skip to main content

Prenumerera på jakttidningar

Hör jakt till ett av dina stora fritidsintressen? Då kanske du ofta läser jakttidningar och skulle kunna dra nytta av ett bra erbjudande och prenumeration på en sådan. Här på sidan samlar vi kampanjer från svenska tidningsförlag som ger ut jakttidningar i Sverige. Se vad som finns just nu, eller anmäl dig för en bevakning av kommande erbjudanden på jakttidning.

Exempel på tidningar om jakt är Jakt & Fiske, Fiskejournalen, Jaktjournalen och Jaktmarker & Fiskevatten. Alla är sprängfyllda med intressant läsning om olika fiskeresor, utrustning och reportage.

4 nr av Allt om Flugfiske 309 kr

4 nr av Allt om Flugfiske 309 kr ileadHåll dig uppdaterad om Allt inom Flugfiske och få massor av inspiration. Tidningen har nu ett erbjudande där du får 3 nr för 309 kr i en prenumeration som avslutas automatiskt.

Till erbjudandet Spara 119 kr!

5 nr av Fiskejournalen för 339 kr (-24%)

5 nr av Fiskejournalen för 339 kr (-24%) ileadTeckna en halvårsprenumeration på Fiskejournalen och du får 5 nr av tidningen hem i brevlådan. Du sparar 24% mot ordinarie pris och betalar 339 kr. Prenumerationen på Fiskejournalen avslutas automatiskt.

Till erbjudandet Spara 107 kr!