skip to main content

Emma S produkter som premie med tidningar

Emma S Wiklund var under 1990-talet en supermodell som hade många stora fotomodellsuppdrag. Emma S skincare är ett skönhetsmärke med hudvårdsprodukter för olika hudtyper, ålder och specifika problem. Märket drivs av Emma Wiklund och Nora Larssen och lanserades år 2010.

Ett sätt som de marknadsför sig på är genom att erbjuda sina produkter som tidningspremier. Många tidningar som ges ut av Bonnier har haft Emma S hudvårdsprodukter som premie till nya prenumeranter.

Tara 5 nr för 199 kr + Emma S hudvård

Tara 5 nr för 199 kr + Emma S hudvård Prenumerera på tidningen Tara för 199 kr och du får 5 nr hem i brevlådan. På köpet följer just nu en premie från Emma S. Du får Ultimate Day Cream och Melting Cleansing Balm på köpet. De kostar normalt 808 kr att köpa i butik men nu får du alltså de utan extra kostnad.

Till erbjudandet Spara 934 kr!

Damernas Värld 5 nr + lyxig hudvård från Emma S

Damernas Värld 5 nr + lyxig hudvård från Emma S Damernas Värld är en kvalitetstidning som alltid levererar det lilla extra för att du ska få den bästa läs- och bildupplevelsen.

Få 5 nummer av Damernas Värld + lyxig hudvård från Emma S för endast 199 kr + porto. Du sparar 768 kr och får även tillgång till ARCY.

Till erbjudandet Spara 768 kr!

4 nr av mama 159 kr + hudvård från Emma S

4 nr av mama 159 kr + hudvård från Emma S Passa på att beställa 4 nummer av tidningen mama för endast 159 kr + frakt (59 kr). Då får du på köpet ett kit med hudvård från Emma S.

Du får:

- Cleansing Oil
- Cleansing Facial Wash Travel
- Moisturising Facial Mist Travel

Totalt värde på paketet inklusive tidningen är

Till erbjudandet Spara 564 kr!