skip to main content

Erbjudande på tidningen ToppHälsa

ToppHälsa är en innehållsrik tidning för dig som vill må bra, hålla vikten i vardagen och få ut det bästa av dig själv. Varje månad får du tips på bra mat och effektiv träning och du får läsa om må-bra-resor och skönhetstips.

Prenumeration på Topphälsa

Tidningen kommer med ett nytt nummer varje månad. En helårsprenumeration kostar cirka 500 kr. Du kan beställa ett nytt abonnemang genom ett bra prenumerationserbjudande.

Då får du 5-6 nr till kraftigt reducerat pris och inte sällan även en fin premie på köpet. Välkomstpremien är i regel något som har med hälsa och träning att göra. Det kan vara träningskläder, en yogamatta eller skönhetsprodukter.

En beställning av tidningsprenumeration på Topphälsa sparar hundratals kronor på själva tidningen men också den fina premien.

Aktuella prenumerationserbjudanden från Topphälsa

5 nr av ToppHälsa 199 kr + Idun Minerals hårvård

5 nr av ToppHälsa 199 kr + Idun Minerals hårvård Normalpriset på 5 nummer av tidningen Topphälsa ligger på 325 kr men du betalar endast 199 kr. Med på köpet får du dessutom ett kit med hårvård från Idun Minerals. Du får:

Idun Minerals Volume & Care Schampo, värde 159 kr

Idun Minerals Volume & Care Balsam, värde 159 kr

Idun Minerals 2-in-1 Leave-in Treatment, värde 169 kr

Du betalar 59 kr för frakten av dina premier. Med lite enkel matematik kan du alltså få tidning + premie värd 812 kr men bara betala 258 kr.

Till erbjudandet Spara 554 kr!

5 nr av ToppHälsa för 199 kr + duscholja från L'Occitane

5 nr av ToppHälsa för 199 kr + duscholja från L'Occitane Du får 5 nr av tidningen Topphälsa just nu till ett värde av 295 kr. Ditt pris är endast 199 kr och då får du duscholja från L´Occitanem, en upphängningsbar necessär och en hamam-handduk. Det totala värdet på denna tidningskampanj från Topphälsa är 852 kr inklusive premierna.

Till erbjudandet Spara 653 kr!

ToppHälsa 5 nr + härlig & skimrande hudvård från Oriflame

ToppHälsa 5 nr + härlig & skimrande hudvård från Oriflame ToppHälsa hjälper dig att ta de enkla effektiva stegen mot ett skönare, härligare och hälsosammare liv. De ger alltid 100 procent pepp och inspiration med de bästa träningstipsen, de godaste recepten och vägen till naturlig skönhet.

Få 5 nr av ToppHälsa + härlig & skimrande hudvård från Oriflame för endast 199 kr + porto.

Du får:
Oriflame Milk & Honey Smoothing Sugar Scrub
Oriflame Milk & Honey Gold PreciousCollection Body Oil
Oriflame Tender Care protecting balm

Till erbjudandet Spara 593 kr!