skip to main content

Erbjudande på prenumeration av M-magasin

M-magasin är en tidning av Amelia Adamo för dig som är 'Mappie', det vill säga Mogen, Attraktiv och Pionjär. Det är ett livsstilsmagasin för kvinnor som befinner sig i en ny fas i livet. En tidning för de som vågar lite mer och vill bli upplyst, upplyft och uppdaterad.

I tidningen M skriver man om människor, relationer, skönhet och hälsa, mode och inredning. Här kan man också läsa artiklar om pengar och resor. Tidningen M-Magasin utkommer med ett nytt nummer varje månad och ges ut av Bonnier Tidskrifter.

Vanliga premier vid prenumeration på M-magasin

Vilken premie man får som ny prenumerant är väldigt varierat. Det kan vara allt från smink från Clarins till handdukar, skålar och andra bra premier. Det gemensamma är att de brukar tilltala och vara anpassade för målgruppen Mappies.
Genom att nyttja ett prenumerationserbjudande på M-magasin kan du spara hundratals kronor upp till ibland över 1000 kr.

M-magasin 6 nr + härlig poncho & praktisk väska

M-magasin 6 nr + härlig poncho & praktisk väska M-magasin är tidningen för dig som fyllt 50, och som vill fortsätta leva ett rikt och intressant liv. M-magasins fokus är relationer, hälsa och ekonomi, bara för dig.

Få 6 nr av M-magasin + härlig poncho & praktisk väska för endast 189 kr + porto.

Till erbjudandet Spara 718 kr!

6 nr av M-magasin + prickig scarf, powerbank & bronzer

6 nr av M-magasin + prickig scarf, powerbank & bronzer M-magasin är tidningen för dig som vet vad du vill och vet vad du vill ha. De har dina livsfrågor i fokus, bryr oss om din hälsa, dina pengar och dina relationer!

Få 6 nr av M-magasin + prickig scarf, powerbank & bronzer för endast 189 kr + porto.

Till erbjudandet Spara 866 kr!

6 nr av M-magasin + mönstrad sjal & kuvertväska

6 nr av M-magasin + mönstrad sjal & kuvertväska I det här erbjudandet får du en kort prenumeration på 6 nr av tidningen M-magasin för endast 189 kr + porto. Som premie får du en fin mönstrad sjal och en kuvertväska.

Stor och rymlig sjal i härlig super-soft viskos/polyester-kvalitet. Perfekt som modedetalj och stor nog att svepa in sig i en sval sommarkväll. Storleken är 70 x 180 cm med en liten franskant.
Värde 299 kr.

Tuff och färgglad kuvertväska i konstläder med en twistad rosett på framsidan och guldfärgad dragkedja. Insidan är fodrad i grått tyg och har ett mittfack med dragkedja, ena sidan har kort- och sedelfack, anda sidan utan fack för exempelvis mobiltelefon.
Värde 199 kr.

Till erbjudandet Spara 668 kr!

Fler erbjudanden med M-magasin