skip to main content

Sköna Hem prenumeration med premie

Tidningen Sköna Hem är ett av Sveriges ledande magasin med fokus på inredning och design för hemmet. Tidningen går att köpa i butik eller beställa som prenumeration med 14 nummer per år. Som prenumerant får man också tillgång till allt på deras hemsida samt tillgång till tidningen digitalt.

Aktuella kampanjer på Sköna Hem

Här listar vi aktuella kampanjer vi känner till. Du sparar en hel del mot butikspris på tidningen. Välj utifrån vilken premie du skulle vilja få på köpet.

5 nr av Sköna hem + Rituals-kit som premie för 199 kr

5 nr av Sköna hem + Rituals-kit som premie för 199 kr

ileadPassa på att beställa en prenumeration på tidningen Sköna Hem nu! Du får nämligen ett kit från Rituals som premie...

Öppna erbjudandet

Tidningen med inredning för Sköna Hem

I varje nummer av Sköna Hem kan du läsa om de senaste trenderna inom inredning, men också om de klassiska och de historiska stilarna. En del trender kommer, går och kommer tillbaka igen.

Inredning, Sköna Hem

Ta del av tips om hur du inreder en balkong, gör hallen mer praktisk och välkomnande eller hur du skapar smarta lösningar kring förvaring.

Fina premier i Sköna Hems prenumerationserbjudande

Om det är någon tidning vi tycker ofta har bra premier är det just Sköna Hem. Ett prenumerationserbjudande innehåller en eller flera fina gåvor man får på köpet.

De är i regel alltid nåt som har med inredning att göra. Det kan vara ljuslyktor, krukor eller textilier som bäddset eller kuddfodral. Du som vill påbörja en prenumeration och testa tidningen bör verkligen nyttja något av dessa fina erbjudanden.

Om Sköna Hem

Förlag: Bonnier

Utgåvor per år: 18

Digital läsning: Ja