skip to main content

Gratis rakhyvlar för kvinnor och män

Rakhyvlar är ett verktyg som används för att bli av med oönskad hårväxt på kroppen. Det kan vara från ansiktet, benen, under armarna eller bikinilinjen.

Hoppa till erbjudanden ↓


Rakhyveln består av ett litet, skarpt knivblad av stål som monterats i en hållare försedd med handtag. De finns både för engångsbruk (engångsrakhyvlar) eller för upprepade användningar.

De senaste modellerna är utrustade med multipla rakblad, ofta s.k. trippelblad. När man använder en rakhyvel gör man oftast det tillsammans med rakskum eller rakkräm, för att få en mjukare och behaglig rakning.

Kan man beställa gratis rakhyvel på nätet?

Det är inte många företag som ger bort helt gratis varuprover av rakhyvlar. Ibland händer det och då ska du hålla koll på sidan här.

Däremot kan man få prova ett paket om man anmäler sig som prenumerant på de abonnemang på rakhyvlar eller rakblad som finns. Då kan man ofta få första paketet med rakhyvel och rakskum eller extra rakblad för 0-1 kr + porto.

Det är alltså inte gratis eftersom man tvingas betala frakten. Men den ligger kring 30-40 kr och det blir ändå billigt jämfört med butikspris. Läs villkoren så att du är medveten om vad som gäller.

Ett sjysst erbjudande ska innebära fri avanmälan när som helst utan bindningstid. Det är en förbrukningsvara så den lämpar sig väldigt bra att ha som prenumeration.

Aktuella kampanjer på rakhyvlar du kan prova

ShaveClub startpaket för rakning endast 49 kr

ShaveClub startpaket för rakning endast 49 kr Blir du också lycklig när saker och ting är enkelt? Då är ShaveClub något för dig. Deras mål är att göra din rakning vassare, lättare och billigare.

För endast 49 kr får du startpaket med:
- rakhyvel med ett fint skaft
- två nya vassa rakblad
- en liten hemlig present

ShaveClub är en prenumerationstjänst där du själv bestämmer ditt intervall. Du kanske bara behöver raka dig varannan vecka, medan någon annan varje. Det betyder att ni har olika behov av att köpa nya rakblad.

Du kan styra hur ofta du vill få dina medlemspaket och kan när som helst pausa eller säga upp medlemskapet. Kom igång genom att beställa ditt startpaket med hyvel, blad och gåva.

Till erbjudandet Spara 100 kr!