skip to main content

Erbjudanden på barntidningar med prenumeration

Att läsa serietidningar är något vi vuxna kommer ihåg att vi gjorde som barn. En del av barntidningarna finns kvar än idag men det har också tillkommit nya. De gamla har också förnyat sig, tack och lov, som till exempel Bamse-tidningen.

På den här sidan listar vi bra erbjudanden på prenumerationer av tidningar för barn. Vi listar allt från serietidningar till Kamratposten och tidningar för ungdomar.

Kamratposten 10 nr till 50% rabatt

Kamratposten 10 nr till 50% rabatt ileadJust nu kan du teckna en prenumeration på 10 nr av Kamratposten till halva priset. Du får 10 nr för endast 249 kr. Erbjudandet gäller till och med 31/8 eller så länge lagret räcker. Klicka dig vidare för att läsa mer om kampanjen.

Till erbjudandet Spara 249 kr!

Bamse-prenumeration med valfri premie

Bamse-prenumeration med valfri premie ileadVärldens starkaste björn är också supersnäll! Så snäll att han bjuder nya prenumeranter på Bamse-tidningen på valfri premie. Välj mellan 5, 10 eller 20 nr och få en fin gåva på köpet. Du kan se vilka gåvor som följer med vilken prenumerationslängd hos återförsäljaren av Bamse-tidningen online.

Till erbjudandet Spara 100 kr!