skip to main content

Iittala premie i erbjudanden på prenumeration

Iittala är ett finländskt företag som tillverkar glas och porslin. Iittala skapar funktionella och personliga föremål, att använda och värna om, varje dag, om och om igen, i generationer. Företaget grundades år 1881 i byn Iittala i Kalvola kommun nära Tavastehus i Finland. De nu äldsta Iittala-produkterna kom till på 1930-talet, långt innan nordisk design drog till sig omvärldens blickar.

Vanligt med Iittala produkter som premie

Många tidningserbjudanden använder sig av premier. Skålar, glas, lyktor och andra inredningsprodukter från Iittala är populära att använda. Glasen är mest populär och det brukar vara Iittala champagneglas eller rödvinsglas som ges. Här samlar vi aktuella prenumerationserbjudanden där du kan få en fin premie på köpet. Välj nedan och starta din prenumeration.


Tips på var du kan få Iittala på köpet

Privata Affärer 6 nr + 2 ölglas från Iittala & 2 nr av PLG

Privata Affärer 6 nr + 2 ölglas från Iittala & 2 nr av PLG Privata Affärer ger oberoende och konkreta råd inom placeringar som aktier och fonder samt lån, boende, vardagsjuridik och skatter.

Få 6 nr av Privata Affärer + 2 ölglas från Iittala + 2 nr av PLG för endast 199 kr + porto.

Den klassiska och vackra glasserien Essence är formgiven av Alfredo Häberli för Iittala. Du får 2 ölglas.

Placeringsguiden ger färska och konkreta råd om aktier, fonder, råvaror och andra placeringar 12 gånger om året till prenumeranter.

Till erbjudandet Spara 791 kr!

Lantliv 6 nr + 2 st champagneglas från Iittala

Lantliv 6 nr + 2 st champagneglas från Iittala Lantliv är magasinet för alla oss som drömmer om en lustfylld och lantlig livsstil – oavsett om man bor i stan eller på landet.

Allt detta får du:
√ 6 nr av Lantliv
√ 2 champagneglas från Iittalas serie Essence
√ Tidningen i digitalt format

Ditt för endast 299 kr + 79 kr i porto.

Till erbjudandet Spara 433 kr!

Allt om Mat 8 nr + 4 rödvinsglas från Iittala

Allt om Mat 8 nr + 4 rödvinsglas från Iittala I Allt om Mat hittar du inspirationen för att laga god vardagsmat och helgmat med guldkant. Inspiration och matglädje är Allt om Mats ledord och som alltid har de provlagat alla recept.

Få 8 nr av Allt om Mat + 4 rödvinsglas från Iittala för endast 299 kr + porto.

Rödvinsglas ur iittalas klassiska och stilrena serie Essence, formgivna av Alfredo Häberli. Utmärkt att använda även för vitt vin och passar för alla festliga och vardagliga tillfällen.

Till erbjudandet Spara 853 kr!

Fler erbjudanden med Iittala