skip to main content

Erbjudande på prenumeration av M-magasin

M-magasin är en tidning av Amelia Adamo för dig som är 'Mappie', det vill säga Mogen, Attraktiv och Pionjär. Det är ett livsstilsmagasin för kvinnor som befinner sig i en ny fas i livet. En tidning för de som vågar lite mer och vill bli upplyst, upplyft och uppdaterad.

I tidningen M skriver man om människor, relationer, skönhet och hälsa, mode och inredning. Här kan man också läsa artiklar om pengar och resor. Tidningen M-Magasin utkommer med ett nytt nummer varje månad och ges ut av Bonnier Tidskrifter.

Vanliga premier vid prenumeration på M-magasin

Vilken premie man får som ny prenumerant är väldigt varierat. Det kan vara allt från smink från Clarins till handdukar, skålar och andra bra premier. Det gemensamma är att de brukar tilltala och vara anpassade för målgruppen Mappies.
Genom att nyttja ett prenumerationserbjudande på M-magasin kan du spara hundratals kronor upp till ibland över 1000 kr.

6 nr av M-magasin för endast 179:-

6 nr av M-magasin för endast 179:- M-magasin är tidningen för dig som vet vad du vill och vet vad du vill ha. De har dina livsfrågor i fokus, bryr sig om din hälsa, dina pengar och dina relationer!

Få 6 nr av M-magasin för endast 179:-

Utöver magasinet hem i brevlådan får du även tillgång till M-magasin i digitalt format för din smartphone och surfplatta!

Till erbjudandet Spara 179 kr!

6 nr av M-magasin + Lyxigt kit från Schwarzkopf

6 nr av M-magasin + Lyxigt kit från Schwarzkopf M-magasin är tidningen för dig som vet vad du vill och vet vad du vill ha.

Allt detta ingår i erbjudandet:
√ 6 nr av M-magasin
√ Schwarzkopf Schampo - Stärker moget hår och motverkar synliga ålderstecken. Håret får ny elasticitet och spänst. 250 ml.
√ Schwarzkopf Balsam - Reder ut och stärker moget hår. Håret får ny elasticitet och spänst. 200 ml.
√ Schwarzkopf Spray - Lätt utredande effekt i fuktigt hår. Ger stadga och naturlig fyllighet till fint hår när håret torkar. 200 ml.

Det blir ditt för endast 189 kr + porto 49 kr.

Till erbjudandet Spara 767 kr!

M-magasin 6 nr + resehandväska & plånbok

M-magasin 6 nr + resehandväska & plånbok M-magasin är tidningen för dig som vet vad du vill och vet vad du vill ha. De bryr sig om din hälsa, dina pengar och dina relationer.

Få 6 nr av M-magasin + praktisk resehandväska & plånbok för endast 189 + porto.

Till erbjudandet Spara 656 kr!

Fler erbjudanden med M-magasin