skip to main content

Icakuriren prenumerationserbjudande

Icakuriren är Sveriges största veckotidning med massor av matrecept och intressanta artiklar. Icakuriren ger dig recept på god och snabblagad mat för hela veckan. I varje nummer av tidningen hittar du goda råd och tips i konsumentfrågor.

Med Icakuriren får du hjälp att ha koll på aktuella personerna och de viktigaste frågorna inom samhälle, relationer och hälsa. Du får inspiration till att sätta guldkant på livet. Använd tidningens tips för ett härligare hem både inne och ute med vackrare rabatter och smartare klädförvaring.

Icakuriren kan den som har en prenumeration få varje hem i brevlådan varje vecka. En årsprenumeration på 52 nr kostar drygt 1000 kr. Vill man bara prova ett antal nummer finns det kortare tidningsprenumerationer att välja, som halvårs eller mindre antal nummer än så. Att avsluta sin prenumeration är enkelt då man har kundservice både online och på telefon.

Kampanjer på Icakuriren

Här lägger vi upp Icakurirens aktuella kampanjer för dig som vill starta en prenumeration.

10 nr av Icakuriren 199 kr + EVY solskyddsprodukter

10 nr av Icakuriren 199 kr + EVY solskyddsprodukter ileadTeckna dig för en kortare prenumeration på tidningen Icakuriren. Du får 10 nr för 199 kr och på köpet följer ett set med solskyddsprodukter från EVY (värde 324 kr).

Detta ingår:
1. Mousse för hela kroppen med UVA och UVB. SPF 30.
2. Mousse speciellt anpassad för ansiktet med UVA och UVB. Kan med fördel användas till vardags. SPF 30.

Till erbjudandet Spara 464 kr!

Icakuriren 52 nr för 1159 kr (spara 32%)

Icakuriren 52 nr för 1159 kr (spara 32%) ileadDu kan välja på flera olika långa prenumerationer av tidningen Icakuriren. Kortaste är på 10 nr och den längsta är på 104 nr. Ibland får man också med en premie som ny prenumerant. Möjligheten att ge bort en Icakuriren prenumeration finns.

Till erbjudandet Spara 88 kr!