skip to main content

Clarins erbjudande som premie med tidning

Clarins tillhör en av de största märkena för hudvårdsprodukter i Sverige. I sortimentet finns många typer av makeup som passar för olika hudtyper och åldrar. Inspirationen hämtar Clarins från behandlingar utförda i skönhetssalonger.

Ett sätt att få nya Clarins produkter billigt är att nyttja erbjudanden online. Deras smink förekommer ofta som premier i olika tidningsprenumerationer. Det kan vara tillsammans med tidningar som Damernas Värld, Mama eller Amelia.

Vanligt förekommande produkter är Clarins dag- och nattkrämer samt rengörare och body lotions. Ibland är de också förpackade i en fin necessär.

Aktuella prenumerationserbjudanden där du får Clarins som premie

6 nummer av M-magasin för 199 kr + lyxiga Clarins-produkter

6 nummer av M-magasin för 199 kr + lyxiga Clarins-produkter Det totala värdet på produkterna och tidningsnumren i den här kampanjen är hela 1508 kr. Ditt pris när du tecknar 6 nr av tidningen M-magasin är endast 199 kr. Du får då ett kit med lyxiga Clarins-produkter som premie.

- Clarins toning lotion
- Clarins Super Restorative Cream
- Clarins Velvet Lip Perfector
- Sammetsnecessär

Frakt tillkommer med 59 kr för premierna.

Till erbjudandet Spara 1309 kr!

M-magasin 6 nr + leopardmönstrad sjal samt Clarins hudvård

M-magasin 6 nr + leopardmönstrad sjal samt Clarins hudvård M-MAGASIN är tidningen för dig som fyllt 50, och som vill fortsätta leva ett rikt och intressant liv.

Du får 6 nr av tidningen M-magasin + leopardmönstrad sjal samt hudvård från Clarins för endast 199 kr + porto.

Du får:
Leopardmönstrad sjal
Clarins Super Restorative Cream
Clarins hydra essentiel cream

Till erbjudandet Spara 1299 kr!