skip to main content

Iittala premie med prenumeration på tidning

Iittala är det finländska företaget som tillverkar glas och porslin. Iittala skapar funktionella och personliga föremål, att använda och värna om, varje dag, om och om igen, i generationer.

Företaget grundades år 1881 i den finska byn Iittala i Kalvola kommun nära Tavastehus. De nu äldsta Iittala-produkterna kom till på 1930-talet, långt innan nordisk design drog till sig omvärldens blickar.

Vanligt med Iittalas produkter som premie vid tidningsprenumeration

Många tidningserbjudanden använder sig av premier. Skålar, glas, lyktor och andra inredningsprodukter från Iittala är populära. Glasen är hett eftertraktade och det brukar vara Iittalas champagneglas eller rödvinsglas ur serien Essence som delas ut.

Så får du Iittala som tidningspremie

Här samlar vi aktuella prenumerationserbjudanden där du kan få din fina premie på köpet. Välj nedan och starta din prenumeration.

Allt om Mat 8 nr + fyra rödvinsglas från Iittala Essence

Allt om Mat 8 nr + fyra rödvinsglas från Iittala Essence Få 8 nr av Allt om Mat + fyra rödvinsglas från Iittala Essence för endast 299 kr + porto. Du sparar 1220 kr.

Den klassiska och vackra glasserien Essence är formgiven av Alfredo Häberli för Iittala. Serien består av eleganta vinglas, champagneglas, karaffer och vattenglas som passar alla festliga och vardagliga tillfällen.

Med sin eleganta formgivning och design ger vinglaset dig en perfekt smakupplevelse!

Till erbjudandet Spara 1220 kr!

Allt om mat 8 nr + 4 champagneglas från iittala Essence

Allt om mat 8 nr + 4 champagneglas från iittala Essence I Allt om Mat hittar du inspirationen för att laga god vardagsmat och helgmat med guldkant.

Få 8 nr av Allt om mat + 4 champagneglas Essence för endast 299 kr + porto.

När du börjar prenumerera på Allt om Mat får du fyra klassiska champagneglas från iittala Essence som passar lika bra till vardags som till festligare tillfällen.

Till erbjudandet Spara 820 kr!

2 champagneglas Essence på köpet med Allt i Hemmet

2 champagneglas Essence på köpet med Allt i Hemmet Beställ en kort prenumeration på Allt i Hemmet så får du 2 champagneglas från Iittala ur serien Essence. Klassiskt och vackert glas som passar både till fest och till vardags.

Champagneglaset är formgivet av Alfredo Häberli och har en modern, minimalistisk design och en spännande karaktär. Värde 318 kr.

Du betalar endast 199 kr + frakt 59 kr för hela välkomstpaketet som ny prenumerant. Efter introduktionserbjudandet övergår det till en tillsvidareprenumeration, om du inte säger upp abonnemanget.

Till erbjudandet Spara 509 kr!

Fler erbjudanden med Iittala