skip to main content

Tidningen Mama prenumeration med premie

mama är en tidning för mammor och handlar mycket om familjeliv. Tidningen vill spegla hela tillvaron som mamma och därför hittar du en mix av viktiga, roliga, svåra och stora saker som berör händelsen av att få barn. För dig som vill prenumerera på tidningen är det bäst att börja med ett bra erbjudande på mama. Du får då ofta något extra på köpet, en premie, när du tecknar din tidningsprenumeration.

Aktuellt prenumerationserbjudande på Mama

Här nedanför listar vi kända prenumerationserbjudanden på tidningen Mama. Tidningen utkommer med 11 nummer per år. Oftast är prova-på-erbjudandet på ett halvår eller kortare. Vi listar aktuella erbjudanden för dig som vill börja abonnera på tidningen. Välj hur många nummer av Mama du vill prova och vilken premie du vill ha.

mama 5 nr + lyxiga produkter från Dermalogica

mama 5 nr + lyxiga produkter från Dermalogica mama är din "egentid deluxe", och den självklara mötesplatsen för alla fantastiska mammor. Med mama får du drömma dig bort från vardagens och familjelivets rutiner och krav – och helt fokusera på dig själv en stund.

Få 5 nr av mama + lyxiga produkter från Dermalogica för 199 kr + porto.

Dermalogica kitet innehåller resestorlekar av Special Cleansing Gel, Daily Microfoliant, Skin Smoothing Cream och MultiVitamin Power Firm.

Till erbjudandet
Du sparar: 871 kr

Mama 5 nr 199 kr + hudvård från Maria Åkerberg

Mama 5 nr 199 kr + hudvård från Maria Åkerberg Få 5 nr av mama samt lyxig hudvård från Maria Åkerberg samt 3 månaders gratis streaming av SF Kids Play för bara 199 kr + porto 49 kr - du sparar minst 750 kr!

Erbjudandet innehåller allt detta:
- 5 nr av Mama
- Face Lotion Moist ansiktskräm från Maria Åkerberg
- Olive Cleansing rengöringskräm från Maria Åkerberg
- 3 månader gratis SF Kids Play - Filmer & serier

Spara totalt 756 kr! Totalt värde 955 kr!

Det blir ditt för endast 199 kr + porto 49 kr.

Till erbjudandet
Du sparar: 756 kr

Mama 5 nr + valfri hårvård

Mama 5 nr + valfri hårvård Mama är magasinet för mammor som ser massor av möjligheter i familjelivet – både i upp och nerförsbacke i tillvaron. De vill spegla hela mammatillvaron – vara en mix av allt det viktiga, roliga, svåra och stora som det innebär att få barn.

Välj mellan följande premier:

Hårvård från Toni & Guy
- Intense Softness Schampoo
- Intense Softness Conditioner
- Infinite Damage Repair Mask
- Mini necessär!

Schampo och balsam från Maria Nilas Pure Volume serie

Lyxigt schampoo & Balsam från Sachajuan.

Det blir ditt för endast 199 kr + porto 49 kr.

Till erbjudandet
Du sparar: 601 kr

Fler erbjudanden med mama visas nedan.