skip to main content

Tandblekning hemma billigt (erbjudanden & rabattkoder)

Att genomföra en tandblekning hemma är idag lika lätt som att borsta tänderna eller tvätta håret. Det finns flera tillverkare och märken som erbjuder dig att prova deras tandblekningskit billigt med rabattkod.

Har dina tänder blivit missfärgade av för mycket kaffe, vin eller på grund av andra orsaker? Det går att få tänderna vita igen genom att bleka de. Traditionellt har vi som konsumenter varit tvungna att gå till en tandläkare för att bleka våra tänder.

Idag finns det många olika företag som säljer tandblekning för hemmabruk. Det finns ett antal olika metoder för tandblekning, men i princip bygger de på samma kemiska grund. Det hela handlar egentligen om hur mycket du vill förändra dina tänders vita nyans och på vilket sätt du vill göra det.

Prova tandblekningskit

Är du osäker på om du klarar av att göra en tandblekning kan du alltid vända dig till en tandläkare och få hjälp. Var dock beredd på att det kostar en hel del mer än att köpa ett tandblekningskit online. Här nedan hittar du aktuella kampanjer, erbjudanden och rabattkoder på tandblekningskit.

Dentaworks komplett tandblekningskit

Dentaworks komplett tandblekningskit Ett kit från Dentaworks innehåller 20 ml tandblekningsgel, vilket räcker till 56 behandlingar. Det följer med 3 st tandskenor och en förvaringbox för de. Manual på svenska med enkla instruktioner. Du kan bleka dina tänder enkelt hemma.

Ett kit kostar 499 kr.

Till erbjudandet

400 kr rabatt på Dentway tandblekningskit

400 kr rabatt på Dentway tandblekningskit ileadDentway erbjuder ett komplett blekningskit som ger dig vitare tänder på 30 minuter. Ordinarie pris är 895 kr men du får det just nu för 495 kr.

Ett Starter Kit innehåller 2 formbara skenor, 9 ml tandblekningsgel och ett etui att förvara skenorna i.

Till erbjudandet Spara 400 kr!