skip to main content

i FORMs erbjudanden på prenumeration med fina premier

Tidningen i FORM kom ut första gången i Sverige 1987 och är idag en hälsotidning som ges ut även i Norge, Danmark och Finland. Av de som läser i FORM är 70% kvinnor och 30% män, välutbildade, ambitiösa och har höga ideal. Man kan läsa artiklar och senaste nytt om motion, sund mat, medicin, sex, psykologi och en aktiv fritid. Tidningen ges ut 18 ggr per år av Bonnier Publications.

Spara pengar med prenumeration på i FORM

Du som ofta läser tidningen och köper lösnummer kan spara mycket på att prenumerera. Du får en rivstart genom att nyttja något av de fantastiska prenumerationserbjudanden som ges. Inte sällan kan man spara över 1000 kr inräknat den fina premie som ges till nya prenumeranter. Vanliga premier är träningskläder eller träningsgadgets som aktivitetsarmband, yogamattor eller liknande.

Aktuella kampanjer och premier

Beställ 4 nummer av I FORM + Craft topp & tights

Beställ 4 nummer av I FORM + Craft topp & tights Massor av inspiration till träning får du i tidningen i FORM. I den här kampanjen får du dessutom ett träningsset med topp och tights från Craft. Få 4 tidningar för 198,50 kr och träningskläderna på köpet som premie.

Tightsen har hög midja och bred linning som håller magen på plats. Toppen är fuktabsorberande och låter kroppen andas när du tränar. Använd setet eller mixa topp och tights med dina övriga träningskläder.
Finns i storlekarna S, M, L och XL. Värde 750 kr.

Till erbjudandet Spara 750 kr!

Gratis tillgång i 2 veckor till I FORMs digitala universum

Gratis tillgång i 2 veckor till I FORMs digitala universum I FORM berättar om nya, spännande motionsformer och om hur du kan öka ditt välbefinnande genom att äta rätt.

Gratis tillgång i 2 veckor till I FORMs digitala universum for 0 kr.

Till erbjudandet Spara 39 kr!

4 nummer av I FORM + Träningspaket för 149 kr

4 nummer av I FORM + Träningspaket för 149 kr Optimera din träning med tips och goda råd från tidningen I Form. I det här erbjudandet får du 4 nummer av tidningen för 198,50 kr. Med på köpet följer en premie som består av tre produkter för träning.

Ditt träningspaket innehåller:

1. En träningsboll + pump
2. Ett träningsband
3. En yogamatta

Värde på träningspaketet är 650 kr.

Till erbjudandet Spara 811 kr!

Fler erbjudanden med i FORM