skip to main content

Billiga blöjor online - rabattkoder & kuponger

Att köpa blöjor kostar en hel del pengar varje månad. Det hänger såklart ihop med hur ofta man byter blöja, vilket märke och vad ett paket kostar. Många butiker lockar barnfamiljer till sina butiker med bra erbjudanden på blöjor. Ofta kan man se rabattkuponger på 50-100 kr.

Ett sätt att få billiga blöjor online är att gå med i en kundklubb. Båda de stora ledande blöjmärkena Libero och Pampers har såna klubbar. Därigenom kan du ibland få helt gratis blöjpaket och mycket annat.

Här nedanför samlar vi erbjudanden och rabatter på blöjor, så håll utkik eller anmäl dig till epost-listan så får du automatiskt ett mail när det finns en ny kampanj.

» Tips! Kolla in Matsmart. Där kan man ibland hitta riktigt bra fynd på blöjor, våtservetter och barnmat.

Gratis blöjor från Libero och Pampers

Gratis blöjor från Libero och Pampers Är du gravid och väntar barn kommer ditt behov av blöjor snart att bli stort. Du kan få gratis blöjor om du nyttjar de erbjudanden och startboxar som de stora tillverkarna av blöjor har.

Liberos startbox


Som medlem i Liberoklubben får du ofta rabattkuponger som du kan spara ganska mycket pengar med. Nya medlemmar får en startbox som innehåller lite allt möjligt. Innehållet kan variera men blöjor, våtservetter och babyolja förekommer. Helt klart värt att gå med i den klubben.

Pampers Babybox

Även Pampers erbjuder en gåva till nyfödda genom Babybox.se som du kan hämta hos Lloyds apotek eller Babyproffsen. Boxen ska hämtas ut senaste 3 månader efter födseln.

Till erbjudandet Spara 250 kr!