skip to main content

Sköna Hem prenumeration med premie

Tidningen Sköna Hem är ett av Sveriges ledande magasin med fokus på inredning och design för hemmet. Tidningen utkommer med 14 nummer per år, ges ut av Bonnier och riktar sig främst till kvinnor i åldern 25 - 65 år.

Se aktuella kampanjer ↓

I varje nummer av Sköna Hem kan du läsa om de senaste trenderna inom inredning, men också om de klassiska och de historiska stilarna. En del trender kommer, går och kommer tillbaka igen.

Fina premier till nya prenumeranter

Om det är någon tidning vi tycker ofta har bra premier är det just Sköna Hem. Ett prenumerationserbjudande innehåller en eller flera fina gåvor man får på köpet.

De är i regel alltid nåt som har med inredning att göra. Det kan vara ljuslyktor, krukor eller textilier som bäddset eller kuddfodral.

Du som vill påbörja en prenumeration och testa tidningen bör verkligen nyttja något av dessa fina erbjudanden.

Här listar vi aktuella kampanjer vi känner till. Du sparar en hel del mot butikspris på tidningen. Välj utifrån vilken premie du skulle vilja få på köpet.

Välj aktuellt erbjudande och gåva

Sköna hem 8 nr + 4 Essence vinglas från Iittala

Sköna hem 8 nr + 4 Essence vinglas från Iittala Sköna hem är Sveriges största, och ledande inredningsmagasin – en inspirationskälla som alltid står för trend, tradition och kvalitet.

Få 8 nr av Sköna hem + 4 Essence vinglas från Iittala för endast 299 kr + porto.

Utöver magasinet hem i brevlådan får du även tillgång till Sköna hem i digitalt format för din smartphone eller surfplatta.

Till erbjudandet Spara 852 kr!

6 eller 8 nr av Sköna hem och få ett eller två bäddset

6 eller 8 nr av Sköna hem och få ett eller två bäddset Sköna hem är Sveriges största, och ledande inredningsmagasin – en säker inspirationskälla som alltid står för trend, tradition och kvalitet.

Nu kan du välja ett erbjudande och premie som passar dig!

Allt detta får du:
√ 6 eller 8 nr av Sköna hem
√ 1 eller 2 lyxiga bäddset med påslakan och örngott i blått mönster med dekorativ kant. 100% bomull. Örngott: 50x60 cm Påslakan: 150x210 cm

Det blir ditt för 199 kr + porto 59 kr (6 nr och 1 bäddset) eller 299 kr + 99 kr porto (8 nr och 2 bäddset)

Till erbjudandet Spara 951 kr!

7 eller 14 nr av Sköna Hem (38% rabatt)

7 eller 14 nr av Sköna Hem (38% rabatt) Välj mellan ett halvår eller helår med Sveriges största inredningsmagasin. Sköna hem är Sveriges största, och ledande inredningsmagasin – en säker inspirationskälla som alltid står för trend, tradition och kvalitet.

Beställ nu och spara 367 kr (38%!)

Utöver magasinet hem i brevlådan får du även tillgång till Sköna hem i digitalt format för din smartphone eller surfplatta.

Till erbjudandet Spara 367 kr!

Fler erbjudanden med Sköna Hem