skip to main content

Inredningstidningar med premier vid prenumeration

Intresset för inredning är stort och det vittnar utbudet av inredningstidningar verkligen om. I tidningarna kan man enkelt hämta inspiration för att skapa ett trivsamt och vackert hem.

Här har vi samlat erbjudanden om att starta prenumeration på någon av våra populära svenska inredningstidningar. I listan finns tidningar med allt från inredning i hemmet, för fritidshuset och i trädgården. Passa på att nyttja ett aktuellt prenumerationserbjudande där du får en bra premie gratis på köpet.

Exempel på tidningar vi rekommenderar är Lantliv, Family Living, Sköna Hem och Gård & Torp. De har lite olika fokusområde men namnet på tidningen leder dig rätt. Prenumerationserbjudanden ger dig en chans att prova ett litet antal nummer till rabatterat pris. Du behöver inte känna nån press på att du måste fortsätta din prenumeration efteråt. Du kan säga upp din prenumeration och välja en annan inredningstidning.

Aktuella erbjudanden på inredningstidningar

Härligt Hemma 10 nr för 199 kr

Härligt Hemma 10 nr för 199 kr ileadInredningstidningen Härligt Hemma från Aftonbladet går att prenumerera. Varje nummer är fyllt med reportage och tips från inredningsvärlden. Det finns nyheter för alla olika stilar inom inredning.

En prenumeration på 10 nr kan just nu tecknas för 199 kr. Tidningen ges ut 26 ggr per år.

Till erbjudandet

50% rabatt på Hem & Antik + tillgång till appen Arcy

50% rabatt på Hem & Antik + tillgång till appen Arcy Hem & Antik är inredningstidningen för dig som vill skapa ett elegant, klassiskt och personligt hem genom att blanda gammalt och nytt. De bjuder på vackra hem i olika antika stilar, inspirerande inredning och massor av köptips – i alla prisklasser!

Få 3 nr. av Hem & Antik för endast 125 kr. + gratis tillgång till 30 magasiner.

Till erbjudandet Spara 121 kr!

Sköna hem i appen ARCY för 19 kr

Sköna hem i appen ARCY för 19 kr Sköna hem är Sveriges största, och ledande inredningsmagasin – en säker inspirationskälla som alltid står för trend, tradition och kvalitet.

Prova Sköna hem i sommar för endast 19 kr.

Du får obegränsad tillgång till nya och gamla utgåvor av Sköna hem i appen ARCY!

Till erbjudandet Spara 30 kr!

Fler erbjudanden med inredningstidningar