skip to main content

Erbjudande på prenumeration av M-magasin

M-magasin är en tidning av Amelia Adamo för dig som är 'Mappie', det vill säga Mogen, Attraktiv och Pionjär. Det är ett livsstilsmagasin för kvinnor som befinner sig i en ny fas i livet. En tidning för de som vågar lite mer och vill bli upplyst, upplyft och uppdaterad.

I tidningen M skriver man om människor, relationer, skönhet och hälsa, mode och inredning. Här kan man också läsa artiklar om pengar och resor. Tidningen M-Magasin utkommer med ett nytt nummer varje månad och ges ut av Bonnier Tidskrifter.

Vanliga premier vid prenumeration på M-magasin

Vilken premie man får som ny prenumerant är väldigt varierat. Det kan vara allt från smink från Clarins till handdukar, skålar och andra bra premier. Det gemensamma är att de brukar tilltala och vara anpassade för målgruppen Mappies.
Genom att nyttja ett prenumerationserbjudande på M-magasin kan du spara hundratals kronor upp till ibland över 1000 kr.

M-magasin 6 nr + reseprodukter från Nuxe

M-magasin 6 nr + reseprodukter från Nuxe M-magasin är tidningen för dig som vet vad du vill och vet vad du vill ha. De bryr sig om din hälsa, dina pengar och dina relationer!

Få 6 nr av M-magasin + reseprodukter från Nuxe för endast 189 kr + porto.

Du får ett perfekt resekit som innehåller 5 st miniatyrer - perfekta att ha med på resan eller som ett prova på-kit. Ingår i serien Nuxe Huile prodigieuse. Värde 179 kr

Till erbjudandet Spara 349 kr!

M-magasin + ansiktskräm & ansiktsolja från Moonsun Organic

M-magasin + ansiktskräm & ansiktsolja från Moonsun Organic Få 6 nr av M-magasin + ansiktskräm & ansiktsolja från Moonsun Organic för endast 189 kr + porto.

Moonsun Organic of Sweden är en prisbelönt ekologisk hudvårdsserie som tillverkas i Stockholm. Psst! Det är inte bara innehållet som är helt giftfritt, utan även förpackningarna.

Till erbjudandet Spara 965 kr!

M-magasin 6 nr + bricka, klotvas & plåtburk

M-magasin 6 nr + bricka, klotvas & plåtburk Allt detta får du tillsammans med dina 6 nr av M-magasin:

Bricka i mönstret Lovebirds, designad av Nadja Wedin. Brickan är tillverkad av plåt och passar lika bra som serveringsbricka som en läcker inredningsdetalj i ditt hem. Värde 250 kr.

Burk i kopparfärg med tillhörande lock, för förvaring eller dekoration. Höjd 8 cm, 10 cm i diameter. Värde 99 kr

Vas i offwhite keramik. Vasen utgör en fin inredningsdetalj var som helst i hemmet! Mått: 8 cm i diameter. Värde 99 kr

Utöver magasinet hem i brevlådan får du även tillgång till M-magasin i digitalt format för din smartphone och surfplatta!

Det blir ditt för endast 189 kr + porto.

Till erbjudandet Spara 768 kr!

Fler erbjudanden med M-magasin