skip to main content

Erbjudande med necessär

En necessär är ett reseetui eller en mindre väska för toalettsaker. Ordet necessär kommer från franskans nécessaire och betyder nödvändig. På 1700-talet var necessären en liten tygbörs eller dosa till förvaring av parfym eller pastiller, därefter utvecklades den till att bli ett litet reseetui för toalettartiklar som parfym, puder, kam och borste. I takt med stigande krav på personlig hygien i modern tid har necessären fått ge plats åt allt fler hygienartiklar.

M-magasin + resekit av Yvonne Ryding/Amelia Adamos hårserie

M-magasin + resekit av Yvonne Ryding/Amelia Adamos hårserie M-magasin är tidningen för dig som fyllt 50, och som vill fortsätta leva ett rikt och intressant liv. Tidningen har dina livsfrågor i fokus, bryr sig om din hälsa, dina pengar och dina relationer!

Få 6 nummer av M-magasin + resekit från Yvonne Ryding/Amelia Adamos hårserie samt 2 necessärer i sammet för endast 199 kr + porto.

Till erbjudandet Spara 863 kr!

5 nr av Tara för 199 kr + Clarins-produkter och necessär

5 nr av Tara för 199 kr + Clarins-produkter och necessär Passa på att nyttja ett introduktionserbjudande från tidningen Tara. I detta får du 5 nr av tidningen för endast 199 kr. Med på köpet följer ett kit med produkter från Clarins och en necessär. Du får:

- Clarins hydra essentiel cream (värde 340 kr)
- Clarins extra firming day (värde 510 kr)
- Clarins toning lotion (värde 140 kr)
- Clarins lipgloss (värde 90 kr)
- Necessär (värde 90 kr)

Har du summerat ihop hur mycket du sparar? Det totala värdet är 1465 kr för 5 nr av Tara och Clarins-kitet.

Frakt tillkommer med 59 kr.

Till erbjudandet Spara 1207 kr!

6 nr av Amelia för 199 kr + Pipols Bazaar väskor + Nivea

6 nr av Amelia för 199 kr + Pipols Bazaar väskor + Nivea Ett riktigt trevligt prenumerationserbjudande från Amelia har kommit. Den här gången får man 6 nr för endast 199 kr + porto och ett fint kit med premier.

Du får:

- Väska och necessär från Pipol's Bazaar
- NIVEA Nourishing Honey Mask
- NIVEA Q10 PlusC Anti-Wrinkle + Energy Day Cream SPF15
- NIVEA Q10 PlusC Anti-Wrinkle + Energy Skin Sleep Cream

Totalt värde på paketet är 1058 kr.

Mer om väskorna från Pipol's Bazaar

Båda väskorna går i matchande stil med röda ränder på vit nylon. Den stora strandväskan har en ytterficka och en liten mini-pochette som kan fästas i toppen av väskan. Måtten är 25x20x5 cm på necessären och 45x30x13 cm på den större väskan. Dessa väskor kostar cirka 400 kr att köpa från en återförsäljare till Pipol's Bazaar.

Till erbjudandet Spara 859 kr!