skip to main content

Erbjudande på ToppHälsa prenumeration

ToppHälsa är en innehållsrik hälsotidning för dig som vill må bra, hålla vikten i vardagen och få ut det bästa av dig själv. Varje månad får du tips på bra mat och effektiv träning och du får läsa om må-bra-resor och skönhetstips.

Tidningen kommer med ett nytt nummer varje månad. En helårsprenumeration kostar cirka 500 kr. Du kan beställa ett nytt abonnemang genom ett bra prenumerationserbjudande.

Prenumeration på Topphälsa med och utan premie

Kampanjer för nya prenumeranter är väldigt fördelaktiga. Då får du 3-6 nr till kraftigt reducerat pris och inte sällan även en fin premie på köpet. Välkomstpremien är i regel något som har med hälsa och träning att göra så som träningskläder, yogamatta eller skönhetsprodukter.

En beställning genom något av följande erbjudanden på Topphälsa tidningsprenumeration sparar dig hundratals kronor. Speciellt om du får en fin premie på köpet.

Aktuella prenumerationserbjudanden från Topphälsa

Just nu finns det inga aktuella erbjudanden.
Du kan bevaka kommande erbjudanden genom att fylla i din epost i formuläret nedan. Du får då ett mail så fort vi får in ett nytt erbjudande med ToppHälsa.
E-post:
Du kommer endast att få ett mail per bevakat ord. Därefter tas din bevakning och epost bort från listan. Din epost kommer inte att användas i något annat sammanhang.