skip to main content
  1. Gratisstart
  2. »
  3. Film & musik

Erbjudanden för film & musik

Att se på film är en skön avkoppling som vi gärna gör både ensam och tillsammans med andra. Musik är också viktigt för många och streamingtjänster som Spotify gör det enkelt att kunna lyssna på favoritmusiken var som helst, när som helst. Många streamingtjänster av både musik, film och serier låter nya abonnenter prova deras tjänst gratis eller väldigt billigt under en kort period (1-3 månader). Här samlar vi precis såna typer av erbjudanden och andra som tilltalar film- och musikintresserade människor.

Tidningar ger bort gratis biobiljetter med prenumeration

Tidningsförlag vill locka till sig nya prenumeranter och gör det på lite olika sätt. Ett vanligt är att man ger premier på köpet. Gratis biobiljetter är något som ibland förekommer som premie. Det är en uppskattad gåva, något som många gillar och får fler att bli prenumeranter.

Streama film och serier gratis en månad

Flera av de stora streamingtjänsterna för film och serier låter nya kunder prova deras tjänst gratis en månad eller fler. Det är något som förekommit flera gånger hos till exempel Netflix och Viaplay.

Som konsument har landskapet för tv-underhållning ändrats ganska mycket på senare år. Den nya generationen ser nästan aldrig på tablåbestämd tv utan väljer on demand streaming istället.

Villkoren för tjänsterna är också mer konsumentvänliga än de traditionella tv-abonnemangen. Netflix, Viaplay och C More har ingen bindningstid vilket gör att många hoppar mellan. Det gör att man kan plöja igenom några serier och sen byta till en annan tjänst för att sträckse en annan favorit.