skip to main content

Erbjudande på tidningen ToppHälsa

ToppHälsa är en innehållsrik tidning för dig som vill må bra, hålla vikten i vardagen och få ut det bästa av dig själv. Varje månad får du tips på bra mat och effektiv träning och du får läsa om må-bra-resor och skönhetstips.

Prenumeration på Topphälsa

Tidningen kommer med ett nytt nummer varje månad. En helårsprenumeration kostar cirka 500 kr. Du kan beställa ett nytt abonnemang genom ett bra prenumerationserbjudande.

Då får du 5-6 nr till kraftigt reducerat pris och inte sällan även en fin premie på köpet. Välkomstpremien är i regel något som har med hälsa och träning att göra. Det kan vara träningskläder, en yogamatta eller skönhetsprodukter.

En beställning av tidningsprenumeration på Topphälsa sparar hundratals kronor på själva tidningen men också den fina premien.

Aktuella prenumerationserbjudanden från Topphälsa

5 nr av Topphälsa för endast 139 kr (53% rabatt)

5 nr av Topphälsa för endast 139 kr (53% rabatt) Om du vill få mer inspiration till ett hälsosamt liv kan du starta en kort prenumeration på tidningen ToppHälsa. Här får du 5 nr till 53% rabatt mot ordinarie pris. Du betalar endast 139 kr för dina fem tidningar.

Till erbjudandet Spara 156 kr!

ToppHälsa 5 nr + boken Träna hemma av Annika Sjöö

ToppHälsa 5 nr + boken Träna hemma av Annika Sjöö ToppHälsa vill hjälpa dig att ta de enkla effektiva stegen mot ett skönare, härligare och hälsosammare liv.

Få 5 nr av ToppHälsa + boken Träna hemma av Annika Sjöö för endast 199 kr + porto.

Med Träna hemma har träningsprofilen Annika Sjöö samlat sina bästa pass som är enkla att följa och anpassade att utföras hemifrån.

Till erbjudandet Spara 295 kr!

Topphälsa 5 nr + handtvål & handkräm från Savon de Marseille

Topphälsa 5 nr + handtvål & handkräm från Savon de Marseille ToppHälsa hjälper dig att ta de enkla effektiva succéstegen mot ett skönare, härligare, hälsosammare liv. Tidningen ger dig 100 procent pepp och inspiration.

Få 5 nr av Topphälsa + handtvål & handkräm från Savon de Marseille för endast 199 kr + porto.

Till erbjudandet Spara 374 kr!

Fler erbjudanden med ToppHälsa