skip to main content

Gratisprover på smink

Att få gratis smink och varuprover är värdefullt om man funderar på att byta sminkprodukter. När man beställer makeup online känns det extra viktigt eftersom man inte kan prova färg och känns på produkten, vilket man kan i en fysisk butik. Tyvärr är det inte många e-butiker som erbjuder möjlighet att beställa gratisprover på smink. Här finns en lista på några vi hittat där man kan beställa sminkprover:

Sminkprover i goodiebags tillsammans med tidningar

Ett annat sätt att komma över smink billigt är att använda ett tidningserbjudande. Tidningsförlag ger ibland bort smink och goodiebags som premie till nya prenumeranter. Här lägger vi upp tips på såna erbjudanden där man kan få sminkprover som välkomstgåva.

6 nr av M-magasin 199 kr + Maria Åkerberg makeup

6 nr av M-magasin 199 kr + Maria Åkerberg makeup Nu finns en kampanj återigen där du får premier från Maria Åkerberg. Beställer du 6 nr av tidningen M-magasin för 199 kr följer det med 3 produkter av makeup. Du får:

- Maria Åkerberg Ögonskugga Shiny Apricot
- Maria Åkerberg Rouge Blush Caramel
- Maria Åkerberg Lip Care Colour Happiness

Till erbjudandet Spara 752 kr!

Gratis smink från MAC Cosmetics värt 5000 kr

Gratis smink från MAC Cosmetics värt 5000 kr Delta i en kort undersökning för att delta i utlottningen av ett presentkort. Det är på hela 5000 kr och kan användas till att köpa smink från MAC Cosmetics. Man får ganska mycket gratis smink för den summan!

Till erbjudandet