skip to main content

Tidningen Mama prenumeration med premie

mama är en tidning för mammor och handlar mycket om familjeliv. Tidningen vill spegla hela tillvaron som mamma och därför hittar du en mix av viktiga, roliga, svåra och stora saker som berör händelsen av att få barn. För dig som vill prenumerera på tidningen är det bäst att börja med ett bra erbjudande på mama. Du får då ofta något extra på köpet, en premie, när du tecknar din tidningsprenumeration.

Aktuellt prenumerationserbjudande på Mama

Här nedanför listar vi kända prenumerationserbjudanden på tidningen Mama. Tidningen utkommer med 11 nummer per år. Oftast är prova-på-erbjudandet på ett halvår eller kortare. Vi listar aktuella erbjudanden för dig som vill börja abonnera på tidningen. Välj hur många nummer av Mama du vill prova och vilken premie du vill ha.

4 nr av mama + barnlampa och Food Pharmacy Kokboken

4 nr av mama + barnlampa och Food Pharmacy Kokboken Ett riktigt supererbjudande från tidningen mama har vi fått in. Denna gång är det 4 nr för endast 159 kr och då får du två premier på köpet.

Populär bokstavslampa där du själv kan skriva och variera budskap, citat, namn eller meddelanden. Värde 299 kr.

Succéboken Food Pharmacy lärde oss allt om antiinflammatorisk mat, bakterier, hjältar i köket, antioxidanter och vetenskapliga studier. Värde 239 kr.

Till erbjudandet Spara 1023 kr!

5 nr av mama + trådlösa in-ear hörlurar

5 nr av mama + trådlösa in-ear hörlurar I denna tidningskampanj från mama får du 5 nr för 199 kr. Med på köpet följer premier som är trådlösa in-ear hörlurar värda 600 kr med laddningsetui.

Hörlurarna är små i storlek och sitter perfekt i örat för rörelse och träning med touchfunktion. Bluetooth inklusive USB-kabel. Batteritid 3 tim. Laddningstid 1 tim. Räckvidd 10 m. Hörlurarna laddas i medföljande etui. Mått 5,5 cm x 4,4 cm. Värde 600 kr. Frakt 59 kr tillkommer på din tidningsbeställning.

Till erbjudandet Spara 726 kr!

Mama 5 nr + hudvård från Dermalogica

Mama 5 nr + hudvård från Dermalogica mama är magasinet för mammor som ser massor av möjligheter i familjelivet – både i upp och nerförsbacke i tillvaron.

Få 5 nr av Mama + hudvård från Dermalogica för endast 199 kr + porto.

Dermalogicas bästsäljare hjälper dig att uppnå optimal hudhälsa. The Ultimate Masque kit innehåller fyra nyckelprodukter som ger lyster, återfuktar, motverkar hudåldrande och revitaliserar huden.

Till erbjudandet Spara 561 kr!

Fler erbjudanden med mama