skip to main content

Historietidningar

Gillar du att läsa om historiska händelser och berömda personer ur både Sveriges och världens historia? Då passar någon av de historietidningar som vi har här på sidan för dig.

Vi får ofta in prenumerationserbjudanden på historietidningar som Världens Historia och Allt om Historia. En bra sak med att beställa tidningarna online är att man kan nyttja ett erbjudande och få en fin premie på köpet. Vanligt förekommande premier är hörlurar, knivset och utrustning som kikare.

Militär Historia 3 nr + Digital blodtrycksmätare

Militär Historia 3 nr + Digital blodtrycksmätare Militär Historia är tidningen för dig med specialintresse för krig och konflikter. Läs om alltifrån krigshistoriens avgörande drabbningar till specifika stridsvagnsmodeller.

Just nu kan du beställa 3 nummer av Militär Historia + Digital blodtrycksmätare för 99,50 kr + 49,50 kr i porto och exp.

Högt blodtryck är en folksjukdom som många är drabbade av utan att veta om det. Med en egen blodtrycksmätare kan du kontinuerligt hålla koll på din och familjens hälsa och hinna reagera i tid.

Till erbjudandet Spara 519 kr!

3 nr av Världens Historia + brusreducerande in-ear-hörlurar

3 nr av Världens Historia + brusreducerande in-ear-hörlurar Följ med på en spännande tidsresa tillsammans med Sveriges största historietidning. Beställ 3 nr av Världens Historia för endast 99 kr + porto (39,50 kr). Med på köpet får du premien som denna gång är trådlösa och brusreducerande in-ear-hörlurar.

Brusreduceringen (ANC) blockar de flesta bakgrundsljuden för ett klart och tydligt ljud i hörlurarna. Hörlurarna är trådlösa och ansluts via Bluetooth, så du slipper sladdar till din musikspelare.

Till erbjudandet Spara 932 kr!

Världens Historia + N’arctic fiberväst

Världens Historia + N’arctic fiberväst Beställ 2 nummer av Världens Historia och få N'arctic fiberväst i premie. Du betalar endast 59 kr + 39,50 kr. i porto och exp för hela paketet. Västen är ferfekt för utomhusaktiviteter under våren och hösten.

Använd fibervästen:
- I stället för en jacka under våren och hösten
- Under en jacka för att få extra värme under vintern.
- Den är enkel att ta med i den medföljande påsen om vädret skiftar.

Det följer med en påse som du kan packa ner din väst i när du ska resa, så tar den mindre plats.

Till erbjudandet Spara 795 kr!

Fler erbjudanden med historietidningar