skip to main content

Prenumerera på svenska historietidningar

Gillar du att läsa om historiska händelser och berömda personer ur både Sveriges och världens historia? Då passar någon av de historietidningar som vi har här på sidan för dig.

Vi får ofta in prenumerationserbjudanden på historietidningar som Världens Historia och Allt om Historia. En bra sak med att beställa tidningarna online är att man kan nyttja ett erbjudande och få en fin premie på köpet. Vanligt förekommande premier är hörlurar, knivset och utrustning som kikare.

Allt om Historia 3 nr + Hi-Fi Bluetooth-hörlurar

Allt om Historia 3 nr + Hi-Fi Bluetooth-hörlurar Allt om Historia är tidningen för dig som älskar historia! Läs om allt från krig till populärkultur. Bli uppdaterad på historiska nyheter, frågesvar, quizzar, unika kartor och faktaboxar.

Just nu får du även Hi-Fi Bluetooth-hörlurar med på köpet! Värde 899 kr.

Få 3 nr av Allt om Historia + Hi-Fi Bluetooth-hörlurar för 99,50 kr + 49,50 kr i porto och exp.

Till erbjudandet
Du sparar: 1009 kr

2 nummer av Världesn Historia + SUKIYAKI knivset

2 nummer av Världesn Historia + SUKIYAKI knivset Följ med på en spännande tidsresa tillsammans med Sveriges största historietidning. Beställ 2 nr av VÄRLDENS HISTORIA för bara 39,50 kr och gå ett SUKIYAKI knivset på köpet.

Nordisk design möter japansk tradition i detta nya knivset från SUKIYAKI. Exceptionell skärpa och balans gör ditt arbete i köket till ett sant nöje. Skaftet i behaglig, tålig och miljövänlig bambu är perfekt balanserat med det rejäla knivbladet, vilket ger dig full kontroll över varje snitt.

Setet innehåller två superskarpa knivar – en Santoku-kniv som är perfekt när det ska hackas, skivas och snittas – och en örtkniv till att finfördela färska kryddor, grönsaker eller frukt.

Värde: 349 kr

Till erbjudandet
Du sparar: 457 kr

2 nr av Allt om Historia + Hasaki Omakase-knivset för 49,50 kr

2 nr av Allt om Historia + Hasaki Omakase-knivset för 49,50 kr Läs om allt från krig till populärkultur. Bli uppdaterad på historiska nyheter, frågesvar, quizzar, unika kartor och faktaboxar.

Just nu får du även ett japanskt kniset av, högsta kvalitet, med på köpet! Värde 429 kr. Välj mellan 2, 6 eller 12 nummer.

Till erbjudandet
Du sparar: 519 kr

Fler erbjudanden med historietidningar visas nedan.