skip to main content

Erbjudande på tidningen ToppHälsa

ToppHälsa är en innehållsrik tidning för dig som vill må bra, hålla vikten i vardagen och få ut det bästa av dig själv. Varje månad får du tips på bra mat och effektiv träning och du får läsa om må-bra-resor och skönhetstips.

Prenumeration på Topphälsa

Tidningen kommer med ett nytt nummer varje månad. En helårsprenumeration kostar cirka 500 kr. Du kan beställa ett nytt abonnemang genom ett bra prenumerationserbjudande. Då får du 5-6 nr till kraftigt reducerat pris och inte sällan även en fin premie på köpet. Välkomstpremien är i regel något som har med hälsa och träning att göra. Det kan vara träningskläder, en yogamatta eller skönhetsprodukter.

4 nr av ToppHälsa för endast 99 kr (50% rabatt)

4 nr av ToppHälsa för endast 99 kr (50% rabatt) ToppHälsa hjälper dig att ta enkla effektiva steg mot ett skönare, härligare, hälsosammare liv. ToppHälsa ger dig 100 procent pepp och inspiration med de bästa träningstipsen, de godaste och nyttigaste recepten.

Få 4 nr av ToppHälsa för endast 99 kr. Det är 50% rabatt på en toppenstart på det nya hälsoåret!

Utöver tidningen hem i brevlådan får du även tillgång till Topphälsa i digitalt format för din smartphone och surfplatta.

Till erbjudandet Spara 101 kr!

ToppHälsa 5 nr + varma löpartights från Röhnisch

ToppHälsa 5 nr + varma löpartights från Röhnisch ToppHälsa vill hjälpa dig att ta de enkla effektiva stegen mot ett skönare, härligare och hälsosammare liv. ToppHälsa ger alltid 100 procent pepp och inspiration med de bästa träningstipsen, de nyttigaste recepten och den smarta vägen till naturlig skönhet.

Få 5 nr av ToppHälsa + varma löpartights från Röhnisch för endast 199 kr + porto.

Varma tights som har alla funktioner du vill ha av ett par löpartights, men som är sydda i ett material som gör att du kommer att hålla dig varm under löpturen i höst och vinter.

Till erbjudandet Spara 750 kr!