skip to main content

Vetenskapstidningar - prenumerera i Sverige

Gillar du att hålla dig uppdaterad om det senaste inom forskning och vetenskap? Allt om Vetenskap, Forskning & Framsteg och Illustrerad Vetenskap är några av de svenska populärvetenskapliga tidskrifterna.

Du kan beställa en prenumeration på någon av dessa tidningar. Vi listar här nedan bra erbjudanden när det finns kampanjer. Ofta får du en riktigt fin premie på köpet. Håll utkik!

Få Nanoskaljacka Nordic Explorer med Illustrerad Vetenskap

Få Nanoskaljacka Nordic Explorer med Illustrerad Vetenskap Håll dig torr och varm på regniga och blåsiga promenader i skogen eller på stan. Nordic Explorer skaljacka i tre lager med ytterskikt i vävd polyester, TPU-membran med utmärkt andningsförmåga och tunn, perforerad microfleece invändigt för optimal komfort. Värde: 799 kr.

Du får jackan utan extra kostnad när du beställer en prenumeration på tidningen Illustrerad Vetenskap. Beställ 2 nr för 148 kr inkl leverans.

Till erbjudandet Spara 862 kr!

2 nr av Illustrerad Vetenskap + Aktivitetsklocka för 139 kr

2 nr av Illustrerad Vetenskap + Aktivitetsklocka för 139 kr Här gäller det att vara snabb på bollen för aktivitetsklockor brukar gå åt snabbt som tidningspremie. Vi har nu möjligheten att beställa 2 nr av den allmänbildande tidningen Illustrerad Vetenskap för endast 139 kr. Aktivitetsklockan får man på köpet, helt utan extra kostnad.

En aktivitetsklocka är perfekt för dig som vill leva mer hälsosamt – och den är närmast magiskt motiverande. När du löpande registrerar dina steg kommer du att uppleva att du kommer att röra på dig mer än du brukar. Värde: 600:-

Till erbjudandet Spara 672 kr!

Illustrerad Vetenskap kampanj med windbreaker fleecejacka

Illustrerad Vetenskap kampanj med windbreaker fleecejacka Nu får alla som beställer en kort prenumeration på Illustrerad Vetenskap en fleecejacka på köpet. Jackan har windbreaker, vilket är skönt att klä på sig då det blåser kallt ute. Ryggen på fleecejackan är extra lång, så att du inte riskerar en springa mellan byxor och jacka. Värde: 699 kr.

Ditt pris för 2 nr av tidningen och jackan är endast 138 kr och det inkluderar även porto och frakt för tidning och premie.

Till erbjudandet Spara 782 kr!

Fler erbjudanden med vetenskapstidningar