skip to main content

Icakuriren prenumerationserbjudande

Icakuriren är Sveriges största veckotidning med massor av matrecept och intressanta artiklar. Icakuriren ger dig recept på god och snabblagad mat för hela veckan. I varje nummer av tidningen hittar du goda råd och tips i konsumentfrågor.

Med Icakuriren får du hjälp att ha koll på aktuella personerna och de viktigaste frågorna inom samhälle, relationer och hälsa. Du får inspiration till att sätta guldkant på livet. Använd tidningens tips för ett härligare hem både inne och ute med vackrare rabatter och smartare klädförvaring.

Icakuriren kan den som har en prenumeration få varje hem i brevlådan varje vecka. En årsprenumeration på 52 nr kostar drygt 1000 kr. Vill man bara prova ett antal nummer finns det kortare tidningsprenumerationer att välja, som halvårs eller mindre antal nummer än så. Att avsluta sin prenumeration är enkelt då man har kundservice både online och på telefon.

Kampanjer på Icakuriren

Här lägger vi upp Icakurirens aktuella kampanjer för dig som vill starta en prenumeration.

Spara upp till 35% på Icakuriren prenumeration

Spara upp till 35% på Icakuriren prenumeration ileadDu kan välja att prenumerera på Icakuriren med allt från 13 nummer upp till två helår med 104 nummer. Som mest sparar du upp till 35% mot ordinarie pris.

13 nr för 314 kr
26 nr för 599 kr
52 nr för 1149 kr
104 nr för 2099 kr

Till erbjudandet Spara 1033 kr!