skip to main content

Erbjudande på prenumeration av M-magasin

M-magasin är en tidning av Amelia Adamo för dig som är 'Mappie', det vill säga Mogen, Attraktiv och Pionjär. Det är ett livsstilsmagasin för kvinnor som befinner sig i en ny fas i livet. En tidning för de som vågar lite mer och vill bli upplyst, upplyft och uppdaterad.

I tidningen M skriver man om människor, relationer, skönhet och hälsa, mode och inredning. Här kan man också läsa artiklar om pengar och resor. Tidningen M-Magasin utkommer med ett nytt nummer varje månad och ges ut av Bonnier Tidskrifter.

Vanliga premier vid prenumeration på M-magasin

Vilken premie man får som ny prenumerant är väldigt varierat. Det kan vara allt från smink från Clarins till handdukar, skålar och andra bra premier. Det gemensamma är att de brukar tilltala och vara anpassade för målgruppen Mappies.
Genom att nyttja ett prenumerationserbjudande på M-magasin kan du spara hundratals kronor upp till ibland över 1000 kr.

6 nr av M-magasin 199 kr + Maria Åkerberg makeup

6 nr av M-magasin 199 kr + Maria Åkerberg makeup Nu finns en kampanj återigen där du får premier från Maria Åkerberg. Beställer du 6 nr av tidningen M-magasin för 199 kr följer det med 3 produkter av makeup. Du får:

- Maria Åkerberg Ögonskugga Shiny Apricot
- Maria Åkerberg Rouge Blush Caramel
- Maria Åkerberg Lip Care Colour Happiness

Till erbjudandet Spara 752 kr!

M-magasin + resekit av Yvonne Ryding/Amelia Adamos hårserie

M-magasin + resekit av Yvonne Ryding/Amelia Adamos hårserie M-magasin är tidningen för dig som fyllt 50, och som vill fortsätta leva ett rikt och intressant liv. Tidningen har dina livsfrågor i fokus, bryr sig om din hälsa, dina pengar och dina relationer!

Få 6 nummer av M-magasin + resekit från Yvonne Ryding/Amelia Adamos hårserie samt 2 necessärer i sammet för endast 199 kr + porto.

Till erbjudandet Spara 863 kr!

6 nr av M-magasin + en stickad poncho på köpet

6 nr av M-magasin + en stickad poncho på köpet Som ny prenumerant på M-magasin kan man här få en poncho i mjukt löst stickat material med rutigt mönster och en härlig ribbstickad polokrage (Storlek: 115 x 125 cm – one size. ). Du får ponchon när du beställer 6 nr av tidningen för 199 kr. Frakt 59 kr tillkommer.

M-MAGASIN är tidningen för dig som fyllt 50, och som vill fortsätta leva ett rikt och intressant liv.

Till erbjudandet Spara 505 kr!

Fler erbjudanden med M-magasin