skip to main content

Barntidningar med prenumeration & premier

Att läsa serietidningar är något vi vuxna kommer ihåg att vi gjorde som barn. En del av barntidningarna finns kvar än idag men det har också tillkommit nya. De gamla har förnyat sig, tack och lov, som till exempel Bamse-tidningen.

På den här sidan listar vi bra erbjudanden på barntidning som prenumeration. Vi listar allt från serietidningar till Kamratposten och tidningar för ungdomar. Ofta kan man få en fin premie som gåva när man påbörjar en barntidningsprenumeration.

Fantomen 4-26 nr till 32% rabatt + samlarmapp eller badlakan

Fantomen 4-26 nr till 32% rabatt + samlarmapp eller badlakan ileadJust nu kan du teckna en prenumeration på tidningen Fantomen till 32% rabatt och få premie på köpet. Du kan välja på 4 nr för 188 kr med en samlarmapp som premie. Eller så väljer du en halvårs- eller helårsprenumeration och får ett Fantomen badlakan hemskickat.

Till erbjudandet Spara 489 kr!

3 nr av Kalle Ankas Pocket för 199 kr + Kalle Anka-kit

3 nr av Kalle Ankas Pocket för 199 kr + Kalle Anka-kit ileadVarje Kalle Anka pocket innehåller hela 256 sidor serier och det kommer totalt ut 13 nr per år. Du kan teckna en prenumeration till dig själv eller som en gåva till någon annan.

Just nu kan man få fina premier på köpet. Väljer du 3 nr för 199 kr (28% rabatt) får du ett extranummer eller ett kit med pennskrin, gympapåse och en mapp, allt med Kalle-motiv på såklart.

Till erbjudandet Spara 364 kr!

Bamse-prenumeration med valfri premie

Bamse-prenumeration med valfri premie ileadVärldens starkaste björn är också supersnäll! Så snäll att han bjuder nya prenumeranter på Bamse-tidningen på valfri premie.

Välj mellan 6, 10 eller 20 nr och få en fin gåva på köpet. Du kan se vilka gåvor som följer med vilken prenumerationslängd hos återförsäljaren av Bamse-tidningen online.

Till erbjudandet Spara 100 kr!

Fler erbjudanden med barntidningar