skip to main content

Tidningen Mama prenumeration med premie

mama är en tidning för mammor och handlar mycket om familjeliv. Tidningen vill spegla hela tillvaron som mamma och därför hittar du en mix av viktiga, roliga, svåra och stora saker som berör händelsen av att få barn. För dig som vill prenumerera på tidningen är det bäst att börja med ett bra erbjudande på mama. Du får då ofta något extra på köpet, en premie, när du tecknar din tidningsprenumeration.

Aktuellt prenumerationserbjudande på Mama

Här nedanför listar vi kända prenumerationserbjudanden på tidningen Mama. Tidningen utkommer med 11 nummer per år. Oftast är prova-på-erbjudandet på ett halvår eller kortare. Vi listar aktuella erbjudanden för dig som vill börja abonnera på tidningen. Välj hur många nummer av Mama du vill prova och vilken premie du vill ha.

5 nr av mama + Maria Nila hårvård + Hamptons handdukar

5 nr av mama + Maria Nila hårvård + Hamptons handdukar Återigen har tidningen Mama teamat upp sig med hårvårdsmärket Maria Nila. I detta erbjudande får du 5 nr av tidningen för endast 179 kr.

Som premie får du både schampo och balsam från svenska Maria Nila. Men inte nog med det, Hamptons har också bidragit med fina handdukar av hög kvalité.

Du betalar alltså bara 179 kr + porto (59 kr) för hela paketet som är värt 1128 kr.

Till erbjudandet Spara 949 kr!

Mama 5 nr + 5 produkter från Nivea

Mama 5 nr + 5 produkter från Nivea Mama är magasinet för mammor som ser massor av möjligheter i familjelivet – både i upp och nerförsbacke i tillvaron.

Få 5 nr av mama + 5 produkter från Nivea för endast 199 kr + porto.

5 fullsizeprodukter från NIVEA

Urban Skin Dagkräm
Urban Skin Nattkräm
Urban Skin Ansiktsmask
MicellAIR Rengöringsvatten
Essentials Sminkborttagning

Till erbjudandet Spara 528 kr!

Mama 5 nr + lyxigt Estelle & Thild-kit & två handdukar

Mama 5 nr + lyxigt Estelle & Thild-kit & två handdukar Mama är din "egentid deluxe", och den självklara mötesplatsen för alla fantastiska mammor. Med mama får du drömma dig bort från vardagens och familjelivets rutiner och krav – och helt fokusera på dig själv en stund.

Få 5 nr av mama + lyxigt Estelle & Thild-kit + två handdukar för endast 199 kr + porto.

Estelle & Thild-kit & 2-pack handdukar
Läppglans - Ett ekologiskt certifierat läppglans med en härlig och näringsrik formula som aktivt vårdar läpparna och tillför naturlig lyster, fyllighet och mycket glans.
Ögonkräm - Med en lätt formula, ger denna milda ögonkräm optimal komfort och skydd för den känsliga huden kring ögonen.
Rengöringsmjölk - En ekologisk rengöringsmjölk utvecklad för att återfukta torr hud samtidigt som den avlägsnar orenheter och makeup, utan att torka ut.
Handdukar - Två stycken våfflade handdukar i färgen rosa. Perfekt som både kökshandduk eller till toaletten. Storlek: 49 x 31 cm, material: 100% bomull.

Till erbjudandet Spara 828 kr!

Fler erbjudanden med mama