skip to main content

i FORMs erbjudanden på prenumeration med fina premier

Tidningen i FORM kom ut första gången i Sverige 1987 och är idag en av de mest populära hälsotidningarna som ges ut även i Norge, Danmark och Finland. Av de som läser i FORM är 70% kvinnor och 30% män, välutbildade, ambitiösa och har höga ideal. Man kan läsa artiklar och senaste nytt om motion, sund mat, medicin, sex, psykologi och en aktiv fritid. Tidningen ges ut 18 ggr per år av Bonnier Publications.

Spara pengar med prenumeration på i FORM

Du som ofta läser tidningen och köper lösnummer kan spara mycket på att prenumerera. Du får en rivstart genom att nyttja något av de fantastiska prenumerationserbjudanden som ges. Inte sällan kan man spara över 1000 kr inräknat den fina premie som ges till nya prenumeranter. Vanliga premier är träningskläder eller träningsgadgets som aktivitetsarmband, yogamattor eller liknande.

Aktuella kampanjer och premier

Beställ 3 nummer av I FORM för 79 kr

Beställ 3 nummer av I FORM för 79 kr I FORM berättar om nya, spännande motionsformer och om hur du kan öka ditt välbefinnande genom att äta rätt. Du kan nu få 3 nr av tidningen för endast 79 kr (ord.pris 232 kr).

Till erbjudandet Spara 153 kr!

4 nr av i FORM 199 kr + badrumsvåg med kroppsanalys

4 nr av i FORM 199 kr + badrumsvåg med kroppsanalys Håll koll på vikten, fettprocent, muskelmassa och kroppsvätska. Du får en analytisk badrumsvåg som premie med tidningen i FORM. Utvecklingen av dina mätvärden kan du följa i en app som hör till vågen.

Du får premien när du beställer 4 nr av tidningen i FORM för 199 kr och det inkluderar frakt och leverans av både premie och tidning.

Till erbjudandet Spara 861 kr!

4 nummer av I FORM + Nordic wake up light

4 nummer av I FORM + Nordic wake up light Beställ 4 nummer av I FORM för 199 kr och du får Nordic wake up light på köpet som en premie.

En wake up light är en väckarklocka, som väcker dig med hjälp av ljus. Precis som solen sakta stiger och sprider ljus på morgonen ökar ljusstyrkan på wake up light, så att du vaknar på ett mildare och mer naturligt sätt.

Nordic Wake Up Light har snooze-funktion och en sovtimer för kvällen med tre olika tidsintervaller.

Till erbjudandet Spara 711 kr!

Fler erbjudanden med i FORM