skip to main content

Historietidningar

Gillar du att läsa om historiska händelser och berömda personer ur både Sveriges och världens historia? Då passar någon av de historietidningar som vi har här på sidan för dig.

Vi får ofta in prenumerationserbjudanden på historietidningar som Världens Historia och Allt om Historia. En bra sak med att beställa tidningarna online är att man kan nyttja ett erbjudande och få en fin premie på köpet. Vanligt förekommande premier är hörlurar, knivset och utrustning som kikare.

Populär Historia + Sonitum Bluetooth-högtalare

Populär Historia + Sonitum Bluetooth-högtalare Populär Historia är Sveriges ledande historiska magasin. Tidningen innehåller en oslagbar mix av svensk och utländsk historia, från forntid till 1900-tal.

Beställ 2 nummer av Populär Historia och du får Sonitum Bluetooth-högtalare. För allt betalar du endast 69,50 kr + 39,50 kr. i porto och exp.

Till erbjudandet Spara 399 kr!

2 nr av Militär Historia + Wi-Fi övervakningskamera för 79,5

2 nr av Militär Historia + Wi-Fi övervakningskamera för 79,5 Läs om alltifrån krigshistoriens avgörande drabbningar till specifika stridsvagnsmodeller. Just nu kan du beställa 2 nummer av Militär Historia för bara 79,50 kr + 39,50 kr i porto och exp.

Med på köpet får du en fin premie, en Wi-Fi övervakningskamera. Övervakningskameran har inbyggd rörelsesensor och larmar dig via NetCam-appen på din telefon när den registrerar rörelse. Appen finns både till Android och iPhone. Kameran är värd 599 kr.

Till erbjudandet Spara 699 kr!

3 nr av VÄRLDENS HISTORIA + COMO klocka + specialnummer

3 nr av VÄRLDENS HISTORIA + COMO klocka + specialnummer Just nu kan du beställa 3 nummer av VÄRLDENS HISTORIA + COMO klocka + Världens Historias stora specialnummer för bara 99 kr + 49,50 kr i porto och exp.

Det finns de som menar att det enda smycket en man kan bära är en klocka. Med denna snygga klocka från COMO behöver du heller inget mer.

Världens Historias stora specialnummer om första världskriget ger dig en omfattande inblick i konflikten mellan Europas stormakter som slutade med att hela världen stod i brand.

Till erbjudandet Spara 720 kr!

Fler erbjudanden med historietidningar