skip to main content

Inredningstidningar med premier vid prenumeration

Intresset för inredning är stort och det vittnar utbudet av inredningstidningar verkligen om. I tidningarna kan man enkelt hämta inspiration för att skapa ett trivsamt och vackert hem.

Här har vi samlat erbjudanden om att starta prenumeration på någon av våra populära svenska inredningstidningar. I listan finns tidningar med allt från inredning i hemmet, för fritidshuset och i trädgården. Passa på att nyttja ett aktuellt prenumerationserbjudande där du får en bra premie gratis på köpet.

Exempel på tidningar vi rekommenderar är Lantliv, Family Living, Sköna Hem och Gård & Torp. De har lite olika fokusområde men namnet på tidningen leder dig rätt. Prenumerationserbjudanden ger dig en chans att prova ett litet antal nummer till rabatterat pris. Du behöver inte känna nån press på att du måste fortsätta din prenumeration efteråt. Du kan säga upp din prenumeration och välja en annan inredningstidning.

Aktuella erbjudanden på inredningstidningar

6 nr av Sköna hem + Rituals handtvål & diskmedel + handdukar

6 nr av Sköna hem + Rituals handtvål & diskmedel + handdukar Passa på och teckna en kort prenumeration på tidningen Sköna Hem. Du får 6 nr för 199 kr och med på köpet dessa fina premier.

The Ritual of Sakura Hand Washär en flytande handtvål baserad på rismjölk och körsbärsblomma. Värde 110 kr.


The Ritual of Sakura Dish Wash är ett diskmedel gjort på vegetabiliska ämnen. Värde 75 kr.

Två stycken klassiska
gråa handdukar i 50% linne och 50% bomull. 40 x 60 cm. Värde 199 kr.

Frakt 59 kr tillkommer för premiepaketet.

Till erbjudandet Spara 695 kr!

6 nr Allt i Hemmet + Nadja Wedin bricka och handdukar

6 nr Allt i Hemmet + Nadja Wedin bricka och handdukar I detta erbjudande på inredningstidningen Allt i Hemmet får du 6 nr för endast 199 kr. På köpet följer ett paket med fina premier.

Bricka från Nadja Wedin
Fin bricka i mönstret Lovebirds, designad av Nadja Wedin. Brickan är tillverkad av plåt och passar lika bra som serveringsbricka som en läcker inredningsdetalj i ditt hem. Brickan mäter 33 cm i diameter och har en kant på 1,5 cm. Värde 250 kr.

Frottéhanddukar i 100% bomull
Två stycken roströda frottéhanddukar i 100% bomull, i storlek 30 x 50 cm. Maskintvätt 60 grader. Värde 99 kr.

Du sparar hela 540 kr mot butikspris/ordinarie pris.

Till erbjudandet Spara 540 kr!

6 nr av Sköna hem + grå pläd och 2 ljuslyktor

6 nr av Sköna hem + grå pläd och 2 ljuslyktor Just nu får du en mjuk, grå pläd och två ljuslyktor i frostat glas på köpet när du beställer Sköna Hem.

Premier
Mjuk och härlig grå pläd med fransar och snygg detalj i läder. Ger en ombonad känsla i soffan. Kan tvättas i 30 grader, ska ej torktumlas. 100% akryl. 100x140 cm + fransar. Värde 299 kr.

Två vackra ljuslyktor i frostat glas. Den stora lyktan är 8x10 cm, den lilla lyktan är 8x7,5 cm. Värde 299 kr.

Du betalar endast 199 kr + frakt 59 kr för 6 nr av tidningen och premierna ovan.

Till erbjudandet Spara 873 kr!

Fler erbjudanden med inredningstidningar