skip to main content

Tidningen Mama prenumeration med premie

mama är en tidning för mammor och handlar mycket om familjeliv. Tidningen vill spegla hela tillvaron som mamma och därför hittar du en mix av viktiga, roliga, svåra och stora saker som berör händelsen av att få barn. För dig som vill prenumerera på tidningen är det bäst att börja med ett bra erbjudande på mama. Du får då ofta något extra på köpet, en premie, när du tecknar din tidningsprenumeration.

Aktuellt prenumerationserbjudande på Mama

Här nedanför listar vi kända prenumerationserbjudanden på tidningen Mama. Tidningen utkommer med 11 nummer per år. Oftast är prova-på-erbjudandet på ett halvår eller kortare. Vi listar aktuella erbjudanden för dig som vill börja abonnera på tidningen. Välj hur många nummer av Mama du vill prova och vilken premie du vill ha.

Mama 5 nr + lyxigt Estelle & Thild-kit & två handdukar

Mama 5 nr + lyxigt Estelle & Thild-kit & två handdukar Mama är din "egentid deluxe", och den självklara mötesplatsen för alla fantastiska mammor. Med mama får du drömma dig bort från vardagens och familjelivets rutiner och krav – och helt fokusera på dig själv en stund.

Få 5 nr av mama + lyxigt Estelle & Thild-kit + två handdukar för endast 199 kr + porto.

Estelle & Thild-kit & 2-pack handdukar
Läppglans - Ett ekologiskt certifierat läppglans med en härlig och näringsrik formula som aktivt vårdar läpparna och tillför naturlig lyster, fyllighet och mycket glans.
Ögonkräm - Med en lätt formula, ger denna milda ögonkräm optimal komfort och skydd för den känsliga huden kring ögonen.
Rengöringsmjölk - En ekologisk rengöringsmjölk utvecklad för att återfukta torr hud samtidigt som den avlägsnar orenheter och makeup, utan att torka ut.
Handdukar - Två stycken våfflade handdukar i färgen rosa. Perfekt som både kökshandduk eller till toaletten. Storlek: 49 x 31 cm, material: 100% bomull.

Till erbjudandet Spara 828 kr!

Mama 5 nr + lyxigt kit från bareMinerals

Mama 5 nr + lyxigt kit från bareMinerals Mama är den självklara mötesplatsen för alla fantastiska mammor. Med mama får du drömma dig bort från vardagens och familjelivets rutiner och krav – och helt fokusera på dig själv en stund.

Få 5 nr av mama + lyxigt kit från bareMinerals för endast 199 kr + porto.

Du får en läppglans, concealer, puder, rouge & sminkväska från bareMinerals.

Till erbjudandet Spara 429 kr!

Mama 5 nr + tre lyxiga produkter från Schwarzkopf

Mama 5 nr + tre lyxiga produkter från Schwarzkopf mama är magasinet för mammor som ser massor av möjligheter i familjelivet – både i upp och nerförsbacke i tillvaron.

Få 5 nr av mama + tre lyxiga produkter från Schwarzkopf för endast 199 kr + porto.

Lyxigt kit från Schwarzkopf:
* Hyaluronic Moisture Kick Micellar Shampoo
* Hyaluronic Moisture Kick Conditioner
* Hyaluronic Moisture Kick BB Hydra Pearl

Utöver tidningen hem i brevlådan får du även tillgång till mama i digitalt format för din iPhone/iPad.

Till erbjudandet Spara 748 kr!

Fler erbjudanden med mama