skip to main content

Erbjudande på prenumeration av M-magasin

M-magasin är en tidning av Amelia Adamo för dig som är 'Mappie', det vill säga Mogen, Attraktiv och Pionjär. Det är ett livsstilsmagasin för kvinnor som befinner sig i en ny fas i livet. En tidning för de som vågar lite mer och vill bli upplyst, upplyft och uppdaterad. I tidningen M skriver man om människor, relationer, skönhet och hälsa, mode och inredning. Här kan man också läsa artiklar om pengar och resor. Tidningen M-Magasin utkommer med ett nytt nummer varje månad och ges ut av Bonnier Tidskrifter.

Vanliga premier vid prenumeration på M-magasin

Vilken premie man får som ny prenumerant är väldigt varierat. Det kan vara allt från smink från Clarins till handdukar, skålar och andra bra premier. Det gemensamma är att de brukar tilltala och vara anpassade för målgruppen Mappies. Genom att nyttja ett prenumerationserbjudande på M-magasin kan du spara hundratals kronor upp till ibland över 1000 kr.

6 nr av M-magasin + lyxigt set från Clarins för 189 kr

6 nr av M-magasin + lyxigt set från Clarins för 189 kr Kanske ett av de mest fördelaktiga erbjudandena på M-magasin någonsin. Speciellt om du gillar Clarins produkter. Du sparar nämligen hela 1370 kr mot butikspris på tidningen och Clarinskitet.

Du får 6 nummer av tidningen och följande kit för endast 189 kr + porto.

CLARINS GENTLE FOAMING CLEANSER
Effektiv och djupgående tvål för ansiktet som är lika mild som en rengöringsmjölk. 50 ml. Värde 90 kr.

CLARINS EXTRA FIRMING DAY CREAM
Dagkräm som ger en anti-ageing och fasthetsgivande behandling. Härligt rik textur som återfuktar och ger ett sammetslent resultat. 30 ml. Värde 460 kr.

CLARINS EXTRA FIRMING NIGHT CREAM
En anti-age behandling för natten med en mjuk, krämig textur och en avslappnande doft. Bygger upp hudens fasthet och lyster. 30 ml. Värde 515 kr.

CLARINS BE LONG MINIMASCARA
En mascara som ger volym, böjer och förlänger samtidigt som den vårdar dina fransar. 3 ml. Värde 135 kr.

Till erbjudandet
Du sparar: 1370 kr

M-magasin 6 nr + resehandväska, plånbok och Clarins läppglans

M-magasin 6 nr + resehandväska, plånbok och Clarins läppglans M-magasin är tidningen för dig som vet vad du vill och vet vad du vill ha. M-magasin har dina livsfrågor i fokus, bryr oss om din hälsa, dina pengar och dina relationer!

Allt detta får du endast 179 kr + porto:

- 6 nr av succétidningen M-magasin
- Resehandväska
- Tillhörande plånbok
- Läppglans från Clarins
- Tillgång till tidningen digitalt

Till erbjudandet
Du sparar: 741 kr

M-magasin 6 nr + 4 muggar Bugs & Butterflies av Nadja Wedin

M-magasin 6 nr + 4 muggar Bugs & Butterflies av Nadja Wedin M-magasin är tidningen för dig som vet vad du vill och vet vad du vill ha. M-magasin har dina livsfrågor i fokus, bryr sig om din hälsa, dina pengar och dina relationer!

Få 6 nr av M-magasin + 4 muggar "Bugs & Butterflies" designade av Nadja Wedin för endast 189 kr + porto.

Generösa temuggar i vitt porslin med det vackra naturmönstret Bugs & Butterflies, designat av Nadja Wedin. Passar utmärkt att använda även till kaffe. Volym: 320 ml. Värde 329 kr.

Till erbjudandet
Du sparar: 492 kr