skip to main content

Vetenskapstidningar - prenumerera i Sverige

Gillar du att hålla dig uppdaterad om det senaste inom forskning och vetenskap? Allt om Vetenskap, Forskning & Framsteg och Illustrerad Vetenskap är några av de svenska populärvetenskapliga tidskrifterna.

Du kan beställa en prenumeration på någon av dessa tidningar. Vi listar här nedan bra erbjudanden när det finns kampanjer. Ofta får du en riktigt fin premie på köpet. Håll utkik!

Illustrerad Vetenskap 2 nr + 360-graders övervakningskamera

Illustrerad Vetenskap 2 nr + 360-graders övervakningskamera Underhålla och utmanas, och förstå världen som omger dig. Gå in på en upptäcktsresa - från jordens djupaste rav till universets yttre gränser. Se fram emot de senaste nyheterna från forskarens frontlinje och spännande rapporter om nya tekniska genombrott. Alltid försedd med en vetenskaplig förklaring längs vägen.

Få 2 nr av Illustrerad Vetenskap + 360-grader övervakningskamera för 99,50 kr + 39,50 kr i porto och exp.

Kameran har en snygg och funktionell design och har endast ett fåtal fysiska knappar och anslutningar. Det är enkelt att kontrollera övervakningskameran eftersom du styr alla funktioner från en tillhörande app på din smartphone. Fungerar på både iPhone och Android-telefoner.

Till erbjudandet Spara 656 kr!

Få Proffskikare värd 850 kr i premie med National Geographic

Få Proffskikare värd 850 kr i premie med National Geographic Mitilux 8 x 40 är en proffskikare med förstoringsgrad på 8x, så du kan upptäcka djur och andra motiv på avstånd som dina ögon aldrig skulle klara utan hjälp.

Med Mitilux 8X40 får du en robust följeslagare med fokusknapp och ett synfält på inte mindre än 149 meter på 1000 meters avstånd.

Storlek: 180 mm x 55 mm x 145 mm (B x H x D), vikt: 727 gram

Väska, rem och linsskydd ingår.

I ett tidningserbjudande på National Geographic får du just nu denna kikare som premie. Välj på en kort prenumeration om 3, 5 eller 10 nr från 99,50 kr + porto.

Till erbjudandet Spara 990 kr!

3 nr av Illustrerad Vetenskap + Nordic Steamer för 149 kr

3 nr av Illustrerad Vetenskap + Nordic Steamer för 149 kr Pröva en steamer i stället för ditt strykjärn. Den varma ångan avlägsnar envisa veck och slätar ut olika textilier snabbt och effektivt, samtidigt som den tar bort damm och vissa bakterier.

Du får Nordic Steamer på köpet när du beställer en kortare prenumeration på Illustrerad Vetenskap. För endast 149 kr + porto får du just nu 3 nr av tidningen och din steamer som premie på köpet.

Till erbjudandet Spara 885 kr!

Fler erbjudanden med vetenskapstidningar