skip to main content

i FORMs erbjudanden på prenumeration med fina premier

Tidningen i FORM kom ut första gången i Sverige 1987 och är idag en hälsotidning som ges ut även i Norge, Danmark och Finland. Av de som läser i FORM är 70% kvinnor och 30% män, välutbildade, ambitiösa och har höga ideal. Man kan läsa artiklar och senaste nytt om motion, sund mat, medicin, sex, psykologi och en aktiv fritid. Tidningen ges ut 18 ggr per år av Bonnier Publications.

Spara pengar med prenumeration på i FORM

Du som ofta läser tidningen och köper lösnummer kan spara mycket på att prenumerera. Du får en rivstart genom att nyttja något av de fantastiska prenumerationserbjudanden som ges. Inte sällan kan man spara över 1000 kr inräknat den fina premie som ges till nya prenumeranter. Vanliga premier är träningskläder eller träningsgadgets som aktivitetsarmband, yogamattor eller liknande.

Aktuella kampanjer och premier

Köp 4 nr av I FORM & få Vinterlöpartights från Active Fit

Köp 4 nr av I FORM & få Vinterlöpartights från Active Fit De varma och funktionella vinterlöpartightsen från Active Fit kostar 650 kr men du får de på köpet när du beställer 4 nr av tidningen I FORM. Ditt totalpris inklusive leverans är endast 199 kr. Mot butikspris på tidning och träningstights sparar man 811 kr.

Med vinterlöpartights från Active Fit kommer du aldrig att frysa:

» Håller dig varm i alla slags väder
» Har ficka på låret för telefon, nycklar eller småsaker
» Snygg passform med fina reflexmönster

Till erbjudandet Spara 811 kr!

2 nr av I FORM + Nordic massagepistol

2 nr av I FORM + Nordic massagepistol Oavsett hur du tränar så hittar du en massa inspiration i I FORM. Nu finns denna kampanj där du får 2 nr av tidningen för 139 kr och på köpet en premie från Nordic.

Det finns inget bättre än en rejäl massage för att mjuka upp spända muskler. Du får Nordic massagepistol som premie med I FORM. Den är bra för den trötta kontorskroppen: Spänningshuvudvärk, musarm eller öm rygg? Massagepistolen lindrar dina spända muskler så du får ny energi till vardagens strapatser. Värde: 750 kr

Till erbjudandet Spara 816 kr!

4 nr av i FORM för 199 kr + Nordic Juicepress på köpet

4 nr av i FORM för 199 kr + Nordic Juicepress på köpet Nyttiga juicer som du pressar från färsk frukt är fylld med vitaminer och nyttigheter. Du får en Nordic juicepress som premie när du beställer tidningen iFORM just nu.

För 199 kr får du 4 nr av hälsotidningen hem i brevlådan. Med på köpet skickas också juicepressen från Nordic och en receptbok med 22 nyttiga juicer.

Till erbjudandet Spara 911 kr!

Fler erbjudanden med i FORM