skip to main content

Erbjudande på prenumeration av M-magasin

M-magasin är en tidning av Amelia Adamo för dig som är 'Mappie', det vill säga Mogen, Attraktiv och Pionjär. Det är ett livsstilsmagasin för kvinnor som befinner sig i en ny fas i livet. En tidning för de som vågar lite mer och vill bli upplyst, upplyft och uppdaterad.

I tidningen M skriver man om människor, relationer, skönhet och hälsa, mode och inredning. Här kan man också läsa artiklar om pengar och resor. Tidningen M-Magasin utkommer med ett nytt nummer varje månad och ges ut av Bonnier Tidskrifter.

Vanliga premier vid prenumeration på M-magasin

Vilken premie man får som ny prenumerant är väldigt varierat. Det kan vara allt från smink från Clarins till handdukar, skålar och andra bra premier. Det gemensamma är att de brukar tilltala och vara anpassade för målgruppen Mappies.
Genom att nyttja ett prenumerationserbjudande på M-magasin kan du spara hundratals kronor upp till ibland över 1000 kr.

5 nr av M-magasin 159 kr + Hair Line kit (Adamo / Ryding)

5 nr av M-magasin 159 kr + Hair Line kit (Adamo / Ryding) Med 5 nummer av tidningen M-magasin får du massor med intressant läsning om relationer, hälsa och ekonomi för kvinnor i sina bästa år. Prenumerationen kostar endast 159 kr och på köpet får du ett resekit.

Premierna är 3 produkter ur Amelia Adamo och Yvonne Rydings serie Hair Line. Du får ett schampo, leave-in balsam och en prestyling spray.

Dessutom får du 2-pack med frottéhanddukar i storlek 30x50 cm, 100% bomull.

Till erbjudandet Spara 381 kr!

6 nr av M-magasin + härliga Clarins-produkter

6 nr av M-magasin + härliga Clarins-produkter M-MAGASIN är tidningen för dig som fyllt 50, och som vill fortsätta leva ett rikt och intressant liv.

Få 6 nr av M-magasin + härliga Clarins-produkter för endast 199 kr + porto.

Du får:
Clarins hydra essentiel cream
Clarins concealer
Clarins lipgloss
Clarins toning lotion

Till erbjudandet Spara 940 kr!

M-magasin 6 nr + skön Kimono i bomull

M-magasin 6 nr + skön Kimono i bomull M-magasin är tidningen för dig som vet vad du vill och vet vad du vill ha. Tidningen har dina livsfrågor i fokus, bryr sig om din hälsa, dina pengar och dina relationer.

Få 6 nr av M-magasin + skön Kimono i bomull för endast 189 kr + porto.

Kimonon har ett härligt färgglatt mönster på vit botten. Perfekt att ta med på resan. Två utanpå-fickor och skärp i midjan. Onesize - passar alla.

Till erbjudandet Spara 574 kr!

Fler erbjudanden med M-magasin