skip to main content

Dagens Industri erbjudanden på abonnemang

Det är för att Dagens Industri är Sveriges största affärstidning som så många chefer, aktieintresserade och affärsmänniskor läser den. Tidningen går att prenumerera på i pappersformat men det digitala formatet är snabbare, smidigare och billigare.

Dagens Industri har ofta erbjudanden för att nya prenumeranter ska få prova. Ibland är det helt gratis men oftast bara nästan gratis. DI Digitalt brukar man få provläsa i 1-3 månader för inte mer än kopp kaffe.

En månad med Dagens Industri online kostar 399 kr i ordinarie pris. Jämför det med något av de aktuella erbjudandena som vi listar här, när det finns såna.

Testa Dagens Industri (DI) 29 kr för 3 månader

Testa Dagens Industri (DI) 29 kr för 3 månader ileadJust nu kan du testa Sveriges största affärstidning Dagens Industri för bara 29 kronor de 3 första månaderna - det är ju nästan gratis det i jämförelse med ordinarie pris som är 1287 kr för ett kvartal.

Som abonnent med DI Digital får du tillgång till:
- Nordens största affärstidning i digitalt format
- Tillgång till alla låsta artiklar
- Läs tidningen redan kvällen före den trycks
- Di Weekend (Lyxiga livsstilsmagasinet digitalt)

Efter första månaden löper prenumerationen automatiskt vidare med 30% rabatt på ord.pris i 12 månader. Du betalar endast 300 kr/mån (ord.pris 429 kr/mån).

Erbjudandet gäller ej befintliga prenumeranter.

Till erbjudandet Spara 1834 kr!