skip to main content

Inredningstidningar med premier vid prenumeration

Intresset för inredning är stort och det vittnar utbudet av inredningstidningar verkligen om. I tidningarna kan man enkelt hämta inspiration för att skapa ett trivsamt och vackert hem.

Här har vi samlat erbjudanden om att starta prenumeration på någon av våra populära svenska inredningstidningar. I listan finns tidningar med allt från inredning i hemmet, för fritidshuset och i trädgården. Passa på att nyttja ett aktuellt prenumerationserbjudande där du får en bra premie gratis på köpet.

Hitta bästa inredningstidningen för dig

Exempel på tidningar vi rekommenderar är Lantliv, Family Living, Sköna Hem och Gård & Torp. De har lite olika fokusområde men namnet på tidningen leder dig rätt. Prenumerationserbjudanden ger dig en chans att prova ett litet antal nummer till rabatterat pris. Du behöver inte känna nån press på att du måste fortsätta din prenumeration efteråt. Du kan säga upp din prenumeration och välja en annan inredningstidning.

Aktuella erbjudanden på inredningstidningar

3 nr av Gård & Torp 189 kr (25% rabatt)

3 nr av Gård & Torp 189 kr (25% rabatt) ileadÄldre hus har charm och intresserar många människor i Sverige. Det är det som hela tidningen Gård & Torp handlar om. Du kan teckna en kort prenumeration på 3 nr för 189 kr just nu och spara 25% mot ordinarie pris på tidningen.

Till erbjudandet Spara 57 kr!

1 000 byggbeskrivningar med Gör Det Själv Digital för 29 kr

1 000 byggbeskrivningar med Gör Det Själv Digital för 29 kr Gör Det Själv är Nordens största och bästa tidning och källa för gör-det självare! Just nu får du tillgång till 1 000 byggbeskrivningar digitalt från Gör Det Själv till endast 29 kr. Ordinarie pris är 99 kr så du sparar 70 kr. Se till att lära dig så mycket du kan och kanske ladda ner några beskrivningar för framtida projekt.

Till erbjudandet Spara 70 kr!

2 nr av Gör Det Själv + 360 graders cirkellaser på köpet

2 nr av Gör Det Själv + 360 graders cirkellaser på köpet Beställer du 2 nr av tidningen Gör Det Själv för 178 kr får du just nu en superfin premie. Du får nämligen en 360 graders cirkellaser värd 899 kr, helt utan extra kostnad. Spara 937 kr på detta erbjudande från Bonniers fixartidning Gör Det Själv!

Till erbjudandet Spara 937 kr!

Fler erbjudanden med inredningstidningar