skip to main content

Prenumerera på svenska historietidningar

Gillar du att läsa om historiska händelser och berömda personer ur både Sveriges och världens historia? Då passar någon av de historietidningar som vi har här på sidan för dig.

Vi får ofta in prenumerationserbjudanden på historietidningar som Världens Historia och Allt om Historia. En bra sak med att beställa tidningarna online är att man kan nyttja ett erbjudande och få en fin premie på köpet. Vanligt förekommande premier är hörlurar, knivset och utrustning som kikare.

2 nr av Allt om Historia + Hasaki Omakase-knivset för 49,50 kr

2 nr av Allt om Historia + Hasaki Omakase-knivset för 49,50 kr Läs om allt från krig till populärkultur. Bli uppdaterad på historiska nyheter, frågesvar, quizzar, unika kartor och faktaboxar.

Just nu får du även ett japanskt kniset av, högsta kvalitet, med på köpet! Värde 429 kr. Välj mellan 2, 6 eller 12 nummer.

Till erbjudandet
Du sparar: 519 kr

2 nr av Världens Historia + Proffskikare

2 nr av Världens Historia + Proffskikare Världens Historia berättar om allt från krig till populärkultur och om spännande händelser och gripande öden. Fördjupa dig i historiens största raman, och möt de viktigaste karaktärerna. Världens Historia är rikt illustrerad med kartor, foton och unika illustrationer.

Just nu kan du beställa 2 nummer av Världens Historia + Proffskikare för bara 49,50 kr. + 39,50 kr. i porto och exp.

Till erbjudandet
Du sparar: 944 kr

Beställ 3 nr av Världens Historia och få Hi-Fi Bluetooth hörlurar

Beställ 3 nr av Världens Historia och få Hi-Fi Bluetooth hörlurar Ett erbjudande där du kan välja på 3, 6 eller 12 nr av tidningen Världens Historia i ett abonnemang. Med på köpet får du fina Hi-Fi Bluetooth hörlurar. Du betalar endast 99,50 kr + porto för det kortaste abonnemanget på 3 nummer.

Hi-Fi Bluetooth hörlurar
Enastående, högkvalitativt, trådlöst ljud för varje dag med glasklar Bluetooth 4.1-överföring av ljudsignalen, NFC-teknologi för blixtsnabb uppkoppling med din bärbara enhet och enastående batteritid slår dessa Hi-Fi-lurar definitivt hål på myten om att trådlöst ljud ska vara krångligt.

Till erbjudandet
Du sparar: 1015 kr

Fler erbjudanden med historietidningar visas nedan.