skip to main content

Inredningstidningar med premier vid prenumeration

Intresset för inredning är stort och det vittnar utbudet av inredningstidningar verkligen om. I tidningarna kan man enkelt hämta inspiration för att skapa ett trivsamt och vackert hem.

Här har vi samlat erbjudanden om att starta prenumeration på någon av våra populära svenska inredningstidningar. I listan finns tidningar med allt från inredning i hemmet, för fritidshuset och i trädgården. Passa på att nyttja ett aktuellt prenumerationserbjudande där du får en bra premie gratis på köpet.

Exempel på tidningar vi rekommenderar är Lantliv, Family Living, Sköna Hem och Gård & Torp. De har lite olika fokusområde men namnet på tidningen leder dig rätt. Prenumerationserbjudanden ger dig en chans att prova ett litet antal nummer till rabatterat pris. Du behöver inte känna nån press på att du måste fortsätta din prenumeration efteråt. Du kan säga upp din prenumeration och välja en annan inredningstidning.

Aktuella erbjudanden på inredningstidningar

Beställ Lantliv och få Savon de Marseille tvål + handkräm

Beställ Lantliv och få Savon de Marseille tvål + handkräm Lantliv ger dig trevlig läsning men också fina premier om du väljer detta prenumerationserbjudande. För endast 299 kr får du 6 nr av Lantliv-tidningen hem samt tvål och handkräm på köpet. Produkterna komma från beryktade Savon de Marseille, som står för hög kvalité. Dessutom följer det med två handdukar.

Till erbjudandet Spara 472 kr!

6 nr av Allt i Hemmet + pläd och ljusring eller ljuslyktor

6 nr av Allt i Hemmet + pläd och ljusring eller ljuslyktor Under vinterhalvåret är det mysigt att krypa ihop under en filt, tända några ljus och inhämta inspiration till inredning från tidningen Allt i Hemmet.

Du får 6 nr för endast 199 kr + frakt och med på köpet fina premier. Alla får en värmande pläd och kan välja en extrapremie som ljusring eller ljuslyktor.

Totalt värde på hela prenumerationserbjudandet är 938 kr. Du betalar totalt 258 kr inkl frakten.

Till erbjudandet Spara 680 kr!

5 nr av Sköna Hem 159 kr + ljuslyktor och mysig grå pläd

5 nr av Sköna Hem 159 kr + ljuslyktor och mysig grå pläd Passa på och beställ en kort prenumeration om 5 nr på tidningen Sköna Hem. Du får då fina premier som 2 st ljuslyktor & mysig pläd.

Set om 2 st dekorativa ljuslyktor, perfekta att tända i höstmörkret. Storlek: stor: 8 x 10 cm. liten: 7,5 x 8 cm Material: Glas. Värde 299 kr

Mysig grå pläd med fransar. Lägg den i soffan och den utgör en fin inredningsdetalj. Mått: 110 x 140 cm + fransar. Material: 70% akryl och 30% polyester, tvättas i 30 grader. Värde 349 kr.

Du betalar endast 159 kr + frakt 49 kr för hela paketet inkl tidningar och premier.

Till erbjudandet Spara 884 kr!

Fler erbjudanden med inredningstidningar