skip to main content

Erbjudanden på barntidningar med prenumeration

Att läsa serietidningar är något vi vuxna kommer ihåg att vi gjorde som barn. En del av barntidningarna finns kvar än idag men det har också tillkommit nya. De gamla har också förnyat sig, tack och lov, som till exempel Bamse-tidningen.

På den här sidan listar vi bra erbjudanden på prenumerationer av tidningar för barn. Vi listar allt från serietidningar till Kamratposten och tidningar för ungdomar.

6 nr av Bamse-tidningen för 139 kr + pennskrin i premie

6 nr av Bamse-tidningen för 139 kr + pennskrin i premie Beställ en kortare prenumeration som avslutas automatiskt. Du får 6 nr av Bamse för endast 139 kr och sparar 62%. Med på köpet följer en premie, ett fint pennskrin med Bamse-motiv (värde 129 kr).

Till erbjudandet Spara 224 kr!

9 nr av Kamratposten + stort skolkit

9 nr av Kamratposten + stort skolkit Kamratposten riktar sig lika mycket till pojkar som till flickor (främst 8-14 år) och fokuserar på att främja läsandet hos barn och stärka deras självförtroende. KP står alltid på barnens sida.

Få 9 nr av Kamratposten + stort skolkit för endast 198 kr + porto.

Få det perfekta skolkitet när ni börjar prenumerera på KP!
KP-designat skolset med coolt manga-tryck. Setet innehåller ett block, ett pennskrin, pennor, pennvässare, häftapparat, suddgummi och en linjal.

Till erbjudandet Spara 300 kr!

9 nr av Kamratposten + biobiljett

9 nr av Kamratposten + biobiljett I Kamratposten får läsarna svar på frågor om kroppen, kärlek och vänskap – frågor de kanske inte vågar ställa någon annanstans.

När ni tecknar en prenumeration på Kamratposten får ni en digital biobiljett. Passar perfekt en regnig dag i höst.

Få 9 nr av Kamratposten + biobiljett för endast 229 kr.

Till erbjudandet Spara 299 kr!

Fler erbjudanden med barntidningar