skip to main content

Tidningen Mama prenumeration med premie

mama är en tidning för mammor och handlar mycket om familjeliv. Tidningen vill spegla hela tillvaron som mamma och därför hittar du en mix av viktiga, roliga, svåra och stora saker som berör händelsen av att få barn. För dig som vill prenumerera på tidningen är det bäst att börja med ett bra erbjudande på mama. Du får då ofta något extra på köpet, en premie, när du tecknar din tidningsprenumeration.

Aktuellt prenumerationserbjudande på Mama

Här nedanför listar vi kända prenumerationserbjudanden på tidningen Mama. Tidningen utkommer med 11 nummer per år. Oftast är prova-på-erbjudandet på ett halvår eller kortare. Vi listar aktuella erbjudanden för dig som vill börja abonnera på tidningen. Välj hur många nummer av Mama du vill prova och vilken premie du vill ha.

Mama 5 nr + Food Pharmacy kokbok

Mama 5 nr + Food Pharmacy kokbok Mama är magasinet för mammor som ser massor av möjligheter i familjelivet – både i upp och nerförsbacke i tillvaron. Vi vill spegla hela mammatillvaron – vara en mix av allt det viktiga, roliga, svåra och stora som det innebär att få barn.

Allt detta får du:
√ 5 nr av mama
√ Kokboken till succéboken Food Pharmacy
√ Tillgång till Mama digitalt

Du sparar totalt 271 kr!

Det blir ditt för endast 199 kr + porto 49 kr.

Till erbjudandet
Du sparar: 271 kr

5 nr av mama för 199 kr och ett Dermalogica hudvårdskit på köpet

5 nr av mama för 199 kr och ett Dermalogica hudvårdskit på köpet Livet som mamma är otumlande, utmanande och underbart. Om det får du läsa i tidningen mama och du kan bli prenumerant online enkelt. Du får 5 nummer för 199 kr och med på köpet följer ett fint hudvårdskit.

Du får lyxig hudvård från Dermalogica i praktiska resestorlekar. Ditt kit innehåller Special Cleansing Gel, Daily Microfoliant, Skin Smoothing Cream och MultiVitamin Power Firm. Totalt värde på detta kit är 795 kr, men du betalar alltså 0 för det.

Porto tillkommer på din beställning med 49 kr.

Till erbjudandet
Du sparar: 871 kr

mama 5 nr + 100% vegansk hårvård från Maria Nila

mama 5 nr + 100% vegansk hårvård från Maria Nila mama är magasinet för mammor som ser massor av möjligheter i familjelivet – både i upp och nerförsbacke i tillvaron.

Få 5 nr av mama + 100% vegansk hårvård från Maria Nila för endast 179 kr + porto.

Du får:
Maria Nila Pure Volume Schampo
Maria Nila Pure Volume Balsam
mama digitalt i din iPad & iPhone

Till erbjudandet
Du sparar: 534 kr

Fler erbjudanden med mama visas nedan.