skip to main content

Erbjudande med necessär

En necessär är ett reseetui eller en mindre väska för toalettsaker. Ordet necessär kommer från franskans nécessaire och betyder nödvändig. På 1700-talet var necessären en liten tygbörs eller dosa till förvaring av parfym eller pastiller, därefter utvecklades den till att bli ett litet reseetui för toalettartiklar som parfym, puder, kam och borste. I takt med stigande krav på personlig hygien i modern tid har necessären fått ge plats åt allt fler hygienartiklar.

6 nr av Amelia för 199 kr + Pipols Bazaar väskor + Nivea

6 nr av Amelia för 199 kr + Pipols Bazaar väskor + Nivea Ett riktigt trevligt prenumerationserbjudande från Amelia har kommit. Den här gången får man 6 nr för endast 199 kr + porto och ett fint kit med premier.

Du får:

- Väska och necessär från Pipol's Bazaar
- NIVEA Nourishing Honey Mask
- NIVEA Q10 PlusC Anti-Wrinkle + Energy Day Cream SPF15
- NIVEA Q10 PlusC Anti-Wrinkle + Energy Skin Sleep Cream

Totalt värde på paketet är 1058 kr.

Mer om väskorna från Pipol's Bazaar

Båda väskorna går i matchande stil med röda ränder på vit nylon. Den stora strandväskan har en ytterficka och en liten mini-pochette som kan fästas i toppen av väskan. Måtten är 25x20x5 cm på necessären och 45x30x13 cm på den större väskan. Dessa väskor kostar cirka 400 kr att köpa från en återförsäljare till Pipol's Bazaar.

Till erbjudandet Spara 859 kr!