skip to main content

Svenska inredningstidningar med premier vid prenumeration

Intresset för inredning är stort och det vittnar utbudet av inredningstidningar verkligen om. I tidningarna kan man enkelt hämta inspiration för att skapa ett trivsamt och vackert hem.

Här har vi samlat erbjudanden om att starta prenumeration på någon av våra populära svenska inredningstidningar. I listan finns tidningar med allt från inredning i hemmet, för fritidshuset och i trädgården. Passa på att nyttja ett aktuellt tidningserbjudande där du får en bra premie gratis på köpet.

Exempel på tidningar vi rekommenderar är Lantliv, Family Living, Sköna Hem och Gård & Torp. De har lite olika fokusområde men namnet på tidningen leder dig rätt. Prenumerationserbjudanden ger dig en chans att prova ett litet antal nummer till rabatterat pris. Du behöver inte känna nån press på att du måste fortsätta din prenumeration efteråt. Du kan säga upp din prenumeration och välja en annan inredningstidning.

Aktuella erbjudanden på inredningstidningar

Gör Det Själv 2 nr + Tech-Pro Multislip

Gör Det Själv 2 nr + Tech-Pro Multislip Gör Det Själv är Nordens största och bästa tidning för gör-det-självare. I varje nummer får du massor av hantverkartips, goda råd och anvisningar som du enkelt kan följa med Gör Det Självs utförliga steg-för-steg-instruktioner.

Få 2 nr av Gör Det Själv + Tech-Pro Multislip för 79 kr + 49 kr i porto och exp.

Tech-Pro multislip är ett äkta multiverktyg, som både kan slipa, såga, fräsa, gravera och borra. Multislipen bör ha en fast plats i varje gör det självares verkstad. Du kan använda den till trä, metall och plast.

Till erbjudandet
Du sparar: 367 kr

Allt i Hemmet 6 nr + 2 Mon Amie-muggar från Rörstrand

Allt i Hemmet 6 nr + 2 Mon Amie-muggar från Rörstrand I Allt i Hemmet hittar du hem med många inspirerande idéer, gör-det-själv-tips, shopping och användbara teman som kök & bad, förvaring, hall och belysning, men också dukning och blommor.

Allt detta får du:
√ Få 6 eller 10 nr av Allt i Hemmet
√ 2 eller 4 vackra Mon Amie-muggar från Rörstrand
√ Tidningen Allt i Hemmet digitalt

Du sparar som minst 551 kr!

Det blir ditt från endast 199 kr + porto 59 kr.

Till erbjudandet
Du sparar: 551 kr

Sköna hem 6 nr + marmorljusstake och kopparburk

Sköna hem 6 nr + marmorljusstake och kopparburk Sköna hem är Sveriges största, och ledande inredningsmagasin – en säker inspirationskälla som alltid står för trend, tradition och kvalitet.

Allt detta får du:
√ 6 nr av Sköna hem
√ Stilren marmorljusstake till hemmet
√ Vacker kopparburk till hemmet
√ Sköna hem i din smartphone/läsplatta

Du sparar i totalt 739 kr!

Det blir ditt för endast 199 kr + porto 59 kr.

Till erbjudandet
Du sparar: 739 kr

Fler erbjudanden med inredningstidningar visas nedan.