skip to main content
  1. Gratisstart
  2. »
  3. Skönhet

Skönhetsprodukter billigt på nätet

Här tipsar vi om sätt hur du kan få skönhetsprodukter riktigt billigt. Få produkter gratis med en tidningsprenumeration eller beställ varuprover. Du hittar erbjudanden om för tandblekning, hudvård och rakhyvlar på abonnemang. Vi lägger också upp tips på rea där du kan köpa de lite dyrare skönhetsprodukterna till kampanjpris.

Köpa skönhetsprodukter som prenumeration

Ett enkelt och smidigt sätt för att se till att man aldrig har slut på viktiga skönhetsprodukter är att teckna ett abonnemang. Det finns prenumeration på allt från rakhyvlar, medel mot håravfall och serum mot rynkor.

När du beställer en prenumeration, se till att du läst igenom villkoren och är inläst på uppsägningstid. Det är dock vanligast att det inte finns någon bindningstid. Många låter nya kunder prova ett första paket för 0-50 kr och är man inte nöjd avsäger man sig direkt fler försändelser.

Skönhetspremier på köpet med tidningar

Ett riktigt prisvärt och smart sätt att köpa produkter på är genom tidningskampanjer. Många förlag samarbetar med kända varumärken för att locka till sig nya prenumeranter. Produkterna är valda utifrån en gemensam målgrupp. Clarins, L'Oreál och Maria Nila är exempel på märken som ofta förekommer i den här typen av prenumerationserbjudanden på tidningar.