skip to main content

Historietidningar

Gillar du att läsa om historiska händelser och berömda personer ur både Sveriges och världens historia? Då passar någon av de historietidningar som vi har här på sidan för dig.

Vi får ofta in prenumerationserbjudanden på historietidningar som Världens Historia och Allt om Historia. En bra sak med att beställa tidningarna online är att man kan nyttja ett erbjudande och få en fin premie på köpet. Vanligt förekommande premier är hörlurar, knivset och utrustning som kikare.

3 nr av Världens Historia + Damaskus-kniv för 99 kr

3 nr av Världens Historia + Damaskus-kniv för 99 kr Läs om historiska händelser som påverkat världen och samhället både negativt och positivt. Tidningen HISTORIA erbjuder just nu prenumeranter 3 nr av tidningen för 99 kr + porto. Som gåva får du en fin kniv tillverkade i klassisk Damaskus-teknik.

Konstruerad enligt den legendariska damaskeringstekniken med 87 lager kraftigt stål, som ger bladet en oerhörd kvalitet.

En rejäl universalkniv, som med ett 24 centimeter långt blad kan användas till alla typer av matlagning – i många år framöver.

Till erbjudandet Spara 932 kr!

Militär Historia 3 nr + Digital blodtrycksmätare

Militär Historia 3 nr + Digital blodtrycksmätare Militär Historia är tidningen för dig med specialintresse för krig och konflikter. Läs om alltifrån krigshistoriens avgörande drabbningar till specifika stridsvagnsmodeller.

Just nu kan du beställa 3 nummer av Militär Historia + Digital blodtrycksmätare för 99,50 kr + 49,50 kr i porto och exp.

Högt blodtryck är en folksjukdom som många är drabbade av utan att veta om det. Med en egen blodtrycksmätare kan du kontinuerligt hålla koll på din och familjens hälsa och hinna reagera i tid.

Till erbjudandet Spara 519 kr!

3 nr av Världens Historia + brusreducerande in-ear-hörlurar

3 nr av Världens Historia + brusreducerande in-ear-hörlurar Följ med på en spännande tidsresa tillsammans med Sveriges största historietidning. Beställ 3 nr av Världens Historia för endast 99 kr + porto (39,50 kr). Med på köpet får du premien som denna gång är trådlösa och brusreducerande in-ear-hörlurar.

Brusreduceringen (ANC) blockar de flesta bakgrundsljuden för ett klart och tydligt ljud i hörlurarna. Hörlurarna är trådlösa och ansluts via Bluetooth, så du slipper sladdar till din musikspelare.

Till erbjudandet Spara 932 kr!

Fler erbjudanden med historietidningar