skip to main content

Tidningen Mama prenumeration med premie

mama är en tidning för mammor och handlar mycket om familjeliv. Tidningen vill spegla hela tillvaron som mamma och därför hittar du en mix av viktiga, roliga, svåra och stora saker som berör händelsen av att få barn. För dig som vill prenumerera på tidningen är det bäst att börja med ett bra erbjudande på mama. Du får då ofta något extra på köpet, en premie, när du tecknar din tidningsprenumeration.

Aktuellt prenumerationserbjudande på Mama

Här nedanför listar vi kända prenumerationserbjudanden på tidningen Mama. Tidningen utkommer med 11 nummer per år. Oftast är prova-på-erbjudandet på ett halvår eller kortare. Vi listar aktuella erbjudanden för dig som vill börja abonnera på tidningen. Välj hur många nummer av Mama du vill prova och vilken premie du vill ha.

4 nr av mama 159 kr + Ida Warg Shampoo & Shower Mousse

4 nr av mama 159 kr + Ida Warg Shampoo & Shower Mousse Passa på att teckna dig för en kort prenumeration på mama. Du får 4 nr för endast 159 kr och med på köpet fina premier från veganska hud- och kroppsvårdsmärket Ida Warg. Du får:

Ida Warg Everyday Dry Shampoo, värde 99 kr
Ida Warg Everyday Shampoo, värde 159 kr
Ida Warg Ida Vitalizing shower mousse, värde 99 kr

Ditt totalpris inklusive frakt för premierna är 218 kr. Värdet är hela 633 kr så du sparar en hel del mot att köpa i butik. Det finns inga krav på vidare prenumeration på tidningen efter att du fått dina 4 nummer.

Till erbjudandet Spara 415 kr!

4 nr av mama 159 kr + hudvård från Emma S

4 nr av mama 159 kr + hudvård från Emma S Passa på att beställa 4 nummer av tidningen mama för endast 159 kr + frakt (59 kr). Då får du på köpet ett kit med hudvård från Emma S.

Du får:

- Cleansing Oil
- Cleansing Facial Wash Travel
- Moisturising Facial Mist Travel

Totalt värde på paketet inklusive tidningen är

Till erbjudandet Spara 564 kr!