skip to main content

Erbjudande på prenumeration av M-magasin

M-magasin är en tidning av Amelia Adamo för dig som är 'Mappie', det vill säga Mogen, Attraktiv och Pionjär. Det är ett livsstilsmagasin för kvinnor som befinner sig i en ny fas i livet. En tidning för de som vågar lite mer och vill bli upplyst, upplyft och uppdaterad.

I tidningen M skriver man om människor, relationer, skönhet och hälsa, mode och inredning. Här kan man också läsa artiklar om pengar och resor. Tidningen M-Magasin utkommer med ett nytt nummer varje månad och ges ut av Bonnier Tidskrifter.

Vanliga premier vid prenumeration på M-magasin

Vilken premie man får som ny prenumerant är väldigt varierat. Det kan vara allt från smink från Clarins till handdukar, skålar och andra bra premier. Det gemensamma är att de brukar tilltala och vara anpassade för målgruppen Mappies.
Genom att nyttja ett prenumerationserbjudande på M-magasin kan du spara hundratals kronor upp till ibland över 1000 kr.

6 nr av M-magasin 199 kr + hopvikbar shoppingväska

6 nr av M-magasin 199 kr + hopvikbar shoppingväska Smart shoppingväska/vagn som du viker endast tre gånger för att packa ihop till ett platt paket när den inte används. Du får den när du beställer 6 nr av M-magasin för 199 kr. Värdet på väskan är 299 kr men du betalar inget för den. Den ingår som en premie till nya tidningsprenumeranter.

Till erbjudandet Spara 514 kr!

6 nummer av M-magasin för 199 kr + lyxiga Clarins-produkter

6 nummer av M-magasin för 199 kr + lyxiga Clarins-produkter Det totala värdet på produkterna och tidningsnumren i den här kampanjen är hela 1508 kr. Ditt pris när du tecknar 6 nr av tidningen M-magasin är endast 199 kr. Du får då ett kit med lyxiga Clarins-produkter som premie.

- Clarins toning lotion
- Clarins Super Restorative Cream
- Clarins Velvet Lip Perfector
- Sammetsnecessär

Frakt tillkommer med 59 kr för premierna.

Till erbjudandet Spara 1309 kr!

6 nr av M-magasin 199 kr + dagkräm, ögonkräm och nattmask

6 nr av M-magasin 199 kr + dagkräm, ögonkräm och nattmask Nu har du chansen att teckna en kort prenumeration på tidningen M-magasin. Du får 6 nr för 199 kr (värde 414 kr). Som premie får du ett kit med skönhetsprodukter.

ROYAL VELVET Dagkräm SPF 15

ROYAL VELVET Ögonkräm

NOVAGE Intensiv nattcreme/nattmask

Totalt värde på erbjudandet är 1431 kr. Ditt totalt pris blir 258 kr inklusive frakt.

Till erbjudandet Spara 1232 kr!

Fler erbjudanden med M-magasin