skip to main content

Clarins erbjudande som premie med tidning

Clarins tillhör en av de största märkena för hudvårdsprodukter i Sverige. I sortimentet finns många typer av makeup som passar för olika hudtyper och åldrar. Inspirationen hämtar Clarins från behandlingar utförda i skönhetssalonger.

Ett sätt att få nya Clarins produkter billigt är att nyttja erbjudanden online. Deras smink förekommer ofta som premier i olika tidningsprenumerationer. Det kan vara tillsammans med tidningar som Damernas Värld, Mama eller Amelia.

Vanligt förekommande produkter är Clarins dag- och nattkrämer samt rengörare och body lotions. Ibland är de också förpackade i en fin necessär.

Aktuella prenumerationserbjudanden där du får Clarins som premie

Köp 5 nr av Damernas Värld för 199 kr + Clarins lyxprodukter

Köp 5 nr av Damernas Värld för 199 kr + Clarins lyxprodukter När du beställer 5 nr av Damernas Värld för 199 kr får du en necessär från Clarins med 4 lyxiga produkter.

- Clarins eye contour gel
- Clarins body lotion
- Clarins hydra essentiel cream
- Clarins eye makeup remover
- Clarins necessär

Bara värdet på alla Clarins-produkter är 950 kr. Om du skulle köpa tidningen i butik skulle den kosta 345 kr för 5 nummer.

Du sparar över 1000 kr!

Till erbjudandet Spara 1096 kr!

6 nr av M-magasin + härliga Clarins-produkter

6 nr av M-magasin + härliga Clarins-produkter M-MAGASIN är tidningen för dig som fyllt 50, och som vill fortsätta leva ett rikt och intressant liv.

Få 6 nr av M-magasin + härliga Clarins-produkter för endast 199 kr + porto.

Du får:
Clarins hydra essentiel cream
Clarins concealer
Clarins lipgloss
Clarins toning lotion

Till erbjudandet Spara 940 kr!

Tara 5 nr + Clarins Extra-Firming kit

Tara 5 nr + Clarins Extra-Firming kit Vill du ta tag i din hälsa, må bättre och få nya insikter? Inspireras av nya trender och peppas av smarta, kloka kvinnor?

Få 5 nr av tidningen Tara + Clarins Extra-Firming kit för endast 199 kr.

Clarins Extra-Firming-serien har ett rikt innehåll av högpresterande anti-ageing ingredienser och hjälper till att bibehålla fasthet, smidighet och en hud med lyster till kvinnor i 40-årsåldern.

Till erbjudandet Spara 1326 kr!

Fler erbjudanden med Clarins