skip to main content
  1. Gratisstart
  2. »
  3. Film & musik

Se gratis film, streaming & lyssna på musik

Att se på film eller serier är en skön avkoppling som vi gärna gör ensam och tillsammans med andra. Att lyssna på musik när vi pendlar eller tränar underlättar också vardagen. Många streamingtjänster låter oss testa gratis i några veckor eller en månad. Det är såna erbjudanden och andra som tilltalar film- och musikintresserade människor som vi listar här.

Tidningar ger bort gratis biobiljetter med prenumeration

Tidningsförlag vill locka till sig nya prenumeranter och gör det på lite olika sätt. Ett vanligt är att man ger premier på köpet. Gratis biobiljetter är något som ibland förekommer som premie. Det är en uppskattad gåva, något som många gillar och får fler att bli prenumeranter.

Streama film och serier gratis en månad

Flera av de stora streamingtjänsterna för film och serier låter nya kunder prova deras tjänst gratis en månad eller fler. Det är något som förekommit flera gånger hos till exempel Netflix och Viaplay.

Som konsument har landskapet för tv-underhållning ändrats ganska mycket på senare år. Den nya generationen ser nästan aldrig på tablåbestämd tv utan väljer on demand streaming istället. Villkoren för tjänsterna är också mer konsumentvänliga än de traditionella tv-abonnemangen.

Netflix, Viaplay och C More har ingen bindningstid vilket gör att många hoppar mellan de olika abonnemangen. Det gör att man kan plöja igenom några serier och sen byta till en annan tjänst för att sträckse en annan favorit. Har man inte varit kund tidigare finns det nästan alltid en gratis prova-på period att nyttja.