skip to main content

Sköna Hem prenumeration med premie

Tidningen Sköna Hem är ett av Sveriges ledande magasin med fokus på inredning och design för hemmet. Tidningen går att köpa i butik eller beställa som prenumeration med 14 nummer per år. Som prenumerant får man också tillgång till allt på deras hemsida samt tillgång till tidningen digitalt.

Se aktuella kampanjer ↓

Tidningen med inredning för Sköna Hem

I varje nummer av Sköna Hem kan du läsa om de senaste trenderna inom inredning, men också om de klassiska och de historiska stilarna. En del trender kommer, går och kommer tillbaka igen.

Inredning, Sköna Hem

Ta del av tips om hur du inreder en balkong, gör hallen mer praktisk och välkomnande eller hur du skapar smarta lösningar kring förvaring.

Fina premier i Sköna Hems prenumerationserbjudande

Om det är någon tidning vi tycker ofta har bra premier är det just Sköna Hem. Ett prenumerationserbjudande innehåller en eller flera fina gåvor man får på köpet.

De är i regel alltid nåt som har med inredning att göra. Det kan vara ljuslyktor, krukor eller textilier som bäddset eller kuddfodral.

Du som vill påbörja en prenumeration och testa tidningen bör verkligen nyttja något av dessa fina erbjudanden.

Här listar vi aktuella kampanjer vi känner till. Du sparar en hel del mot butikspris på tidningen. Välj utifrån vilken premie du skulle vilja få på köpet.


Aktuella kampanjer på Sköna Hem

Sköna hem 5 nr + bäddset för endast 199 kr

Sköna hem 5 nr + bäddset för endast 199 kr Du får 5 nr av Sköna hem och ett Bäddset för endast 199 kr. Bäddset i 100% bomull med brodyr! Klassiskt bäddset i fyra delar i 100 % bomull med en enkel broderad ram.

Till erbjudandet Spara 925 kr!

5 nr av Sköna Hem + Rituals handtvål och doftstickor

5 nr av Sköna Hem + Rituals handtvål och doftstickor Nu har Sköna Hem igen valt fina premier från Rituals. I denna kampanj får du 5 nr i en prenumeration för endast 199 kr. Med på köpet får du premierna Sweet Jasmine handtvål och matchande doftstickor med samma doft (värde 115+215 kr).

Till erbjudandet Spara 556 kr!

Sköna hem 8 nr och 4 rödvinglas från iittalas serie Essence

Sköna hem 8 nr och 4 rödvinglas från iittalas serie Essence Sköna hem är Sveriges största, och ledande inredningsmagasin - en säker inspirationskälla som alltid står för trend, tradition och kvalitet. Med Sköna hem får du följa med in i Sveriges vackraste hem!

Just nu får du 4 rödvinglas från iittalas serie Essence när du beställer 8 nr av Sköna hem för endast 299 kr + frakt.

Till erbjudandet Spara 1080 kr!

Fler erbjudanden med Sköna Hem