skip to main content

Billiga blöjor online - rabattkoder & kuponger

Att köpa blöjor kostar en hel del pengar varje månad. Det hänger såklart ihop med hur ofta man byter blöja, vilket märke och vad ett paket kostar. Många butiker lockar barnfamiljer till sina butiker med bra erbjudanden på blöjor. Ofta kan man se rabattkuponger på 50-100 kr.

Ett sätt att få billiga blöjor online är att gå med i en kundklubb. Båda de stora ledande blöjmärkena Libero och Pampers har såna klubbar. Därigenom kan du ibland få helt gratis blöjpaket och mycket annat.

Här nedanför samlar vi erbjudanden och rabatter på blöjor, så håll utkik eller anmäl dig till epost-listan så får du automatiskt ett mail när det finns en ny kampanj.

» Tips! Kolla in Matsmart. Där kan man ibland hitta riktigt bra fynd på blöjor, våtservetter och barnmat.

Gratis blöjor till ditt barn

Gratis blöjor till ditt barn Är du gravid och väntar barn kommer ditt behov av blöjor snart att bli stort. Du kan få många gratis blöjor om du utnyttjar de bra erbjudanden som de stora tillverkarna av blöjor har.

Libero ger dig gratis blöjor på sjukhuset

På de flesta sjukhus får du efter förlossningen en startväska som är fylld med bland annat gratis blöjor, leksaker och babyolja. Som medlem i Liberoklubben får du ofta rabattkuponger som sparar dig mycket pengar. Helt klart värt att gå med i den klubben.

Pampers Babybox med gratis blöjor

Även Pampers erbjuder en gåva till nyfödda genom Babybox.se som du kan hämta på t.ex. Barnens Hus eller Babyproffsen.

Till erbjudandet Spara 250 kr!