skip to main content

Historietidningar

Gillar du att läsa om historiska händelser och berömda personer ur både Sveriges och världens historia? Då passar någon av de historietidningar som vi har här på sidan för dig.

Vi får ofta in prenumerationserbjudanden på historietidningar som Världens Historia och Allt om Historia. En bra sak med att beställa tidningarna online är att man kan nyttja ett erbjudande och få en fin premie på köpet. Vanligt förekommande premier är hörlurar, knivset och utrustning som kikare.

Världens Historia + N’arctic fiberväst

Världens Historia + N’arctic fiberväst Beställ 2 nummer av Världens Historia och få N'arctic fiberväst i premie. Du betalar endast 59 kr + 39,50 kr. i porto och exp för hela paketet. Västen är ferfekt för utomhusaktiviteter under våren och hösten.

Använd fibervästen:
- I stället för en jacka under våren och hösten
- Under en jacka för att få extra värme under vintern.
- Den är enkel att ta med i den medföljande påsen om vädret skiftar.

Det följer med en påse som du kan packa ner din väst i när du ska resa, så tar den mindre plats.

Till erbjudandet Spara 795 kr!

Världens Historia 3 nr + trådlös laddare till smartphone

Världens Historia 3 nr + trådlös laddare till smartphone VÄRLDENS HISTORIA berättar om allt från krig till populärkultur och om spännande händelser och gripande öden. Fördjupa dig i historiens största raman, och möt de viktigaste karaktärerna. VÄRLDENS HISTORIA är rikt illustrerad med kartor, foton och unika illustrationer.

Just nu kan du beställa 3 nummer av VÄRLDENS HISTORIA + Trådlös laddare till smartphone för bara 99 kr + 39,50 kr i porto och exp.

Till erbjudandet Spara 732 kr!

Populär Historia 3 nr + Vinyl Tech headphones på köpet

Populär Historia 3 nr + Vinyl Tech headphones på köpet Populär Historia är Sveriges ledande historiska magasin. Tidningen innehåller en oslagbar mix av svensk och utländsk historia, från forntid till 1900-tal.

Beställ 3 nummer av tidningen Populär Historia för endast 129,50 kr och få fina hörlurar i premie.

Vinyl Tech headphones
Med dessa funktionella hörlurar kan du njuta av musik, ljudböcker eller podcast i timmar. De är behagliga att bära med öronkuddar i mjukt skum, och storleken kan justeras så att de sitter perfekt.

Till erbjudandet Spara 574 kr!

Fler erbjudanden med historietidningar