skip to main content

Gratis rakhyvlar för kvinnor och män

Rakhyvlar är ett verktyg som används för att bli av med oönskad hårväxt på kroppen. Det kan vara från ansiktet, benen, under armarna eller bikinilinjen. Rakhyveln består av ett litet, skarpt knivblad av stål som monterats i en hållare försedd med handtag. De finns både för engångsbruk (engångsrakhyvlar) eller för upprepade användningar. De senaste modellerna är utrustade med multipla rakblad, ofta s.k. trippelblad. När man använder en rakhyvel gör man oftast det tillsammans med rakskum eller rakkräm, för att få en mjukare och behaglig rakning.

Kan man beställa gratis rakhyvel på nätet?

Det är inte många företag som ger bort helt gratis varuprover av rakhyvlar. Ibland händer det och då ska du hålla koll på sidan här.

Däremot kan man få prova ett paket om man anmäler sig som prenumerant på de abonnemang på rakhyvlar eller rakblad som finns. Då kan man ofta få första paketet med rakhyvel och rakskum eller extra rakblad för 0-1 kr + porto. Det är alltså inte gratis eftersom man tvingas betala frakten. Men den ligger kring 30-40 kr och det blir ändå billigt jämfört med butikspris. Läs dock villkoren först så att du är medveten om villkoren. Ett sjysst erbjudande ska innebära fri avanmälan när som helst utan bindningstid. Om produkterna är så bra som de skriver borde de kunna erbjuda det. Det är en förbrukningsvara så den lämpar sig väldigt bra att ha som prenumeration.

Aktuella kampanjer på rakhyvlar du kan prova

Edge Perfect Touch startpaket 0 kr

Edge Perfect Touch startpaket 0 kr Din jakt efter en perfekt hårborttagning är för alltid över! Edge Perfect Touch gör underverk för alla kvinnor - oavsett ålder!

Om rakhyveln:
* 5 progressiva och lövtunna blad
* Flexibelt rakhyvelshuvud
* Exklusiv smörjremsa
* Bred gummilist som lyfter håret innan det skärs av

Just nu får du kostnadsfritt 30 DAGARS STARTPAKET bestående av EDGE PERFECT TOUCH Hyvel + 2 högteknologiska blad till ett värde av 200:-
Du betalar endast 39,90 för porto och exp. avgift.

Beställ ditt kostnadsfria startpaket nu!

Var snabb - begränsat antal startpaket finns tillgängliga.

Du har ingen skyldighet att göra ytterligare köp, men detta erbjudande innebär att du blir prenumerant. Du kan säga upp erbjudandet när som helst.

Till erbjudandet
Du sparar: 200 kr

Edge Perfect Plus startpaket 0 kr

Edge Perfect Plus startpaket 0 kr Edge Perfect Plus - den fantastiska nykomlingen i avancerad hårborttagnings teknik, utvecklad i USA. Ger perfekt rakning varje gång och säkrar att din hud blir återfuktad.

Just nu får du kostnadsfritt 30 DAGARS STARTPAKET bestående av EDGE PERFECT PLUS Hyvel + 2 högteknologiska blad till ett värde av 200:-
Du betalar endast 39,90 för porto och exp. avgift.

Beställ ditt startpaket nu!

Var snabb! Begränsat antal startpaket finns tillgängliga.

Du har ingen skyldighet att göra ytterligare köp, men detta erbjudande innebär att du blir prenumerant. Du kan säga upp erbjudandet när som helst.

Till erbjudandet
Du sparar: 200 kr

Rakhyvlar Hydro 5 från Wilkinson Sword för 0 kr + porto

Rakhyvlar Hydro 5 från Wilkinson Sword för 0 kr + porto Nu är EFI tillbaka med ett bra erbjudande om att få prova rakhyvlar gratis. Det är Hydro 5 från Wilkinson Sword som delas ut. Det enda du betalar är frakten och den är på 29 kr.

Rakhyvel med flip trimmer för högre precision

En smart funktion med Hydro 5 är att man kan frigöra den del av hyveln som skyddar huden. Då får man ett smalare rakbladshuvud som gör att man kan raka sig med högre precision. Bra att använda under näsan eller när örat.

Till erbjudandet
Du sparar: 249 kr

Fler erbjudanden med rakhyvlar visas nedan.