skip to main content

Inredningstidningar med premier vid prenumeration

Intresset för inredning är stort och det vittnar utbudet av inredningstidningar verkligen om. I tidningarna kan man enkelt hämta inspiration för att skapa ett trivsamt och vackert hem.

Här har vi samlat erbjudanden om att starta prenumeration på någon av våra populära svenska inredningstidningar. I listan finns tidningar med allt från inredning i hemmet, för fritidshuset och i trädgården. Passa på att nyttja ett aktuellt tidningserbjudande där du får en bra premie gratis på köpet.

Exempel på tidningar vi rekommenderar är Lantliv, Family Living, Sköna Hem och Gård & Torp. De har lite olika fokusområde men namnet på tidningen leder dig rätt. Prenumerationserbjudanden ger dig en chans att prova ett litet antal nummer till rabatterat pris. Du behöver inte känna nån press på att du måste fortsätta din prenumeration efteråt. Du kan säga upp din prenumeration och välja en annan inredningstidning.

Aktuella erbjudanden på inredningstidningar

Allt i Hemmet 6 nr + 2 champagneglas från Iittala

Allt i Hemmet 6 nr + 2 champagneglas från Iittala Allt i Hemmet är Sveriges första inredningstidning och passar dig som gillar inredning och att pyssla hemma för att få ett fint och trivsamt hem.

Få 6 nr av Allt i Hemmet + 2 champagneglas från Iittala för endast 199 kr + porto.

2 klassiska champagneglas från Iittala ur serien Essence. Volym 21 cl.

Till erbjudandet Spara 509 kr!

4 nr av Residence för 159 kr (spara 42%)

4 nr av Residence för 159 kr (spara 42%) Inspireras av härlig inredning i 4 nr av tidningen Residence. Du betalar endast 159 kr och sparar 42% mot ordinarie pris. Prenumerationen avslutas automatiskt.

Till erbjudandet Spara 115 kr!

8 nr av Sköna hem + 2 bäddset som premie

8 nr av Sköna hem + 2 bäddset som premie Få 8 nr av Sköna hem + två bäddset i premie. Du betalar endast 299 kr + porto för hela paketet.

Du får två fina bäddset med två påslakan och två örngott i blått mönster med dekorativ kant. 100% bomull. Örngott: 50x60 cm Påslakan: 150x210 cm

Utöver magasinet hem i brevlådan får du även tillgång till Sköna hem i digitalt format för din smartphone eller surfplatta.

Till erbjudandet Spara 951 kr!

Fler erbjudanden med inredningstidningar