skip to main content

Sköna Hem som prenumeration med premie

Tidningen Sköna Hem är ett av Sveriges ledande magasin med fokus på inredning och design för hemmet. Tidningen utkommer med 14 nummer per år, ges ut av Bonnier och riktar sig främst till kvinnor i åldern 25 - 65 år. I varje nummer av Sköna Hem kan du läsa om de senaste trenderna inom inredning, men också om de klassiska och de historiska stilarna. En del trender kommer, går och kommer tillbaka igen.

Fina premier till nya prenumeranter

Om det är någon tidning vi tycker ofta har bra premier är det just Sköna Hem. Ett prenumerationserbjudande innehåller en eller flera fina gåvor man får på köpet. De är i regel alltid nåt som har med inredning att göra. Det kan vara ljuslyktor, krukor eller textilier som bäddset eller kuddfodral.

Du som vill påbörja en prenumeration och testa tidningen bör verkligen nyttja något av dessa fina erbjudanden. Här listar vi aktuella kampanjer vi känner till. Du sparar en hel del mot butikspris på tidningen. Välj utifrån vilken premie du skulle vilja få på köpet.

8 nr av Sköna Hem + Rituals handtvål & diskmedel

8 nr av Sköna Hem + Rituals handtvål & diskmedel Just nu! Få 8 nr av Sköna hem + lyxig handtvål + diskmedel från Rituals för endast 299 kr - du sparar 590 kr!

Allt detta får du:

√ 8 nr av Sköna hem
√ Lyxig handtvål från Rituals
√ Diskmedel från Rituals
√ 2 st handdukar
√ Sköna hem i din smartphone/läsplatta

Till erbjudandet
Du sparar: 590 kr

Sköna hem 6 nr + 2 hamam-handdukar 199 kr

Sköna hem 6 nr + 2 hamam-handdukar 199 kr Sköna hem är Sveriges största, och ledande inredningsmagasin – en säker inspirationskälla som alltid står för trend, tradition och kvalitet.

Allt detta får du:

√ 6 nr av Sköna hem
√ Två lyxiga hamamhanddukar i 100 % bomull.
√ Sköna hem i din smartphone/läsplatta

Du sparar i allt 630 kr! Totalt värde 888 kr

Det blir ditt för endast 199 kr + porto 59 kr.

Till erbjudandet
Du sparar: 630 kr

Sköna hem 6 nr + Swedish Grace-skålar från Rörstrand

Sköna hem 6 nr + Swedish Grace-skålar från Rörstrand Sköna hem är Sveriges största, och ledande inredningsmagasin – en säker inspirationskälla som alltid står för trend, tradition och kvalitet.

Allt detta får du:
√ 6 nr av Sköna hem
√ 2 fina Swedish Grace skålar från Rörstrand
√ 2 klassiska gråa kökshanddukar i linnemix

Det blir ditt för endast 199 kr + porto 59 kr.

Du sparar totalt 628 kr!

Till erbjudandet
Du sparar: 628 kr

Fler erbjudanden med Sköna hem visas nedan.