skip to main content

Sköna Hem prenumeration med premie

Tidningen Sköna Hem är ett av Sveriges ledande magasin med fokus på inredning och design för hemmet. Tidningen går att köpa i butik eller beställa som prenumeration med 14 nummer per år. Som prenumerant får man också tillgång till allt på deras hemsida samt tillgång till tidningen digitalt.

Se aktuella kampanjer ↓

Tidningen med inredning för Sköna Hem

I varje nummer av Sköna Hem kan du läsa om de senaste trenderna inom inredning, men också om de klassiska och de historiska stilarna. En del trender kommer, går och kommer tillbaka igen.

Inredning, Sköna Hem

Ta del av tips om hur du inreder en balkong, gör hallen mer praktisk och välkomnande eller hur du skapar smarta lösningar kring förvaring.

Fina premier i Sköna Hems prenumerationserbjudande

Om det är någon tidning vi tycker ofta har bra premier är det just Sköna Hem. Ett prenumerationserbjudande innehåller en eller flera fina gåvor man får på köpet.

De är i regel alltid nåt som har med inredning att göra. Det kan vara ljuslyktor, krukor eller textilier som bäddset eller kuddfodral.

Du som vill påbörja en prenumeration och testa tidningen bör verkligen nyttja något av dessa fina erbjudanden.

Här listar vi aktuella kampanjer vi känner till. Du sparar en hel del mot butikspris på tidningen. Välj utifrån vilken premie du skulle vilja få på köpet.


Aktuella kampanjer på Sköna Hem

Sköna Hem 5 nr + 2 Ostindia Rörstrand skålar + linnehandduk

Sköna Hem 5 nr + 2 Ostindia Rörstrand skålar + linnehandduk Sköna hem är Sveriges största, och ledande inredningsmagasin. Nu kan du få läsa hela 5 nr för endast 199 kr och ta emot premier på köpet.

I denna tidningskampanj från Sköna Hem får du två stycken skålar ur serien Ostindia från Rörstrand. Dessutom får du två gråa linnehanddukar i 50% linne och 50% bomull (40x60 cm). Värdet på premierna, som du får gratis, är hela 677 kr!

Till erbjudandet Spara 923 kr!

Sköna Hem 6 nr 299 kr + 4 st Essence rödvinsglas iittala

Sköna Hem 6 nr 299 kr + 4 st Essence rödvinsglas iittala Så var de tillbaka igen de fina rödvinsglasen från iittala, som premie till tidningen Sköna Hem. Du får 4 rödvinsglas ur serien Essence på köpet när du beställer 6 nr av tidningen.

Den klassiska och vackra glasserien Essence är formgiven av Alfredo Häberli för iittala. Med sin eleganta formgivning och design ger vinglaset dig en perfekt smakupplevelse! 45 cl. Värde 699 kr.

Till erbjudandet Spara 934 kr!

5 nr av Sköna Hem för 199 kr + Alvar Aalto skål

5 nr av Sköna Hem för 199 kr + Alvar Aalto skål Starta en kort prenumeration med 5 nr av tidningen Sköna Hem för endast 199 kr. Med på köpet får du en premie som denna gång är en ny och fin skål från iittala i design av Alvar Aalto.

Skålen ingår i Alvar Aalto Collection med glasföremål i tidlös design och en estetik som skänker glädje i vardagen. Höjd 7,5 cm. Bredd 14,5 cm. Handdisk. Värde 399 kr.

Till erbjudandet Spara 625 kr!

Fler erbjudanden med Sköna Hem