skip to main content

Sköna Hem som prenumeration med premie

Tidningen Sköna Hem är ett av Sveriges ledande magasin med fokus på inredning och design för hemmet. Tidningen utkommer med 14 nummer per år, ges ut av Bonnier och riktar sig främst till kvinnor i åldern 25 - 65 år. I varje nummer av Sköna Hem kan du läsa om de senaste trenderna inom inredning, men också om de klassiska och de historiska stilarna. En del trender kommer, går och kommer tillbaka igen.

Fina premier till nya prenumeranter

Om det är någon tidning vi tycker ofta har bra premier är det just Sköna Hem. Ett prenumerationserbjudande innehåller en eller flera fina gåvor man får på köpet. De är i regel alltid nåt som har med inredning att göra. Det kan vara ljuslyktor, krukor eller textilier som bäddset eller kuddfodral.

Du som vill påbörja en prenumeration och testa tidningen bör verkligen nyttja något av dessa fina erbjudanden. Här listar vi aktuella kampanjer vi känner till. Du sparar en hel del mot butikspris på tidningen. Välj utifrån vilken premie du skulle vilja få på köpet.

Sköna hem 6 nr + terrakottakruka, 2 ljuslyktor & kuddfodral

Sköna hem 6 nr + terrakottakruka, 2 ljuslyktor & kuddfodral Sköna hem är Sveriges största, och ledande inredningsmagasin – en säker inspirationskälla som alltid står för trend, tradition och kvalitet. Med Sköna hem får du följa med in i Sveriges vackraste hem!

Just nu får du 6 nr av Sköna hem samt kuddfodral + terrakottakruka + 2 ljuslyktor för endast 199 kr + porto 59 kr.

Allt detta får du:
√ 6 nr av Sköna hem
√ Stilsäkert kuddfodral
√ Vacker terrakottakruka
√ 2 fina ljuslyktor
√ Sköna hem i din smartphone/läsplatta

Du sparar totalt 818 kr!

Till erbjudandet
Du sparar: 818 kr

Sköna hem 8 nr + 2 vackra bäddset i 100% bomull

Sköna hem 8 nr + 2 vackra bäddset i 100% bomull Sköna hem är Sveriges största, och ledande inredningsmagasin – en säker inspirationskälla som alltid står för trend, tradition och kvalitet.

Allt detta får du:
√ 8 nr av Sköna
√ 2 bäddset i blått mönster med dekorativ kant
Du sparar i allt 919 kr!

Det blir ditt för endast 199 kr + porto.

Till erbjudandet
Du sparar: 919 kr

6 nr av Sköna Hem 199 kr + handdukar och Andrea Brodin doftljus

6 nr av Sköna Hem 199 kr + handdukar och Andrea Brodin doftljus I det här prenumerationserbjudandet på tidningen Sköna Hem får du hem 6 nummer av tidningen för 199 kr.

Med på köpet får du premier från Andrea Brodin. Du får två handdukar och ett doftljus. Att köpa dessa i butik kostar ca 500 kr. Du betalar inget för de som ny prenumerant på Sköna Hem.

Till erbjudandet
Du sparar: 690 kr

Fler erbjudanden med Sköna hem visas nedan.