skip to main content

Kalle Anka & C:o prenumeration erbjudande

Kalle Anka, Walt Disney's seriefigur som hängt med oss ända sen 1934 då han gjorde sitt första officiella framträdande. Då i kortfilmen Den kloka hönan. Samma år syntes han för första gången som en seriefigur i en tidning. Många olika tecknare har gjort Kalle Anka under årens lopp.

Som så många andra tryckta underhållningsmedier har tidningen Kalle Anka & C:o fått kämpa för att hålla upplagan uppe. Det finns fortfarande en hel del svenskar som troget följer Kalles äventyr och missöden i tidningen. Många gör det varje vecka i form av en smidig och enkel prenumeration på Kalle Anka & C:o.

Tips på aktuella Kalle Anka prenumerationserbjudanden

Om du vill starta en prenumeration på tidningen, gör då det via ett erbjudande för att inte missa att få en gåva gratis på köpet. Vi listar aktuella erbjudanden där du kan börja prenumerera idag.

Kalle Anka & C:o 6 nr för 189 kr + badlakan på köpet

Kalle Anka & C:o 6 nr för 189 kr + badlakan på köpet ileadBeställer du en prenumeration på serietidningen Kalle Anka & Co just nu får du ett badlakan på köpet. Du får det om du köper 6 nr för 189 kr i en kort prenumeration som avslutas automatiskt. Du sparar 51% mot ordinarie pris på tidningen i butik.

Till erbjudandet Spara 338 kr!