skip to main content

Sköna Hem prenumeration med premie

Tidningen Sköna Hem är ett av Sveriges ledande magasin med fokus på inredning och design för hemmet. Tidningen utkommer med 14 nummer per år, ges ut av Bonnier och riktar sig främst till kvinnor i åldern 25 - 65 år.

Se aktuella kampanjer ↓

I varje nummer av Sköna Hem kan du läsa om de senaste trenderna inom inredning, men också om de klassiska och de historiska stilarna. En del trender kommer, går och kommer tillbaka igen.

Fina premier till nya prenumeranter

Om det är någon tidning vi tycker ofta har bra premier är det just Sköna Hem. Ett prenumerationserbjudande innehåller en eller flera fina gåvor man får på köpet.

De är i regel alltid nåt som har med inredning att göra. Det kan vara ljuslyktor, krukor eller textilier som bäddset eller kuddfodral.

Du som vill påbörja en prenumeration och testa tidningen bör verkligen nyttja något av dessa fina erbjudanden.

Här listar vi aktuella kampanjer vi känner till. Du sparar en hel del mot butikspris på tidningen. Välj utifrån vilken premie du skulle vilja få på köpet.

Välj aktuellt erbjudande och gåva

Sköna hem 6 nr + pläd & kuddfodral

Sköna hem 6 nr + pläd & kuddfodral Sköna hem är Sveriges största, och ledande inredningsmagasin – en säker inspirationskälla som alltid står för trend, tradition och kvalitet.

Allt detta får du:
√ 6 nr av Sköna hem
√ 1 Mjuk pläd i grått med fransar
√ 1 Kuddfodral i krossat sammet

Det blir ditt för endast 199 kr + porto 59 kr.

Till erbjudandet Spara 693 kr!

8 nr av Sköna hem + 2 bäddset som premie

8 nr av Sköna hem + 2 bäddset som premie Få 8 nr av Sköna hem + två bäddset i premie. Du betalar endast 299 kr + porto för hela paketet.

Du får två fina bäddset med två påslakan och två örngott i blått mönster med dekorativ kant. 100% bomull. Örngott: 50x60 cm Påslakan: 150x210 cm

Utöver magasinet hem i brevlådan får du även tillgång till Sköna hem i digitalt format för din smartphone eller surfplatta.

Till erbjudandet Spara 951 kr!