skip to main content

Icakuriren prenumerationserbjudande

Icakuriren är Sveriges största veckotidning med massor av matrecept och intressanta artiklar. Icakuriren ger dig recept på god och snabblagad mat för hela veckan. I varje nummer av tidningen hittar du goda råd och tips i konsumentfrågor.

Med Icakuriren får du hjälp att ha koll på aktuella personerna och de viktigaste frågorna inom samhälle, relationer och hälsa. Du får inspiration till att sätta guldkant på livet. Använd tidningens tips för ett härligare hem både inne och ute med vackrare rabatter och smartare klädförvaring.

Icakuriren kan den som har en prenumeration få varje hem i brevlådan varje vecka. En årsprenumeration på 52 nr kostar drygt 1000 kr. Vill man bara prova ett antal nummer finns det kortare tidningsprenumerationer att välja, som halvårs eller mindre antal nummer än så. Att avsluta sin prenumeration är enkelt då man har kundservice både online och på telefon.

Kampanjer på Icakuriren

Här lägger vi upp Icakurirens aktuella kampanjer för dig som vill starta en prenumeration.

Icakuriren 13 nr för 314 kr (spara 22%)

Icakuriren 13 nr för 314 kr (spara 22%) ileadDu kan välja på flera olika långa prenumerationer av tidningen Icakuriren. Kortaste är på 13 nr och den kostar just nu 314 kr (spara 22% mot ordinarie pris). Den längsta är på 104 nr och då sparar du 35% mot ord.pris.

Till erbjudandet Spara 88 kr!