skip to main content

Gratis rakhyvlar för kvinnor och män

Rakhyvlar är ett verktyg som används för att bli av med oönskad hårväxt på kroppen. Det kan vara från ansiktet, benen, under armarna eller bikinilinjen.

Hoppa till erbjudanden ↓


Rakhyveln består av ett litet, skarpt knivblad av stål som monterats i en hållare försedd med handtag. De finns både för engångsbruk (engångsrakhyvlar) eller för upprepade användningar.

De senaste modellerna är utrustade med multipla rakblad, ofta s.k. trippelblad. När man använder en rakhyvel gör man oftast det tillsammans med rakskum eller rakkräm, för att få en mjukare och behaglig rakning.

Kan man beställa gratis rakhyvel på nätet?

Det är inte många företag som ger bort helt gratis varuprover av rakhyvlar. Ibland händer det och då ska du hålla koll på sidan här.

Däremot kan man få prova ett paket om man anmäler sig som prenumerant på de abonnemang på rakhyvlar eller rakblad som finns. Då kan man ofta få första paketet med rakhyvel och rakskum eller extra rakblad för 0-1 kr + porto.

Det är alltså inte gratis eftersom man tvingas betala frakten. Men den ligger kring 30-40 kr och det blir ändå billigt jämfört med butikspris. Läs villkoren så att du är medveten om vad som gäller.

Ett sjysst erbjudande ska innebära fri avanmälan när som helst utan bindningstid. Det är en förbrukningsvara så den lämpar sig väldigt bra att ha som prenumeration.

Aktuella kampanjer på rakhyvlar du kan prova

Startpaket på Høvl abonnemang med rakhyvel

Startpaket på Høvl abonnemang med rakhyvel Bra rakning kräver en vass rakhyvel. Med ett abonnemang som Høvl får man månadsvis nya rakblad och kan lita på att rakningen blir bra. Det finns både 5-blads och 3-blads rakhyvlar att välja på.

I startpaketet ingår ett handtag och fyra rakblad. Startpaketet kostar 189 kr eller 169 kr beroende på vilken typ av rakblad du vill ha. Därefter är abonnemangskostnaden 149 kr eller 129 kr per månad.

Frakt ingår i priset och det finns ingen bindningstid på ett Høvl-abonnemang. Du kan avsluta ditt medlemskap när som helst.

Till erbjudandet

Vinn 5 x 1000 kr presentkort hos Sharper of Sweden

Vinn 5 x 1000 kr presentkort hos Sharper of Sweden En tävling till alla som behöver köpa skägg- och rakprodukter. Sharper of Sweden har ett brett sortiment med rakhyvlar, rakkrämer och allt annat som har med behåring, skägg och mustascher att göra. Du kan bli en av fem som vinner ett presentkort värt 1000 kr till valfria produkter i deras butik. Att delta i tävlingen är helt gratis.

Till erbjudandet Spara 1000 kr!

Testa nya rakprodukter från Gillette

Testa nya rakprodukter från Gillette Just nu sökes nya testpersoner till rakningsprodukter från Gillette. Man kan ansöka genom att svara på frågor i ett formulär online.

Till erbjudandet