skip to main content

i FORMs erbjudanden på prenumeration med fina premier

Är du intresserad av att komma i form eller vara i form så är detta tidningen för dig. I FORM är ett magasin som ges ut 18 ggr per år där varje nummer är fylld med reportage och tips för motion, styrketräning, sund mat, medicin och en aktiv fritid.

Aktuella tidningskampanjer från I FORM

Spara pengar med prenumeration på i FORM

Du som ofta läser tidningen och köper lösnummer kan spara mycket på att prenumerera. Du får en rivstart genom att nyttja något av de fantastiska prenumerationserbjudanden som ges. Inte sällan kan man spara över 1000 kr inräknat den fina premie som ges till nya prenumeranter. Vanliga premier är träningskläder eller träningsgadgets som aktivitetsarmband, yogamattor eller liknande

Inspiration för en hälsosammare livsstil

En hälsosam livsstil är ett brett begrepp som spänner över vad vi stoppar i oss, hur vi sover och vilken rörelse vi har i vardagen. Det som tidningen I FORM vill inspirera till är ett helhetsgrepp kring saker som får oss att må bra i långa loppet.

Det handlar mycket om att hitta en bra balans mellan det njutbara i livet och sakerna som kanske tar emot, men som ger belöning på sikt.

Mer om i FORM

Tidningen i FORM kom ut första gången i Sverige 1987 och är idag en av de mest populära hälsotidningarna. Man kan läsa artiklar och senaste nytt om motion, sund mat, medicin, sex, psykologi och en aktiv fritid. Tidningen ges ut 18 ggr per år av Bonnier Publications.

Just nu finns det inga aktuella erbjudanden.
Du kan bevaka kommande erbjudanden genom att fylla i din epost i formuläret nedan. Du får då ett mail så fort vi får in ett nytt erbjudande med i FORM.
E-post:
Du kommer endast att få ett mail per bevakat ord. Därefter tas din bevakning och epost bort från listan. Din epost kommer inte att användas i något annat sammanhang.