skip to main content

Iittala som premie i erbjudanden

Iittala är ett finländskt företag som tillverkar glas och porslin. Iittala skapar funktionella och personliga föremål, att använda och värna om, varje dag, om och om igen, i generationer. Företaget grundades år 1881 i byn Iittala i Kalvola kommun nära Tavastehus i Finland. De nu äldsta Iittala-produkterna kom till på 1930-talet, långt innan nordisk design drog till sig omvärldens blickar.

I kärnan av varumärket finns tänkandet från de legendariska formgivarna Kaj Franck (1911-1989) och Alvar Aalto (1898-1976).

Vanligt att ge iittala produkter som premie

Många tidningserbjudanden använder sig av premier. Skålar, glas, lyktor och andra inredningsprodukter från Iittala är populära att använda. Här samlar vi aktuella prenumerationserbjudanden där du kan få en fin premie på köpet.

Lantliv 6 nr + 2 champagneglas från Iittala Essence

Lantliv 6 nr + 2 champagneglas från Iittala Essence Lantliv är magasinet för alla oss som drömmer om en lustfylld och lantlig livsstil – oavsett om man bor i stan eller på landet.

Just nu kan du spara över 400 kr på detta erbjudande från Lantliv!

√ 6 nr av Lantliv
√ 2 champagneglas från Iittala Essence
√ Tidningen i digitalt format

Ditt för endast 299 kr + porto!

Få dina champagneglas redan idag.

Till erbjudandet
Du sparar: 413 kr

Allt om Mat + champagneskålar från Iittala

Allt om Mat + champagneskålar från Iittala Allt om Mat är Sveriges största mattidning. I Allt om Mat hittar du inspirationen för att laga god vardagsmat och helgmat med guldkant.

Få 6 eller 8 nr av Allt om Mat + 2 eller 4 champagneskålar från iittala från endast 159 kr + porto.

Den klassiska och vackra glasserien Essence är formgiven av Alfredo Häberli för Iittala. Essence champagneskålar är perfekta att skåla med vid alla tillfällen och passar lika bra som fina dessertskålar!

Till erbjudandet
Du sparar: 509 kr