skip to main content

Erbjudande på tidningen ToppHälsa

ToppHälsa är en innehållsrik tidning för dig som vill må bra, hålla vikten i vardagen och få ut det bästa av dig själv. Varje månad får du tips på bra mat och effektiv träning och du får läsa om må-bra-resor och skönhetstips.

Prenumeration på Topphälsa

Tidningen kommer med ett nytt nummer varje månad. En helårsprenumeration kostar cirka 500 kr. Du kan beställa ett nytt abonnemang genom ett bra prenumerationserbjudande.

Då får du 5-6 nr till kraftigt reducerat pris och inte sällan även en fin premie på köpet. Välkomstpremien är i regel något som har med hälsa och träning att göra. Det kan vara träningskläder, en yogamatta eller skönhetsprodukter.

En beställning av tidningsprenumeration på Topphälsa sparar hundratals kronor på själva tidningen men också den fina premien.

Aktuella prenumerationserbjudanden från Topphälsa

5 nr av Topphälsa + set från The Body Shop Olive

5 nr av Topphälsa + set från The Body Shop Olive Älskar du oliver och olivolja? Det gör säkert din hud i alla fall för med The Body Shop Olive setet kommer din hud att tacka dig. Du får detta set om du tecknar en kort prenumeration på tidningen Topphälsa.

För endast 199 kr får du dina tidningar hem i brevlådan. Mellan dina tidningsnummer av Topphälsa kan du vårda din hud med följande kit från Body Shop (frakt 59 kr):

Olive Body Butter
Olive Body Butter är en intensiv, krämig fuktighetsbevarare för hela kroppen. Den absorberas lätt av huden och hjälper till att göra den mjuk och len. 200 ml. Värde 185 kr.

Olive Shower Gel
Shower Gel som rengör milt och fuktighetsbevarar i upp till 24-timmar. Innehåller Community Fair Trade-producerad olivolja. 250 ml.
Värde 70 kr.

Olive Body Scrub
Olive Body Scrub är en fuktighetsbevarande, krämbaserad mild kroppsskrubb som hjälper till att avlägsna döda hudceller och gör huden mjuk och len. 200 ml. Värde 195 kr.

Till erbjudandet Spara 546 kr!

5 nr av Topphälsa för endast 139 kr (53% rabatt)

5 nr av Topphälsa för endast 139 kr (53% rabatt) Om du vill få mer inspiration till ett hälsosamt liv kan du starta en kort prenumeration på tidningen ToppHälsa. Här får du 5 nr till 53% rabatt mot ordinarie pris. Du betalar endast 139 kr för dina fem tidningar.

Till erbjudandet Spara 156 kr!

Topphälsa 5 nr + handtvål & handkräm från Savon de Marseille

Topphälsa 5 nr + handtvål & handkräm från Savon de Marseille ToppHälsa hjälper dig att ta de enkla effektiva succéstegen mot ett skönare, härligare, hälsosammare liv. Tidningen ger dig 100 procent pepp och inspiration.

Få 5 nr av Topphälsa + handtvål & handkräm från Savon de Marseille för endast 199 kr + porto.

Till erbjudandet Spara 374 kr!

Fler erbjudanden med ToppHälsa