skip to main content

i FORMs erbjudanden på prenumeration med fina premier

Tidningen i FORM kom ut första gången i Sverige 1987 och är idag en hälsotidning som ges ut även i Norge, Danmark och Finland. Av de som läser i FORM är 70% kvinnor och 30% män, välutbildade, ambitiösa och har höga ideal. Man kan läsa artiklar och senaste nytt om motion, sund mat, medicin, sex, psykologi och en aktiv fritid. Tidningen ges ut 18 ggr per år av Bonnier Publications.

Spara pengar med prenumeration på i FORM

Du som ofta läser tidningen och köper lösnummer kan spara mycket på att prenumerera. Du får en rivstart genom att nyttja något av de fantastiska prenumerationserbjudanden som ges. Inte sällan kan man spara över 1000 kr inräknat den fina premie som ges till nya prenumeranter. Vanliga premier är träningskläder eller träningsgadgets som aktivitetsarmband, yogamattor eller liknande.

Aktuella kampanjer och premier

I FORM + Köksset med spiralizer, skalare och kniv

I FORM + Köksset med spiralizer, skalare och kniv Beställ 3 nummer av I FORM och få Köksset med spiralizer, skalare och kniv för endast 99 kr. (+ porto och exp).

Med dessa tre köksredskap kan du skära, snitta, strimla och skala dina grönsaker, så att du enkelt kan skapa nya, goda och nyttiga rätter med massor av grönsaker. Byt till exempel ut den traditionella pastan mot strimlade rödbetor och zucchini, och få en nyttigare rätt.

Värde: 399:-

Till erbjudandet
Du sparar: 503 kr

I FORM + Diadora T-shirt + Dermalogica ansiktsskrubb

I FORM + Diadora T-shirt + Dermalogica ansiktsskrubb Beställ 4 nummer av I FORM och Diadora T-shirt + Dermalogica skrubb för endast 149,00 kr. (+ porto och exp). Spara hela 1022 kr!

Tillsammans med I FORM får du den här snygga sport-T-shirten som gör dig redo för löpturen eller en runda på gymmet.

Daily microfoliant (75 g) är en exfolierande ansiktsskrubb och Dermalogicas bäst säljande produkt i Skandinavien. Det unika risbaserade enzympulvret mikroexfolierar den glåmiga hyn och gör den omedelbart klarare och mjukare.

Till erbjudandet
Du sparar: 1022 kr

I FORM 4 nr + Diadora löparjacka och presentkort

I FORM 4 nr + Diadora löparjacka och presentkort I FORM berättar om nya, spännande motionsformer och om hur du kan öka ditt välbefinnande genom att äta rätt.

Beställ 4 nummer av I FORM och Diadora Jacket Woman Black för endast 149,00 kr. (+ porto och exp).

Ta fram löparskorna och ta på dig den här snygga löparjackan från Diadora så är du redo för nästa löprunda! Jackan är vindtät och kan stängas högt upp i halsen så att du inte fryser runt nacken. Dessutom har den meshpaneler i halsen, under armarna och nedtill i sidan, vilket ger naturlig ventilation så att du inte blir för varm under löpturen.

EXTRA: Med jackan medföljer ett presentkort till diadora.se. Handla för 499 kr och få 400 kr i rabatt – du betalar 99 kr totalt

Till erbjudandet
Du sparar: 872 kr

Fler erbjudanden med i FORM visas nedan.