skip to main content

Erbjudanden på barntidningar med prenumeration

Att läsa serietidningar är något vi vuxna kommer ihåg att vi gjorde som barn. En del av barntidningarna finns kvar än idag men det har också tillkommit nya. De gamla har också förnyat sig, tack och lov, som till exempel Bamse-tidningen.

På den här sidan listar vi bra erbjudanden på prenumerationer av tidningar för barn. Vi listar allt från serietidningar till Kamratposten och tidningar för ungdomar.

Beställ 5 nr av Bamse och få en Fleecefilt i present

Beställ 5 nr av Bamse och få en Fleecefilt i present En kort prenumeration på Bamse ger dig 5 nummer för endast 159 kr (spara 56%). Med på köpet får du en present värde 169 kr. Det är en skön och mysig fleecefilt med bamsemotiv.

Till erbjudandet Spara 205 kr!

9 nr av Kamratposten + stort skolkit

9 nr av Kamratposten + stort skolkit Kamratposten riktar sig lika mycket till pojkar som till flickor (främst 8-14 år) och fokuserar på att främja läsandet hos barn och stärka deras självförtroende. KP står alltid på barnens sida.

Få 9 nr av Kamratposten + stort skolkit för endast 198 kr + porto.

Få det perfekta skolkitet när ni börjar prenumerera på KP!
KP-designat skolset med coolt manga-tryck. Setet innehåller ett block, ett pennskrin, pennor, pennvässare, häftapparat, suddgummi och en linjal.

Till erbjudandet Spara 300 kr!

13 nr Fantomen för 465 kr (spara 42%)

13 nr Fantomen för 465 kr (spara 42%) En halvårsprenuemeration på serietidningen Fantomen kostar normalt kring 600 kr. I det här erbjudandet får du 13 nr för endast 465 kr och sparar således 24% mot ordinarie pris.

Du kan också välja att teckna ett helt år på en gång och sparar då ytterligare 2%.

Till erbjudandet Spara 147 kr!

Fler erbjudanden med barntidningar