skip to main content

Kalle Anka & C:o prenumeration erbjudande

Kalle Anka har funnits sen 1934 då han gjorde sitt första officiella framträdande i kortfilmen Den kloka hönan. Samma år syntes han för första gången som seriefigur i en tidning. Den som vill se och läsa om Kalle Anka kan teckna en prenumeration på tidningen.

Som så många andra tryckta underhållningsmedier har tidningen Kalle Anka & C:o fått kämpa för att hålla upplagan uppe. Det finns fortfarande en hel del svenskar som troget följer Kalles äventyr och missöden i tidningen. Många gör det varje vecka i form av en smidig och enkel prenumeration på Kalle Anka & C:o.

Tips på aktuella Kalle Anka prenumerationserbjudanden

Om du vill starta en prenumeration på tidningen Kalle Anka & Co, gör då det via ett erbjudande här. Då kan du ibland även få en fin gåva gratis på köpet. Vi listar aktuella erbjudanden där du kan börja prenumerera på Kalle-tidningen idag.

Just nu finns det inga aktuella erbjudanden.
Du kan bevaka kommande erbjudanden genom att fylla i din epost i formuläret nedan. Du får då ett mail så fort vi får in ett nytt erbjudande med Kalle Anka.
E-post:
Du kommer endast att få ett mail per bevakat ord. Därefter tas din bevakning och epost bort från listan. Din epost kommer inte att användas i något annat sammanhang.