skip to main content

Clarins erbjudande som premie med tidning

Clarins tillhör en av de största märkena för hudvårdsprodukter i Sverige. I sortimentet finns många typer av makeup som passar för olika hudtyper och åldrar. Inspirationen hämtar Clarins från behandlingar utförda i skönhetssalonger.

Ett sätt att få nya Clarins produkter billigt är att nyttja erbjudanden online. Deras smink förekommer ofta som premier i olika tidningsprenumerationer. Det kan vara tillsammans med tidningar som Damernas Värld, Mama eller Amelia.

Vanligt förekommande produkter är Clarins dag- och nattkrämer samt rengörare och body lotions. Ibland är de också förpackade i en fin necessär.

Aktuella prenumerationserbjudanden där du får Clarins som premie

Tara 5 nr + Clarins Extra-Firming kit

Tara 5 nr + Clarins Extra-Firming kit Vill du ta tag i din hälsa, må bättre och få nya insikter? Inspireras av nya trender och peppas av smarta, kloka kvinnor?

Få 5 nr av tidningen Tara + Clarins Extra-Firming kit för endast 199 kr.

Clarins Extra-Firming-serien har ett rikt innehåll av högpresterande anti-ageing ingredienser och hjälper till att bibehålla fasthet, smidighet och en hud med lyster till kvinnor i 40-årsåldern.

Till erbjudandet Spara 1326 kr!

6 nr av M-magasin + volangponcho & lipgloss

6 nr av M-magasin + volangponcho & lipgloss Nu finns en chans att få 6 nr av tidningen M-magasin billigt. Du får tidningarna för endast 189 kr + porto (59 kr) och fina premier på köpet. Du får:

Vacker hallonröd poncho i supersoft material. Mönsterstickad med zig-zag-effekt samt dubbla volangkanter nedtill. Fin både till vardag som till fest! Storlek 60 x 60 cm. Värde: 349 kr

Clarins Natural Lip Perfector är ett mjukgörande lipgloss som ger läpparna fin färg. Berikad med sheasmör och vitamin F som vårdar läpparna och gör dem fylligare och mjuka. Värde: 85 kr

Till erbjudandet Spara 647 kr!

M-magasin 6 nr + röd/beige poncho & favoriter från Clarins

M-magasin 6 nr + röd/beige poncho & favoriter från Clarins M-magasin är tidningen för dig som vet vad du vill och vet vad du vill ha. Tidningen har dina livsfrågor i fokus, bryr sig om din hälsa, dina pengar och dina relationer.

Få 6 nr av M-magasin + röd/beige poncho och 3 lyxiga favoriter från Clarins för endast 189 kr + porto.

Du får:
- Härlig poncho med rymlig passform som kan matchas med både långbyxor och klänning.
- En flytande Clarins concealer
- Natural Lip Perfector
- Hydra-Essentiel Silky Cream

Till erbjudandet Spara 814 kr!

Fler erbjudanden med Clarins