skip to main content

Gratis rakhyvlar för kvinnor och män

Rakhyvlar är ett verktyg som används för att bli av med oönskad hårväxt på kroppen. Det kan vara från ansiktet, benen, under armarna eller bikinilinjen. Rakhyveln består av ett litet, skarpt knivblad av stål som monterats i en hållare försedd med handtag. De finns både för engångsbruk (engångsrakhyvlar) eller för upprepade användningar. De senaste modellerna är utrustade med multipla rakblad, ofta s.k. trippelblad. När man använder en rakhyvel gör man oftast det tillsammans med rakskum eller rakkräm, för att få en mjukare och behaglig rakning.

Kan man beställa gratis rakhyvel på nätet?

Det är inte många företag som ger bort helt gratis varuprover av rakhyvlar. Ibland händer det och då ska du hålla koll på sidan här.

Däremot kan man få prova ett paket om man anmäler sig som prenumerant på de abonnemang på rakhyvlar eller rakblad som finns. Då kan man ofta få första paketet med rakhyvel och rakskum eller extra rakblad för 0-1 kr + porto. Det är alltså inte gratis eftersom man tvingas betala frakten. Men den ligger kring 30-40 kr och det blir ändå billigt jämfört med butikspris. Läs dock villkoren först så att du är medveten om villkoren. Ett sjysst erbjudande ska innebära fri avanmälan när som helst utan bindningstid. Om produkterna är så bra som de skriver borde de kunna erbjuda det. Det är en förbrukningsvara så den lämpar sig väldigt bra att ha som prenumeration.

Aktuella kampanjer på rakhyvlar du kan prova

Just nu finns det inga aktuella erbjudanden med rakhyvlar. Du kan bevaka kommande erbjudanden genom att fylla i din epost i formuläret nedan. Du får då ett mail så fort vi får in ett nytt erbjudande med rakhyvlar.
E-post:
Du kommer endast att få ett mail per bevakat ord. Därefter tas din bevakning och epost bort från listan. Din epost kommer inte att användas i något annat sammanhang.