skip to main content

Erbjudande Allers veckotidning prenumeration

Allers är en av flera veckotidningar från förlaget Aller media. I tidningen får man ta del av många goda recept, inspirerande artiklar och reportage om hälsa, resor och trädgård. Det är också en populär tidning för den som vill få stickmönster eller läsa om annat handarbete. Många gillar även att lösa Allers korsord!

Tidningen ges ut varje vecka och den som har en prenumeration får tidningen bekvämt hem i brevlådan. Här på sidan lägger vi upp prenumerationserbjudanden på veckotidningen Allers. Ibland får man som ny prenumerant en fin premie som gåva på köpet. Då är det läge att slå till!

Aller Höstrea - 50% på 17 olika tidningar

Aller Höstrea - 50% på 17 olika tidningar Nu har hösten tagit ett grepp om oss och det blir mörkare på kvällen. Kanske vill du ha en ny tidning att läsa i höstmörkret? Då ska du passa på att beställa en prenumeration från Aller som just nu ger 50% på 17 av deras titlar.


Exempel på tidningar och priser är:

- 11 nr av Allas för 176 kr
- 16 nr av Hänt Extra för 183 kr
- 6 nr av MåBra för 165 kr
- 7 nr av Matmagasinet för 172 kr
- 4 nr av Residence för 178 kr

Det här är alla tidningar som finns att välja på:
Allas, Allers, Hemmets Veckotidning, Året Runt, Svensk Damtidning, Hänt i veckan, Hänt Extra, Femina, ELLE, MåBra, ELLE Decoration, Antik & Auktion, Residence, Allers Trädgård, ELLE Mat & Vin, Matmagasinet, TV-Guiden

Det är bara följa länken här så aktiveras din rabatt direkt.

Till erbjudandet Spara 176 kr!