skip to main content

Så får du produkter från The Body Shop på köpet

The Body Shop har ett sortiment av produkter med naturliga råvaror. Butikerna finns på många orter i Sverige och där kan man handla allt från populära Body Butter, handkräm, foundation och Drops of youth.

Body Shops produkter är väldigt populära att ge som gåvor. Tidningar använder deras skönhetsprodukter för att locka nya prenumeranter. Det är så du kan få produkterna på köpet. Välj en tidning som du tycker verkar intressant. Betala för dina första nummer och sen skickas The Body Shop gåvorna hem till dig. Det finns inga krav om att du måste fortsätta som prenumerant. Du kan när som helst avsluta prenumerationen och avnjuta dina fina BodyShop-premier som du fyndat. Räkna själv på det ska du få se att det är väldigt, väldigt billigt att köpa på det sättet.

Amelia 6 nr + kit med Shea-produkter från The Body Shop

Amelia 6 nr + kit med Shea-produkter från The Body Shop Beställer du en prenumeration på Amelia i detta erbjudande får du 6 nummer av tidningen och ett kit med Shea-produkter från The Body Shop. Allt för endast 199 kr + porto (59 kr).

I kitet ingår:
- Shea Shower Cream 250 ml
- Shea Body Butter 50 ml
- Shea Body Scrub 50 ml
- Shea soap 100 h
- Cream Mini Bath Lily

Ger en naturligt återfuktande effekt på kroppen. Innehåller Community Trade-producerat sheasmör från Ghana.

Utöver magasinet hem i brevlådan får du även tillgång till amelia i digitalt format för din iPhone/iPad.

Till erbjudandet Spara 401 kr!

5 nr av Topphälsa + set från The Body Shop Olive

5 nr av Topphälsa + set från The Body Shop Olive Älskar du oliver och olivolja? Det gör säkert din hud i alla fall för med The Body Shop Olive setet kommer din hud att tacka dig. Du får detta set om du tecknar en kort prenumeration på tidningen Topphälsa.

För endast 199 kr får du dina tidningar hem i brevlådan. Mellan dina tidningsnummer av Topphälsa kan du vårda din hud med följande kit från Body Shop (frakt 59 kr):

Olive Body Butter
Olive Body Butter är en intensiv, krämig fuktighetsbevarare för hela kroppen. Den absorberas lätt av huden och hjälper till att göra den mjuk och len. 200 ml. Värde 185 kr.

Olive Shower Gel
Shower Gel som rengör milt och fuktighetsbevarar i upp till 24-timmar. Innehåller Community Fair Trade-producerad olivolja. 250 ml.
Värde 70 kr.

Olive Body Scrub
Olive Body Scrub är en fuktighetsbevarande, krämbaserad mild kroppsskrubb som hjälper till att avlägsna döda hudceller och gör huden mjuk och len. 200 ml. Värde 195 kr.

Till erbjudandet Spara 546 kr!

5 nr av ToppHälsa + Body Shop Shea-kit

5 nr av ToppHälsa + Body Shop Shea-kit Normalt kostar 5 nr av Topphälsa 295 kr men du får nu denna korta prenumeration för 199 kr. På köpet följer ett kit med shea-produkter från Body Shop.

Du får:

- Shea Body Scrub
- Shea Shower Cream
- Shea Body Butter

Värdet på premierna är 450 kr men du får de alltså på köpet utan extra kostnad.

Frakt 59 kr tillkommer för din leverans.

Till erbjudandet Spara 546 kr!