skip to main content
  1. Gratisstart
  2. »
  3. Hälsokost

Hälsokost på nätet & kosttillskott på abonnemang

Här hittar du erbjudanden på hälsokost på nätet. Vi listar olika kampanjer där du kan prova nya kosttillskott, bantningspiller, vitaminer och produkter som ger dig mer energi. Här nedan lägger vi in tips på rabattkoder och abonnemang som gör att du både sparar tid och pengar.

Vad räknas som hälsokost och kosttillskott?

Preparat som säljs som hälsokost ska vara hälsobefrämjande. Reglerna för vad man får påstå i reklam är ganska strikt men det är långt ifrån kraven som ställs för läkemedel som säljs på apotek. Man skiljer också på naturläkemedel och vanliga läkemedel, som måste godkännas av Läkemedelsverket. Hälsokost och kosttillskott har inte något sådant kravet på sig.

Många hälsokostpreparat och kosttillskott är gjorda på extrakt från växter. Det kan vara blåbärsextrakt, acai och gröna kaffebönor. Genom att inta viktiga vitaminer, mineral och spårämnen i koncentrerad form kan man få extra boost. Man bör dock inte ersätta en bra varierad kost med ett helt batteri av kosttillskott. Det ska precis som namnet säger vara ett tillskott att ta när man har problem, som till exempel Lectinect Mage vid mag-tarmproblem.

Hälsokost på abonnemang

Många preparat säljs som abonnemang. Första paketet brukar vara en förpackning som räcker för 30 dagars förbrukning. Om man är nöjd behöver man inte göra något och då fortsätter det som ett abonnemang.

Det är viktigt att läsa igenom villkoren så att man vet vad man köper. Kolla upp om det finns uppsägningstid och hur man ska göra för att avsluta sitt abonnemang. Läs också recensioner och omdömen om företaget som säljer preparatet.