skip to main content

Vetenskapstidningar - prenumerera i Sverige

Gillar du att hålla dig uppdaterad om det senaste inom forskning och vetenskap? Allt om Vetenskap, Forskning & Framsteg och Illustrerad Vetenskap är några av de svenska populärvetenskapliga tidskrifterna.

Du kan beställa en prenumeration på någon av dessa tidningar. Vi listar här nedan bra erbjudanden när det finns kampanjer. Ofta får du en riktigt fin premie på köpet. Håll utkik!

Illustrerad Vetenskap 2 nr + VEGGO weekendväska

Illustrerad Vetenskap 2 nr + VEGGO weekendväska Just nu får du en VEGGO Weekendväska när du köper Illustrerad Vetenskap.

Söker du efter en snygg och tålig väska i bra kvalitet är den här snygga weekendväskan från VEEGO ett lysande val. Den är perfekt som handbagage på flyget och kan också användas som träningsväska.

Nu kan du beställa 2 nummer av Illustrerad Vetenskap + VEGGO Weekendväska för 69.50 kr. + 39.50 kr. i porto och exkl.

Till erbjudandet Spara 786 kr!

Illustrerad Vetenskap + VEGGO Weekendväska för 69,50 kr

Illustrerad Vetenskap + VEGGO Weekendväska för 69,50 kr Söker du efter en snygg och tålig väska i bra kvalitet är den här snygga weekendväskan från VEEGO ett lysande val. Den är perfekt som handbagage på flyget och kan också användas som träningsväska.

Nu kan du beställa:
2 eller 6 nummer av Illustrerad Vetenskap + VEEGO Weekendväska från 69.50 kr. + 39.50 kr. i porto och exkl.

Till erbjudandet Spara 786 kr!

National Geographic 5 nr + Proffskikare från Mitilux

National Geographic 5 nr + Proffskikare från Mitilux National Geographic är tidningen som brinner för att visa dig vår fantastiska värld. Ta del av forskningens senaste upptäckter och läs spännande reportage om nutida och historiska världshändelser.

Just nu får du 5 nr av National Geographic + Proffskikare för endast 199,50 kr (+ 49,50 kr. i porto och exp).

Kikaren från Mitilux har precis kommit i en ny och starkt förbättrad version. Den har en förstoringsgrad på 8x, så du kan upptäcka djur och andra motiv på avstånd som dina ögon aldrig skulle klara utan hjälp.

Till erbjudandet Spara 1050 kr!

Fler erbjudanden med vetenskapstidningar