skip to main content

Historietidningar

Gillar du att läsa om historiska händelser och berömda personer ur både Sveriges och världens historia? Då passar någon av de historietidningar som vi har här på sidan för dig.

Vi får ofta in prenumerationserbjudanden på historietidningar som Världens Historia och Allt om Historia. En bra sak med att beställa tidningarna online är att man kan nyttja ett erbjudande och få en fin premie på köpet. Vanligt förekommande premier är hörlurar, knivset och utrustning som kikare.

4 nr av Världens Historia 169 kr + Hasaki Omakase knivset

4 nr av Världens Historia 169 kr + Hasaki Omakase knivset ileadNu har du chansen att få det fina knivsetet från Hasaki Omakasi igen. Beställer du 4 nr av tidningen Världens Historia för endast 169 kr följer knivarna med på köpet som en premie.

Knivarna har blad i högkvalitativt stål och kraftiga skaft i tåligt och välarbetat pakkaträ. Värde: 429 kr

Till erbjudandet Spara 599 kr!

2 nr av Världens Historia + Bluetooth-tangentbord för 79 kr

2 nr av Världens Historia + Bluetooth-tangentbord för 79 kr Just nu kan du beställa 2 nr av Världens Historia + Bluetooth-tangentbord för 79 kr + 39,50 kr i porto och exp.

Spara tid när du skriver t.ex. mejl från din smarttelefon eller surfplatta. Med sina 350 gram har det en låg vikt, så att du kan ta med dig tangentbordet överallt. Gör mobilskrivningen lika enkel och smidig som på en bärbar dator. Värde: 299 kr.

Till erbjudandet Spara 299 kr!

2 nr av Världens Historia + Nordic smoothiemixer

2 nr av Världens Historia + Nordic smoothiemixer Just nu kan du beställa 2 nr av Världens Historia + Nordic smoothiemixer för 99 kr + 49,50 kr i porto och exp.

Med den här smoothiemixern är det enkelt att förvandla frukt och grönsaker till goda, nyttiga drycker som passar till både frukost, mellanmål och dessert. Värde: 399 kr.

Till erbjudandet Spara 399 kr!

Fler erbjudanden med historietidningar