skip to main content

i FORMs erbjudanden på prenumeration med fina premier

Tidningen i FORM kom ut första gången i Sverige 1987 och är idag en hälsotidning som ges ut även i Norge, Danmark och Finland. Av de som läser i FORM är 70% kvinnor och 30% män, välutbildade, ambitiösa och har höga ideal. Man kan läsa artiklar och senaste nytt om motion, sund mat, medicin, sex, psykologi och en aktiv fritid. Tidningen ges ut 18 ggr per år av Bonnier Publications.

Spara pengar med prenumeration på i FORM

Du som ofta läser tidningen och köper lösnummer kan spara mycket på att prenumerera. Du får en rivstart genom att nyttja något av de fantastiska prenumerationserbjudanden som ges. Inte sällan kan man spara över 1000 kr inräknat den fina premie som ges till nya prenumeranter. Vanliga premier är träningskläder eller träningsgadgets som aktivitetsarmband, yogamattor eller liknande.

Aktuella kampanjer och premier

3 nr av I FORM + Active Fit multiväska för 99 kr

3 nr av I FORM + Active Fit multiväska för 99 kr Just nu! Beställ 3 nr av I FORM + Active Fit multiväska för 99 kr + 49,50 kr i porto och exp.

Använd väskan från Active Fit som träningsväska med plats för skor, kläder och vattenflaska. Det är bättre än en plastpåse när du handlar som ryggsäck på promenader eller cykelturer i naturen som handbagage på semestern i regnväder – den är vattentät!

Till erbjudandet Spara 523 kr!

I FORM 4 nr + Badrumsvåg med kroppsanalys

I FORM 4 nr + Badrumsvåg med kroppsanalys Optimera din träning med tips och god råd från tidningen I Form. I FORM berättar om nya, spännande motionsformer och om hur du kan öka ditt välbefinnande genom att äta rätt.

Få 4 nr av I FORM + Badrumsvåg med kroppsanalys för 149 kr + 49,50 kr i porto och exp.

Badrumsvågen har en diskret och stilren design så att du kan ha den framme i badrummet. Den är svart och har en yta av härdat glas.

Till erbjudandet Spara 999 kr!

4 nr av I FORM + Active Fit sömlösa tights och T-shirt

4 nr av I FORM + Active Fit sömlösa tights och T-shirt När du beställer en kort prenumeration på tidningen I FORM får du just nu ett användbart träningsset i bra kvalitet.

Setet består av sömlösa tights som ger en behaglig träning. Den höga midjans breda linning håller magen på plats.

Du får också T-shirt av mesh-kvalitet med en bra andningsförmåga.

Beställ 4 nr av I FORM + Active Fit Seamless tights och T-shirt 149 kr + 49,50 kr i porto och exp.

Till erbjudandet Spara 949 kr!

Fler erbjudanden med i FORM