skip to main content

EFI abonnemang med erbudande

EFI erbjuder abonnemang på produkter för hälsa och välbefinnande direkt i din brevlåda. Efi låter dig prova produkterna om du betalar frakt. I deras sortiment finns allt från rakhyvlar och kosttillskott till hudvård.

EFI AB har varit verksamma i över 30 år och skickat över miljoner packet till kunder i Skandinavien och England. Syftet är att erbjuda praktiska abonnemang på förbrukningsvaror så att vardagen blir enklare i livet.

Aktuella prenumerationserbjudanden från EFI

Rakhyvlar Hydro 5 från Wilkinson Sword för 0 kr + porto

Rakhyvlar Hydro 5 från Wilkinson Sword för 0 kr + porto Nu är EFI tillbaka med ett bra erbjudande om att få prova rakhyvlar gratis. Det är Hydro 5 från Wilkinson Sword som delas ut. Det enda du betalar är frakten och den är på 29 kr.

Rakhyvel med flip trimmer för högre precision

En smart funktion med Hydro 5 är att man kan frigöra den del av hyveln som skyddar huden. Då får man ett smalare rakbladshuvud som gör att man kan raka sig med högre precision. Bra att använda under näsan eller när örat.

Till erbjudandet
Du sparar: 249 kr

Hydro Silk Razor från EFI - 0 kr + porto

Hydro Silk Razor från EFI - 0 kr + porto Hydro Silk är ett speciellt utvecklat raksystem för kvinnor. EFI säljer denna produkt och låter dig prova ett paket bara du vill betala portot på 19 kr.

Nyckelfaktorer bakom den silkeslena rakningen är:
- 5 curve sensing
- skin guards
- ovala rakblad
- fuktgivande serum

Läs mer om produkten på EFIs hemsida genom att klicka dig vidare till erbjudandet.

Till erbjudandet
Du sparar: 243 kr

Prova Intuition hårborttagning för kvinnor utan kostnad

Prova Intuition hårborttagning för kvinnor utan kostnad Intuition är ett revolutionerande feminint hårborttagnings-system. Det unika är enkelheten med integrerad tvål och lotion. Tvål som förbereder och mjukgör huden inför hårborttagningen. Lotion som lindrar och vårdar efteråt. Prova helt utan kostnad!

Till erbjudandet
Du sparar: 200 kr