skip to main content

Vetenskapstidningar - prenumerera i Sverige

Gillar du att hålla dig uppdaterad om det senaste inom forskning och vetenskap? Allt om Vetenskap, Forskning & Framsteg och Illustrerad Vetenskap är några av de svenska populärvetenskapliga tidskrifterna.

Du kan beställa en prenumeration på någon av dessa tidningar. Vi listar här nedan bra erbjudanden när det finns kampanjer. Ofta får du en riktigt fin premie på köpet. Håll utkik!

Illustrerad Vetenskap + VEGGO Weekendväska för 69,50 kr

Illustrerad Vetenskap + VEGGO Weekendväska för 69,50 kr Söker du efter en snygg och tålig väska i bra kvalitet är den här snygga weekendväskan från VEEGO ett lysande val. Den är perfekt som handbagage på flyget och kan också användas som träningsväska.

Nu kan du beställa:
2 eller 6 nummer av Illustrerad Vetenskap + VEEGO Weekendväska från 69.50 kr. + 39.50 kr. i porto och exkl.

Till erbjudandet Spara 786 kr!

National Geographic 5 nr + Proffskikare från Mitilux

National Geographic 5 nr + Proffskikare från Mitilux National Geographic är tidningen som brinner för att visa dig vår fantastiska värld. Ta del av forskningens senaste upptäckter och läs spännande reportage om nutida och historiska världshändelser.

Just nu får du 5 nr av National Geographic + Proffskikare för endast 199,50 kr (+ 49,50 kr. i porto och exp).

Kikaren från Mitilux har precis kommit i en ny och starkt förbättrad version. Den har en förstoringsgrad på 8x, så du kan upptäcka djur och andra motiv på avstånd som dina ögon aldrig skulle klara utan hjälp.

Till erbjudandet Spara 1050 kr!

Illustrerad Vetenskap 2 nr + PROX11 Full HD Actionkamera

Illustrerad Vetenskap 2 nr + PROX11 Full HD Actionkamera Underhålla och utmanas, och förstå världen som omger dig. Gå in på en upptäcktsresa - från jordens djupaste grav till universums yttre gränser. Se fram emot de senaste nyheterna från forskarens frontlinje och spännande rapporter om nya tekniska genombrott i Illustrerad Vetenskap.

Få 2 nr av Illustrerad Vetenskap + PROX11 Full HD Actionkamera för 99,50 kr + 39,50 kr i porto och exp.

Oavsett om du cyklar i skogen, tar en löprunda i staden, klättrar i berg eller dyker under vattnet är FOQUS PROX11 redo att föreviga dina största upplevelser.

Till erbjudandet Spara 656 kr!

Fler erbjudanden med vetenskapstidningar