skip to main content

Vetenskapstidningar - prenumerera i Sverige

Gillar du att hålla dig uppdaterad om det senaste inom forskning och vetenskap? Allt om Vetenskap, Forskning & Framsteg och Illustrerad Vetenskap är några av de svenska populärvetenskapliga tidskrifterna.

Du kan beställa en prenumeration på någon av dessa tidningar. Vi listar här nedan bra erbjudanden när det finns kampanjer. Ofta får du en riktigt fin premie på köpet. Håll utkik!

3 nr av Forskning & Framsteg 169 kr + bok i premie

3 nr av Forskning & Framsteg 169 kr + bok i premie ileadSkaffa en kort prenumeration på tidningen Forskning & Framsteg 3 nr för endast 169 kr. Du får som premie en bok som heter "Varför flyger fåglar i V?". I boken svarar svenska forskare på vardagliga frågor om ditten och datten.

Prenumerationen på F&F avslutas automatiskt.

Till erbjudandet Spara 183 kr!

2 nr av Illustrerad Vetenskap + Outpack duffelväska 30 L

2 nr av Illustrerad Vetenskap + Outpack duffelväska 30 L I det här prenumerationserbjudandet får du 2, 6 eller 12 nummer av Illustrerad Vetenskap från 99,50 kr tillsammans med en Outpack duffelväska som rymmer 30 liter. 39 kr i porto tillkommer för din försändelse av premien.

Robust och mångsidig duffelväska i toppkvalitet för cykelturen till jobbet, vandringen i skogen eller helgutflykten i storstaden. Den slitstarka Outpack-duffeln rymmer 30 liter med gott om plats för alla kläder och all utrustning. Värde 750 kr.

Till erbjudandet Spara 820 kr!

Illustrerad Vetenskap + Wi-Fi-inspektionskamera

Illustrerad Vetenskap + Wi-Fi-inspektionskamera Du kan nu beställa 2 nr av Illustrerad Vetenskap för 129 kr + 39 kr i porto och expeditionsavgift. Med på köpet följer en Wi-Fi-inspektionskamera med 3,5 meters kabel så du kan nå långt in i trånga utrymmen.

Kameran har en LED-lampa längst fram och även magnet för att kunna plocka upp metallföremål som du kanske tappat i nåt avlopp eller så.

Du ansluter Wi-Fi kameran till mobil eller surfplatta och där kan du se vad kameran ser. Värde 599 kr.

Till erbjudandet Spara 669 kr!

Fler erbjudanden med vetenskapstidningar