skip to main content

Prenumerera på svenska historietidningar

Gillar du att läsa om historiska händelser och berömda personer ur både Sveriges och världens historia? Då passar någon av de historietidningar som vi har här på sidan för dig.

Vi får ofta in prenumerationserbjudanden på historietidningar som Världens Historia och Allt om Historia. En bra sak med att beställa tidningarna online är att man kan nyttja ett erbjudande och få en fin premie på köpet. Vanligt förekommande premier är hörlurar, knivset och utrustning som kikare.

2 nr av Allt om Historia + HYBRID Drone Car för 49,50 kr

2 nr av Allt om Historia + HYBRID Drone Car för 49,50 kr Läs om allt från krig till populärkultur. Bli uppdaterad på historiska nyheter, frågesvar, quizzar, unika kartor och faktaboxar.

Just nu får du även en HYBRID Drone Car, med på köpet, för 49,50 kr + 49,50 kr i porto och exp. Värde 499 kr.

Till erbjudandet
Du sparar: 589 kr

Världens Historia 2 nr + Hover Drone Nano

Världens Historia 2 nr + Hover Drone Nano Just nu kan du beställa 2 nummer av Världens Historia + Hover Drone Nano för bara 39,50 kr. + 39,50 kr. I porto och exkl. Totalt 79 kr.

Få en egen flygande drönare med användarvänlig handkontroll för många timmars nöje med familj och vänner. Hoverdrone Nano kan flyga i alla riktningar och har en loopfunktion som gör att du kan vända den 360 grader i luften.

Till erbjudandet
Du sparar: 607 kr

Allt om Historia 3 nr + Hi-Fi Bluetooth-hörlurar

Allt om Historia 3 nr + Hi-Fi Bluetooth-hörlurar Allt om Historia är tidningen för dig som älskar historia! Läs om allt från krig till populärkultur. Bli uppdaterad på historiska nyheter, frågesvar, quizzar, unika kartor och faktaboxar.

Just nu får du även Hi-Fi Bluetooth-hörlurar med på köpet! Värde 899 kr.

Få 3 nr av Allt om Historia + Hi-Fi Bluetooth-hörlurar för 99,50 kr + 49,50 kr i porto och exp.

Till erbjudandet
Du sparar: 1009 kr

Fler erbjudanden med historietidningar visas nedan.