skip to main content

Inredningstidningar med premier vid prenumeration

Intresset för inredning är stort och det vittnar utbudet av inredningstidningar verkligen om. I tidningarna kan man enkelt hämta inspiration för att skapa ett trivsamt och vackert hem.

Här har vi samlat erbjudanden om att starta prenumeration på någon av våra populära svenska inredningstidningar. I listan finns tidningar med allt från inredning i hemmet, för fritidshuset och i trädgården. Passa på att nyttja ett aktuellt tidningserbjudande där du får en bra premie gratis på köpet.

Exempel på tidningar vi rekommenderar är Lantliv, Family Living, Sköna Hem och Gård & Torp. De har lite olika fokusområde men namnet på tidningen leder dig rätt. Prenumerationserbjudanden ger dig en chans att prova ett litet antal nummer till rabatterat pris. Du behöver inte känna nån press på att du måste fortsätta din prenumeration efteråt. Du kan säga upp din prenumeration och välja en annan inredningstidning.

Aktuella erbjudanden på inredningstidningar

Hem & Antik 3 nr + 2 muggar från Rörstrand

Hem & Antik 3 nr + 2 muggar från Rörstrand Hem & Antik är tidningen för dig som vill skapa din egna, personliga stil genom att blanda gammalt och nytt. Hem & Antik är landets första och enda inredningstidning som också är en antiktidning!

Just nu får du två vackra Ostindia-muggar Rörstrand när du beställer 3 nummer av Hem & Antik för bara 159kr + porto!

Till erbjudandet
Du sparar: 426 kr

8 nr av Sköna Hem + Rituals handtvål & diskmedel

8 nr av Sköna Hem + Rituals handtvål & diskmedel Just nu! Få 8 nr av Sköna hem + lyxig handtvål + diskmedel från Rituals för endast 299 kr - du sparar 590 kr!

Allt detta får du:

√ 8 nr av Sköna hem
√ Lyxig handtvål från Rituals
√ Diskmedel från Rituals
√ 2 st handdukar
√ Sköna hem i din smartphone/läsplatta

Till erbjudandet
Du sparar: 590 kr

Sköna hem 6 nr + 2 hamam-handdukar 199 kr

Sköna hem 6 nr + 2 hamam-handdukar 199 kr Sköna hem är Sveriges största, och ledande inredningsmagasin – en säker inspirationskälla som alltid står för trend, tradition och kvalitet.

Allt detta får du:

√ 6 nr av Sköna hem
√ Två lyxiga hamamhanddukar i 100 % bomull.
√ Sköna hem i din smartphone/läsplatta

Du sparar i allt 630 kr! Totalt värde 888 kr

Det blir ditt för endast 199 kr + porto 59 kr.

Till erbjudandet
Du sparar: 630 kr

Fler erbjudanden med inredningstidningar visas nedan.