skip to main content
  1. Gratisstart
  2. »
  3. Kläder

Gratis kläder

Här hittar du länkar till erbjudanden om att få kläder gratis eller riktigt billigt. Antingen får du kläder som premier i erbjudanden på tidningar eller så kan du direkt prova prenumerera på underkläder som trosor, kalsonger och strumpor.

Prenumerera på kläder

En del klädesplagg är ganska tråkiga att köpa och sånt man bara måste ha hemma, hela och rena. Vi tänker då på strumpor, kalsonger och andra underkläder. Att kunna prenumerera på den typen av kläder är därför en tjänst som funnits i många år.

Vill man prova kan man som ny prenumerant få hemskickat en första leverans kläder gratis och bara betala frakten. Den typen av kampanjer finns för bland annat kalsonger, briefs, boxershorts, strumpor och trosor.

Tidningsprenumerationer med kläder som premie

Kanske det absolut mest prisvärda sättet att komma över fina kläder till superpris. Många tidningar ger bort gratis kläder tillsammans med abonnemang. Är man ny prenumerant på till exempel en träningstidning kan man få träningskläder från kända märken. Just nu är kläder från Kari Traa och Craft väldigt populära.

Kläderna förlagen väljer ut är valda för att passa till tidningens målgrupp. Beställer man en prenumeration på tidningen Gör Det Själv är man säkert funktionsinriktad och vill ha funktionella kläder. Därför är det ofta skaljackor, softshell och multifunktionskläder som förekommer som premier till den typen av tidning.

Hur mycket kan man spara på att köpa kläder på det här sättet? Först och främst är det väl viktigt att man väljer en tidning man gärna vill ha. Kläderna är en bonus men det är absolut ett billigt sätt för man betalar inget för kläderna. Många gånger kan man spara uppemot 600-800 kr mot butikspris på samma plagg.