skip to main content

Erbjudande med Nivea

Nivea är ett globalt hygien- och kroppsvårdsvarumärke. 1911 gjordes upptäckten av eucerit, den första vatten-i-olja-emulsionen avsedd att användas som hudkräm. Blandningen var den första stabila i sitt slag. Företagets ägare Oscar Troplowitz namngav det NIVEA, från det latinska ordet niveus/nivea/niveum ("snövit"). Under 1930-talet lanserades nya produkter för Nivea såsom solskyddsmedel, raklödder och schampo.

Amelia 6 nr + rengöringsborste och hudvård från Nivea

Amelia 6 nr + rengöringsborste och hudvård från Nivea Amelia är Sveriges mest lästa kvinnotidning. Just nu satsar amelia extra mycket på att ha de bästa redaktörerna och experterna som guidar dig till en enklare och mer lustfylld vardag!

Få 6 nr av Amelia + rengöringsborste och hudvård från Nivea för endast 199 kr + porto.

Du får som gåvor:
Elektrisk rengöringsborste
NIVEA Gentle Cleansing Wipes
NIVEA GLOW Eye Make-Up remover
NIVEA Nourishing Honey Mask

Till erbjudandet Spara 725 kr!

6 nr av Amelia för 199 kr + Pipols Bazaar väskor + Nivea

6 nr av Amelia för 199 kr + Pipols Bazaar väskor + Nivea Ett riktigt trevligt prenumerationserbjudande från Amelia har kommit. Den här gången får man 6 nr för endast 199 kr + porto och ett fint kit med premier.

Du får:

- Väska och necessär från Pipol's Bazaar
- NIVEA Nourishing Honey Mask
- NIVEA Q10 PlusC Anti-Wrinkle + Energy Day Cream SPF15
- NIVEA Q10 PlusC Anti-Wrinkle + Energy Skin Sleep Cream

Totalt värde på paketet är 1058 kr.

Mer om väskorna från Pipol's Bazaar

Båda väskorna går i matchande stil med röda ränder på vit nylon. Den stora strandväskan har en ytterficka och en liten mini-pochette som kan fästas i toppen av väskan. Måtten är 25x20x5 cm på necessären och 45x30x13 cm på den större väskan. Dessa väskor kostar cirka 400 kr att köpa från en återförsäljare till Pipol's Bazaar.

Till erbjudandet Spara 859 kr!