skip to main content

Historietidningar

Gillar du att läsa om historiska händelser och berömda personer ur både Sveriges och världens historia? Då passar någon av de historietidningar som vi har här på sidan för dig.

Vi får ofta in prenumerationserbjudanden på historietidningar som Världens Historia och Allt om Historia. En bra sak med att beställa tidningarna online är att man kan nyttja ett erbjudande och få en fin premie på köpet. Vanligt förekommande premier är hörlurar, knivset och utrustning som kikare.

3 nr av Militär Historia 99 kr + VEEGO väska i premie

3 nr av Militär Historia 99 kr + VEEGO väska i premie Militär Historia är tidningen som berättar om de avgörande slagen, de största fältherrarna och om vapnen och doktrinerna som vann striderna. Beställ 3 nr av tidningen för endast 99 kr och du får en gåva på köpet.

Just nu är gåvan en weekendväska från märket VEEGO. Oavsett om du ska upp till sommarstugan, ner till solen i söder eller bara en sväng till gymmet är denna väska perfekt. Värde 499 kr.

Till erbjudandet Spara 724 kr!

3 nr av Populär Historia 178 kr + verktygspaket

3 nr av Populär Historia 178 kr + verktygspaket Populär Historia är månadstidningen för dig som gillar svensk historia. Du kan beställa 3 nr nu för endast 178 kr och får då ett paket med verktyg som premie (värde 499 kr). Ditt välkomstpaket innehåller:

2 x Pump Wedges, Lyft tunga dörrar, fönster, otympliga vitvaror och möbler på plats i en handvändning

3D-vinkel, den smarta 3D-vinkeln är genialisk när du ska markera innan du sågar.

Teleskoplampa, Nu kan du enkelt lysa ända ner längst bak i motorrummet, och på andra otillgängliga ställen.

Till erbjudandet Spara 644 kr!

3 nr av Militär Historia + Verktygspaket i premie

3 nr av Militär Historia + Verktygspaket i premie Just nu kan du beställa 3 nummer av tidningen Militär Historia för endast 178 kr. Med på köpet får du ett verktygspaket som tidningspremie. Paketet innehåller:

- 2 x Pump Wedges
- 3D-vinkel
- Teleskoplampa

Värde: 499 kr

Till erbjudandet Spara 654 kr!

Fler erbjudanden med historietidningar