skip to main content

Affärstidningar på nätet

Det finns många bra affärstidningar i Sverige där de ledande tidningarna är Affärsvärlden, Veckans Affärer och Aktiespararen. Även dagstidningen Dagens Industri sällar sig till denna skara av tidningar. De har alla fått priser som bästa affärstidning, men vilken som är det för dig får du själv avgöra.

Affärstidningarna med prenumerationserbjudanden just nu

Om du vill prova en affärstidning till kampanjpris ska du hålla utkik på de aktuella erbjudanden som vi har samlat här. Teckna en kortare prenumeration till rejäl rabatt. Ofta följer det också med en fin premie till nya prenumeranter.

3 nr av Privata Affärer för 279 kr

3 nr av Privata Affärer för 279 kr ileadAtt investera i aktier och fonder är något som många gör för att bygga förmögenhet i framtiden. Tidningen Privata Affärer erbjuder helårs- och halvårsprenumerationer men även kortare prova-på-perioder. Just nu får du testa 3 nr av tidningen för 279 kr. Abonnemanget avslutas automatiskt efter du fått dina tre tidningar hem i brevlådan.

Till erbjudandet

Testa Dagens Industri (DI) 29 kr för 3 månader

Testa Dagens Industri (DI) 29 kr för 3 månader ileadJust nu kan du testa Sveriges största affärstidning Dagens Industri för bara 29 kronor de 3 första månaderna - det är ju nästan gratis det i jämförelse med ordinarie pris som är 1287 kr för ett kvartal.

Som abonnent med DI Digital får du tillgång till:
- Nordens största affärstidning i digitalt format
- Tillgång till alla låsta artiklar
- Läs tidningen redan kvällen före den trycks
- Di Weekend (Lyxiga livsstilsmagasinet digitalt)

Efter första månaden löper prenumerationen automatiskt vidare med 30% rabatt på ord.pris i 12 månader. Du betalar endast 300 kr/mån (ord.pris 429 kr/mån).

Erbjudandet gäller ej befintliga prenumeranter.

Till erbjudandet Spara 1834 kr!

Spara 78% på Fokus tidning i prenumeration

Spara 78% på Fokus tidning i prenumeration ileadHär är ett erbjudande på tidningen FOKUS, Sveriges största nyhetsmagasin, där du får 5 nr för 75 kr vilket är hela 78% rabatt. Du kan också välja en längre prenumeration på 22 eller 45 nummer.

Din prenumeration upphör automatiskt när sista numret av tidningen kommit i din postlåda.

Till erbjudandet Spara 245 kr!