skip to main content
  1. Gratisstart
  2. »
  3. Telefoni & bredband

Erbjudanden på mobilabonnemang och bredband

Mobiltelefoni är idag mycket, mycket vanligare än fast telefoni. Priserna och bindningstiderna har blivit mer konsumentvänliga. För dig som ska byta operatör eller skaffa abonnemang för första gången, ta en titt på nedanstående erbjudanden på mobilabonnemang och bredband.

Bra erbjudanden för telefoni & bredband

Mobilabonnemang med fri surf

Att ständigt vara uppkopplad är viktigt för många, speciellt i den yngre generationen. Många mobilabonnemang har en pott datamängd som man kan använda varje månad. Det är lätt att man förbrukar den datamängden snabbt om man använder mobilen flitigt och kanske streamar saker från playtjänster, youtube eller spotify.

Det finns idag inga abonnemang med helt fri surf. Det finns de som har upp till 100 GB, vilket räcker till mycket. Ett tips för dig som har Telia är att använda Telia WiFi när det finns i närheten.

Vilket abonnemang på mobiltelefoni ska jag välja?

I botten av mobiltelefonin finns ett antal olika nät. På det ligger ett lager med olika operatörer och dessa har i sin tur ett flertal olika erbjudanden. Det kan vara kontantkort, abonnemang med och utan bindningstid. Det finns abonnemang med liten surfmängd och de med större pott. Det kan vara svårt att sålla bland så många val. Börja med att ställa dig följande frågor?

- Var i Sverige bor du och var vill du kunna ringa? Kolla täckningskartor.
- Behöver du en ny telefon? Man kan teckna abonnemang och få en mobiltelefon ganska billigt.
- Har du familj? Flera erbjuder rabatter om man tecknar familjeabonnemang.