skip to main content

Tandblekning hemma billigt (erbjudanden & rabattkoder)

Att genomföra en tandblekning hemma är idag lika lätt som att borsta tänderna eller tvätta håret. Det finns flera tillverkare och märken som erbjuder dig att prova deras tandblekningskit billigt med rabattkod.

Har dina tänder blivit missfärgade av för mycket kaffe, vin eller på grund av andra orsaker? Det går att få tänderna vita igen genom att bleka de. Traditionellt har vi som konsumenter varit tvungna att gå till en tandläkare för att bleka våra tänder.

Idag finns det många olika företag som säljer tandblekning för hemmabruk. Det finns ett antal olika metoder för tandblekning, men i princip bygger de på samma kemiska grund. Det hela handlar egentligen om hur mycket du vill förändra dina tänders vita nyans och på vilket sätt du vill göra det.

Prova tandblekningskit

Är du osäker på om du klarar av att göra en tandblekning kan du alltid vända dig till en tandläkare och få hjälp. Var dock beredd på att det kostar en hel del mer än att köpa ett tandblekningskit online. Här nedan hittar du aktuella kampanjer, erbjudanden och rabattkoder på tandblekningskit.

33% rabatt på SIMPLESMILE® Expert Kit tandblekning

33% rabatt på SIMPLESMILE® Expert Kit tandblekning

Expert Kit är ett tandblekningsset för hemmabruk som erbjuder snabb och mild tandblekning. Setet inkluderar Triple Boost...

Öppna erbjudandet

50% på DiamondSmile Tandblekningskit

50% på DiamondSmile Tandblekningskit

Just nu kan man beställa DiamondSmile Tandblekningskit till halva priset. För 599 kr (ord.pris 1200 kr) får man ett professionellt...

Öppna erbjudandet