skip to main content

Erbjudande på prenumeration av M-magasin

M-magasin är en tidning av Amelia Adamo för dig som är 'Mappie', det vill säga Mogen, Attraktiv och Pionjär. Det är ett livsstilsmagasin för kvinnor som befinner sig i en ny fas i livet. En tidning för de som vågar lite mer och vill bli upplyst, upplyft och uppdaterad.

I tidningen M skriver man om människor, relationer, skönhet och hälsa, mode och inredning. Här kan man också läsa artiklar om pengar och resor. Tidningen M-Magasin utkommer med ett nytt nummer varje månad och ges ut av Bonnier Tidskrifter.

Vanliga premier vid prenumeration på M-magasin

Vilken premie man får som ny prenumerant är väldigt varierat. Det kan vara allt från smink från Clarins till handdukar, skålar och andra bra premier. Det gemensamma är att de brukar tilltala och vara anpassade för målgruppen Mappies.
Genom att nyttja ett prenumerationserbjudande på M-magasin kan du spara hundratals kronor upp till ibland över 1000 kr.

M-magasin 6 nr + skön Kimono i bomull

M-magasin 6 nr + skön Kimono i bomull M-magasin är tidningen för dig som vet vad du vill och vet vad du vill ha. Tidningen har dina livsfrågor i fokus, bryr sig om din hälsa, dina pengar och dina relationer.

Få 6 nr av M-magasin + skön Kimono i bomull för endast 189 kr + porto.

Kimonon har ett härligt färgglatt mönster på vit botten. Perfekt att ta med på resan. Två utanpå-fickor och skärp i midjan. Onesize - passar alla.

Till erbjudandet Spara 574 kr!

M-magasin 6 nr + hudvårdsprodukter från NovAge

M-magasin 6 nr + hudvårdsprodukter från NovAge M-magasin är tidningen för dig som vet vad du vill och vet vad du vill ha. Tidningen har dina livsfrågor i fokus, bryr sig om din hälsa, dina pengar och dina relationer!

Få 6 nr av M-magasin + tre härliga hudvårdsprodukter från NovAge för endast 189 kr + porto.

Hudvårdsprodukter från NovAge

Handcreme från NovAge
Intensiv nattcreme/nattmask
Ögon- & läppcreme

Till erbjudandet Spara 1212 kr!

6 nr av M-magasin + hårprodukter från Yvonne Ryding

6 nr av M-magasin + hårprodukter från Yvonne Ryding Yvonne Ryding och Amelia Adamo har tillsammans tagit fram hårprodukter för moget hår. Du kan få ett kit med YR Schampo, Leave-in Balsam och Prestyling värt 180 kr.

För att få hårprodukterna beställer du 6 nr av tidningen M-magasin för endast 189 kr + porto. Då får du YR-produkterna på köpet som en fin premie till ditt abonnemang.

Till erbjudandet Spara 326 kr!

Fler erbjudanden med M-magasin