skip to main content

i FORMs erbjudanden på prenumeration med fina premier

Tidningen i FORM kom ut första gången i Sverige 1987 och är idag en hälsotidning som ges ut även i Norge, Danmark och Finland. Av de som läser i FORM är 70% kvinnor och 30% män, välutbildade, ambitiösa och har höga ideal. Man kan läsa artiklar och senaste nytt om motion, sund mat, medicin, sex, psykologi och en aktiv fritid. Tidningen ges ut 18 ggr per år av Bonnier Publications.

Spara pengar med prenumeration på i FORM

Du som ofta läser tidningen och köper lösnummer kan spara mycket på att prenumerera. Du får en rivstart genom att nyttja något av de fantastiska prenumerationserbjudanden som ges. Inte sällan kan man spara över 1000 kr inräknat den fina premie som ges till nya prenumeranter. Vanliga premier är träningskläder eller träningsgadgets som aktivitetsarmband, yogamattor eller liknande.

Aktuella kampanjer och premier

i FORM 4 nr + Active Life Tracker

i FORM 4 nr + Active Life Tracker Optimera din träning med tips och god råd från tidningen I Form. I FORM berättar om nya, spännande motionsformer och om hur du kan öka ditt välbefinnande genom att äta rätt.

Beställ 4 nummer av I FORM och Active Life Tracker för endast 149,00 kr. (+ porto och exp).

Active Life Tracker innehåller en avancerad sensor som för dagbok över dygnets alla aktiviteter. Hur mycket du rör dig, hur många kalorier du förbränner, hur mycket du sover – och hur bra du sover.

Till erbjudandet
Du sparar: 1014 kr

I FORM 4 nr + Kari Traa T-shirt & tights

I FORM 4 nr + Kari Traa T-shirt & tights FORM berättar om nya, spännande motionsformer och om hur du kan öka ditt välbefinnande genom att äta rätt.

Beställ 4 nummer av I FORM och Kari Traa T-shirt och tights för endast 149,00 kr. (+ porto och exp).

Supersnyggt träningsset från Kari Traa som består av en T-shirt och tillhörande tights i en ny, modern design med feminin skärning. Setet är tillverkat i ett töjbart material som ger stor rörelsefrihet och som dessutom är snabbtorkande och andas.

Till erbjudandet
Du sparar: 1014 kr

I FORM 4 nr + Active Fit Yoga set

I FORM 4 nr + Active Fit Yoga set I FORM berättar om nya, spännande motionsformer och om hur du kan öka ditt välbefinnande genom att äta rätt.

Beställ 4 nummer av I FORM och få Active Fit Träningskläder för endast 149,00 kr. (+ porto och exp).

Med det här snygga träningssetet är du redo för yoga, pilates, gymnastik eller dans. Det är träningsformer för både kropp och själ, och därför är det viktigt att du har sköna kläder som gör att du känner dig bekväm under din träning.

Till erbjudandet
Du sparar: 1113 kr