skip to main content

Sköna Hem prenumeration med premie

Tidningen Sköna Hem är ett av Sveriges ledande magasin med fokus på inredning och design för hemmet. Tidningen utkommer med 14 nummer per år, ges ut av Bonnier och riktar sig främst till kvinnor i åldern 25 - 65 år.

Se aktuella kampanjer ↓

I varje nummer av Sköna Hem kan du läsa om de senaste trenderna inom inredning, men också om de klassiska och de historiska stilarna. En del trender kommer, går och kommer tillbaka igen.

Fina premier till nya prenumeranter

Om det är någon tidning vi tycker ofta har bra premier är det just Sköna Hem. Ett prenumerationserbjudande innehåller en eller flera fina gåvor man får på köpet.

De är i regel alltid nåt som har med inredning att göra. Det kan vara ljuslyktor, krukor eller textilier som bäddset eller kuddfodral.

Du som vill påbörja en prenumeration och testa tidningen bör verkligen nyttja något av dessa fina erbjudanden.

Här listar vi aktuella kampanjer vi känner till. Du sparar en hel del mot butikspris på tidningen. Välj utifrån vilken premie du skulle vilja få på köpet.

Välj aktuellt erbjudande och gåva

7 eller 14 nr av Sköna Hem (38% rabatt)

7 eller 14 nr av Sköna Hem (38% rabatt) Välj mellan ett halvår eller helår med Sveriges största inredningsmagasin. Sköna hem är Sveriges största, och ledande inredningsmagasin – en säker inspirationskälla som alltid står för trend, tradition och kvalitet.

Beställ nu och spara 367 kr (38%!)

Utöver magasinet hem i brevlådan får du även tillgång till Sköna hem i digitalt format för din smartphone eller surfplatta.

Till erbjudandet Spara 367 kr!

Sköna hem 6 nr + tvål, handkräm och handdukar

Sköna hem 6 nr + tvål, handkräm och handdukar Sköna hem är Sveriges största, och ledande inredningsmagasin – en säker inspirationskälla som alltid står för trend, tradition och kvalitet. Med Sköna hem får du följa med in i Sveriges vackraste hem!

Just nu får du lyxiga premier till hemmet när du beställer 6 nr av Sköna hem! Du får flytande handtvål och handkräm från Savon de Marseille och två klassiska gråa kökshanddukar, allt till ett värde av 457 kr!

Det blir ditt för endast 199 kr + 59 kr i porto!

Till erbjudandet Spara 694 kr!

Sköna hem 6 nr + frottéhanddukar, necessär & doftljus

Sköna hem 6 nr + frottéhanddukar, necessär & doftljus Sköna hem är Sveriges största, och ledande inredningsmagasin – en säker inspirationskälla som alltid står för trend, tradition och kvalitet.

Få 6 nr av Sköna hem + frottéhanddukar + necessär + doftljus för endast 199 kr + porto.

Utöver magasinet hem i brevlådan får du även tillgång till Sköna hem i digitalt format för din smartphone eller surfplatta.

Till erbjudandet Spara 415 kr!

Fler erbjudanden med Sköna Hem