Fiskejournalen kommer ut med 9 nr varje år. Du kan köpa en kort prenumeration om 3 nr för 179 kr. Vill du ha längre än så kan du spara upp till 24%. Klicka dig vidare för att läsa mer om erbjudandet.

Till erbjudandet
Du sparar: 30 kr